Flora's Lounge 

  

Når du vil dybere og
have adgang til det hele

 

Flora's Lounge giver dig....

Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.12.png
Fri adgang til nogle af de bedste forløb og værktøjer: Du får fri adgang til alle mine "10 Dage til..." on-line forløb. Hvert forløb koster normal 199,- kr. Som medlem i FLORA's LOUNGE har du fri adgang. Uden at betale ekstra.
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.53.00.png
Flora Metoden® - de 9 trin, der fører dig fra fastlåst til frihed: Mit unikke 9 trins "vejkort", du kan bruge til stort set alle de udviklingspunkter, du vælger. Fører dig skridt for skridt frem til en forandringer, der virker. Som medlem af FLORA's LOUNGE får du adgang til hele forløbet - uge for uge (Værdi 897,- kr).
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Månedlige on-line live sessions med mig: Hver måned (10 gange om året) kan du være med på min LOUNGE ZOOM. En time, hvor jeg guider en meditation og taler om månedens tema - en inspiration til dig og dit liv. Og hvor du kan stille mig spørgsmål, som jeg svarer på med det samme. (Værdi pr. session 398,- kr)
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.39.png
Se LOUNGE ZOOM's igen og igen: Du kan se optagelserne af alle LOUNGE ZOOMs i arkivet. Det giver timevis af inspiration og viden. Og da hver LOUNGE ZOOM starter med en guidet meditation er arkivet et skatkammer af meditationer, du kan bruge igen og igen. (Værdi: uvurderlig!)
Skærmbillede 2019-06-26 kl. 09.52.49.png
Du kan sende mig spørgsmål - personligt: Når du er med i FLORA's LOUNGE kan du sende mig dine personlige spørgsmål direkte - og få svar.

FLORA's LOUNGE er til dig, der vil have det allerbedste ud af dit liv!

 iStock-664210884.jpg

FLORA's LOUNGE hænger sammen med FLORA's...

Du kan komme med i FLORA's LOUNGE, når du er medlem af FLORA's.

De to "Universer" hænger sammen. FLORA's giver dig alle de værktøjer, du har brug for til din mindfulness praksis, f.eks. meditationer, yoga og vejtrækningsøvelser samt en masse gode input om mindfulness.

FLORA's LOUNGE giver dig muligheden for at komme endnu dybere ind i din praksis og personlige udvikling.

Her finder du alt det, du har ledt efter. I et opbakkende, kærligt og anerkendende fællesskab, hvor du selv bestemmer, hvor meget og hvornår du vil bruge det.

Og hvor du kan være dig selv. Fuldkomment.

Velkommen til FLORA's LOUNGE!

FLORA's støtter dig i lige præcis din rejse... og åbner for alle dine muligheder!

 

 

Find din personlige udgave af FLORA's her

Herunder kan du se, hvad du får - og hvad din investering er.

FLORA's ATRIUM

0 kr

(Ja - ingenting!)

Mindfulness Principper
(8 videoer)

Mindfulness Praksis
(4 videoer)

Meditationer
(5 guidede og 1 stilhedsmeditation)

Yoga og Vejrtrækning
(2 yoga programmer og 2 vejrtrækningsøvelser)

Få 2 måneder for 1 måneds pris!

FLORA's

79 kr

pr. mdr.

ALT fra FLORA's ATRIUM plus:

Meditationer
(+ 20 forskellige meditationer)

Musik og Naturlyde
(8 skønne videoer)

Yoga og Vejrtrækning
(+10 programmer og øvelser)

Adgang til det åbne Forum
(stil spørgsmål og del dine refleksioner)

Daglig affirmation på mail
(inspirerende tekst på mail hver dag - kan frit slås til og fra)

FLORA's LOUNGE

+ 149 kr

pr. mdr.

ALT fra FLORA's plus:

Adgang til alle "10 Dage til..." forløb
(værdi pr. stk. 199,- kr)

Adgang til "Flora Metoden®" on-line kursus
(værdi 798,- kr.)

Månedlig live on-line session med Flora
(værdi 398,- kr) 

Adgang til ARKIV med optagelser af alle tidligere live on-line sessions
(Værdi: uvurderlig)

FLORA's LOUNGE er et tilkøb til FLORA's. Du er altså med i det hele for kun 228,- kr/mdr.

Se her, hvad andre siger...

  • “Når Flora deler sin store viden og erfaring med mig, hjælper hun mig med at finde min egen vej gennem mit liv. Hendes kærlige og præcise remindere giver mig selvindsigt og styrke til, at jeg mærker og forstår, hvad det vigtige i mit eget og andres liv er.”

  • “Jeg kan så varmt anbefale Flora's. Jeg er efter et længere stressforløb og sygemelding nu vendt tilbage på fuld tid på mit arbejde. Det havde jeg ikke kunnet uden mit on-line forløb med Flora. Jeg er kommet så meget i forbindelse med min krop og mærker straks, når jeg lige skal være ekstra opmærksom. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag uden Flora's.”

  • “Jeg kastede mig over Flora's i håb om at finde ind til mig selv. Et håb om at blive min egen bedste ven. Jeg sad i en situation, hvor jeg (igen) sad fast i gamle uhensigtsmæssige følemønstre og var mere eller mindre desperat efter at det ikke skulle være sådan. Flora's har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, min kære og mig selv. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra.”

  • “Flora's er virkelig Flora. Inspiration, viden og forskellige typer meditationer har tilflydt mig regelmæssigt og har stor betydning for min mindfulnesspraksis. Jeg glædet mig hver dag over, at jeg er med i Flora's.”

Spørgsmål & Svar:

Lærer jeg mindfulness i Flora's?

Ja. På en nem, enkel og blid måde - som ALLE kan være med i.

Hvordan foregår forløbet?

Det bestemmer du helt selv.

Når du melder dig ind får du med det samme adgang til alt materialet, så du bestemmer selv, hvornår du vil kigge på det og bruge det.

Og du kan se alle videoer igen og igen - præcis som det passer dig.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej. Igen: Du bestemmer helt selv.

Du kan markere alle øvelser med en "gennemført" mærkat, så du altid kan se, hvilke du har set og hvilke, du ikke har set.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke.

FLORA's virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser uanset, hvor du logger ind. 

Selve FLORA's er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt - og i mailen er der et link, du blot kan trykke på - så kommer du til FLORA's.

Du kan altid nemt finde ind til FLORA's ved at gå til www.livsbevidsthed.dk og logge ind - så finder du siden under "Dine medlemssider".

Alle kan være med.

Kan jeg melde mig ud når som helst?

Ja.

Selv om jeg naturligvis vil blive ked af at se dig forlade FLORA's, så er der  ingen binding eller opsigelsesperiode. Du bestemmer helt selv.

Du kan enten nemt selv melde dig ud i din profil eller du kan sende mig en mail og så klarer jeg det for dig - uden besvær eller diskussion.

Hvad hvis det alligevel ikke er mig?

Det er jeg nu ret sikker på, at det er.

Men - hvis du inden 14 dage fortryder dit medlemskab, så sender du mig en mail - så melder jeg dig ud og giver dig din første indbetaling tilbage - uden diskussion.

Kan jeg give et medlemskab som gave?

Ja.

Så markerer du i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Du betaler hver måned.

Første gang, når du melder dig ind og så hver måned fra den dag. Et par dage inden din månedsbetaling bliver trukket, sender jeg dig en reminder, så du ved at næste betaling er på vej. Det betyder, at du kan nå at melde dig ud, inden jeg trækker din betaling, hvis du ikke vil fortsætte.

Og så sender jeg naturligvis også en kvittering, når betalingen er trukket.

Har du flere spørgsmål?

Hvis der var noget, du ikke fik svar på - så send mig en mail på info@livsbevidsthed.dk med dit spørgsmål, så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Kom med i dag

Du vil elske det!