Livsbevidsthed.dk

 
DET BEDSTE ÅR - EVER! 

Et SKØNT 12 måneders forløb
Hvor vi kommer HELE VEJEN rundt!

 

 

Flora liggende på stol beskaaret

Er du klar til at gøre 2024 til DIT år?!?

JA! 🤩

Nu er tiden inde til - for alvor - at rense tavlen og "begynde på en frisk"!

Fremtiden handler om GLÆDE, LETHED og OVERSKUD!

Er du klar til, at 2024 bliver året, hvor du rejser dig og genopstår i en fornyet, forstærket og forædlet DIG. Ikke "den bedste udgave af dig" - men simpelthen DEN BEDSTE DIG! 100% DIG!

✔︎ 100% I BALANCE OG NÆRVÆR
✔︎ 100% AUTENTISK OG FRI
✔︎ 100% OVERSKUD
✔︎ 100% GLÆDE
✔︎ 100% DIG

Dette forløb er til dig!

Over et helt år - 12 måneder - inviterer jeg dig hver eneste måned ind i 12 vigtige områder af dit liv - og hjælper dig til at rense ud, optimere, forstærke og forny.

Sådan så 2024 kan blive dit bedste år nogensinde.

Uanset, hvad der sker omkring dig.

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift

Hver eneste måned - gennem hele året - får du et nyt modul med stærke indsigter og konkrete værktøjer

Forløbet er bygget op over 12 moduler - et for hver måned.

Hvert modul har sit helt eget tema, som giver perfekt mening i alle vores liv. Det kan f.eks. være "Perfektionisme/Stress" .... "Parforholdet" .... eller "Kærlighed".

Hvert modul består af en indbydende og flot E-bog på 20 sider. Her finder du viden, inspiration, værktøjer og øvelser. Hver eneste måned får du også 2 video-sessions med viden, øvelser og værktøjer.

Derudover er der hver måned en LIVE on-line session med Flora, hvor du får endnu flere input og har mulighed for at stille spørgsmål live.

Og det hele ligger på den smarte App - så du altid har det med dig - og nemt og hurtigt kan klikke ind og lade dig fylde af fornyet energi og praktiske og livsnære redskaber.

Og så får du adgang til en lukket gruppe, hvor Flora deler endnu mere og hvor fællesskabet altid er klar til at bakke op og opmuntre og dele ... og du har mulighed for at reflektere, bidrage og stille spørgsmål.

Det bliver ÅRETS SKØNNESTE FORLØB!!! - et HELT ÅR, hvor du hver eneste måned får ny viden, inspiration og input og vi i fælles hjerteenergi får løftet alt op i et helt nyt niveau!

Kom med! Det bliver engleskønt og vidunderligt!!!

HVER ENESTE MÅNED i HELE 2024 får du:

 • Superlækker E-bog spækket med viden, visdom, værktøjer og øvelser

 • Video med Flora, som giver dig værdifulde og praktiske input til månedens tema
 • Træningsvideo med Flora - øvelse, værktøj eller meditation
 • Live on-line Q&A med Flora - en hel time med input og muligheden for at stille spørgsmål til Flora live
 • Lukket Facebook gruppe med fællesskab, viden og værktøjer
 • Det hele på den smarte App - så du ikke skal tænke på brugernavne eller passwords - men bare kan klikke ind og se det hele!
 • Direkte adgang til at sende mail til Flora og få personligt svar på dit spørgsmål

Du kommer med i det hele for kun

198,-/mdr

Betal hele året på én gang og få 2 måneder GRATIS!

 

Se de 12 skønne trin på rejsen

På et år kommer vi hele vejen rundt om dit liv... 

JANUAR

100% DIG - #1 - Forside

#1. DET STARTER MED DIG 

Hvem er du? Hvor vil du gerne hen? Hvad står i vejen? Hvilke indre begrænsninger forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud? Hvilke traumer bærer du med dig? Hvilke vaner støtter dig og hvilke vaner spænder ben for dig? Hvordan er din selvværdsfølelse? Hvad er dine styrker? Hvordan kan du bruge styrkerne? Hvordan kan du bruge taknemmelighed og glæde? Hvordan løfter du dig selv mentalt og kropsligt?

Alle disse spørgsmål kigger vi på og finder ud af, hvad der er din vej videre frem mod frihed, glæde og 100% DIG.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

FEBRUAR

100% DIG - #2 - Forside

#2. HER FÅR DU NØGLEN TIL DIT INDRE OVERSKUD 

Hvilke værktøjer kan du bruge til at komme til stede i stedet under dine fødder. Hjem til dig selv. Mindfulness. Meditation. Compassion. Yoga. Livsbevidsthed. Vi kigger på hvilke værktøjer, du har til din rådighed og hvordan du får det bedste ud af dem. Med bittesmå skridt - de mindste skridt, som giver dig succes - begynder vi en forandring, som vil give dig mere overskud og indre styrke og balance. 

Jeg viser dig, hvordan du støtter dig selv og holder fast på vejen mod målet.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

MARTS

100% DIG - #3 - Forside

#3. HVORDAN TIDEN BLIVER DIN VEN - I STEDET FOR DIN FJENDE 

Vi har allesammen præcis den samme tid til rådighed. 24 timer i døgnet. 7 døgn i ugen. Hvordan bruger du din tid? Det handler ikke om lange "to-do-lister" og tusinde ting, du skal nå hver dag. Faktisk tværtimod. Do less... accomplish more. Hvordan får du skabt luft. Kvaliteten og dybden i langsommelighed. Gaven i at falde i staver. 

Jeg viser dig, hvordan du med enkle værktøjer skaber mere luft i din kalender og får mere ud af den tid, du er givet.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

APRIL

100% DIG - #4 - Forside

#4. SLUT MED OFFERROLLEN

Ser du dig selv som offer for omstændighederne? Eller er du chef i dit eget liv? "Lider" du i stilhed og drømmer om at nogen "ser", hvad du har brug for? I denne lektion "dissekerer" vi den typiske offerrolle - og gennem accept og ændring af dit selvbillede, giver jeg dig vejen til at du kan frigøre dig fra offerrollen og i stedet blive chef i dit eget liv.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

MAJ

100% DIG - #5 - Forside

#5. SIG DET, DU MENER OG HØR DET, DER SIGES 

Samtaler du? Eller taler du bare? Taler I sammen? Eller taler I forbi hinanden? Forstår du at udtrykke det, du mener og har på hjerte? Og forstår du at høre det, der siges? Her kigger vi på kommunikationen. Og også kigge lidt på "skyld" og den måde, vi "marinerer" hinanden. Og vores subtile kommunikation. Og afbrydelser. Og ikke mindst det at lytte.

Jeg viser dig vejen til ægte og venlig kommunikation fra hjertet. Og ikke mindst, hvordan du lærer at lytte til det, der siges - og ikke det, du tror, der bliver sagt.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

JUNI

100% DIG - #6 - Forside

#6. SLIP PERFEKTIONISMEN OG DE HØJE KRAV, DU SÆTTER OP FOR DIG SELV 

Bagsiden af, at ville gøre alting godt (perfekt) er, at der ofte følger selvkritik med. Selvværdsfølelsen er også et parameter her. Det kan være meget stressende, at stræbe højt og hele tiden presse sig selv til det yderste. Og så er der rammerne, vi skaber for os selv. Og vores indre regelsæt. Rod eller orden. Indre og ydre. Vi skaber plads. Indre og ydre.

Jeg giver dig vejen ud af den opslidende perfektionisme og tanken om, at du ikke er god nok. Og viser dig også, hvordan du kan styre fri af stress og angst.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

JULI

100% DIG - #7 - Forside

#7. HVORDAN DU SKABER BALANCE I KROPPEN OG I SINDET

98% af vores celler udskiftes i løbet af et år. Cellerne deler sig og skaber nye celler. Og byggestenene til de nye celler kommer gennem det, vi indtager. Cellerne i den agurk, det stykke rugbrød eller den "labre larve", du spiste i går, er i dag en del af dig. Den er dig. Og jo bedre 'byggesten', du vælger til din krop - jo stærkere 'hus' skaber du. Men det handler ikke om løftede pegefingre eller umulige krav. Det handler om at gøre det praktisk opnåeligt. Og om nydelse og kvalitet.

Jeg giver dig vejen til, hvordan du kan få det hele til at hænge sammen i et helt normalt liv.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

AUGUST

100% DIG - #8 - Forside

#8. LAD KÆRLIGHEDEN FLYDE

Som mennesker lever vi ikke af brød og vand alene. Vi har behov for at elske og føle os elsket. Og kærligheden er vores uudtømmelige kilde. Og ligeså sprudlende og energigivende kærlighed kan være, ligeså opslidende kan den også føles. Især, hvis vores ego kommer ind over. Der er flere "typer" af kærlighed. Og her vil vi gå på opdagelse i de forskellige typer. Og kigge på compassion og kærlig venlighed.

Jeg viser dig vejen til, hvordan du kan åbne for din indre kilde af kærlighed, så den kan gennemstrømme dig med al dens glæde og kraft.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

SEPTEMBER

100% DIG - #9 - Forside

#9. ET PARFORHOLD, DER BYGGER PÅ RESPEKT, FÆLLESSKAB OG KÆRLIGHED

De bærende søjler i et parforhold. Hvad drømmer du om? Hvad drømmer din partner om? Hvordan kan I både finde hinanden og slippe hinanden fri i forholdet? Seksualitet. Uudsagte forventninger. Bidrager. Hvordan vokser I sammen og med hinanden? Hvordan skaber i et stærkt bånd og fællesskab, som gør jer stærkere sammen og hver for sig.

Jeg giver dig konkrete værktøjer, som du kan bruge til at skabe et levende og skønt parforhold baseret på respekt, fællesskab og kærlighed.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

OKTOBER

100% DIG - #10 - Forside

#10. DET BEDSTE FUNDAMENT FOR DINE BØRN OG DIG OG JER

Kilden til evig glæde og også ind i mellem sorger. Hvordan skaber du det bedste forhold til og for dit og dine børn og jeres fælles trivsel. Hvordan lærer du at se dit barn og få dit barn til at føle sig følt. Og hvordan hjælper du dit barn til at finde sin egen vej gennem livet med jeres fælles platform som kærlig og tryg base.

Jeg giver dig konkrete værktøjer, som du kan bruge sammen med dine børn, som skaber mere trivsel og tryghed.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

NOVEMBER

100% DIG - #11 - Forside

#11. GODE RELATIONER OG FÆLLESSKABER MED VÆRDI

Det handler om relationer! Som den danske filosof og tænker Peter Zinkernagel engang råbte højt ud over en forsamling. Vi er ikke alene. Vi er en del af noget større. Både i vores nære relationer, som f.eks. familien. Men også på arbejdspladsen, studiet eller andre professionelle sammenhæng - eller i fritidsklubben eller blandt venner og forbindelser indgår vi i relationssammenhæng. Hvordan kan vi bidrage til disse fællesskaber. Hvordan kan vi bevæge os med kærlig venlighed og hvordan kan vi opdage, at vi ved at give mere rent faktisk også kommer til at modtage mere.

Jeg giver dig konkrete og praktiske input, som du kan bruge i din hverdag.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

DECEMBER

100% DIG - #12 - Forside

#12. DET ALLERVIGTIGSTE: GLÆDE, NYDELSE OG LIVSINDHOLD

Livet handler om oplevelsen. Og at nyde det mest muligt. Vi er her i en begrænset tid, så lad os få det allermeste ud af det. I sidste afsnit samler vi op på det hele og så kigger vi på, hvad du drømmer om og hvordan du går videre herfra. Så du kan stå 100% i den, du er. Hvile 100% i den, du er. Og leve 100% som den, du er. Med livsglæde, nydelse og livsindhold.

Vi slutter året af med manér. Siger farvel til det gamle år og stiller os 100% i stedet under vores fødder og omfavner livet og os selv.

Du får månedens E-bog plus Video session plus Video med øvelse/værktøj plus live online Q&A

Se her, hvad andre siger...

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Jeg har lært at møde mig selv og mit liv med kærlighed og accept af det er helt OK og nøjagtigt, som det skal være...

  100% DIG er stedet hvor jeg kom alle emnerne i livet rundt. Jeg fik rusket godt op i nogle af de billeder, jeg selv har gået og lavet om mig, mit liv og den jeg var...
  Jeg er kommet til at stå med nogle skarpere og flottere billeder og en tro på, at det jeg ser er MIG og jeg er OK og nøjagtigt som jeg skal være...

  Flora evner at komme ud af skærmen, tage en blidt i hånden og føre en igennem hvert et modul med så meget blidhed, kærlighed og accept af den, du er lige nu og her...

  Flora evner at give en kæmpe kærlighedskrammer, uden at hun ved at det er lige det, hun gør på den dejligste og varmeste måde...”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Åh hvor jeg nyder online konceptet ❤️

  At kunne tage tingene i mit eget tempo - ikke skulle haste noget igennem, men at der er tid til, at tingene/begreberne kan bundfælde sig.

  At jeg kan gå tilbage og høre det igen, hvis jeg har brug for det - det er ikke altid, jeg lige får det hele med første gang, og andre gange er det bare rart at høre guldkornene mere end en gang ❤️

  Jeg nyder, at vi kan sparre med hinanden - lige når man har brug for det og ikke skal vente, til man samles ❤️

  Jeg elsker de små indspark fra Flora, som på en fin måde kommer lige, når jeg har brug for dem - eller sådan virker det i hvert fald ❤️

  Jeg synes, det er vildt spændende, og jeg er så taknemmelig for al den viden og læring, jeg tager med mig ❤️”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Tak for inspiration, guidning og holdt i hånden.

  Jeg elsker hver en session, det er SÅ givtig og lærerigt. ❤️”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Det, jeg har oplevet ved at følge Floras indsigter, er nærmest magisk!!

  De stier jeg famlende var begyndt at trampe i den retning, går jeg nu langsomt, men mere sikkert nedad.

  Med Flora som guide føler jeg mig i erfarne og kyndige hænder. Det er nemt at forstå og derfor også øve sig på de emner, som Flora tager op i sine videoer.

  Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at følge Flora i hendes univers af indsigt og lærdom - et univers, der inspirerer og guider fra en velfunderet platform af viden - krydret med sjove metaforer, der hjælper med at huske, hvordan man lever i mere et kærlig-venligt nærvær med sig selv og verden❤️”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg havde forventet, måske mest at jeg nok vil springe lidt let hen over det, som jeg har for vane at gøre.

  Men med den kærlighed, den formidling, med den måde Flora guider dig på er bare mere end FANTASTISK ❤️
  Og jeg får bare lyst til lige at høre det igen, eller prøve endnu en meditation, for allerede første dag, kunne jeg mærke, at det her er helt anderledes end alt det jeg ellers har givet mig i kast med.

  Forløbet er fantastisk, og ALLE burde give sig selv denne her gave, at blive mere mindfuld sammen med Flora ❤️”

Spørgsmål & Svar:

Hvordan foregår forløbet?

Hver måned modtager du videoer og månedens E-bog. Hver måned er der on-line live session med Flora. Den bliver altid optaget og lagt op på forløbets lukkede side, så du kan se den igen - eller hvis du var forhindret på dagen. Og så får du også adgang til en lukket gruppe på Facebook, hvor Flora også deler gode ting.

Der er intet "burde/skulle" - der er ingen præstation. Du bestemmer selv, hvornår du vil gøre de forskellige ting - og du mister ikke adgang til materialet, så det betyder også, at du kan se alle videoerne igen og igen - præcis som det passer dig.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej. Slet ikke. Du bestemmer helt selv.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke.

Du kan hente den smarte App - og så har du hele forløbet liggende her - og skal blot åbne App'en - så er du igang.

Du kan også bruge din computer - browser - hvor du går til den lukkede side og logger ind med dit brugerID.

Det er nemt og enkelt - og vi er altid klar til at hjælpe på supporten, hvis noget driller.

Jeg lover dig - alle kan være med!

Kan jeg give forløbet som gave?

Ja.

Hvis du vil give forløbet som gave - måske som julegave, så er det nemt og enkelt.

Du markerer blot ved købet, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Har du flere spørgsmål?

Hvis der var noget, du ikke fik svar på - så send mig en mail på info@livsbevidsthed.dk med dit spørgsmål, så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at dette forløb skaber positiv forandring. Og jeg ved, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere selvomsorg, selvkærlighed, ro og indre overskud.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

Flora Tara Melchiorsen underskrift