Life & Mindfulness Practitioner
uddannelsen, der giver dig det hele

Kropslig og praktisk tilgang

Højt fagligt niveau

En af de mest eftertragtede
mindfulness udannelser - nu på 10'ende år

Flora - Et Godt Liv - www.livsbevidsthed.dk

Er du klar til at skabe forandring i dit liv?


Jeg kan lige så godt sige det med det samme:

Det her er ikke en "almindelig" mindfulness uddannelse. 

Det er meget, meget, meget mere end det. Det er en livsforandring!

Du lærer Mindfulness.
Du lærer Compassion.
Du lærer Meditation.
Du lærer blid Yoga.
Og du lærer det, jeg kalder Livsbevidsthed.

Men du mere end blot 'lærer' det.

Det bliver en del af dig. En forandring af dig og den, du er.

Gennem en helt unik kropslig og blid tilgang bliver alt på det nærmeste masseret ind i dine celler. Med en omsorgsfuld og blid  tilgang kombineret med omfattende faglig viden, går vi dybere og kommer forbi de omskiftelige indsigter til de dybe erkendelser.

Der, hvor livsforandringen sker.

Frem til målet. Indre frihed. Indre ro. Indre balance.

Du bliver mere rolig.
Du bliver mere glad.
Du bliver dig.

Kom med! Du vil elske det!

Kærligst,
Flora underskrift

"Når jeg fortæller mine nærmeste om uddannelsen, der mest af alt er begyndelsen på en livslang rejse i kærlighed og medfølelse, så siger jeg til dem, at det er den største gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Den største gave jeg nogensinde har givet mine allernærmeste og den største gave, jeg nogensinde kunne forestille mig, at give videre til andre. Mine sanser har åbnet sig igennem det her forunderlige og smukke forløb og med din nænsomhed har jeg turdet se mit eget spindelvæv og opdage, at jeg ikke behøver sidde fast i det."

Tina

Life & Mindfulness Practitioner er ikke
et luftigt 'fluffy-fluffy' kursus
- det er hardcore mindfulness viden og visdom i forening.
 


Det er en effektiv og bevidst vej til indre frihed


Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen har eksisteret siden 2012 og har gennem et ti-år uddannet over 700 mennesker på mere end 50 hold over hele Danmark.

Uddannelsen består af 8 mødedage, som alle er bygget op omkring blid yoga, teori, faglig viden og praktiske øvelser, som i en afvekslende og medlevende form skaber et trygt og berigende læringsmiljø og fællesskab.

Forløbet er bygget op, så alle kan være med - uanset om du vil bruge Mindfulness i dit job, i dit selvstændige virke eller 'blot' for dig selv og din egen skyld.

Jeg er - som din personlige guide og mindfulness og livsbevidsthedsekspert - din hovedunderviser gennem hele forløbet. Med 20 års erfaring som underviser og en grundlæggende sundhedsfaglig uddannelse som ergoterapeut er du i de bedste hænder.

Hvis du søger en Mindfulness uddannelse, som giver dig alt det, du drømmer om... og også meget mere end du forestiller dig, så er Life & Mindfulness Practitioner det helt rigtige valg for dig.

Dette er det livsforandrende Mindfulness forløb og fællesskab,
som du har drømt om - og som vil være med dig hver dag i dit liv  
- i medgang såvel som modgang. Altid!


"At starte på uddannelsen var som en redning for mig og det var alt, hvad jeg havde manglet i mange år. Jeg var slemt stressramt og var i tvivl om jeg overhovedet ville få noget ud af det, fordi jeg var i så dyb krise og stresstilstand. Det viste sig ved allerede første mødegang, at jeg var landet det helt rigtige sted. Jeg fik lov til at være sårbar og åbne mig op stille og roligt. Det var skræmmende og fantastisk på samme tid at få en forløsning igennem kroppen. Flora er den mest fantastiske underviser, jeg nogensinde har mødt. Jeg er hende evig taknemlig for det, hun har lært mig og givet mig den gave at opdage min krop og lytte til den. Tak! ❤️"

Sine

Flora - Et Godt Liv - www.livsbevidsthed.dk

Faglighed

Uddannelsen til Life & Mindfulness Practitioner er i sin kropslige og praktiske form "helt sin egen" - og det med fagligheden og det professionelle indhold helt i top.

Flora Melchiorsen er din underviser hele vejen igennem. Flora er en af de mest kompetente mindfulness undervisere i Danmark med en omfattende viden om mindfulness, forskningen bag, compassion og livsbevidsthed. Flora har mere end 20 års egenpraksis bag sig og har været chef og hovedunderviser på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen gennem mere end 10 år.

Der indgår forskningsbaseret viden om hjernen og hjernens funktioner alene og i samspil med resten af kroppen og ikke mindst hjertet. Her arbejder vi især med prof. Daniel Siegel's forskning og viden om hjernen og hjernens funktioner, ligesom vi arbejder med prof. Richard Davidson's resultater indenfor mindfulness og mindfulness' indvirkning på psyken og hjernen.

De klassiske mindfulness principper er baseret på dr. Jon Kabat-Zinn's arbejde og vi sætter dem i samspil med kognitive værktøjer, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), positiv psykologi, teori U samt yoga- og meditations- og vejrtrækningsteknikker, sådan så det ikke 'blot' er mindfulness, du får med dig - men meget, meget mere - det, vi kalder livsbevidsthed.

Det helt afgørende omdrejningspunkt er, at alt foregår med et kropsligt fokus. Og viden, teori - og praksis - foregår altsammen ud fra kroppen og kroppen fortællinger og 'hukommelse'.

Og du er på intet tidspunkt overladt til dig selv. Flora formår at skabe et trygt, nærværende og tillidsvækkende miljø, som giver dig de allerbedste forudsætninger for ikke kun at lære alt, hvad der er værd at lære om mindfulness - men også at få det implementeret som en naturlig del af dit liv og af den, du er.

Og det er præcis derfor, denne uddannelse måske er en af de absolut mest effektive og virkningsfulde mindfulness uddannelser, du kan finde.

"Life & Mindfulness Practitioner er en gave, du giver dig selv. Flora er en utrolig kærlig, nærværende og inspirerende underviser og du er i trygge hænder hele vejen igennem forløbet. Du får så meget indsigt, selvforståelse og ikke mindst kærlige puf i løbet af de 8 uger, at mindfulness lige så stille bliver en naturlig del af dig."

Charlotte

Mindfulness virker

Mindfulness er i disse år vokset fra en modebaseret tendens til noget, der tages alvorligt - ikke kun i vores personlige udvikling, men også på vores arbejdspladser, institutioner, organisationer ... ja, alle steder, hvor vi som mennesker færdes i relationer såvel som individuelt.

Forskningen viser det også mere og mere tydeligt.

Mindfulness har en enestående positiv effekt på vores sind og mentale tilstand.

Mindfulness styrker din modstandskraft overfor livets med- og modgange - og gør dig mere nærværende, opmærksom og rolig.

Mindfulness styrker din indlæringskraft og virker mod stress, uro, angst og depression.

Når mindfulness bruges rigtigt, skabes varige og positive ændringer i dig som menneske. Og i dit liv.

"Jeg har taget mange efteruddannelser, men dette forløb har skabt en helt særlig dyb forandring, i mit indre. Jeg mærker, at jeg tager mig mere alvorligt og fylder mig selv mere op med det, som JEG har brug for. Et professionelt, kærligt, trygt og helt unikt uddannelsesforløb, som jeg for altid vil anbefale til alle - uanset livsomstændigheder, alder og profession."

Karin

Hjernen, hjertet, kroppen

Fysiologi og hjernen fylder en del i undervisningen. Og hjernens samspil med hjertet og kroppen.

Hjerne Hjerte Sjæl sten på strand.jpg

Med inspiration fra prof. Daniel Siegel's håndmodel af hjernen, får du forståelse for, hvad der egentlig sker i hjernen, når du er nærværende - og når du ikke er det. 

Vi kommer også ind på hjernen og hjertets fysiologiske kommunikation bl.a. baseret på Heartmath's videnskabelige undersøgelser og resultater.

Du kommer også i dybden med mindfulness principperne: Beginners Mind, Letting Go, Accept, Ikke Ambition, Ikke Bedømmelse, Aversion og Tiltrækning, Tålmodighed og Tillid.

Og du får sat alle principperne i praktisk perspektiv gennem øvelser, som du kan relatere til dit liv og din hverdag.

Der er sandsynligvis ikke en grundlæggende mindfulness uddannelse, der giver dig et mere bredt og dybt kendskab til mindfulness og livsbevidsthed end denne.

"Tak, Flora! Du har skabt en proces i os alle på kurset. Du har pustet blidt til os, som når man puster til en afblomstret mælkebøtte og betragter alle de små frø blive båret af vinden for at lande nye steder og plante nye blomster. Du vil være med i mine tanker, når jeg med dyb taknemmelighed tænker tilbage på de lærere, jeg har haft i mit liv."

Shelly

Hvad får du med dig?

Du får flere ting med dig.

Det vigtigste er måske, at du genfinder stedet under dine fødder.

Og hvad betyder det? 

Jo, det betyder, at du ikke kun lærer værktøjer og praksis til at kunne skabe ro, nærvær og balance i dig selv, men at du også genfinder din naturlige tilstand af nærvær og venlig kærlighed til dig selv.

Du opdager, at du er god nok.

Som den, du er.

At du ikke behøver at være "den bedste udgave" af dig selv, men at du i dig selv er fuldkomment god nok.

Du lærer din krop at kende igen. Og du lærer at mærke din krops signaler til dig, så du lettere opdager, hvis du er på vej ned af en sti, som ikke er god for dig.

Og du lærer, hvad du kan gøre, når det sker, så du undgår at blive fanget og "kuppet" af dine følelser.

Kvinde korthår middle age smiler rolig.jpg

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at  omsætte teori og viden i praksis.

Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.

En ting er sikker: Du kan ikke undgå en positiv forandring på de steder, du drømmer om skal være bedre i dit liv.

"For pokker! Hvor er det bare gennemført godt lavet og gennemtænkt det her forløb!"

Johanna

Life & Mindfulness Practitioner giver dig...

Life Mindfulness Practitioner Ringbind stående
Små hold med fokus på nærvær og tryg undervisning (max. 12 deltagere).

 • 8 hele uddannelsesdage (10-16)
 • 48 lektioner
 • 2 undervisere
 • Uddannelsesringbind med +70 siders værktøjer
 • Gennemprøvet over et tiår med +50 hold og +700 deltagere
 • Fagligt og støttende netværk
 • Professionel uddannelse
 • Fagligt meget højt niveau
 • Jordnær og Kropslig tilgang, som "masserer" mindfulness ind på en nænsom og kærlig måde
 • Life & Mindfulness Practitioner Bevis efter gennemført uddannelse

I løbet af de 8 uger kommer vi igennem det her (og meget mere)...

 • Træning i Mindfulness: 'Sindets struktur', 'Spindelvævet', Intention, Johari-vinduet, Vipassana-traditionen, U-teori, Livsbevidsthed, Mindsigth, Flora Metoden® o.m.m.

 • Mindfulness principperne: Nybegynderens Sind, Giv Slip, Accept, Ikke Ambition, Ikke Bedømmelse, Aversion og Tiltrækning, Tålmodighed, Tillid og NOAK modellen.

 • Hjernen, Hjertet og Mavens betydning: 9 Forandringer i hjernen. Wheel of Awareness. Hjernens opbygning. Hjernebølger. Følelsesmæssig stil. Stress. Hjertet og hjertecoherence. Maven og tarmens intelligens og sammenhæng med dit sind.
 • Meditation: At starte en meditationspraksis. Meditationstyper. Hvad sker der i kroppen og sindet ved meditation. Praksis. At guide en meditation.

 • Vejtrækning: Hvad betyder vejrtrækningen for din bevidsthed og din sundhed. Åndedræts-træning og øvelser.

 • Yoga: Kroppens betydning. Nærvær og bevidsthed uden præstation. Blide stræk. Flora Flow®.

 • Hverdagen: Hvordan får du Mindfulness og Livsbevidsthed ind som en naturlig del af dit liv. Praksis og Fordybelse.

Din investering:

12.497,-  

Hvis du betaler hele beløbet på én gang ved tilmelding, får du 1.000 KR i kontantrabat
- og betaler dermed kun 11.497,- kr.

Du kan også fordele din betaling over 9 gange - uden renter eller gebyrer. 
Du betaler blot 1.497,- kr. ved tilmelding og 1.375 kr/mdr i 8 måneder derefter.


Hvis du vil give det videre...

Hvis du ønsker at bruge Mindfulness og Compassion i dit professionelle virke, f.eks. på dit arbejde eller som selvstændig underviser, får du på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen enkle redskaber og viden om, hvordan du kan videreformidle Mindfulness. I kombination med din egenpraksis vil du kunne videreformidle mindfulness på et elementært niveau.

Hvis du ønsker at blive professionel mindfulness instruktør kan Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen videreudbygges til Life & Mindfulness Educator®, så du kan undervise og videreformidle Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed på professionelt niveau.

"Det er et meget betydningsfuldt valg for mig at have taget denne uddannelse. Jeg har lært det vigtigste i verden, at fylde mig selv med kærlighed og at være tro mod mig selv. Jeg har virkelig mærket, hvor meget krop, sind og ånd kan arbejde sammen, når jeg er vedholdende og opmærksom. At være til stede i nuet og lukke kærligheden ind er forbløffende kraftfuldt. Tak til Flora, der deler og formidler på allerkærligste vis. Jeg er taknemmelig for, at du gik vejen før mig, så jeg kunne lære det af dig."

Pia

Det siger tidligere deltagere om Life & Mindfulness Practitioner...

 • Flora & Akademiet

  “At starte på uddannelsen var som en redning for mig og det var alt, hvad jeg havde manglet i mange år. Jeg var slemt stressramt og var i tvivl om jeg overhovedet ville få noget ud af det, fordi jeg var i så dyb krise og stresstilstand. Det viste sig ved allerede første mødegang, at jeg var landet det helt rigtige sted. Jeg fik lov til at være sårbar og åbne mig op stille og roligt. Det var skræmmende og fantastisk på samme tid at få en forløsning igennem kroppen. Flora er den mest fantastiske underviser, jeg nogensinde har mødt. Jeg er hende evig taknemlig for det, hun har lært mig og givet mig den gave at opdage min krop og lytte til den. Tak! ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Dette forløb giver dig en rejse ind i dit dybeste indre. Det bliver gjort på den mest kærlige og omsorgsfulde måde af vidunderlige Flora! Hun vejleder dig med en masse viden, så du bare kan læne dig tilbage og suge til dig. Flora lever fuldstændig op til, hvad der bliver skrevet i beskrivelsen på forløbet - du bliver marineret, vendt og drejet flere gange i at lære at være mindfuld. Af hjertet tak og stor taknemlighed!”

 • Flora & Akademiet

  “Life & Mindfulness Practitioner er en gave, du giver dig selv. Flora er en utrolig kærlig, nærværende og inspirerende underviser og du er i trygge hænder hele vejen igennem forløbet. Du får så meget indsigt, selvforståelse og ikke mindst kærlige puf i løbet af de 8 uger, at mindfulness lige så stille bliver en naturlig del af dig.”

 • Flora & Akademiet

  “Life & Mindfulness Practitioner har for mig været helt vidunderligt.
  Ramte mig fra første sekund lige i hjertet med Floras fantastiske måde at undervise på. Nede på jorden, autentisk, meget vidende og med en kærlighed og en varme, der strømmer ud af hende til alle i hendes nærhed. Det er smukt, rørende og meget inspirerende.
  Elsker mixet af yoga, anden bevægelse, meditationer, energiøvelser, gruppearbejde og berigende, lærerige og inspirerende ord fra Flora. Love it!!!”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg har taget mange efteruddannelser, men dette forløb har skabt en helt særlig dyb forandring, i mit indre. Helt inden i mig er der faldet noget på plads. Jeg har fået kontakt til noget, som jeg ikke helt kan beskrive. Jeg mærker, at jeg tager mig mere alvorligt og fylder mig selv mere op med det, som JEG har brug for. En stor og vild forandring i mit liv. Og ja, der er slet ingen tvivl - mit liv er for altid forandret både privat og fagligt. Et professionelt, kærligt, trygt og helt unikt uddannelsesforløb, som jeg for altid vil anbefale til alle - uanset livsomstændigheder, alder og profession.”

 • Flora & Akademiet

  “Åh! - hvilken skøn rejse - fyldt med nærvær, opmærksomhed, kærlighed, refleksioner, øvelser og ikke mindst masser af KÆRLIGHED! Det har været nogle skønne uger med dejlige mennesker og mit udbytte er langt større, end jeg havde forventet.
  En kæmpe tak til Flora fordi du er den, du er - du har i sandhed beriget mig og lært mig om krop, sind og sjæl på den mest nærværende og indsigtsfulde måde. TAK! Ikke bare tak, men et kæmpe stort og kærligt TAK!”

 • Flora & Akademiet

  “Flora er nærværende og oprigtig og fyldt med kærlighed. Jeg har hver onsdag følt mig mødt med en ærlighed og kærlighed til den, jeg er og det jeg kommer med. Floras tilgang og compassion for mindfulness er smittende og oprigtig og bærer præg af stor visdom, oprigtighed og nysgerrighed på det, der er.
  Mindfulness uddannelsen har givet mig mere selvindsigt og visdom. Jeg har haft en fantastisk visdomsrejse og jeg giver mine varmeste anbefalinger til Flora.”

 • Flora & Akademiet

  “Af hjertet tak til Flora! Fordi jeg fik lov til at være under dine vinger her på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen. Det her helt unikke sted, hvor jeg fik tillid til at åbne mig op og begyndte at se mig selv med kærlig venlighed, her hvor jeg står, lige nu og her. At opdage, at stå ansigt til ansigt med min egen ufuldkommen og uperfekthed og så finde ud af, at jeg er perfekt og fuldkommen, præcis som jeg skal være, hverken mere eller mindre, er ikke mindre end fantastisk. Jeg er blevet marineret ind og elsker det, faktisk er jeg ret så vild med det!”

" Jeg er så glad for denne rejse, jeg har været på. Jeg har ikke et sekund været i tvivl, om det var det rigtige for mig. Jeg har lidt længe af sygdomsangst grundet en kronisk sygdom, der virkelig har sparket til mig. Jeg blev nødt til at gøre noget aktivt selv for at lære at være med den sygdom. Jeg formår nu at møde min angst på en helt anden måde og når jeg møder den, så forsvinder den hurtigt igen – det er virkelig en fantastisk følelse og det giver så meget ro og balance i krop og sind. 

Life & Mindfulness Practitioner har gjort det muligt for mig, at se og møde tingene i et helt andet perspektiv og på en ny måde. Jeg har lært så meget om mig selv i løbet af de sidste par måneder. Jeg kan meget mere, end jeg tror. Jeg er i stand til at se tingene fra en helt anden vinkel og kan være med det, der nu er.

Det har været en kæmpe gave for mig og for min familie. Jeg er ikke mere angst på samme måde, det var en angst, der fyldte så meget i min hverdag, det gør den slet ikke mere. Jeg er vild med denne drejning, mit liv har taget. Jeg rummer så meget kærlighed og jeg føler bare, at jo mere jeg giver af min kærlighed, jo mere får jeg. Det er smukt og for mig breder det sig indeni mig, som ringe i vandet – fra det inderste i mig og ud, så jeg kan give videre til andre. Jeg er høj på livet, og jeg føler, at jeg er kommet hjem."

Joan

Dit liv er lige nu...

Få det bedste ud af det. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JA! Giv mig plads på MA58! JA! Giv mig plads på MA59!