EKSTRAORDINÆR ÅBNING!
KUN I DAG - 10. MAJ INDTIL KL. 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLORA's LOUNGE

 

Tættere. Dybere. Til dig.
  

For dig, der VIRKELIG vil skabe det allerbedste liv
For dig, der VIRKELIG vil leve dine drømme ud
For dig, der VIRKELIG vil finde vejen til dit hjerte
For dig, der VIRKELIG vil....

 

Du får mig, som din  direkte livline.


FLORA's LOUNGE er for dig, der virkelig drømmer om, at få skabt en daglig praksis i mindfulness og meditation. Og for dig, der drømmer om at få fastholdt dig selv i din indre kerne på en kærlig rummende måde. Med selvkærlighed og accept.

FLORA's LOUNGE er også for dig, der vil skabe gode vaner i din dagligdag. Vaner, som giver dig mere ro, overblik og balance. Og meget mere glæde og passion. I dit liv.

I FLORA's LOUNGE får du mig, som din personlige guide og livline, som er med dig hele vejen gennem alt. Gennem hele året.

Du får PERSONLIG undervisning, inspiration og guidning i LIVE on-line ZOOM sessioner gennem et helt år.

Og meget, meget mere.

Det er FLORA's LOUNGE.

 

_K8A9436 besk.jpg

EKSKLUSIVT i FLORA's LOUNGE til DIG

Som LOUNGE medlem får du følgende eksklusive ting:

ON-line undervisning

Hele 18 gange i løbet af året bliver du inviteret til LOUNGE ZOOM (ca. hver 3. uge!), hvor jeg kommer ind i din stue (eller hvor du end er i verden) og giver dig viden, inspiration, værktøjer og indsigter i, hvordan du opnår et endnu bedre liv.

Værdi: 7.182,- kr!

DIREKTE mail til rådgivning

Du kan sende mig personlige mails med spørgsmål eller tanker, du har brug for at få svar eller guidning på. Du kan sende mig din mail præcis, når det passer dig og er vigtigt for dig. Jeg svarer dig altid personligt med brugbare råd og input.

Værdi: Uvurderlig!

Personlige samtaler til særpris

Hvis du har brug for personlige Mindfulness Mentor eller Coach samtaler med mig, så har du som LOUNGE medlem altid første prioritet til min kalender og samtidig får du en helt speciel særpris på samtalerne.

Værdi: 620,- kr. pr. gang!

EKSTRA BONUS'er - som du FÅR MED OVENI!

Kvinde online coaching.jpg

BONUS #1 - Gratis adgang til mine 10 dages forløb!

Jeg udgiver et "10 dage til..." forløb hvert kvartal. 

"10 dage til..." er små, effektive og praktisk brugbare on-line kurser, som på kun 10 dage lærer dig noget nyt, som du kan bruge direkte i din hverdag.

Hvert "10 dage til..." forløb koster normalt 299 kr. Som LOUNGE medlem får du adgang til dem alle på udgivelsesdagen. Gratis!

Værdi 1.196,- kroner!

Skærmbillede 2018-11-14 kl. 19.07.14.png

BONUS #2 - 10% rabat i FLORA's SHOP

Som medlem af FLORA's LOUNGE får du rabat i FLORA's SHOP.

Her finder du bl.a. superlækkert økologisk yogatøj med indvævede krystaller. Ligeså lækkert økologisk sengetøj - også med indvævede krystaller. Yogamåtter. Meditationspuder. Vita Juwel glaskarafler med krystaller. Figurer. Syngeskåle. Og meget, meget andet. Kun lækre og skønne ting, som jeg selv bruger i mit liv og i min undervisning.

Som LOUNGE medlem får du altid 10% rabat på dine køb i FLORA's SHOP.

Værdi: Uvurderlig!

IMG_6457.JPG

BONUS #3 - 10% rabat på Workshops & Urban Retreats

I løbet af året afholder jeg flere Workshops og Urban Retreats. Temaerne skifter, men fælles for alle, er at de giver dig muligheden for at hive stikket ud og nedsænke din krop og sjæl i en eller to dage med fuld fokus og inspiration.

Som FLORA's LOUNGE medlem får du invitationen til Workshoppen eller Urban Retreatet 3 dage før alle andre og samtidig får du 10% rabat på prisen.

Værdi: Op til 1.200,- kroner

iStock-845547386.jpg

BONUS #4 - Tjen penge på dit medlemskab

Som medlem af FLORA's LOUNGE får du en helt særlig invitation: Du kan blive FLORA FILIA

FLORA FILIA er navnet på mine "affiliates" og hvad betyder det?

De bedste anbefalinger får man af tilfredse brugere. Det vil sige, når du anbefaler mine produkter, kan jeg ikke gøre det bedre. Bortset fra... at jeg jo kan give dig en præmie for at være min ambassadør. Den præmie får du som FLORA FILIA.

Hver gang en, du har anbefalet mine produkter til, køber et produkt - så sætter jeg 10% af omsætningen ind på din personlige konto. Og ja! Du kan også tjene penge på at anbefale FLORA's LOUNGE - så jo hurtigere, du kommer med - jo bedre.

I slutningen af året får du pengene. Direkte ind på din konto.

Med andre ord: Du kan tjene penge på dit medlemsskab.

Værdi: Uvurderlig!Og hvad så med prisen?

Den er. (Når jeg selv skal sige det)...

Uhørt. Og ubegribelig. Lav.

Kun 249,- kr pr. mdr.


For det hele!

Du får:

 • 18 LOUNGE ZOOM - værdi 7.182 kr
 • Direkte Mailrådgivning - værdi: uvurderlig
 • Samtaler til specialpris - værdi 620 kr pr. gang
 • BONUS: 10 dages forløb GRATIS - værdi 1.196 kr
 • BONUS: 10% rabat på Retreats/Workshops - værdi <1.200 kr
 • BONUS: 10% rabat i FLORA's SHOP - værdi: uvurderlig
 • TJEN PENGE som FLORA FILIA - værdi: uvurderlig

Den direkte værdi er 8.378,- kroner - men din samlede værdi er langt, langt mere! (Flere tusinde kroner!)

Men...

Det bliver ENDNU bedre... se her...

_K8A9620.jpg

Når du melder dig ind NU og betaler på én gang...


Så får du DET HELE for kun...

1.788,- kr

Du sparer 1.000,- kr


 • “Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg er vild med live sessionerne. De har bare givet mig SÅ meget. En helt unik mulighed for, at holde fast i det, jeg har lært og få det hele penslet ud igen. Hvis ikke jeg har haft mulighed for at deltage på selve dagen, har jeg ofte lyttet til optagelserne på vej til arbejde, eller hygget mig når jeg har været alene hjemme, med tæppe og te i sofaen. Det har simpelt hen været min ”flødeskum” i hverdagen.”

 • “LIVE ZOOM har gennem det sidste år givet mig et ugentligt input og holdt mit fokus på min proces hjem til mig selv. At mødes live med Flora og de andre deltagere har givet mig en følelse af fællesskab, kærligt nærvær og støtte.”

 • “ Jeg kan varmt anbefale forløbet, både hvis du som jeg, skal holdes fast i det lærte, men også for nybegynderen, der vil lære i rolige omgivelser. Floras formidlingsevne er bare så utroligt behagelig og hjertelig!”

 • “ZOOM LIVE aftenerne med Flora har givet mig stof til eftertanke og ro og bevidsthed i sindet. At sætte mig "på puden" med de andre i gruppen og sammen lytte til Floras live meditationer og de emner, der har været taget op, har været noget jeg har set frem til hver uge. Jeg har ligeledes brugt at gå tilbage og lytte til optagelserne igen og er blevet lidt klogere hver gang. Et rigtigt godt supplement og uddybning af “FLORA's”. ”

 • “Den gang jeg så on-line forløbet første gang, tænkte jeg: ”Det er SLET ikke noget for mig, det der online. Jeg SKAL have Flora lige foran mig, for at det fungerer for mig”….. Hvor tog jeg bare fejl!”


Hvorfor er FLORA's LOUNGE præcis noget for dig?

FLORA's LOUNGE er for dig, der virkelig drømmer om, at få skabt en daglig praksis i mindfulness og meditation. Og for dig, der drømmer om at få fastholdt dig selv i din indre kerne på en kærlig rummende måde. Med selvkærlighed og accept.

FLORA's LOUNGE er også for dig, der vil skabe gode vaner i din dagligdag. Vaner, som giver dig mere ro, overblik og balance. Og meget mere glæde og passion. I dit liv.

I FLORA's LOUNGE får du mig, som din personlige guide og livline, som er med dig hele vejen gennem alt. Gennem hele året.

FLORA's LOUNGE er også for dig, der gerne vil lære compassion træning at kende og få det dybere ind i dit liv.

Compassion træning handler i bund og grund om vores evne til egen omsorg. Og at kunne berolige nervesystemet og styrke følelsen af at du er god nok. Præcis, som du er.
 
Compassion træningen får hjernens "gamle" overlevelsessystem til at arbejde bedre sammen med den “nye hjerne”, Neo cortex; hvor overblik og indsigt i os selv skabes. Og ikke mindst vores evne til empati.
 
Compassion træning er en styrkelse af din mindfulness nærværspraksis, fordi det at skabe en fast nærværspraksis ofte kræver, at du står stærkt i dig selv og det, vi kan kalde, dit eget indre kærlighedsrum.
 
Her, hvor du kan møde dette NU fra et kærligt/venligt og ikke dømmende sted og evner at fastholde dig selv her - også når livet blæser omkring dig og er svært.
 
FLORA's LOUNGE er for dig, der gerne vil dybere ind i filosofien bag mindfulness, meditation og compassion-træning.
iStock-846216846.jpg

Hvad får du med i ZOOM LIVE?

Gennem de 18 gange vi mødes i ZOOM LIVE henover 2019, vil vi dykke dybere ned i hvad meditation er og hvorfor det skaber så positiv effekt i krop og sind med en fast meditationspraksis.
 
Hvert eneste ZOOM LIVE vil jeg guide en 20-30 minutters meditation med udgangspunkt i dagens tema. Og efterfølgende vil dagens tema blive foldet ud, hvor jeg vil inviterer og guide dig dybere ind i livsbevidsthed, mindfulness, meditation, krop og compassion-træning.
 
Vi vil i løbet af de 18 gange komme dybere ind i de 8 mindfulnessprincipper og hvad det vil sige at være ikke dømmende og møde verden fra NOAK (Nysgerrig, Observere, Accept og Kærligt/venligt).
 
Og vi vil folde compassion træningen ud. Hvad er compassion træning hvorfor er det så vigtigt og effektivt. Compassion træning vil også rumme meditationer, øvelser og indsigt.
 
Hver eneste gang er en times effektiv træning i Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed, som skaber dybe og varige forandringer i dig.
iStock-468115518.jpg
Vi kommer igennem alt dette (og mere til):
 
 • At styrke dit nærvær
 • Krop og sind sammenhæng
 • Nybegynderens sind
 • Det beroligende åndedræt
 • Det trygge/ tillidsfulde sted i dig
 • Accept
 • Giv slip
 • Ikke dømmende
 • At observere
 • Slippe tilknytning
 • Aversion/tiltræning
 • Tillid
 • Tålmodighed
 • Kærlig/venlighed 
 • Compassion
 • At tænde dit eget indre lys
 • At favne dit evne til at rumme egen omsorg
 • At favne din evne til at rumme omsorg fra andre
 • At øge din evne til empati mod dig selv
 • At øge din even til empati mod verden

ZOOM LIVE - Kalender

Her kan du se, hvornår jeg holder ZOOM LIVE i FLORA's LOUNGE - så kan du allerede nu skrive dem i din kalender!

Januar 2019

INTRO - Onsdag 2. januar kl. 20.00-21.00

#1 - Tirsdag 15. januar kl. 20.00-21.00

Februar 2019

#2 - Tirsdag 5. februar kl. 20.00-21.00

#3 - Tirsdag 26. februar kl. 20.00-21.00

Marts 2019

#4 - Tirsdag 19. marts kl. 20.00-21.00

April 2019

#5 - Tirsdag 2. april kl. 20.00-21.00

#6 - Tirsdag 23. april kl. 20.00-21.00

Maj 2019

#7 - Tirsdag 7. maj kl. 20.00-21.00

#8 - Tirsdag 29. maj kl. 20.00-21.00

Juni 2019

#9 - Tirsdag 11. juni kl. 20.00-21.00

#10 - Tirsdag 25. juni kl. 20.00-21.00

Juli 2019

Sommerferie

August 2019

#11 - Tirsdag 13. august kl. 20.00-21.00

#12 - Tirsdag 27. august kl. 20.00-21.00

September 2019

#13 - Tirsdag 17. september kl. 20.00-21.00

Oktober 2019

#14 - Tirsdag 1. oktober kl. 20.00-21.00

#15 - Tirsdag 29. oktober kl. 20.00-21.00

November 2019

#16 - Tirsdag 19. november kl. 20.00-21.00

December 2019

#17 - Tirsdag 3. december kl. 20.00-21.00

#18 - Tirsdag 17. december kl. 20.00-21.00

Har du spørgsmål..?

Her kan du sikkert finde svar på dit spørgsmål...

 

Skal jeg være medlem af FLORA's for at kunne komme med i FLORA's LOUNGE?

Det er ikke en betingelse, men jeg anbefaler det.

I FLORA's LOUNGE kommer jeg til at arbejde endnu dybere med mange af de ting, som du kender og har adgang til i FLORA's - f.eks. FLORA METODEN®. FLORA's LOUNGE er en naturlig videreudvikling for dig, som allerede er på vej og gerne vil endnu dybere ind i din mindfulness praksis og personlige udvikling.

Hvis du ikke er medlem af FLORA's allerede, så får du mulighed for at melde dig ind, når du tilmelder dig FLORA's LOUNGE. Og for at det ikke skal være løgn. Så får du muligheden for at vælge et helt år i FLORA's til en ekstraordinær lav pris! Men det tilbud gælder KUN for nye medlemmer af FLORA's og KUN når du kommer med samtidig med din tilmelding til FLORA's LOUNGE!

Du sparer lige EKSTRA 1.137 kroner!

 

Er der nogen binding?

Du melder dig altid ind for en periode på 12 måneder af gangen.

Enten betaler du det hele på én gang eller med 12 betalinger fordelt over 12 måneder.

Du bestemmer selv, hvor meget du har tid og lyst til at deltage i, men du betaler stadig f.eks. de 12 måneder.

 

Skal jeg have noget særligt udstyr for at kunne være med?

Nej. Overhovedet ikke.

Du kan være med fra din computer. Fra din telefon (smartphone). Eller fra din tablet (f.eks. iPAd).

Du skal blot have en internetforbindelse, så du kan koble dig på ZOOM LIVE.

Når du er med, så sender jeg dig et link til tirsdagens ZOOM LIVE om formiddagen. Så klikker du blot på linket og så går resten helt af sig selv.

Og hvis du har spørgsmål, så er jeg altid klar til at hjælpe dig.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at se LOUNGE LIVE ZOOM sessionerne?

Det er helt almindeligt, at man en gang i mellem bliver forhindret i at deltage i en af LIVE ZOOM sessionerne. Men fortvivl ikke.

Alle sessionerne bliver optaget og bliver oploadet til det lukkede FLORA's LOUNGE, hvor du kan se dem igen og igen - præcis hvor og hvornår det passer dig. Og du har adgang til videoerne ligesålænge du er med i FLORA's LOUNGE.

 

Jeg er allerede med i FLORA's - giver det mening også at være med i FLORA's LOUNGE?

Ja. Helt klart.

Du kan få rigtigt meget ud af, at være med i FLORA's. Du kan lære en masse om Mindfulness. Du har adgang til Meditationer, Yoga programmer m.m. OG så har du muligheden for at følge mit fortsættende forløb om FLORA METODEN® og alt det giver dig rigtigt meget at arbejde med og virkelig mange muligheder for at skabe det liv, du drømmer om.

Men. Indimellem er det bare SÅ dejligt at få et kærligt skub. Eller at kunne stille et spørgsmål til mig og få et kvalificeret svar, som handler om dig og præcis dér, hvor du lige netop er på din rejse. Eller at kunne se og høre de andre deltagere fortælle og dele deres erfaringer og refleksioner og opdage, at du ikke er alene på rejsen.

Det er også derfor, jeg skriver - hvis du VIRKELIG vil det. For hvis du VIRKELIG vil det - og mener dig selv og dit liv alvorligt, så kan jeg love dig, at din "omsætning" af alt det, du får med dig i FLORA's får sat en lille hjerte-turbo på, som bare gør det hele endnu bedre og endnu smukkere.

 

Hvordan foregår det tekniske med FLORA FILIA?

Når du registrer dig som FLORA FILIA, så får du adgang til et lukket område, hvor du finder dine særlige personlige FLORA FILIA links til produkterne.

Det er disse links, du f.eks. sender eller giver til dine forbindelser, som du tænker vil kunne få stor glæde af f.eks. et medlemskab i FLORA's.

Når så din forbindelse melder sig ind, markeres oprettelsen i vores system med dit personlige FLORA FILIA nummer og så bliver dine 7% provision sat ind på din konto, hver gang din forbindelse betaler. Så, ja - hvis din forbindelse melder sig ind i FLORA's så tjener du 7%, hver måned din forbindelse er med.

Men bare rolig - jeg hjælper dig med alt det tekniske, når du er kommet med og du beslutter dig for at blive FLORA FILIA.

 

Er der nogen øvre grænser for, hvor meget jeg kan tjene som FLORA FILIA?

Nej.

 

Skal jeg betale skat af det, jeg tjener som FLORA FILIA?

Ja.

Når du registrerer dig som FLORA FILIA beder jeg om forskellige oplysninger. Når jeg udbetaler dig din optjente provision i december bliver den udbetalt som skattepligtigt honorar, som jeg indberetter til SKAT iht. gældende lovgivning. Du behøver ikke at gøre noget. Jeg klarer det for dig. Og alt foregår helt efter bogen, så du kan bare glæde dig til en ekstra julegave til dig selv.

 

Skal jeg også være FLORA FILIA?

Nej - slet ikke.

FLORA FILIA er kun en invitation og et tilbud. Det er naturligvis intet krav. Du bestemmer helt selv!

 

Hvordan får jeg adgang til FLORA's LOUNGE?

Når du melder dig ind, får du adgang. Og så foregår det præcis på samme måde, som du sikkert kender fra FLORA's.

FLORA's LOUNGE ligger også som en lukket side under hjemmesiden www.livsbevidsthed.dk - og det vil sige, at du - når du er logget ind - har adgang til alle dine medlemssider hos mig fra ét sted. Nemt, enkelt og hurtigt.

 

Hvad hvis jeg ikke når med inden du lukker for tilmeldingen d. 29. december kl. 20.00?

Tilmeldingen lukker hermetisk d. 29. december kl. 20.00 og der bliver først åbnet for et nyt hold igen til sommer med start i august 2019. Så det er nu, du skal slå til. Dette er SIDSTE CHANCE for at være med fra start.

Det handler om intention og vilje. Og så handler det om gruppedynamik.

Selv om vi er on-line og sidder i ro og mag hjemme hos os selv, så opstår der en genkendelse og .. ja... faktisk venskaber blandt alle, der er med. Det har jeg set i VIP MENTOR gruppen, som har fulgt mig gennem hele 2018. Der er kærlig genkendelse og forståelse - selv om mine deltagere sidder over hele landet - ja, endda i udlandet.

Så. Døren lukker præcis.

Og det er netop derfor, du simpelthen bare MÅ give dig selv den gave, det er, at komme med. Du kommer ikke til at fortryde det et eneste sekund. Det kan jeg godt love dig.

 

Var der noget, du ikke fik svar på?

Så send mig en mail - så svarer jeg dig, så hurtigt jeg kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg lover dig, at jeg gennem hele 2019 vil gøre alt,
hvad jeg kan for at DU får en ubrydelig og stærk forbindelse til dit hjerte og din indre styrke,
så du simpelthen får det mest fantastiske år!"