FLORA's er til dig,
der vil være fri for
tankemylder,
bekymringer
og den evige tanke
om, at du
ikke er god nok
Så du kan leve et liv
med glæde, nærvær
og passion...
JA! LAD MIG KOMME MED!

Hvad er det FLORA's kan give dig?


Hvis du gerne vil have det allerbedste ud af det liv, du har lige nu - og vil have ét sted, hvor du kan finde viden, inspiration og praktiske værktøjer, som kan guide dig og hjælpe dig - så er FLORA's det helt rigtige til dig.

Hvis du ind i mellem løber ind i bekymringer, modgang, smerte og tankemylder overtager dit sind, så kan du finde lindring og praktiske værktøjer, som kan hjælpe dig tilbage på sporet i FLORA's.

Hvis du elsker at meditere - eller gerne vil lære det - så er FLORA's det helt rigtige til dig. Du finder guidede meditationer i forskellige længder - stilhedsmeditationer og skønne naturlyde og afslappende musik, som giver dig energiboost og total afslapning, når du har brug for det.

Hvis du vil lære at bruge Flora Metoden® - som gennem 9 trin viser dig vejen fra søgende, fastlåst eller frustreret til frihed og nyvundne færdigheder og glæde - så er FLORA's det helt rigtige sted for dig.

Hvis du gerne vil være med i et fællesskab, der - fri for støj og forstyrrelser som på andre sociale medier - hjælper dig, støtter dig og bakker dig op - lige præcis dér, hvor du er - og som den, du er - så er FLORA's det helt rigtige sted for dig.

Hvis du gerne vil føle dig hjemme, forstået og set - præcis som den, du er - og fortsætte din rejse i livet mod større livsbevidsthed med balance, nærvær og glæde - så er FLORA's det helt rigtige sted for dig.

iStock-1025882454.jpg

Slut med, at...

 • føle dig alene.
 • føle du ikke er god nok.
 • mangle inspiration og viden til, hvad du skal gøre.
 • føle dig magtesløs og udmattet.
 • hænge fast i hamsterhjulet.
 • være statist i dit eget liv, som bare suser forbi dig.
 • hænge fast i gamle begrænsende mønstre.
 • ikke at vide, hvilken vej, du skal gå.
 • at være træt og udkørt.
 • ikke være glad.

 

iStock-1089911846-2.jpg

FLORA's er som din bedste ven, der hjælper dig med at finde DIN vej - uden burde/skulle - præcis dér, hvor du er - og som den, du er....

Du får....

Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.00.png
Guidede Meditationer: Du får fri adgang til alle mine guidede meditationer. Du finder i alle længder og med forskelligt indhold, så der også er lige præcis den helt rigtige meditation til dig. Du kan høre dem igen og igen. Og endda hente dem til din telefon, så du altid har dem med dig.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.39.png
Mindfulness, Yoga, Vejrtrækning og andet godt: Du får masser af kurser, input, viden, inspiration og praktiske værktøjer om mindfulness, yoga, vejrtrækning og andet, som guider dig i din balance, ro og nærvær. Og du bestemmer selv, hvordan og hvornår du vil bruge det.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.00.png
Super inspirerende videotek: Jeg følger nogle af de førende eksperter indenfor mindfulness, compassion og livsbevidsthed. Og her samler jeg det bedste af det bedste til dig. Timevis af inspirerende videoer med ny viden og visdom. Lige præcis, når det passer dig. Og samlet ét sted.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.39.png
Musik og Naturlyde: Du får skøn og dejlig afslappende musik, som du kan læne dig tilbage og nyde. Eller de mest fantastiske optagelser af ægte naturlyde, f.eks. bækkens smukke risten, pukkelhvalernes sang eller solsortens fortryllende aftensang.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.12.png
Fri adgang til nogle af de bedste forløb og værktøjer: Du får fri adgang til alle mine "10 Dage til..." on-line forløb. Hvert forløb koster normal 199,- kr. Som medlem i FLORA's LOUNGE har du fri adgang. Uden at betale ekstra.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.00.png
Flora Metoden® - de 9 trin, der fører dig fra fastlåst til frihed: Mit unikke 9 trins "vejkort", du kan bruge til stort set alle de udviklingspunkter, du vælger. Fører dig skridt for skridt frem til en forandringer, der virker. Som medlem af FLORA's LOUNGE får du adgang til hele forløbet - uge for uge (Værdi 997,- kr).
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Månedlige on-line live sessions med mig: Hver måned (10 gange om året) kan du være med på min LOUNGE ZOOM. En time, hvor jeg guider en meditation og taler om månedens tema - en inspiration til dig og dit liv. Og hvor du kan stille mig spørgsmål, som jeg svarer på med det samme. (Værdi pr. session 299,- kr)
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.39.png
Se LOUNGE ZOOM's igen og igen: Du kan se optagelserne af alle LOUNGE ZOOMs i arkivet. Det giver timevis af inspiration og viden. Og da hver LOUNGE ZOOM starter med en guidet meditation er arkivet et skatkammer af meditationer, du kan bruge igen og igen. (Værdi: uvurderlig!)
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Daglige affirmationer: Hver dag sender jeg dig en kort mail med en inspirerende affirmation, som hjælper dig med at holde fokus og nærvær i din hverdag. Den kommer på samme tidspunkt hver dag (kl. 12:00) og du kan pause og genstarte helt som det passer dig bedst.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.12.png
Forum: Du får adgang til det store åbne forum, hvor du kan dele dine oplevelser, refleksion og stille spørgsmål, som jeg besvarer. Et smukt og berigende fællesskab mellem ligesindede og uden forstyrrelser og "støj" som på andre sociale medier.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Du kan sende mig spørgsmål - personligt: Når du er med i FLORA's LOUNGE kan du sende mig dine personlige spørgsmål direkte - og få svar.

FLORA's er til dig, der vil have det meste og det bedste ud af dit liv!

JA TAK! Luk mig straks ind i FLORA's!

Her er ALT DET, du får med...

Det er MEGET du får.... men det skønne er, at du SELV BESTEMMER, hvordan og hvornår du vil følge tingene - der er INGEN BURDE/SKULLE - ingen tvang - og du kan ALDRIG "komme bagud" eller "misse ting". Det hele ligger der, så du selv bestemmer og du kan se og bruge det hele igen og igen - uden begrænsninger - lige så tit, du vil.

 • Meditationer (over 20!) 
 • Yoga & Vejrtrækning
 • Musik & Naturlyde
 • Videotek med timevis af inspiration og viden
 • Mindfulness - værktøjer og viden 
 • Dagens tekst fra At Leve Mindfuldt 
 • Daglige Affirmationer på mail 
 • Åbent Forum 
 • Alle 10 Dage til...." kursusforløb gratis! 
 • Flora Metoden® - on-line kursusforløb
 • LIVE ZOOM - live on-line undervisning med FLORA 10 gange fordelt på året

Værdien af alt det, du får med, er mange, mange tusinde kroner.

Din investering er kun 149 kr/mdr.

Det svarer til blot 4 kr og 90 øre om dagen - eller bare en enkelt kop kaffe fra et af kagehusene i løbet af ugen.

Du får adgang med det samme. Og du kan bruge indholdet igen og igen. Du kan endda hente dine yndlingsmeditationer ned til din telefon, så du altid har dem med dig.

Og der er ingen binding eller opsigelse. Du kan melde dig ud, når som helst.

DECEMBER TILBUD!

Indtil 24. december 2019 kommer du med i FLORA's i resten af 2019 og hele 2020 for kun 998 kr!
Normalpris 1.788 kr. Du sparer 790 kr! 

Måske den perfekte julegaveidé?

 

 

Se her, hvad andre siger...

 • “Noget af det bedste er, at jeg får en masse dejlig, brugbar personlig vejledning, som er tilgængelig for mig igen og igen. Personlig, fordi det er sammensat og kommer fra dig, Flora, personligt og ikke "bare" er artikler om emnet. Det er som om du ved lige præcis, hvad jeg (og sikkert også mange andre) har brug for, og det er helt nede på det praktiske plan: Så kommer der f.eks. lige ti lektioner om åndedrættet, som er lige til at gå til. Sådan!”

 • “Når Flora deler sin store viden og erfaring med mig, hjælper hun mig med at finde min egen vej gennem mit liv. Hendes kærlige og præcise remindere giver mig selvindsigt og styrke til, at jeg mærker og forstår, hvad det vigtige i mit eget og andres liv er.”

 • “Jeg kan så varmt anbefale Flora's. Jeg er efter et længere stressforløb og sygemelding nu vendt tilbage på fuld tid på mit arbejde. Det havde jeg ikke kunnet uden mit on-line forløb med Flora. Jeg er kommet så meget i forbindelse med min krop og mærker straks, når jeg lige skal være ekstra opmærksom. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag uden Flora's.”

 • “Jeg kastede mig over Flora's i håb om at finde ind til mig selv. Et håb om at blive min egen bedste ven. Jeg sad i en situation, hvor jeg (igen) sad fast i gamle uhensigtsmæssige følemønstre og var mere eller mindre desperat efter at det ikke skulle være sådan. Flora's har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, min kære og mig selv. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra.”

 • “Flora's er virkelig Flora. Inspiration, viden og forskellige typer meditationer har tilflydt mig regelmæssigt og har stor betydning for min mindfulnesspraksis. Jeg glædet mig hver dag over, at jeg er med i Flora's.”

 • “Der er både zoom-optagelserne, som kan bruges, selvom man er optaget om tirsdagen af noget andet, der er en masse dejlige meditationer og en hel masse, man kan fordybe sig i og tage ind, når det passer ind i ens hverdag og liv. Det er også dejligt, at vide, at man kan skrive og spørge eller fundere over noget, og du så svarer på ens overvejelser. Bare skønt!”

 • “10 dage til - er en super gave. Skønt at kunne finde meditationer og øvelser, lige når det passer mig. Compassion er jeg i gang med. Jamen, jeg kunne blive ved, et spændende, professionelt, kærligt forum med så meget inspiration!”

 • “Det bedste er, at have et forum, hvor der er et passende udvalg af af forskellige "øvelser" samlet (mindfulness, meditation, yoga osv). Rigtig mange gode øvelser og refleksioner i Flora Metoden® og rart at man kan tage det i sit eget tempo. Også rigtig rart med de kortere forløb (10 dage...). De forskellige vejrtrækningsøvelser har personligt gjort en stor forskel for mig.”

 • “Det bedste er ubetinget det enormt brede spektrum af meditationer i forhold til genre og i forhold til varighed. Så uanset hvor meget tid, jeg har til rådighed, kan jeg altid finde en meditation, der passer til. Der er forskellige yoga sessions, som også varierer i tid og genre. Der er en super faglighed, som jeg hele tiden kan have tilgang til og blive klogere på. Jeg har altid mulighed for at skrive til Flora, hvis der er noget jeg har brug for at vende. Det er et unikt univers, som jeg altid har adgang til, når det passer mig. Selv om jeg har været med i godt 2 år finder jeg stadig stor glæde i at være en del af Flora's. Jeg er på ingen måde færdig med Flora's. Jeg nyder hver dag, at gøre noget godt for mig selv og finder inspiration i Flora's til meditationer, yoga eller hvad jeg synes er vigtigt for mig på den enkelte dag.”

 • “Jeg er rigtig glad for FLORA's . Det har givet mig SÅ meget. Du har sat mig igang med at meditere og med at kigge på mig selv. Dine guldkorn er virkelig blevet uundværlige for mig!”

 • “Det bedste er, at være med på Zoom. Det er ikke let selv at starte en mindfullness praksis i hverdagen, så det at samles derinde er virkelig godt. Dejligt at være sig selv, men også at føle, at der er andre samtidig. Det giver virkelig meget!”

 • “Jeg er meget glad for meditationerne. Og så betyder det meget, at jeg kan vente med at gå videre og at jeg kan gå tilbage og høre igen og igen. Ud over selvfølgelig al den viden, råd og opfordringer, du kommer med. Bruger noget næsten hver eneste dag. Jeg er virkelig glad for, jeg kom med for snart et par år siden!”

 • “Jeg har været med i FLORA's helt fra begyndelsen. Formatet har ændret sig og er forbedret over tid, men hele tiden har jeg følt, at have Flora ved min side i en for mig udfordrende periode. Bedst for mig er de videoer om Flora Metoden®, som dukker op i min indbakke. De giver altid stof til eftertanke og en støtte til egenpraksis og samtidig føles det som kærlig omsorg. Det er støttende og inspirerende for mig!”

 • “Jeg bruger lydfilerne (meditation) flere gange ugentligt og laver yoga efter videoerne. Det gør det nemt for mig at have en daglig praksis at blive guidet og "holde snuden i sporet" med mindfulness. Så er jeg også vild med 10 dage til... kurserne, hvor forskellige emner uddybes. Jeg gør mig hele tiden nye opdagelser og bliver nysgerrig på andre områder. Jeg får altid masser med mig, og det, der er vigtigst for mig, er din formidling, Flora, som er fra hjertet og jeg bliver både beriget og har på den måde lettere ved at holde min praksis.”

 • “Daglig bevidsthedsgørelse med helt fantastiske og vise affirmationer, Herudover dybdegående viden om “alt", der gør en godt. Det virker helt fantastisk med daglige mails, som man når og så er der materiale til fordybelse når man har bedre tid.”

Spørgsmål & Svar:

Lærer jeg mindfulness i Flora's?

Ja. På en nem, enkel og blid måde - som ALLE kan være med i. Du lærer også at meditere - eller får ny inspiration og viden til din nuværende mindfulness- og meditationspraksis.

Og så lærer du Flora Metoden®, som kan guide dig igennem alle de udfordringer eller nye opdagelser, som du får gennem livet. Store ord, ja det ved jeg godt - men du vil forstå, når du begynder på den.

Hvordan foregår forløbet?

Det bestemmer du helt selv.

Når du melder dig ind får du med det samme adgang til alt materialet (bortset fra Flora Metoden®, som kører med nye ugentlige lektioner), så du bestemmer selv, hvornår du vil kigge på det og bruge det.

Og du kan se alle videoer igen og igen - præcis som det passer dig.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej. Igen: Du bestemmer helt selv.

Du kan markere alle øvelser med en "gennemført" mærkat, så du altid kan se, hvilke du har set og hvilke, du ikke har set.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke.

FLORA's virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser uanset, hvor du logger ind. 

Selve FLORA's er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt - og i mailen er der et link, du blot kan trykke på - så kommer du til FLORA's.

Du kan altid nemt finde ind til FLORA's ved at gå til www.livsbevidsthed.dk og logge ind - så finder du siden i menuen eller under "Dine medlemssider".

Alle kan være med.

Kan jeg melde mig ud når som helst?

Ja.

Selv om jeg naturligvis vil blive ked af at se dig forlade FLORA's, så er der ingen binding eller opsigelsesperiode. Du bestemmer helt selv.

Du kan enten nemt selv melde dig ud i din profil eller du kan sende mig en mail og så klarer jeg det for dig - uden besvær eller diskussion.

Hvad hvis det alligevel ikke er mig?

Det er jeg nu ret sikker på, at det er.

Men - hvis du inden 14 dage fortryder dit medlemskab, så sender du mig en mail - så melder jeg dig ud og giver dig din indbetaling tilbage - uden diskussion.

Kan jeg give et medlemskab som gave?

Ja.

Så markerer du i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Du betaler første gang ved indmeldelsen - og så fortsætter dit medlemskab automatisk hver måned derefter, medmindre du melder dig ud inden.

3 dage inden din månedsbetaling bliver trukket, sender jeg dig en reminder, så du ved at næste betaling er på vej. Det betyder, at du kan nå at melde dig ud, inden jeg trækker din betaling, hvis du ikke vil fortsætte.

Og så sender jeg naturligvis også en kvittering, når betalingen er trukket. Intet er skjult. Intet under bordet.

Har du flere spørgsmål?

Hvis der var noget, du ikke fik svar på - så send mig en mail på info@livsbevidsthed.dk med dit spørgsmål, så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33.png

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at FLORA's virker. Og jeg ved, at du - hvis du går ind i det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere selvomsorg, selvkærlighed, compassion og livsbevidsthed.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - inden 14 dage - oplever, at det alligevel ikke er det rigtige for dig (og du naturligvis ikke har downloadet værktøjer og materiale), så sender du mig en mail og så giver jeg dig din indbetaling retur. Uden diskussion!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Kom med i dag

DIT LIV vil ELSKE dig for det!

 

 

 

JA! Jeg LUK mig IND!