Akademiet præsenterer:

NYT 6 DAGES FORLØB fra FLORA

Til DIG, der bare gerne vil have DET BEDSTE ud af dit liv

Er du klar
til et liv uden
at hænge fast
i 'spindelvævet'?
Gør dig fri af de gamle
traumer og begrænsende
overbevisninger
og skru op for glæden!

Når 'spindelvævet' holder dig fast... 

Nogle gange er det ligesom der er en masse usynlige tråde, der holder dig fast.

Inderst inde drømmer du om at være den, du ved du er - inderst inde.

Men hver gang, du bliver spurgt, er det ligesom halsen snører sig sammen - og du får ikke sagt det, du tænker eller føler. Og du bliver ved med at være "den søde pige" eller "den gode dreng".

Der kan også være ting, der gør dig ked af det - uden du ved, hvorfor. Pludselig kommer følelserne bare væltende... og du mærker dem. Men kan ikke forklare det. Og når nogen prøver at hjælpe og spørge ind, så ender det ofte bare mere galt.

Stress er også en velkendt ven. Du får ikke sagt fra. Du får ikke kommunikeret klart. Du dukker dig og håber, at det går over. Og bider tænderne sammen.

Og igen og igen kommer tankerne og fortælle dig, at det "nok bare er dig"... og at du ikke er god nok. At du ikke er dygtig nok. Og at du ikke fortjener det. (Og bare skal tage dig sammen!)

Eller evige smerter. Evige udfordringer. Evig modgang. (Eller sådan føles det i hvert fald!)

Og selv om du inderst inde gerne vil frigøre dig fra tankerne og bunkerne og presset, så er det ligesom om det ikke rigtigt kan lade sig gøre. Tankerne og overbevisningerne - og stressen! - har deres helt eget liv.

Og. 

Det har de faktisk også.

Mange af vores traumer og begrænsende overbevisninger er nemlig nogen, vi har "arvet" ... ikke kun fra vores mor, men også flere generationer tilbage.

Det gode er...

frygtsomkvindekiggerudpersienne.jpg

Der ER en vej ud!

Og en vej til at du kan omfavne dig selv med alt det, du er. Og den, du er.

Så du kan leve dit liv frit med passion, nærvær, glæde og overskud. Som den, du inderst inde er. Og drømmer om at være.

Fri for de snærende snore, som er blevet bundet omkring dine tanker og dit sind. Fri for de gamle traumer. Fri for stress.

Det er et indre tillidsfuldt og omsorgsfuldt sted, som du kan åbne op for med værktøjer og teknikker - som vi alle kan bruge ... og som vi allesammen har med os.

Og når du lander i dette tillidsfulde og omsorgsfulde sted, så opdager du, at du også kan rumme alt det, livet bringer på sin vej. Både det lette og det svære.

Dit fundament er simpelthen stærkt. Du føler dig stærk. Groundet. Og i balance.

Og du kan være dig. Med alt det, der er. Og alt det, du er.

Den vej inviterer jeg dig med på her...

JA, FLORA! - Giv mig vejen til et liv UDEN traumer og tankespind og det, der holder mig nede!

Find vejen til at omfavne dig selv og dit liv


💜 Hvordan får du - for alvor - brugt de supergode værktøjer, der findes i mindfulness, meditation og livsbevidsthed?

💚 Hvordan finder du helt konkrete veje og værktøjer til at kunne møde og rumme alt det, du mærker med omsorg - og finder vejen til at frigøre dig fra de snærende bånd? 

💛 Hvordan får du skabt en positiv spiral, som skaber mere og mere passion og glæde for hver dag, der går?

💙 Hvordan lærer du at fylde dig selv op og finde glæde, svar og værdi i dig selv - hvordan bruger du alle de indre ressourcer, som du rent faktisk har til rådighed?

🧡 Hvordan frigører du dig - en gang for alle - for alle de gamle overbevisninger, mønstre og traumer, som altid kommer til at overtage og styre din vej?

❤️ Hvordan kan du - med små ændringer i din hverdag - skabe en sikker vej, som du kan gå - uden frygt for at 'falde i'?

De spørgsmål - og mange flere - giver jeg dig svarene på i dette on-line LIVE kursus over 6 torsdagsaftener.

Gennem Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed viser jeg dig, hvordan du opdager og finder din vej gennem og ud og fri for alle de gamle tråde, der holder dig fast og nede -  så du kommer til at leve dit liv i glæde og overskud - som den, du er. Inderst inde.

kvindekrammersigselv.jpg

Med øvelser, nyeste viden, visdom og praktiske værktøjer, som du kan bruge direkte i din egen hverdag og dit eget liv.

6 LIVE on-line torsdags-sessions fra kl. 20.00 - til kl. 21.00.

Du er med hjemme fra din sofa og kan stille spørgsmål LIVE og bevæge dig frit omkring, mens du deltager.

Alle sessions bliver optaget og du kan se dem igen efterfølgende - ligeså tit, du vil.  

girl-working-at-a-table-with-macbook-and-iphone.png

Du har fast plads på første række!

Dette LIVE kursusforløb foregår on-line - du deltager via din computer, tablet eller telefon og følger simpelthen med hjemmefra (eller hvor du end er).

Iført dit mest afslappede tøj med en dejlig kop kop te eller det, du bedst kan lide ved siden af dig, får du praktiske værktøjer, viden og nye erkendelser, som du kan suge til dig.

Og - hvis du bliver forhindret i at være med live - er det intet problem. Alle LIVE sessions bliver optaget - og du får adgang til alle optagelserne efterfølgende og kan se dem igen og igen - ligeså tit, du vil.

Lukket Facebook gruppe

Som deltager bliver du også inviteret ind i en lukket Facebook gruppe, som understøtter og supplerer de 6 LIVE sessions.

I gruppen lægger jeg - hver uge - ny viden, input og værktøjer op - inkl. guidede meditationer og andre supergode ting.

Facebook gruppen giver dig mulighed for hele tiden at blive inspireret og finde støtte og opbakning til din rejse - på en nem og hurtig måde.

saleswoman-at-a-vintage-store-using-an-imac-mockup-a4852-std.png
JA, jeg er SÅ klar til at sige JA TAK til et liv med glæde og lethed!

Her får du programmet og overskrifterne på de
6 LIVE kursus-sessions:

akvarelhjerte.jpg
3. september 2020 kl. 20-21.15: Hvad er "spindelvævet"? Og hvordan hænger det - og stress - sammen med din fortid, opvækst og tidligere generationers arv til dig? Vi lukker op for kroppens skjulte hukommelse - og forløser.
akvarelhjerte.jpg
10. september 2020 kl. 20-21.15: Den energetiske krop. Hvordan kan du påvirke din krop og dit sind positivt. Hvad er meditation. Hvordan kommer du igang og hvor meget skal der til.
akvarelhjerte.jpg
17. september 2020 kl. 20-21.15: Vi åbner døren til den somatiske psykologi. Og vi kigger på alle de ressourcer, du har til rådighed for at genskabe balancen mellem krop, sind og ånd.
akvarelhjerte.jpg
24. september 2020 kl. 20-21.15: Hvordan bevæger du dig ind i dine mentale rum, uden at lade dig drukne af det, der opstår. Hvordan lærer du at tackle og forløse barndommens betydning og de traumer, du har arvet. Hvordan skaber du et trygt rum i dit sind og i din krop.
akvarelhjerte.jpg
1. oktober 2020 kl. 20-21.15: Når du trækker vejret, er Universet i den anden ende. Åndedrættet er din direkte kilde til mental balance og godt helbred. Vagus nerven er din balancerings-kilde. Jeg viser dig, hvordan du gør.
akvarelhjerte.jpg
8. oktober 2020 kl. 20-21.15: Hvordan kan du bruge tilgivelse til at skabe frihed. Og så fortæller jeg dig om kosten, som kilde til din balance og frigørelse. Jeg viser dig, hvordan du kan holde fast i motivationen til at fortsætte og fortæller dig om de 9 trin i Flora Metoden®, som du kan bruge til alle de udfordringer, du står overfor - og lykkes.

Din investering i hele forløbet
(normalt koster mine 6 dages on-line forløb 1.497,- kr)
ALLE 6 sessions - INKL. adgang til lukket forum med flere værktøjer og alle optagelser, som du kan se igen og igen - ligeså tit, du vil - og INKL. lukket Facebook gruppe - er kun...

500,- 


- og du kan fordele din betaling over 2 gange á 250,- kr uden renter eller gebyrer.

 

JA! Jeg skal være med!

Hvordan foregår det?

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme en bekræftelse på din plads. Den sender jeg til dig på din mail.

I god tid før hver session sender jeg dig en mail med link til den kommende session.

Og igen 15 minutter inden, jeg går LIVE sender jeg dig en reminder mail med linket til aftenens session.

Du skal altså ikke være bange for, at du glemmer en session.

Vi er også klar live til at hjælpe dig, hvis du har tekniske spørgsmål eller hvis der er noget, der driller - så du kan være helt tryg og bare glæde dig.

Et par dage efter hver session, bliver optagelsen lagt op på en lukket side, som du får direkte og personlig adgang til.

Den lukkede side ligger under min hjemmeside - livsbevidsthed.dk - så du kan altid nemt finde tilbage til den.

Under hver optagelse/video kan du også kommentere eller stille spørgsmål til mig, så selv om du bliver forhindret i at deltage på selve aftenens sessions, så behøver du ikke at fortvivle - du kan se optagelserne igen og igen - ligeså tit, du vil.

Kvinde korthår middle age smiler rolig.jpg

Så snart du har tilmeldt dig, bliver du også inviteret ind i den lukkede gruppe på Facebook, hvor jeg deler endnu mere viden, praktiske værktøjer, meditationer og andre supergode ting, som supplerer og støtter dig undervejs.

Og - som deltager - kan du også altid sende mig en mail med dit personlige spørgsmål - og få direkte svar.


 • Flora & Akademiet

  “Jeg tror ikke, der er ord, der er store nok til at beskrive, hvad jeg har fået ud af dit forløb. Jeg har fået øjnene op for, hvor meget lidelse jeg selv skaber i mit liv. Det var en hård erkendelse men også nødvendig for, at jeg kan komme i gang med at skabe noget andet og bedre. Det vigtigste, jeg tager med mig videre, er nok tålmodigheden med mig selv. Den er jeg så taknemmelig for at have fået, og den gør en stor forskel. Tak Flora, for at støtte mig på min rejse tilbage til mit autentiske jeg på din egen kærlige og omsorgsfulde måde, hvor du deler ud af al din viden og skønne værktøjer, som virkelig rykker noget, når man tør dykke ned i det.”

 • Flora & Akademiet

  “Mine forventninger var at få nogle AHA-oplevelser, og dem kom der mange flere af end forventet. Flora har tillige en bred viden om kroppen og psyken, som er uvurderlig, og som bl.a. peger på, at kroppen husker længe efter vores mentale sind har sluppet. Alle live sessions er blevet optaget, så vi har adgang til dem så ofte, vi ønsker. Ud over det, er der en lukket Facebookgruppe, som hører til forløbet, hvor Flora har lagt dejlige meditationer og andet godt ind. Yderligere er vi velkomne til at skrive direkte til hende, hvis vi mangler at få uddybet noget - eller har brug for hjælp! Og så er det tilmed ikke dyrt! Jeg kan på det varmeste anbefale Floras 6 dages forløb! Den hjertevarme, Flora udstråler - sammen med hendes store viden - gør hendes kurser unikke.”

 • Flora & Akademiet

  “Flora er en rigtig god formidler - og har en stor faglig viden og erfaring. Hun er nærværende og det fungerer godt med online undervisning for mig når det er korte forløb. Jeg elsker at tryghed, tillid og kærlighed er en gennemgående værdi i Flora's formidling.”

 • Flora & Akademiet

  “Det er et givende forløb, mulighed for personlige spørgsmål, høj faglighed, meget velfunderet i ny viden.”

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33.png

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at det virker. Og jeg ved, at du - hvis du går ind i det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere balance, nærvær og livsglæde.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - inden 14 dage - oplever, at det alligevel ikke er det rigtige for dig (og du naturligvis ikke har downloadet værktøjer og materiale), så sender du mig en mail og så giver jeg dig din indbetaling retur. Uden diskussion!

Gør dig fri...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JA! Jeg vil være FRI og fylde mit liv med GLÆDE!