On-line
Når du selv vil bestemme tid og sted

 

  

Når du selv vil bestemme tid og sted

On-line kurser, forløb og produkter er fantastiske til dig, der selv vil bestemme, hvornår du vil lære, blive inspireret og udvikle dig - uafhængigt af kalender, tid og sted.

Med internetadgang stort set overalt og en telefon, der hurtigt og nemt kobler sig op, er on-line undervisning en af fremtidens måder at udvikle sig på og holde sig orienteret.

iStock-915361676

Nemt og overskueligt

Det skal være nemt og overskueligt at bruge.

Og det er lige præcis det, du får, når du vælger et af mine on-line kurser eller forløb.

Alle forløb er bygget op over samme menustruktur og du kan altid se, hvor langt, du er - og overblikket over, hvad du har adgang til.

Du kan markere som "gennemført", du kan "like" og du kan kommentere på alle moduler og lektioner. Og du kan altid sende mig spørgsmål og input. Eller spørge andre brugere i det åbne forum.

iStock-962673076

Igen og igen

Når du har købt et af mine on-line kurser eller forløb, så har du købt adgang én gang for alle.

Du mister aldrig adgang eller indhold. Du kan se forløbene igen og igen - og du kan endda hente lydfiler, meditationer og andre gode ting ned til din telefon eller computer.

iStock-894673572

Hurtig og enkel adgang

Alle programmer og forløb ligger  under min side livsbevidsthed.dk - det betyder, at du kun behøver at huske denne ene side - og når du lader din computer, tablet eller telefon huske dit elektroniske medlemskort, kommer du ind ligeså hurtigt, som hvis du brugte en app.

Samtidig har du fordelen, at du altid har den seneste opdaterede udgave.

Én adresse. Én adgangskode. Et utal af muligheder.

iStock-646827108

Du vælger selv

Du kan bruge on-line forløbene og kurserne på din telefon, tablet og computer. Du bestemmer selv.

Du kan hente værktøjer som PDF'er og printe dem på din printer. Du kan hente videoer og lydfiler og se og høre dem fra din telefon - også når du ikke har internetadgang - f.eks. på flyrejsen. Igen og igen.

Det er nemt og hurtigt. Og hvis du har spørgsmål om teknikken eller "hvordan gør jeg det her...?" - så skriver du bare en besked til os - så hjælper vi dig.

Alle kan være med!

Skærmbillede 2019-03-28 kl. 17.21.09

Hvilke typer on-line forløb kan du finde her?

10 Dage til...

Dette er korte og lette forløb - ofte introduktion til et emne, hvor du lærer nogle grundlæggende teknikker og opdager, hvordan du med små, enkle ændringer kan opnå ofte stor forandring i dit liv. 

10 Uger til...

Lidt større og mere dybdegående forløb, hvor du kommer dybere ind i et emne og med øvelser og videolektioner skaber mere varig forandring. Ofte suppleret med forum, hvor du kan dele, reflektere og stille spørgsmål.

Meditationer

Jeg har samlet nogle forskellige pakker af mine mest populære og effektive meditationer - både til børn og voksne og til øvede og begyndere. Du får adgang til et on-line forum, hvor du kan lytte til meditationerne - eller du kan downloade/hente dem ned til din telefon, tablet eller computer og lytte til dem når som helst og hvor som helst.

Krop, Yoga, Vejrtrækning

Her finder du nogle pakker med yoga programmer, vejrtrækningsøvelser og andre kropsrettede øvelser og programmer. Du får adgang til et on-line forum, hvor du kan lytte til øvelserne - eller du kan downloade/hente dem ned til din telefon, tablet eller computer og lytte til dem når som helst og hvor som helst.

FLORA's

FLORA's er et medlemsbaseret forum, hvor du får adgang til flere forskellige programmer, forløb og spændende indhold. Måned for måned kommer der nye ting til og du betaler blot et beløb hver måned for at have adgang til det hele. Der ingen binding og begrænsninger, så du kan melde dig ud præcis, som det passer dig.

Flora Metoden®

Et omfattende og super on-line forløb over 80 uger, hvor du uge for uge får en ny videolektion, som fører dig ind i Flora Metoden® og den helt unikke forandringsproces, som de 9 trin giver dig. Du kan bruge Flora Metoden® i alle aspekter af din personlige og menneskelige udvikling - ja, stort set alle steder, hvor du vil lære nye færdigheder.


Find dit on-line forløb eller kursus her...

Herunder kan du se de aktuelle on-line forløb og kurser, jeg kan tilbyde dig lige nu. De er delt ind i de enkelte grupper, så du har et godt overblik. Klik på "Lær mere" for flere oplysninger. Eller klik "Køb nu" for at komme igang med det samme.
Husk, du får altid min personlige garanti (læs mere længere nede på siden).

↓ ↓ ↓ ↓ ↓Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at mine on-line forløb virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er ofte kun en enkelt indsigt væk...