Flora & Akademiet

 

FLORA's er til dig,
der vil have det bedste
ud af dit liv. Hver dag.

 

  

Mindfulness

Compassion

Yoga

Vejrtrækning

Livsbevidsthed

Fællesskab

.... og meget, meget mere


JA! Jeg vil være med i FLORA's!

Er du (også) træt af...

 • ...at hele tiden banke dig selv i hovedet med tanken om, at du ikke er god nok?

 • ...hele tiden at gentage de samme mønstre igen og igen - uden at vide, hvordan du kommer ud af dem?

 • ...at (ind i mellem) føle dig helt alene med det, du kæmper med?

Skærmbillede 2020-01-27 kl. 07.23.54.png

Vil du gerne have en effektiv og god løsning, når...

 • ...du mærker stress

 • ...du føler dig presset

 • ...du er ked af det, frustreret eller ulykkelig?

Vil du gerne...

 • ... have det bedste ud af dit liv

 • ... finde din vej til det boblende sted af glæde, hvor du godt må være dig - og vide, at du ER god nok - præcis, som du er?

 • ... vide præcis, hvor du kan finde ALT det, du har brug for på din vej til et liv i overskud og nærvær (og med masser af lykkeøjeblikke)?

 • ... kunne spørge, reflektere og få gode råd og brugbare og praktiske værktøj, som DU kan bruge PRÆCIS i DIT liv - dér, hvor du er - og som den, du er?

 • ... være en del af et fællesskab, som støtter, bakker op og som altid kommer med gode, konstruktive og positive kommentarer på indlæg og opslag?
 • Vil du gerne kunne inspireres og selv finde din vej - mens du ved, at du samtidig er holdt i hånden og kan få råd, vejledning og guidning, som passer præcis til dig?
 • Vil du gerne have et sted, hvor du kan vælge frit mellem masser af guidede meditationer, viden og værktøjer til mindfulness, yoga, god vejrtrækning og alt det, du interesserer dig for og elsker?

 

JA! Jeg vil gerne med i FLORA's!

Du får DET HELE i FLORA'sFLORA's er nærmest som et on-line wellness-center, hvor du frit kan vælge mellem skøn "spa-behandling", bløde massager eller dybdegående udrensninger og livsændrende træninger af dit sind, din krop og din sjæl.

Og din investering er blot 3 kr og 25 øre om dagen (og det bliver billigere, jo længere du er med) ... For DET HELE!


JA TAK! Lad mig være med i FLORA's

Du får FRI ADGANG til...

 • Guidede Meditationer
 • Yoga og vejrtrækningsøvelser
 • Mindfulness træning
 • Musik og Naturlyde
 • Video-tek spækket med viden og inspiration
 • Korte kurser (f.eks. til bedre søvn, mindre stress og mange andre)
 • Dybdegående kursus i Flora Metoden®, som viser dig vejen til at skabe positiv forandring i dit liv - på ALLE områder!
 • FORUM, hvor du kan dele, reflektere og stille spørgsmål om lige præcis det, du oplever i dit liv.
 • RABAT i FLORA's shop - 10% rabat på alt.

Kort sagt - flere hundrede muligheder - og timevis af viden, inspiration, værktøjer og meget, meget mere - som er et "must-have" til dig, der vil det bedste i (og med) dit liv.

FLORA's er dit nye 

...videns-, visdoms-, inspirations-, udviklings-,  fællesskabs- (og meget, meget mere...) -sted.

Her finder du

 • livsnære værktøjer
 • brugbare guides
 • forandrende forløb
 • praktiske kurser
 • skønne meditationer
 • effektive øvelser
 • udviklende input

 ... og meget, meget, meget mere.


FLORAs på mac - ipad - iphone

Alle kan være med - og du kan bruge FLORA's alt det du vil - fra din telefon, din tablet eller din computer. 24 timer i døgnet. 7 dage om ugen. Hele året rundt.

Og du finder timevis af inspiration, hvor du kan finde og lære nyt og udvikle dig personligt - uanset om du vil bevæge dig væk fra det, der begrænser dig eller hen til det, der skaber mere frihed og glæde i dit liv.

I FLORA's kan du hver eneste dag finde svar på lige præcis det, du søger i din vej mod det liv, du drømmer om at leve.

Væk fra begrænsninger og det, der holder dig ned. Og et frit, lykkeligt og skønt liv i balance, nærvær og glæde - som den, du er!

Du kan altid se masser af inspirerende videoer og følge lærerige forløb og kurser.

Du finder viden, visdom og nye indsigter.

Du finder guidede meditationer, yoga-øvelser og mindfulness-kurser og forløb.

Du finder de spændende og forandrende on-line kurser, som du selv bestemmer tempoet på.

Og du er en del af et voksende fællesskab, som støtter, inspirerer, vejleder og reflekterer sammen med dig og som altid kun vil dig det bedste.

Og så kan du spørge om alt det, du har på hjerte. Og få svar!

FLORA's er til dig, der vil det bedste i og med dit liv.

Her er alt det, du får....

FLORAs FABULERINGER
FLORA's FABULERINGER: Hver uge taler jeg med et spændende menneske, som har noget på hjerte. En Podcast med billede - så du bestemmer selv om du "blot" vil lytte med eller om du også vil kigge med. Du kan hente samtalen til din telefon og lytte mens du går tur med hunden eller vasker op eller kører i bilen. Flora's Fabuleringer er berigende samtaler til dit liv.
FLORAs MINDFULNESS
MINDFULNESS: Mindfulness er et fantastisk værktøj til at lære dig selv at kende og komme tilbage til stedet under dine fødder. Mindfulness handler om at kunne være i nuet uden bedømmelse, åben for og med det, der er. I afsnittet med MINDFULNESS finder du spændende forløb, teoretisk viden, praktiske værktøjer og gode input til din praksis. Uanset om du er begynder eller har praktiseret mindfulness i længere tid.
FLORAs MEDITATIONER
MEDITATIONER: Meditation er, hvor vi søger at nå ind til stilheden bag tankerne og ind i en dybere tilstand af ro eller udvidet bevidsthed. Med andre ord, kan vi sige, at vi - når vi mediterer - søger en tilstand, hvor vi ikke vil noget og ikke skal noget. Vi er simpelthen blot tilstede. Her finder du forskellige meditationer. Du finder mine guidede meditationer, Kropsscanninger, Stilhedsmeditationer og Guidede meditationer fra Sri Vasudeva.
FLORA's YOGA
YOGA: Yoga betyder "at forene". Forening mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet, på bevægelsen og på det, der sker i sindet, mens vi er i bevægelsen. Og dermed bliver yoga en kropslig erkendelse af præcis dét, som mindfulness og livsbevidsthed handler om. Nærvær og opmærksomhed. Her finder du forskellige yoga-øvelser - korte som lange.
FLORAs VEJRTRÆKNING
VEJRTRÆKNING: Ilt er cellernes vigtigste næringsstof og over 90% af din energi kommer fra åndedrættet. Samtidig er din vejrtrækning din forbindelse fra dit sind til dit dybere jeg. Din vejrtrækning er bindeledet mellem universet og din mindste celle. Hver gang, du trækker vejret har du så at sige Universet i den anden ende. Og med din vejrtrækning kan du forbinde dig fra ydre til indre. Her får du indsigt, værktøj og øvelser til at træne din vejrtrækning. Og opdager, hvordan du gennem vejrtrækningen finder balance, ro, nærvær... og bevidsthed.
FLORAs MUSIK OG NATURLYDE
MUSIK & NATURLYDE: Her finder du smukke videoer med musik eller naturlyde, som du kan bruge i din meditation eller bare til afslapning og nydelse. Luk øjnene og dyk ind i musikken. Eller lad naturens lyde kærtegne dine celler og dit indre. Lige fra Pukkelhvalernes sang i dybet til skovbækkens rislende musik.
FLORAs COMPASSION
COMPASSION: Compassion handler om at åbne hjertet og skabe omsorg både overfor dig selv og for verden omkring dig. Her får du mit store 10 ugers forløb med 46 træninger, som videoer, øvelser, PDF'er - som kærligt og nænsomt guider dig ind i et åbent og tillidsfuldt hjerte med masser af egenomsorg og selvkærlighed.
FLORAs FLORA METODEN
FLORA METODEN®: Flora Metoden® er en 9 trins udviklingsmetode, som fører dig trin for trin igennem ethvert udviklingsområde i dit liv. Det her er mit største, mest dybdegående og forandrende on-line kursus. Over 78 uger fører jeg dig skridt for skridt igennem Flora Metoden® på et overordnet plan i dit liv fra opvågning til frihed. Og efterhånden som du bevæger dig igennem de 9 trin, vil du opdage at netop disse 9 trin kan bruges på hvert eneste lille enkeltområde af dit liv. Flora Metoden® er vejen til blivende forandring.
FLORAs MINDRE STRESS
MINDRE STRESS: 10 dage til mindre stress. Et effektivt kort forløb, som giver dig ny viden og inspiration til mindre stress i dit liv. 10 helt almindelige og nemme steder, hvor du kan skabe en stor forandring og finde en vej ud af stress.
FLORAs SOV GODT
SOV GODT: 10 dage til bedre søvn. Urolig og dårlig søvn kan ødelægge meget og skabe en grundlæggende træthed, som hverken er god for dig - eller dine omgivelser. Her får du 10 enkle og gode input til, hvordan du kan skabe en bedre søvn, som gør dig udhvilet og frisk hver nat. Du kan også hente PDF'en med 10 gode råd. Og du kan se alle videoer igen og igen. Ligeså tit, du vil.
FLORAs VIDEOTEK
VIDEOTEK: Her finder du masser af inspirerende video-klip, artikler og andre gode input, som kan give dig nye indsigter og idéer til din praksis og spændende viden om mindfulness, compassion og livsbevidsthed. Her har jeg plukket de videoer, jeg personligt synes er gode og inspirerende. Du får timevis af værdifuld viden og inspiration foræret her.
FLORAs FORUM
FORUM: FORUM er fællesskabets mødeplads i Flora's. Som filosoffen sagde: Det handler om relationer! Og fællesskab. Her kan du dele dine historier, erfaringer og refleksioner. Og du kan læse - og lade dig inspirere af andres. Og det er her, du kan stille spørgsmål til fællesskabet og til mig. Og få svar. Uden at møde negative eller “dumsmarte” kommentarer. Her er der et kærligt frirum. Til dig.

Det bedste er, at du vælger selv...

FLORA's er som at komme ind i den lækreste "Mindfulness og Livsbevidsthed Restaurant" og så få udleveret et menukort med alle dine livretter og også spændende nye oplevelser.

Og så vælger du selv.

Der er intet pres. Der er ingen forpligtelser. Der er ingen "du skal gøre dette, for at lykkes...". 

Alt er muligheder. Og alt er invitationer.

FLORA's på computer og telefon

Når du bliver medlem får du adgang til det hele. Og du bestemmer helt selv, hvordan og hvor meget, du vil bruge.

Hvis du har lyst til at følge et bestemt kursus, f.eks. 10 Dage til Bedre Søvn - så gør du det.

Hvis du har lyst til "bare" at meditere til en kort 12 minutters guidet meditation - så gør du det.

Hvis du har lyst til at "svømme hen" til 10 minutters klukkende strandkant med måger og bølgeskvulp - så gør du det.

Eller ...

Hvis du har lyst til at starte det store Flora Metoden® kursusforløb, som strækker sig over 78 uger - så gør du det.

Når du er medlem kan du se og gennemgå  alle tingene igen og igen. Lige så tit, du vil - og lige så mange gange, du vil. Og du kan endda hente dine yndlingsmeditationer ned til din smartphone, så du altid har den med dig.

Der er frit valg.

Og du bestemmer selv.

FLORA's er et skatkammer af viden og værktøjer til dig, der vil have det allerbedste ud af dit liv

 

Du får adgang til mere end 250 kursus og video-sessioner og langt over 60 timers viden, inspiration og værktøjer, som du kan bruge igen og igen. (Og der kommer hele tiden nye værktøjer og nye forløb til).

Værdien af denne livsændrende undervisning er mange, mange tusinde kroner, hvis du skulle købe hvert enkelt forløb, kursus eller program for sig.

Du får fri adgang til det hele - uden begrænsninger...

for kun

99 kr pr mdr
i de første 12 måneder


Derefter FALDER PRISEN til 66 kr/mdr i 12 måneder ...

og så falder prisen igen til kun 33 kr/mdr.


Og der er ingen binding eller opsigelse. Du kan stoppe når som helst - uden betingelser.

Du kan endda vælge at betale for 12 måneder på én gang - så giver jeg dig 2 måneder gratis - og du betaler kun 990,- kr for et helt års medlemskab med fri adgang til ALT.

LIGE NU - SUPER TILBUD!

10 dage GRATIS

Du betaler ingenting - 0 kroner - ved indmeldelsen. Du har 10 dage til at tjekke FLORA's ud og se om det er noget for dig. Efter de 10 dage fortsætter dit medlemsskab normalt til 99 kr/mdr (medmindre du opsiger det inden) - og så starter "nedtællingen" - efter 12 måneder falder prisen til 66 kr/mdr - og efter yderligere 12 måneder betaler du kun 33 kr/mdr.

Det er nemt og enkelt

Når du melder dig ind i FLORA's får du et SimpleroID. Det er dit "elektroniske medlemskort", som giver dig fri adgang til det hele.

Du logger simpelthen bare ind med det - og så er alt åbent.

Du kan komme til FLORA's fra din telefon, din tablet eller din computer - uanset hvor du er i verden. Du logger blot på og så er du inde.

Og alle kan være med - uanset alder, baggrund eller om du er ny med mindfulness og livsbevidsthed eller har en lang praksis bag dig.

Du kan endda lægge FLORA's ind som en henvisning på din telefon - så får du et lille ikon på skærmen - og så er det fuldstændig som at have din egen FLORA's APP.

Nemt, hurtigt og enkelt - og altid opdateret.

iphoneskaerm.PNG

 • Flora & Akademiet

  “Når Flora deler sin store viden og erfaring med mig, hjælper hun mig med at finde min egen vej gennem mit liv. Hendes kærlige og præcise remindere giver mig selvindsigt og styrke til, at jeg mærker og forstår, hvad det vigtige i mit eget og andres liv er.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg kan så varmt anbefale Flora's. Jeg er efter et længere stressforløb og sygemelding nu vendt tilbage på fuld tid på mit arbejde. Det havde jeg ikke kunnet uden mit on-line forløb med Flora. Jeg er kommet så meget i forbindelse med min krop og mærker straks, når jeg lige skal være ekstra opmærksom. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag uden Flora's.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg kastede mig over Flora's i håb om at finde ind til mig selv. Et håb om at blive min egen bedste ven. Jeg sad i en situation, hvor jeg (igen) sad fast i gamle uhensigtsmæssige følemønstre og var mere eller mindre desperat efter at det ikke skulle være sådan. Flora's har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, min kære og mig selv. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra.”

 • Flora & Akademiet

  “Flora's er virkelig Flora. Inspiration, viden og forskellige typer meditationer har tilflydt mig regelmæssigt og har stor betydning for min mindfulnesspraksis. Jeg glædet mig hver dag over, at jeg er med i Flora's.”


_K8A9513

Jeg er din personlige Mindfulness-, Compassion- og Livsbevidsthedsekspert

Når du er medlem i FLORA's kan du altid skrive til mig og stille spørgsmål eller bede om råd til lige præcis den livssituation, du står i. Og få svar.

Min baggrund - som ergoterapeut, executive coach og arbejdsmiljøkonsulent - kombineret med 20 års egen praksis og erfaring som mindfulnessekspert og -underviser, hvor jeg har uddannet og undervist langt langt over tusinde mennesker - gør, at du er i de bedste hænder og at jeg med en meget bred og dyb viden kan hjælpe og guide dig i stort set alle af livets store spørgsmål.

Udover mig, får du i FORUM også adgang til et stort og skønt netværk af andre medlemmer, som du kan dele og reflektere med - og som du kan stille spørgsmål til og  få opbakning, støtte og hjælp fra.

FLORA's er dit fællesskab og dit netværk, som altid er der for dig - og som accepterer og anerkender dig - lige præcis dér, hvor du er - og som præcis den, du er.

FLORA's er til for dig.

Spørgsmål & Svar:

Hvordan foregår forløbet?

Når du melder dig ind i Flora's får du med det samme adgang til meditationer, yoga-programmer, vejrtrækningsøvelser, mindfulnesskurser, 10 Dage til... kurser, Flora Metoden® og meget, meget mere. 

Du starter selv de forskellige forløb, når du vil - og du kan altid pause og starte forløbene, så de passer præcis til dig. 

Og du kan se alle videoer igen og igen - præcis som det passer dig.

Og der kommer løbende nye meditationer og øvelser ind, så du hele tiden oplever at der både er nye ting og at FLORA's vokser med dig og din udvikling.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej. Du bestemmer alting helt selv.

Og når du starter et forløb, kan du altid pause, stoppe og starte forløbet igen - præcis som det passer dig, hvis du f.eks. vil have en pause eller du skal på ferie.

Du kan markere alle øvelser med en "gennemført" mærkat, så du altid kan se, hvilke du har set og hvilke, du ikke har set.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal på ferie?

For det første kan du som medlem hente alle meditationer, øvelser og materiale til din telefon eller tablet. Det betyder, at du kan have dine yndlingsting med på din ferie - og også kan bruge meditationerne i f.eks. flyet.

Og så kan du altid pause eller slå mails og notifikationer fra og til i din personlige profil. Og blot slå dem til igen, når du er hjemme fra ferie igen.

På den måde går du ikke glip af noget, mens du er væk.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke. Flora's virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser uanset hvor du logger ind. 

Selve Flora's er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt - og i mailen er der et link, du blot kan trykke på - så kommer du til Flora's.

Alle kan være med.

Hvordan finder jeg FLORA's?

Du kan altid finde FLORA's under min hjemmesiden www.livsbevidsthed.dk. Så logger du blot ind og vælger FLORA's i menuen - og så er du inde.

Du kan også lave en "henvisning" til FLORA's i din telefon. Så får du et "App-ikon" på din skærm og klikker bare på den - ligesom med en App. Så kommer du til Log-ind billedet - og hvis du lader din telefon huske dit SimpleroID - er du inde og igang ligeså hurtigt, som du åbner en almindelig App.

I Tekniske FIF og Guides inde i FLORA's viser jeg dig præcist, hvordan du gør det.

Kan jeg melde mig ud når som helst?

Ja.

Selv om jeg naturligvis vil blive ked af at se dig forlade Flora's, så er der  ingen binding eller opsigelsesperiode. Du bestemmer helt selv.

Du kan enten nemt selv melde dig ud i din profil eller du kan sende mig en mail og så klarer jeg det for dig - uden besvær eller diskussion.

Hvad hvis det alligevel ikke er mig?

Det er jeg nu ret sikker på, at det er.

Men - hvis du inden 14 dage fortryder dit medlemskab, så sender du mig en mail - så melder jeg dig ud og giver dig din indbetaling tilbage - uden diskussion.

OBS! Lige nu får du 10 dage gratis i FLORA's. Så kan du tjekke det hele ud og se om det er noget for dig.

Kan jeg give et medlemskab som gave?

Ja.

Så markerer du i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Hvis du har valgt månedligt medlemskab bliver din betaling trukket hver måned.

Hvis du har valgt årligt medlemskab bliver din betaling trukket hver 12' måned.

Jeg sender dig altid en reminder 3 dage før alle betalinger, så du ved at næste betaling er på vej. Og så sender jeg naturligvis også en kvittering, når betalingen er trukket.

Hvad koster det at være med i FLORA's

De første 12 måneder koster det 99 kr pr mdr - som du betaler forud hver måned. Det svarer til ca. 3,30 kr pr dag. Beløbet er inkl. moms.

Efter 12 måneder FALDER din pris til 66 kr pr mdr (ca. 2,20 kr pr dag) - og igen efter 12 måneder FALDER din pris igen til kun 33 kr pr mdr (ca. 1,10 kr pr dag). Og her bliver du.

Du kan også vælge at betale et år af gangen. Så giver jeg dig 2 måneder gratis. Du betaler altså kun for 10 måneder - 990,- kr - og skal ikke tænke mere på betalingen i et helt år. Efter et år falder prisen til 660,- kr - og efter endnu et år til kun 330,- kr, som så er din pris hvert år derefter.

Hvis du melder dig ud og senere vil være med igen, så starter du forfra på pris-forløbet.

Medlemskabet fornyes automatisk, medmindre du ændrer det til udløb i din profil. Du får altid en reminder 3 dage inden beløbet trækkes, så du aldrig bliver overrasket over, at det sker. Og så sender jeg dig en kvittering, hver gang beløbet trækkes.

Ingen skjulte betingelser. Ingen låsninger eller bindinger.

Dit medlemskab giver dig fri adgang til ALT materiale i FLORA's.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at FLORA's virker. Og jeg ved, at du - hvis du går ind i det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere selvomsorg, selvkærlighed, compassion og livsbevidsthed.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - inden 14 dage - oplever, at det alligevel ikke er det rigtige for dig (og du naturligvis ikke har downloadet værktøjer og materiale), så sender du mig en mail og så giver jeg dig din indbetaling retur. Uden diskussion!

 

 

 

 

 

"Flora's har været det bedste,
jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Jeg oplever en langt større bevidsthed
og rummelighed overfor både verden,
mine kære og mig selv."

 

 

 

 

JA! Lad mig komme med i FLORA's!