Bliv Flora Filia...

 

 

 

 

 

 

Bliv hjerteambassadør!

Og bliv belønnet for din indsats....

_K8A9713.jpg

Du kan blive FLORA FILIA og hjælpe mig med at sprede mine budskaber.

Jeg kalder det hjerteambassadør. Og som tak for din hjælp, belønner jeg dig med en kontant belønning hvert år i december.

Når du anbefaler mine forløb, kurser og produkter til dine venner, familie, kolleger,  forbindelser osv. og de benytter dit personlige link til det, du har anbefalet, så får du simpelthen en præmie som tak for din hjælp.

Lyder det ikke godt?

Kærligst,
Flora underskrift

Hvordan foregår det?


Når du er registreret som FLORA FILIA får du adgang til en særlig FLORA FILIA side, hvor du finder dine personlige links til mine workshops, Urban Retreats, uddannelser og alle de ting, som er omfattet af FLORA FILIA.

Når du anbefaler disse ting til dine venner, familie, kolleger,  forbindelser osv. og de benytter dit personlige link til det, du har anbefalet, så får du simpelthen en kontant præmie som tak for din hjælp!

Helt præcist får du 10% i provision af det salg, som du har hjulpet mig med.

Hvis din kollega f.eks. køber et Urban Retreat til 1.497,- kr. på din anbefaling  - så får du lidt over 100 kr.*

Eller hvis din veninde melder sig ind i FLORA's på din anbefaling til 279,- kr/mdr, så modtager du lidt over 20 kroner* hver eneste måned din veninde er med.

Dine veninder, kolleger eller forbindelser betaler stadigvæk den rigtige pris. Men det, jeg sparer i markedsføring på f.eks. Facebook, det giver jeg i stedet til dig.

Du sparer op på din konto gennem hele året - det sker helt automatisk. Og i december overfører jeg hele din optjening til din konto. Det sker inden jul, så du kan sådan set selv bestemme størrelsen på din julegave.

Lyder det ikke skønt?

Det koster dig ingenting at blive FLORA FILIA, når du er med på en af mine sider.

Klik blot på knappen her, så er du allerede godt på vej...

* Provisionen regnes af beløbet ekskl. moms. Udbetaling sker hvert år d. 20. december, første gang d. 20.12.2019. Udbetales som honorar iht. gældende skattelovgivning.