Hjertevejen - online 

Kom med på et mini online forløb, hvor jeg guider dig ind i Hjertevejen

6. januar - 10. februar 2022

Kvinde holder Hjertevejen foran sig - www.livsbevidsthed.dk

Hjertevejen er vejen til et liv uden bekymringer, stress, angst, dårligt selvværd og alle de mønstre, der holder dig fast i tanken om,
at du ikke er god nok.


Hjertevejen er vejen til et liv med meget mere glæde, overskud, balance og kærlighed i dit liv.

Gennem 6 online LIVE sessioner vil jeg guide dig gennem nogle af de vigtige trin på Hjertevejen, som vil give dig dybere  forståelse af dig selv og mekanismerne, som styrer dig - ofte ubevidst - og vise dig, hvordan du kan forløse og opløse de reb, der holder dig fast og løfte dit hjerte til mere selvkærlighed og selvomsorg og større livsglæde og selvværd.

Forløbet giver dig et dybere perspektiv på Hjertevejen og er et fantastisk supplement og en værdifuld overbygning til bogen og Hjertevejen.

Det bliver 6 helt fantastiske og meget dybe sessions!

Og som sædvanligt med praktisk og jordnær tilgang og noget, du kan bruge direkte i dit eget liv. Alle sessions bliver optaget, så du kan se dem efterfølgende - både hvis du vil genopfriske det superspændende indhold eller hvis du var forhindret på aftenen.

Flora - Et Godt Liv - www.livsbevidsthed.dk

#1 Hjertets intelligens - Torsdag 6. januar 2022 kl. 20:00
Hvordan skaber vi hjertecoherence og bliver endnu mere bevidst om vores hjertes intelligens og hvordan vi bliver bedre til både at lytte til hjertet og til at lade hjertet tale. Hvordan åbner du dit hjerte for kærlighedens energi og store kraft. Hvordan åbne du for endnu mere selvkærlighed og selvomsorg.

#2 Angst og når nervesystemet kupper os - Torsdag 13. januar 2022 kl. 20:00
Hvad er angst og hvordan opstår det. Hvordan hænger følelserne sammen i vores '3 hjerner' - mave, hjerte og hoved. Hvordan kan vi møde angst, når den kommer og lære at rumme den med kærlig venlighed. Hvordan kan vi bruge Mindfulness til at skabe endnu mere hjerteligt nærvær for os selv og andre omkring os.

#3 Vagusnerven og Polyvagus teorien - Torsdag 20. januar 2022 kl. 20:00
At kende vores nervesystem og det reaktionsmønster er et af omdrejningspunkterne i at få et balanceret og godt indre liv. Hvad er det helt konkret, der sker i kroppen og i nervesystemet. Hvordan kan du bevæge dig bevidst gennem de tre dele af nervesystemet og hvordan styrker du din resiliens og dit bevidste nærvær med en kropslig tilgang.

#4 Compassion - Torsdag 27. januar 2022 kl. 20:00
Compasssion. Self-compassion. Fierce-compassion. Forskerne er enige om, at Compassion er det helt nye og store skridt i vores personlige, indre udvikling. Hvorfor er det så vigtigt for vores psykiske og fysiske helbred. Og hvordan får du endnu mere selvkærlighed ind i dit liv. Hvordan bruger du Kærlig Venlighed som et aktivt værktøj, som gør dig stærkere i et smukt givende og flydende fællesskab.

#5 Dit indre kærlighedssprog - Torsdag 3. februar 2022 kl. 20:00
Vores indre kærlighedssprog er dybt præget af den dialog, der var eksisterende i vores familie og hos vores forældre, da vi voksede op. Hvad kan du gøre for at ændre dit kærlighedssprog, så det støtter dig og får dig til at vokse i kærlighed og omsorg. Hvordan kan du f.eks. bruge naturen som kærlighedsbooster.

#6 Hvordan går du Hjertevejen - Torsdag 10. februar 2022 kl. 20:00
Hvordan omsætter du Hjertevejen til en aktiv del af dit liv og fylder dit liv med endnu mere glæde, overskud og kærlighed. Vi samler op og sætter det hele i en praktisk og jordnær sammenhæng. Jeg svarer på spørgsmål og guider dig videre på Hjertevejen. Og guider helt sikkert nogle hjerteåbnende øvelser, som løfter dit hjertes energi og fylder dig med selvkærlighed og selvomsorg.

Din investering

1.197 kr

Du får 300 kroner i rabat, når du betaler det hele ved tilmeldingen - og betaler dermed kun 897,- kr.

Alternativt kan du fordele din betaling over 3 gange á 399,- kr/mdr.

 

Du får adgang til lukket side med alle sessions - her finder du links til live session og optagelserne, som du kan se ligeså tit, du vil. Du mister ikke adgang til siden.

Du kan hente Simplero App'en - og så har du direkte adgang til Hjertevejen online via din telefon.

 

 • Kvinder krammer træ med hjerte beskåret HJERTEVEJEN - ONLINE

  Hjertevejen er vejen til et liv uden bekymringer, stress, angst, dårligt selvværd og alle de mønstre, der holder os fast, nede og med tanken om, at du ikke er god nok. Hjertevejen er vejen til et liv med mere glæde, overskud, balance og kærlighed.

   

  DKK 298,00 (inkl. moms)

  “Jeg kan på det varmeste anbefale Flora's online forløb. Flora er en formidabel og uhøjtidelig formidler og skaber altid et varmt og trygt fællesskab.”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Det har været et dejligt forløb. Fantastisk nemt at finde rundt i. Jeg er vildt imponeret. Virkelig meget værdi for pengene!”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Flora tager mig i hånden og med derud af på den mest livgivende og positive rejse. Hun kobler egen erfaring og mega gode viden sammen og er bare så ærlig, empatisk og udstråler så meget ro og overskud. Stor anbefaling fra mig!”

 • Kvinder krammer træ med hjerte beskåret HJERTEVEJEN - ONLINE

  Hjertevejen er vejen til et liv uden bekymringer, stress, angst, dårligt selvværd og alle de mønstre, der holder os fast, nede og med tanken om, at du ikke er god nok. Hjertevejen er vejen til et liv med mere glæde, overskud, balance og kærlighed.

   

  DKK 298,00 (inkl. moms)

  “Det er skønt, bare at sætte sig i sin egen sofa og åbne for dejlig undervisning på iPaden. Flora har sådan en blød måde at vande på. Det er let at modtage undervisningen og materialet er overskueligt at arbejde med”

Hvordan foregår det?

Du får adgang til den lukkede Hjertevejen side, hvor du finder links til alle live online sessions.

Jeg sender dig også link til ugens session på mail - både dagen før og på selve dagen, så du ikke misser linket.

Et par dage efter hver session bliver optagelsen af live sessionen lagt op i den lukkede side, hvor du kan se den igen - lige så tit, du vil.

Kan alle være med?

Ja. Det er nemt og enkelt. Live session foregår via Zoom og er gennemtestet og gennemprøvet. Du klikker blot på linket og får adgang. Og hvis noget driller, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på plads.

Du kan være med fra telefon, tablet eller computer. Og hvis du henter Simplero App'en, så kan du komme til den lukkede side meget nemt og hurtigt.

Hvis du har spørgsmål, så send en mail til os på info@livsbevidsthed.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt, som muligt.