100% Livsglæde
100% DIG


 

 

 

 

 

Gør 2021 til DIT år!

Et 12 måneders forløb
Hele vejen rundt

_K8A9477-1 beskaaret.jpg

Er du klar til at gøre 2021 til DIT år!

Føler du dig lidt mørbanket og udmattet efter et 2020, der på mange måder har krævet ufatteligt meget af de fleste af os?

Føler du, at det på en eller anden måde kunne være fantastisk at rense tavlen og begynde på en frisk?

Drømmer du om, at 2021 kunne blive året, hvor du rejser dig og "genopstår" i en fornyet, forstærket og forædlet DIG.

Ikke blot som "den bedste udgave af dig" - men som 100% DIG.

✔︎ 100% I BALANCE OG NÆRVÆR
✔︎ 100% AUTENTISK OG FRI
✔︎ 100% OVERSKUD
✔︎ 100% GLÆDE
✔︎ 100% DIG

Dette forløb er til dig!

Over hele året - 12 måneder - inviterer jeg dig ind i alle områder af dit liv - og hjælper dig til at rense ud, optimere, forstærke og forny.

Sådan så 2021 kan blive dit bedste år nogensinde.

Uanset, hvad der sker omkring dig.

Kærligst,
Flora underskrift

Hver eneste måned - gennem hele 2021 - får du et nyt kursusmodul, som hver gang giver dig indsigter og konkrete værktøjer

Forløbet er bygget op over 12 moduler - et for hver måned.

Hvert modul har sit helt eget tema, f.eks. "Perfektionisme/Stress" eller "Parforholdet" eller "Kærlighed".

Hvert modul består af et E-bog på +/- 20 sider. Her finder du viden, inspiration, værktøjer og øvelser. Hver måned får du også 2 video-sessions med viden, øvelser og værktøjer.

Derudover er der hver måned en LIVE on-line Q&A med Flora, hvor du får endnu flere input og har mulighed for at stille spørgsmål live.

Alle videoer og Q&A's, værktøjer og øvelser kan du også finde på en lukket side under livsbevidsthed.dk.

Og så får du adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor Flora deler endnu mere og hvor du har mulighed for at reflektere, bidrage og stille spørgsmål til fællesskabet og til Flora.

Det bliver Årets Forløb for dig - et HELT ÅR, hvor du hver eneste måned får ny viden, inspiration og input.

HVER MÅNED i 2021 får du:

 • Ny E-bog spækket med viden, visdom, værktøjer og øvelser

 • Undervisningsvideo med Flora, som fortæller om og giver input til månedens tema
 • Træningsvideo med Flora - øvelse, værktøj eller meditation, som du kan bruge til månedens tema
 • Live on-line Q&A med Flora - en hel time med input og muligheden for at stille spørgsmål til Flora live
 • Lukket Facebook gruppe med fællesskab, viden og værktøjer
 • Lukket side under livsbevidsthed.dk, hvor du finder alle videoer, optagelser, værktøjer m.m.
 • Direkte adgang til at sende mail til Flora og få personligt svar på dit spørgsmål 


Altså ALT DET HER:

 • 12 E-bøger
 • 12 Undervisningsvideoer
 • 12 Træningsvideoer
 • 12 Live on-line Q&A's med Flora
 • Lukket Facebook gruppe
 • Lukket side med alle værktøjer, optagelser m.m.
 • Direkte adgang til Flora via mail


Din investering er kun

 

199,- kr/mdr


ELLER betal hele året
ved tilmelding og få 2 måneder GRATIS 
(du sparer 398 kr):

1.990,- kr

SE HER: EARLY BIRD RABAT!

Ved tilmelding med én investering SENEST 20. DECEMBER  får du 500 kroner i EARLY BIRD rabat oveni - du sparer i alt 898 kroner -
og din investering for HELE året er kun

1.490,- kr

(svarer til blot ca. 4 kroner om dagen!)

 

Kom med her
⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣

Alle 12 bøger - Gør 2021 til DIT år!

På et år kommer vi hele vejen rundt om dit liv... 

DE 12 TRIN PÅ REJSEN

 

#1. DET STARTER MED DIG: Hvem er du? Hvor vil du gerne hen? Hvad står i vejen? Hvilke indre begrænsninger forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud? Hvilke traumer bærer du med dig? Hvilke vaner støtter dig og hvilke vaner spænder ben for dig? Hvordan er din selvværdsfølelse? Hvad er dine styrker? Hvordan kan du bruge styrkerne? Hvordan kan du bruge taknemmelighed og glæde? Hvordan løfter du dig selv mentalt og kropsligt? Alle disse spørgsmål kigger vi på og finder ud af, hvad der er din vej videre frem mod frihed, glæde og 100% DIG.
#2 NØGLEN TIL OVERSKUD: Hvilke værktøjer kan du bruge til at komme til stede i stedet under dine fødder. Hjem til dig selv. Mindfulness. Meditation. Compassion. Yoga. Livsbevidsthed. Vi kigger på hvilke værktøjer, du har til din rådighed og hvordan du får det bedste ud af dem. Med bittesmå skridt - de mindste skridt, som giver dig succes - begynder vi en forandring, som vil give dig mere overskud og indre styrke og balance. Du vil lære, hvordan du støtter dig selv og holder fast på vejen mod målet.
#3 TIDEN, DER GÅR: Vi har allesammen præcis den samme tid til rådighed. 24 timer i døgnet. 7 døgn i ugen. Hvordan bruger du din tid? Det handler ikke om lange "to-do-lister" og tusinde ting, du skal nå hver dag. Faktisk tværtimod. Do less... accomplish more. Hvordan får du skabt luft. Kvaliteten og dybden i langsommelighed. Gaven i at falde i staver. Og også hvordan du med enkle værktøjer skaber mere luft i din kalender.
#4 OFFER ELLER FRI?: Ser du dig selv som offer for omstændighederne? Eller er du chef i dit eget liv? "Lider" du i stilhed og drømmer om at nogen "ser", hvad du har brug for? I denne lektion "dissekerer" vi den typiske offerrolle - og gennem accept og ændring af dit selvbillede, giver jeg dig vejen til at du kan frigøre dig fra offerrollen og i stedet blive chef i dit eget liv.
#5 KOMMUNIKATIONEN: Samtaler du? Eller taler du bare? Taler I sammen? Eller taler I forbi hinanden? Forstår du at udtrykke det, du mener og har på hjerte? Og forstår du at høre det, der siges? Her kigger vi på kommunikationen. Og også kigge lidt på "skyld" og den måde, vi "marinerer" hinanden. Og vores subtile kommunikation. Og afbrydelser. Og ikke mindst det at lytte.
#6 PERFEKTIONISME, STRESS OG RAMMERNE, VI SKABER: Bagsiden af, at ville gøre alting godt (perfekt) er, at der ofte følger selvkritik med. Selvværdsfølelsen er også et parameter her. Det kan være meget stressende, at stræbe højt og hele tiden presse sig selv til det yderste. Og så er der rammerne, vi skaber for os selv. Og vores indre regelsæt. Rod eller orden. Indre og ydre. Vi skaber plads. Indre og ydre.
#7 DU ER, HVAD DU SPISER: 98% af vores celler udskiftes i løbet af et år. Cellerne deler sig og skaber nye celler. Og byggestenene til de nye celler kommer gennem det, vi indtager. Cellerne i den agurk, det stykke rugbrød eller den "labre larve", du spiste i går, er i dag en del af dig. Den er dig. Og jo bedre 'byggesten', du vælger til din krop - jo stærkere 'hus' skaber du. Men det handler ikke om løftede pegefingre eller umulige krav. Det handler om at gøre det praktisk opnåeligt. Og om nydelse og kvalitet. Og hvordan du kan få det hele til at hænge sammen i et helt normalt liv.
#8 KÆRLIGHED: Mennesket lever ikke af brød og vand alene. Og kærligheden er vores uudtømmelige kilde. Og ligeså sprudlende og energigivende kærlighed kan være, ligeså opslidende kan den også føles. Især, hvis vores ego kommer ind over. Der er flere "typer" af kærlighed. Og her vil vi gå på opdagelse i de forskellige typer. Og kigge på compassion og kærlig venlighed. Og hvordan vi kan åbne for vores indre kilde af kærlighed, så den kan gennemstrømme os med al dens glæde og kraft.
#9 PARFORHOLDET: De bærende søjler i et parforhold. Hvad drømmer du om? Hvad drømmer din partner om? Hvordan kan I både finde hinanden og slippe hinanden fri i forholdet? Seksualitet. Uudsagte forventninger. Bidrager. Hvordan vokser I sammen og med hinanden? Hvordan skaber i et stærkt bånd og fællesskab, som gør jer stærkere sammen og hver for sig.
#10 VORES BØRN: Kilden til evig glæde og også ind i mellem sorger. Hvordan skaber du det bedste forhold til og for dit og dine børn og jeres fælles trivsel. Hvordan lærer du at se dit barn og få dit barn til at føle sig følt. Og hvordan hjælper du dit barn til at finde sin egen vej gennem livet med jeres fælles platform som kærlig og tryg base.
#11 FÆLLESSKABET: Det handler om relationer! Som den danske filosof og tænker Peter Zinkernagel engang råbte højt ud over en forsamling. Og vi er ikke alene. Vi er en del af noget større. Både i vores nære relationer, som f.eks. familien. Men også på arbejdspladsen, studiet eller andre professionelle sammenhæng - eller i fritidsklubben eller blandt venner og forbindelser indgår vi i relationssammenhæng. Hvordan kan vi bidrage til disse fællesskaber. Hvordan kan vi bevæge os med kærlig venlighed og hvordan kan vi opdage, at vi ved at give mere rent faktisk også kommer til at modtage mere.
#12 LIVET - GLÆDE, NYDELSE OG INDHOLD: Livet handler om oplevelsen. Og at nyde det mest muligt. Vi er her i en begrænset tid, så lad os få det allermeste ud af det. I sidste afsnit samler vi op på det hele og så kigger vi på, hvad du drømmer om og hvordan du går videre herfra. Så du kan stå 100% i den, du er. Hvile 100% i den, du er. Og leve 100% som den, du er. Med livsglæde, nydelse og livsindhold.

Se, hvad andre deltagere siger om mine on-line forløb...

 • Flora & Akademiet

  “Åh hvor jeg nyder online konceptet ❤️

  At kunne tage tingene i mit eget tempo - ikke skulle haste noget igennem, men at der er tid til, at tingene/begreberne kan bundfælde sig.

  At jeg kan gå tilbage og høre det igen, hvis jeg har brug for det - det er ikke altid, jeg lige får det hele med første gang, og andre gange er det bare rart at høre guldkornene mere end en gang ❤️

  Jeg nyder, at vi kan sparre med hinanden - lige når man har brug for det og ikke skal vente, til man samles ❤️

  Jeg elsker de små indspark fra Flora, som på en fin måde kommer lige, når jeg har brug for dem - eller sådan virker det i hvert fald ❤️

  Jeg synes, det er vildt spændende, og jeg er så taknemmelig for al den viden og læring, jeg tager med mig ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Tak for inspiration, guidning og holdt i hånden.

  Jeg elsker hver en session, det er SÅ givtig og lærerigt. ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Det, jeg har oplevet ved at følge Floras indsigter, er nærmest magisk!!

  De stier jeg famlende var begyndt at trampe i den retning, går jeg nu langsomt, men mere sikkert nedad.

  Med Flora som guide føler jeg mig i erfarne og kyndige hænder. Det er nemt at forstå og derfor også øve sig på de emner, som Flora tager op i sine videoer.

  Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at følge Flora i hendes univers af indsigt og lærdom - et univers, der inspirerer og guider fra en velfunderet platform af viden - krydret med sjove metaforer, der hjælper med at huske, hvordan man lever i mere et kærlig-venligt nærvær med sig selv og verden❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg havde forventet, måske mest at jeg nok vil springe lidt let hen over det, som jeg har for vane at gøre.

  Men med den kærlighed, den formidling, med den måde Flora guider dig på er bare mere end FANTASTISK ❤️
  Og jeg får bare lyst til lige at høre det igen, eller prøve endnu en meditation, for allerede første dag, kunne jeg mærke, at det her er helt anderledes end alt det jeg ellers har givet mig i kast med.

  Forløbet er fantastisk, og ALLE burde give sig selv denne her gave, at blive mere mindfuld sammen med Flora ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “En af de mest omsorgsfulde uddannelser, jeg har været på.

  Flora skaber et helt unikt læringsrum, hvor jeg følte mig set og hørt.

  Hun har en kæmpestor viden indenfor
  mindfulness og det hele formidles i et trygt og kærligt rum.

  Det har været en fantastisk rejse, jeg har været på. Jeg har lært så meget og jeg har ELSKET hvert minut.”

 • Flora & Akademiet

  “Der er en indånding og der er en udånding.
  Så simpelt og alligevel så kraftfuldt, så kærligt og så vigtigt.

  Flora guider blidt og tydeligt lige fra starten.
  Jeg føler mig stærkere i mig.

  Jeg er så tilfreds!”

Spørgsmål & Svar:

Hvordan foregår forløbet?

Hver måned modtager du videoer og månedens E-bog. Sidste i måneden er der on-line live Q&A, som du modtager link til. Q&A bliver optaget og lagt op på den lukkede side, som du også får adgang til. Og så får du også adgang til en lukket gruppe på Facebook.

Men - der er intet "burde/skulle" - der er ingen præstation. Du bestemmer selv, hvornår du vil gøre de forskellige ting - og du mister ikke adgang til materialet, så det betyder også, at du kan se alle videoerne igen og igen - præcis som det passer dig.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej.

Igen: Du bestemmer helt selv.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke.

Materialet virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser uanset, hvor du logger ind. 

Selve den lukkede side (www.mitaar.dk) er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt (kan naturligvis slås fra, hvis du vil).

Du kan altid nemt finde ind til siden  ved at gå til www.livsbevidsthed.dk og logge ind - så finder du siden i menuen eller under "Dine medlemssider".

Alle kan være med.

Kan jeg give forløbet som gave?

Ja.

Hvis du vil give forløbet som gave - måske som julegave, så er det nemt og enkelt.

Du markerer blot i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Hvis du vælger at betale hver måned, så betaler du for den første måned, når du tilmelder dig. Herefter betaler du de sidste 11 måneder en gang om måneden - første gang d. 1. februar 2021.

Hvis du benytter dig af det gode tilbud med kontantrabat, så betaler du hele beløbet ved tilmeldingen og skal ikke tænke mere på betaling overhovedet.

Har du flere spørgsmål?

Hvis der var noget, du ikke fik svar på - så send mig en mail på info@livsbevidsthed.dk med dit spørgsmål, så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at dette forløb virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med mere selvomsorg, selvkærlighed, ro og indre overskud.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

Gør 2021 til DIT år!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

JA! 2021 skal være MIT år! Jeg vil være med!