Life & Mindfulness Advanced Practitioner

 

 

 

 

 

 

 

 

Life & Mindfulness Advanced Practitioner

Dybere ind i din mindfulness praksis. Dybere ind i din kontakt med din krop. Dit sind. Og din ånd.

Gennem stilhed, kropslige erkendelser og nye perspektiver på de seneste teoretiske og videnskabsbaserede opdagelser om hjernen, kroppen og alle de muligheder, du har.

Life & Mindfulness Advanced Practitioner er overbygningen til Life & Mindfulness Practitioner.

Helle sidder og smiler i solen.jpg

Praksis og fordybelse. To vigtige trin i Flora Metoden®.

På Life & Mindfulness Advanced Practitioner uddannelsen er det netop disse 2 trin, der er omdrejningspunkterne. Du kommer dybere ind. Og bliver forankret i din praksis. 

Stilhedsretreat

Life & Mindfulness Advanced Practitioner forløbet starter altid med et 4 dages stilhedsretreat.

I smukke og enkle omgivelser på Møn mødes vi i 4 dage, hvoraf de 2 døgn er i absolut stilhed. Du bliver kærligt og nænsomt introduceret til stilheden og ligeså kærligt og nænsomt guidet ud igen.

"Det er i stilheden, vi hører, hvad fremtiden kalder os til at gøre."

Endnu dybere kropskontakt

På Advanced forløbet fortsætter vi genopdagelsen af kontakten mellem din krop og dit sind og de fortællinger og historier, som gemmes her.

Gennem praktiske øvelser, teori og refleksioner udvider vi perspektiverne og nuancerne i din kontakt til din krop.

Og du får en endnu dybere forståelse af og indsigt i mindfulness og hvad det kan gøre for dig.

IMG_0532.jpg

Når du mener det alvorligt...

Og her kan du godt erstatte "det" med "dig".

Når du mener dig alvorligt.

På Life & Mindfulness Advanced Practitioner forløbet får du i endnu højere grad masseret mindfulness og ikke mindst Flora's helt særlige måde at arbejde med mindfulness og livsbevidsthed på - ind under huden.

Du vil også få foldet Flora Metoden® endnu mere ud. Og du vil komme til at arbejde med dybere meditationer og indsigter.

Altsammen noget, der både vil manifestere din egen praksis i endnu højere  grad, men også forberede dig til måske at gå hele vejen mod en Life & Mindfulness Educator®.

IMG_2845.JPG

Du kommer bl.a. igennem dette på uddannelsen...

 • Seneste og nyeste videnskabelig forskning
 • Hjernen og hjernens fysiologiske elasticitet
 • Hjertets betydning og balancering
 • Dybere ned i mindfulness principperne
 • Flow yoga
 • Teori U
 • Kroppens betydning og ressourcer
 • Livsbevidsthed
 • Selvindsigt
 • Sammenhæng
 • Heartfulness
 • Hvordan fastholder du din praksis
IMG_5294.JPG

Og du får alt dette:

 • Stilhedsretreat (4 dage)
 • 4 hele undervisningsdage (lørdag)
 • 54 lektioner
 • 2 undervisere
 • On-line forum
 • Fagligt netværk
 • Professionel uddannelse
 • Kropslig tilgang
 • Overbygning på Life & Mindfulness Practitioner
 • Adgangsgivende til Life & Mindfulness Educator®
IMG_5501.JPG

Hvad får du med dig?

Stilheden i det indledende stilhedsretreat er for de fleste afgørende. Afgørende i forhold til at åbne en indre dør til yderligere fordybelse i din mindfulness praksis.

Det er denne åbne dør, vi går ind af og sammen fordyber os i de fortællinger og ikke mindst kropslige erkendelser, du får på rejsen.

Life & Mindfulness Advanced Practitioner er en kærlig venlig fordybelse i dig selv. Hvor dine indsigter formes til erkendelser.

Og hvor du for alvor flytter dig fra hovedet og ned i kroppen.

Pris og praktiske oplysninger

 

Life & Mindfulness Advanced Practitioner uddannelsen koster 15.997,- kr.

 

Prisen dækker al undervisning i 8 dage, inkl. materialer. I alt 54 lektioner. Prisen dækker også en individuel supervisions/coach-samtale. Prisen dækker kost og ophold på Møn Retreat, men ikke transport. Uddannelsen er klassificeret som momsfri uddannelse.

Beløbet kan betales over 8 gange med 1.999,75 kr pr. mdr. (Ingen renter eller gebyrer!)

Ved betaling af det fulde beløb med betalingskort ved tilmelding får du 1.000 kr i rabat og betaler således kun 14.997,- kr.

Du kan også betale via EAN faktura til offentlige virksomheder. Kontakt os pr. mail med oplysninger.

 

Aktuelle Life & Mindfulness Advanced Practitioner hold...

 

 

 

 

 

 

Alt er muligt ....

 

Læs her, hvad tidligere elever siger ...

 • “Tak til jer! I har skabt en proces i os alle på uddannelsen. I har pustet blidt til os alle, som når man puster til en afblomstret mælkebøtte og betragter alle de små frø blive båret af vinden for at lande nye steder og plante nye blomster. Der har været mange AHA-moments. Der har været gråd og grin, glæde og frustration. Og gennem det hele har der været to kærlige mennesker, som har ført os på vej med hele jeres tilstedeværelse og varme rummelighed.”

 • “Flora og Jørgen er helt igennem kompetente. De er hamrende nærværende, hjertevarme og professionelle undervisere. Forløbet er intenst og går dybt - de er der og griber dig og rummer på et plan, der er unikt. Det er meget mere end blot undervisning - det er en proces. Øje for den enkelte, respekt for den enkelte. Derudover et totalt lækkert, gennemarbejdet og omfattende kompendie."”

 • “Flora og Jørgen er fantastiske formidlere på den kærlige, nærværende og autentiske måde og undervisningen er med en god balance mellem teori og praksis.”

 • “Jeg kan varmt anbefale Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen. Nærværende og livfulde undervisere, der med stor faglighed, kompetence og humor skaber en tryg atmosfære og et meget stærkt personligt udviklende rum. Jeg har fået kontakt til min indre ro og jeg har fået langt større accept af mig selv. Øvelserne, træningen, yogaen - alt har været en fantastisk rejse. TAK!”

 • “En af de mest omsorgsfulde uddannelser, jeg har været på. Flora og Jørgen skaber et helt unikt læringsrum, hvor jeg følte mig set og hørt. De har en kæmpestor viden indenfor mindfulness og det hele formidles i et trygt og kærligt rum. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på. Jeg har lært så meget og jeg har ELSKET hvert minut.”

 • “Uddannelsen er en kæmpe rejse ind i de meget personlige og uudforskede steder i din krop. En rejse, hvor åbent sind og lyst til udfordring/udvikling er et must. Min udvikling i forløbet er langt over forventning. En øjenåbner i forhold til behandling af egen krop og forståelse af samme. Kompetent undervisning med stort fokus på praksisdelen/oplevelsen. Altid mulighed for sparring og omsorg, når der arbejdes dybt. Uddannelsen er for alle, ikke kun de, der har været ramt af livskriser. God fundamental træning, som alle i bund og grund har brug for.”

 • “Det har været en fantastisk uddannelse. Flora er en fantastisk underviser; fagligt kompetent og virkelig godt til at formidle. Hun er behagelig og omsorgsfuld og gør rummet trygt. Jeg har personligt fået rigtigt meget ud af det. Det har nærmest været terapi hver gang. Herligt! Jeg er blevet opmærksom på ting med min krop, som jeg for det mestes vedkommende godt har vidst med hovedet. Men at blive opmærksom på denne måde og i det trygge rum, I har skabt, giver mig en anden måde at arbejde med det på.”


Du kan udvide Life & Mindfulness Advanced Practitioner med følgende overbygning...


Kontakt os...

Hvis du gerne vil vide mere om Life & Mindfulness uddannelserne, er du meget velkommen til at skrive til os på...

info@livsbevidsthed.dk

 

Du er også velkommen til at ringe til os på tel. 55 71 96 76.

Hvis vi er væk for at undervise, så læg blot en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Helle telefon.jpg

Kom med på Flora's mail liste...

 

 

"Her får du mindfulness uddannelsen, som er mere end blot mindfulness.

Det er livsbevidsthed.

Og det er ikke noget, du bare lærer.

Det er noget, du bliver."