Flora's 

  

Dit on-line univers fyldt med mindfulness, compassion, yoga, meditation selvomsorg og livsbevidsthed (og meget, meget mere...)

 

Leder du efter....

Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.12.png
Ny viden om mindfulness, compassion, yoga, meditation og livsbevidsthed: Og et sted, hvor du får adgang til det, så det passer præcis til dig, din tid og din hverdag?
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.00.png
Et kærligt, opbakkende og anerkendende fællesskab: Et sted, hvor du kan stille spørgsmål og reflektere over livet, som du oplever det - og mærke, at du både bliver set, rummet og forstået, som den, du er?
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Masser af inspiration og nye input: Til lige præcis dit liv, hvor du hver dag fyldes af taknemmelighed og glæde over dine muligheder og netop din rejse?
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.39.png
Et sted, hvor du ikke er bundet op på "burde" eller "skulle": Et sted, hvor du selv bestemmer hvordan og hvornår - og hvor der ikke er nogen binding, opsigelsesbetingelser eller krav?
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Et sted, hvor du bare kan være dig: Et sted, hvor du kan være den, du er, uden at tænke over om du er forkert, uden at skamme dig eller føle skyld - men hvor du kan gå på opdagelse i nye oplevelser i dig selv og i dit liv?

FLORA's er til dig!

 

iStock-692520382 beskåret.jpeg

FLORA's er dit nye on-line univers...

Har du - ligesom mig - længe savnet et on-line univers - et forum - hvor du kan  finde masser af ny viden og inspiration om mindfulness, meditation, yoga, compassion, livsbevidsthed og alt det, der - i min optik - gør livet smukt og pragtfuldt?

Og hvor du selv kan bestemme, hvor meget og hvor lidt - og hvor du ikke er bundet op af tid og sted.

Præcis det sted, har jeg lavet til dig nu... med FLORA's.

Her finder du alt det, du har ledt efter. I et opbakkende, kærligt og anerkendende fællesskab, hvor du selv bestemmer, hvor meget og hvornår du vil bruge det.

Og hvor du kan være dig selv. Fuldkomment.

Velkommen til FLORA's!

 

 

FLORA's er bygget op i 3 niveauer...

Du kan finde et FLORA's præcis til dig. Enten, hvis du bare vil snuse lidt mere til mindfulness og måske prøve at meditere for første gang eller til dig, der allerede kender lidt eller meget til mindfulness og vil have nem adgang til meditationer, viden og masser af materiale. Og så er der FLORA's LOUNGE til dig, der vil dybere ind i din mindfulness praksis med supergode on-line forløb og månedlige live sessions med mig.

Læs mere om de tre muligheder herunder....

FLORA's ATRIUM

FLORA's ATRIUM er til dig, der gerne vil prøve at meditere eller bare gerne have adgang til et lille udvalg af meditationer og inspiration til mindfulness.

Det koster ikke noget at være med i FLORA's ATRIUM - du registrerer dig blot med din e-mail adresse på min mail-liste, så er du med.

Når tiden er inde kan du altid gå videre ind i FLORA's eller blot blive i FLORA's ATRIUM, hvis det er det rigtige for dig.

FLORA's

FLORA's er dit on-line mindfulness bibliotek med mindfulness, meditationer, yoga og kropslig inspiration og øvelser og meget, meget andet godt.

FLORA's er til dig, der allerede kender lidt eller måske meget til mindfulness og gerne vil have et fast fundament af viden og værktøjer til din daglige praksis.

Du melder dig ind i FLORA's uden binding eller opsigelsesperioder.

FLORA's LOUNGE

FLORA's LOUNGE er for dig, der vil dybere og videre med din personlige udvikling og livsbevidsthed.

Udover alt det, der er i FLORA's ATRIUM og FLORA's får du adgang til en masse on-line kurser og forløb, som du kan finde ny inspiration og viden i.

Og så har du adgang til en månedlig live on-line session med mig, Flora.

FLORA's støtter dig i lige præcis din rejse... og åbner for alle dine muligheder!

Find din personlige udgave af FLORA's her

Herunder kan du se, hvad du får - og hvad din investering er.

FLORA's ATRIUM

0 kr

(Ja - ingenting!)

Mindfulness Principper
(8 videoer)

Mindfulness Praksis
(4 videoer)

Meditationer
(5 guidede og 1 stilhedsmeditation)

Yoga og Vejrtrækning
(2 yoga programmer og 2 vejrtrækningsøvelser)

Få 2 måneder for 1 måneds pris!

FLORA's

79 kr

pr. mdr.

ALT fra FLORA's ATRIUM plus:

Meditationer
(+ 20 forskellige meditationer)

Musik og Naturlyde
(8 skønne videoer)

Yoga og Vejrtrækning
(+10 programmer og øvelser)

Adgang til det åbne Forum
(stil spørgsmål og del dine refleksioner)

Daglig affirmation på mail
(inspirerende tekst på mail hver dag - kan frit slås til og fra)

FLORA's LOUNGE

+ 149 kr

pr. mdr.

ALT fra FLORA's plus:

Adgang til alle "10 Dage til..." forløb
(værdi pr. stk. 199,- kr)

Adgang til "Flora Metoden®" on-line kursus
(værdi 798,- kr.)

Månedlig live on-line session med Flora
(værdi 398,- kr) 

Adgang til ARKIV med optagelser af alle tidligere live on-line sessions
(Værdi: uvurderlig)

FLORA's LOUNGE er et tilkøb til FLORA's. Du er altså med i det hele for kun 228,- kr/mdr.

Se her, hvad andre siger...

  • “Når Flora deler sin store viden og erfaring med mig, hjælper hun mig med at finde min egen vej gennem mit liv. Hendes kærlige og præcise remindere giver mig selvindsigt og styrke til, at jeg mærker og forstår, hvad det vigtige i mit eget og andres liv er.”

  • “Jeg kan så varmt anbefale Flora's. Jeg er efter et længere stressforløb og sygemelding nu vendt tilbage på fuld tid på mit arbejde. Det havde jeg ikke kunnet uden mit on-line forløb med Flora. Jeg er kommet så meget i forbindelse med min krop og mærker straks, når jeg lige skal være ekstra opmærksom. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag uden Flora's.”

  • “Jeg kastede mig over Flora's i håb om at finde ind til mig selv. Et håb om at blive min egen bedste ven. Jeg sad i en situation, hvor jeg (igen) sad fast i gamle uhensigtsmæssige følemønstre og var mere eller mindre desperat efter at det ikke skulle være sådan. Flora's har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, min kære og mig selv. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra.”

  • “Flora's er virkelig Flora. Inspiration, viden og forskellige typer meditationer har tilflydt mig regelmæssigt og har stor betydning for min mindfulnesspraksis. Jeg glædet mig hver dag over, at jeg er med i Flora's.”

Spørgsmål & Svar:

Lærer jeg mindfulness i Flora's?

Ja. På en nem, enkel og blid måde - som ALLE kan være med i.

Hvordan foregår forløbet?

Det bestemmer du helt selv.

Når du melder dig ind får du med det samme adgang til alt materialet, så du bestemmer selv, hvornår du vil kigge på det og bruge det.

Og du kan se alle videoer igen og igen - præcis som det passer dig.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej. Igen: Du bestemmer helt selv.

Du kan markere alle øvelser med en "gennemført" mærkat, så du altid kan se, hvilke du har set og hvilke, du ikke har set.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke.

FLORA's virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser uanset, hvor du logger ind. 

Selve FLORA's er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt - og i mailen er der et link, du blot kan trykke på - så kommer du til FLORA's.

Du kan altid nemt finde ind til FLORA's ved at gå til www.livsbevidsthed.dk og logge ind - så finder du siden under "Dine medlemssider".

Alle kan være med.

Kan jeg melde mig ud når som helst?

Ja.

Selv om jeg naturligvis vil blive ked af at se dig forlade FLORA's, så er der  ingen binding eller opsigelsesperiode. Du bestemmer helt selv.

Du kan enten nemt selv melde dig ud i din profil eller du kan sende mig en mail og så klarer jeg det for dig - uden besvær eller diskussion.

Hvad hvis det alligevel ikke er mig?

Det er jeg nu ret sikker på, at det er.

Men - hvis du inden 14 dage fortryder dit medlemskab, så sender du mig en mail - så melder jeg dig ud og giver dig din første indbetaling tilbage - uden diskussion.

Kan jeg give et medlemskab som gave?

Ja.

Så markerer du i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Du betaler hver måned.

Første gang, når du melder dig ind og så hver måned fra den dag. Et par dage inden din månedsbetaling bliver trukket, sender jeg dig en reminder, så du ved at næste betaling er på vej. Det betyder, at du kan nå at melde dig ud, inden jeg trækker din betaling, hvis du ikke vil fortsætte.

Og så sender jeg naturligvis også en kvittering, når betalingen er trukket.

Har du flere spørgsmål?

Hvis der var noget, du ikke fik svar på - så send mig en mail på info@livsbevidsthed.dk med dit spørgsmål, så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

 

  

Kom med i dag

Du vil elske det!