Er du klar til meget mere

passion, balance og glæde?

I DIT liv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal det én gang for alle være slut med... 

 • Tankemylder

 • Bekymringer

 • Stress

 • Ubehag

 • Konflikter

Og ikke mindst slut med hele tiden at slå dig selv oveni hovedet med tanken om, at du ikke er god nok eller dygtig nok!

iStock-478952426.jpg

Og på en nem, enkel og anerkendende måde
- hvor du selv styrer både tempo, tid og sted?

iStock-478926198.jpg

Her er LØSNINGEN  lige præcis til dig!

Se bare her...

          arrow_handdrawn.png

I Flora's får du ALT DET, du har drømt om og ledt efter...

 

 

 

 

 

Værs'go' - her får du alle mine bedste værktøjer,
viden og hemmeligheder!
 

 

 

 

 

 

 

Hvad går det ud på...?

I din tilværelse er der masser af ting, du hele tiden skal nå.

Masser af forpligtelser. Og masser af ting, der kommer i vejen.

Og det kan være svært - ja, nogle gange umuligt - at få enderne til at mødes. Den ene dag tager den anden og hamsterhjulet ser aldrig ud til at stoppe eller bare holde en lillebitte pause, så du lige kan få vejret.

Tankerne drøner afsted. Og bekymringerne fletter sig ind, så snart, du slapper bare en smule af. Og igen og igen får du sagt til dig selv, at du ikke er god nok. Ikke god nok mor. Ikke god nok datter. Ikke god nok kæreste.

Du hanker op i dig selv og siger, at du nok bare skal tage dig sammen.

 

Og du bider tænderne sammen...

iStock-480507952.jpg

Men...

Sådan behøver det ikke at være!

Der er en vej, hvor du kan give slip på alle de gamle begrænsende mønstre.

Slip på alle bekymringerne. Slip på tankemylderet.

Og ikke mindst give slip på den opslidende tanke om, at du ikke er god nok eller dygtig nok.

iStock-494831234.jpg

Og hvor du i stedet fylder dit liv med...

 • Passion

 • Nærvær

 • Balance

 • Glæde

Og hvor du hver eneste dag kan stå op og mærke, hvor dejligt det er, at være dig og føle dig tilfreds og glad i dit liv.

iStock-480408592.jpg

Hvordan...?

Kom med i Flora's.

Dit nye on-line univers med masser af
inspiration, viden og brugbare værktøjer.

Du får alt det, du har brug for -
og det er fuldkomment uforpligtende, nemt og befriende at være med.

Og det bedste er, at det kun koster 4 kroner om dagen.

 

Kom med i dag...

arrow_handdrawn.png

JA! Jeg vil være med!

Du får:

Mindfulness
Yoga
Meditation
Vejrtrækningsøvelser
Afslappende musik
Fællesskab
Gode råd og vejledning

og så får du

Flora Metoden®
- som er Flora's unikke 9 trins vejkort, som fører dig fra fastlåst til Frihed.

 

Og det bedste ved det hele er: Du bestemmer selv! 

 

Flora's er som en universel GPS, som viser dig vejen lige præcis fra dér, hvor du føler dig fanget - til dér, hvor du gerne vil hen. Din rejse fra fanget til frihed. Det betyder, at du selv vælger dit tempo. Du kan pause og fortsætte. Du kan slå til og fra. Jeg inviterer dig på forskellige ruter, men du vælger altid selv den, der føles rigtig for dig. Der er intet pres. Der er intet, du skal nå. Du kan aldrig komme "bagud". 

Og undervejs giver jeg dig al min viden, mine værktøjer og mine hemmeligheder, som jeg har samlet op,
arbejdet med og undervist i gennem de sidste næsten 20 år.

Flora's er din vej til frihed.

Flora's er din helt personlige GPS, som viser dig vejen til...

... gennem mindfulness og livsbevidsthed at finde vejen hjem til dig selv.

Så du kan stå stærkere og roligt i dig selv... også når det stormer og du oplever modgang.

Flora's er din guide og personlige GPS, som giver dig alle kort og veje ud - uanset, hvem du er eller hvor du er.

Med mindfulness, meditation, livsbevidsthed og ikke mindst Flora Metoden® er der også en vej for dig.

I dit helt eget tempo. Uanset, hvor du er. Uanset hvem du er.

Du får DET HELE for kun 128 kr pr mdr ( 👉🏼 KUN 4 kr om dagen!)

Lige nu får du 2 MÅNEDER TIL KUN 1 MÅNEDS PRIS.

Meld dig ind i dag >>>

_K8A9697.jpg

Jeg er din personlige guide...

Mere end 20 års mindfulness praksis og de sidste mange år som hovedunderviser på en af de mest dybdegående og transformerende mindfulnessuddannelser, har givet mig en omfattende faglig ekspertviden om mindfulness, meditation, livsbevidsthed og indre ro og balance.

Udover at være underviser og ekspert i mindfulness har jeg de sidste år intensivt studeret den sidste nye traumeforskning og forskningen om hjernen og hjernens samspil med kroppen og sindet i vores vej mod et bedre liv.

Men min faglige ballast står ikke alene. For jeg har selv gået - og går - vejen. På trods traumer, overgreb, stress og andre stormfulde oplevelser i livet, har min egen praksis ført mig hel igennem og givet mig nogle effektive og personlige værktøjer, som jeg deler med dig i Flora's.

Ikke mindst i Flora Metoden®, som er mit unikke 9-trins udviklingslandkort til dig, som viser dig vejen fra det, du føler dig fanget i ... til frihed.

Tag her en 3 minutters rundtur og se, hvordan Flora's ser ud...

Flora's er bygget enkelt og nemt op - og du vil meget hurtigt opdage, hvor nemt det er.

Alt ligger i enkle og overskuelige menuer - og når du klikker ind på en menu, så kan du hurtigt se, hvad du kan finde her. Opbygningen er intuitiv og enkel.

Og Flora's virker helt perfekt både på telefon, tablet og computer. Så du kan være med uanset, hvor du er.

(Og ja... prisen er KUN 128,- kr pr mdr! - ca. 4 kr om dagen!)

OG LIGE NU FÅR DU 2 MÅNEDER FOR KUN 1 MÅNEDS PRIS!

 

Lær at meditere

Hvis du aldrig har prøvet at meditere før, er Flora's stedet for dig. Du finder guidede meditationer i alle niveauer og til forskellige behov. Og hvis du er trænet, finder du også lige præcis dét, du har brug for.

Yoga og åndedræt

Da min tilgang til mindfulness i høj grad er kropslig, finder du også yogaprogrammer, vejrtrækningsøvelser og andre praktiske og gode ting i Flora's. Og alle kan være med - både fra nybegynder til mere øvet.  

Frihed til at vælge

Du kan selv vælge frit mellem mindfulness, meditationer, yoga, vejtrækning eller alle de muligheder, der er. På den måde, kan du skabe helt dit eget personlige program, som passer lige præcis til dig og det, du bedst kan lide.

Mindfulness er det bærende element

Flora's er dit on-line Mindfulness Univers - og det er til dig - uanset om du har praktiseret mindfulness længe eller om du er spændt nybegynder. Du kan følge Flora Metoden®, hvis du har ting, du gerne vil arbejde med at give slip på og finde fred med. Eller du kan finde din helt egen måde og dit eget program i alle de muligheder, der er indenfor mindfulness, meditation, yoga, vejrtrækning og meget, meget mere. Jeg inviterer. Du bestemmer, hvad du følger.

Herunder kan du se lidt mere om de forskellige emner og tilbud, du frit kan bruge som medlem i Flora's.

tabletfm2.jpg

Flora Metoden®

Flora Metoden® er et løbende on-line kursus, som gennem mails og videoer fører dig kærligt igennem de 9 trin fra opdagelse til frihed. 
Du vælger selv dit helt eget tempo. Du kan se videoerne igen og igen - hvor og hvornår det passer dig. Du kan markere hver enkelte video med et "gennemført" - så ved du altid, hvor langt du er kommet. Du kan pause og fortsætte. Du kan selv vælge om du vil slå mine mails om forløbet til og fra... ja, i det hele taget styrer du fuldstændig selv, hvordan, hvornår og hvor du vil følge forløbet.
Kvinde blæser mælkebøtter.jpg

Mindfulness

Her ligger masser af videoer og materiale med viden, øvelser og input om mindfulness og din mindfulness praksis. Og også her bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du vil se tingene. Og også hvor mange gange. Når du er medlem kan du se alt igen og igen, ligeså tosset du vil. Og du kan endda hente det hele som podcasts til din smartphone, så du også kan tage materialet med i sommerhuset eller på flyrejsen.
iStock_000014118981Large.jpg

Meditationer

Hvis du kan lide mine meditationer, så er denne del et absolut must for dig. Her kommer ALLE mine meditationer til at ligge. Fra start får du adgang til 16 forskelllige meditationer og hvert kvartal kommer der nye meditationer til. Og når du er medlem kan du se og høre dem allesammen igen og igen - uden begrænsninger. Hvis du bogmærker denne side, så behøver du ingen meditationsapps mere (heller ikke min, haha!) - du finder alt, hvad du har brug for lige her. Også stilhedsmeditationer og meditationer fra min læremester Sri Vasudeva.
Smilende yoga kvinde og mand.jpg

Yoga

Her finder du yoga-programmer og andre mindfulness bevægelses-programmer. Fælles for dem alle er, at alle kan være med her. Alle mine yogaprogrammer er fuldstændig fri for præstation og handler om at komme til stede i din krop og mærke, hvad den fortæller dig. Du finder korte programmer og lidt længere programmer og det vil både være mig, der guider - men der kommer også videoer fra andre dygtige instruktører. Og som altid - du kan se det hele igen og igen.
iStock-475858019.jpg

Vejrtrækning

Vejrtrækningen er et af vores allervigtigste og bedste værktøjer til at finde øjeblikkeligt ro og balance i kroppen. De, der kender mig, ved, at jeg er en stor fan af vejtrækningsmesteren Stig Åvall Severinsen og jeg bruger flittigt hans supergode øvelser i min undervisning. Her i afsnittet finder du vejrtrækningsøvelser, både inspireret fra Stig's repertoire og fra yogaen. Og også her kan du bruge det hele igen og igen og igen.
iStock-534134538.jpg

Forum & Fællesskab

Måske næsten et af de vigtigste elementer i Flora's. I hvert fald et af de smukkeste. Som medlem kan du dele dine erfaringer, refleksioner eller spørgsmål. Og du kan deltage i snakken på andres opslag.
Dette er stedet, hvor vi alle sammen lærer af hinanden. Gennem glæder og sorger. Medgang og modgang.
Det er her, du bliver set, hørt... og ikke mindst følt.
 

En lille "smagsprøve"...

Her kan du prøve en lille 6 minutters opmærksomhedsmeditation. Den er blot en af de mange guidede mindfulness-meditationer, du finder i Flora's.


 • “Når Flora deler sin store viden og erfaring med mig, hjælper hun mig med at finde min egen vej gennem mit liv. Hendes kærlige og præcise remindere giver mig selvindsigt og styrke til, at jeg mærker og forstår, hvad det vigtige i mit eget og andres liv er.”

 • “Jeg kan så varmt anbefale Flora's. Jeg er efter et længere stressforløb og sygemelding nu vendt tilbage på fuld tid på mit arbejde. Det havde jeg ikke kunnet uden mit on-line forløb med Flora. Jeg er kommet så meget i forbindelse med min krop og mærker straks, når jeg lige skal være ekstra opmærksom. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag uden Flora's.”

 • “Jeg kastede mig over Flora's i håb om at finde ind til mig selv. Et håb om at blive min egen bedste ven. Jeg sad i en situation, hvor jeg (igen) sad fast i gamle uhensigtsmæssige følemønstre og var mere eller mindre desperat efter at det ikke skulle være sådan. Flora's har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, min kære og mig selv. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra.”

 • “Flora's er virkelig Flora. Inspiration, viden og forskellige typer meditationer har tilflydt mig regelmæssigt og har stor betydning for min mindfulnesspraksis. Jeg glædet mig hver dag over, at jeg er med i Flora's.”

Spørgsmål & Svar:

Lærer jeg mindfulness i Flora's?

Ja. På en nem, enkel og blid måde - som ALLE kan være med i.

Hvordan foregår forløbet?

Når du melder dig ind i Flora's får du med det samme adgang til meditationer, yoga-programmer, vejrtrækningsøvelser og ikke mindst et  mindfulness introduktionsprogram. 

I løbet af din første måned som medlem viser jeg dig i de første 8-10 dage rundt i Flora's med invitationer til øvelser. Derefter inviterer jeg dig med på mit Mindfulness INTRO forløb, som kører over 10 dage.

Så kigger vi på mindfulness principperne og derefter starter vi forløbet med Flora Metoden®. Du kan altid pause og starte forløbet, så det passer præcis til dig. 

Og du kan se alle videoer igen og igen - præcis som det passer dig.

Ca. hver 3'de måned kommer der nye meditationer og øvelser ind, så du hele tiden oplever at der både er nye ting og at Flora's vokser med dig og din udvikling.

Skal jeg følge strengt med i forløbet for at få noget ud af det?

Du bestemmer helt selv.

Forløbet kører blidt i et nænsomt tempo, men du kan altid pause og starte forløbet præcis som det passer dig, hvis du f.eks. vil have en pause eller du skal på ferie.

Du kan markere alle øvelser med en "gennemført" mærkat, så du altid kan se, hvilke du har set og hvilke, du ikke har set.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal på ferie?

For det første kan du som medlem hente alle meditationer, øvelser og materiale som Podcasts til din telefon eller tablet. Det betyder, at du kan have det med på din ferie - og også kan bruge meditationerne i f.eks. flyet.

Og så kan du altid pause eller slå mails fra og til i din personlige profil. Og blot slå det til igen, når du er hjemme fra ferie igen.

På den måde går du ikke glip af noget, mens du er væk.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke. Flora's virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser uanset hvor du logger ind. 

Selve Flora's er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt - og i mailen er der et link, du blot kan trykke på - så kommer du til Flora's.

Alle kan være med.

Kan jeg melde mig ud når som helst?

Ja.

Selv om jeg naturligvis vil blive ked af at se dig forlade Flora's, så er der  ingen binding eller opsigelsesperiode. Du bestemmer helt selv.

Du kan enten nemt selv melde dig ud i din profil eller du kan sende mig en mail og så klarer jeg det for dig - uden besvær eller diskussion.

Hvad hvis det alligevel ikke er mig?

Det er jeg nu ret sikker på, at det er.

Men - hvis du inden 14 dage fortryder dit medlemskab, så sender du mig en mail - så melder jeg dig ud og giver dig dine 128 kr tilbage - uden diskussion.

Kan jeg give et medlemskab som gave?

Ja.

Så markerer du i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Du betaler 128 kr hver måned.

Første gang, når du melder dig ind og så hver måned fra den dag. Et par dage inden din månedsbetaling bliver trukket, sender jeg dig en reminder, så du ved at næste betaling er på vej. Og så sender jeg naturligvis også en kvittering, når betalingen er trukket.

NB! Lige nu får du de 2 første måneder for 1 måneds pris. Dvs. du betaler 128,- kr. ved indmeldelse og så først igen 2 måneder efter.

Vil du gerne have mere mindfulness, nærvær, glæde, ro og balance ind i dit liv (for kun 4,21 kr om dagen).

Så er Flora's det helt rigtige sted for dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Meld dig til i dag - klik på knappen her >>>

 

 

 

 

Kom med i dag!

 

Du vil ikke fortryde det!