Life & Mindfulness Practitioner®

Din grundlæggende mindfulness uddannelse

 

Life & Mindfulness Practitioner

Når vi oversætter ordet practitioner betyder det praktiserende. At du er kvalificeret til en bestemt beskæftigelse.

Og det er præcis det, det handler om. Kvalificeret i din egen praksis.

At du, som Life & Mindfulness Practitioner, praktiserer mindfulness og livsbevidsthed i dit liv.

Ikke som værktøj, du kan hive frem og lægge tilbage alt efter behov, men at mindfulness simpelthen bliver en del af det, at være dig.

En helt naturlig måde at være dig på. Derfor taler vi heller ikke om, at du bliver en “bedre udgave” af dig selv.

Nej. Du bliver og er dig selv. Med alt, hvad der nu engang er i dit liv.

Helle portræt smiler og kigger direkte.jpg
Smilende yoga kvinde og mand.jpg

Mindfulness virker

Mindfulness er i disse år vokset fra en modebaseret tendens til noget, der tages alvorligt - ikke kun i vores personlige udvikling, men også på vores arbejdspladser, institutioner, organisationer ... ja, alle steder, hvor vi som mennesker færdes i relationer såvel som individuelt.

Forskningen viser det også mere og mere tydeligt. Mindfulness har en enestående positiv effekt på vores sind og mentale tilstand. Mindfulness styrker vores modstandskraft overfor livets med- og modgange - og gør os mere nærværende, opmærksomme og rolige. Mindfulness styrker vores indlæringskraft og virker mod stress, uro, angst og depression.

Når mindfulness bruges rigtigt, skabes varige og positive ændringer i os som mennesker og i vores liv.

kvindertaler.jpg

Forudsætninger

Uddannelsen til Life & Mindfulness Practitioner kræver ingen forudgående kendskab til mindfulness. Alle kan være med.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen lærer dig mindfulness, men gør mere end det.  

Vi arbejder nænsom og blidt med principper og værktøjer og nærmest "masserer" mindfulness ind i dig gennem kropslige erkendelser og praktiske øvelser, som du nemt kan relatere til din egen hverdag.

Der er ikke noget "hokus-pokus" eller særlige ritualer. Det er praktisk og helt-nede-på-jorden undervisning i øjen- og hjertehøjde.

IMG_0110.JPG

Faglighed

Uddannelsen til Life & Mindfulness Practitioner er i sin kropslige og praktiske form "helt sin egen" - og det med fagligheden og det professionelle indhold helt i top.

Der indgår forskningsbaseret viden om hjernen og hjernens funktioner alene og i samspil med resten af kroppen og ikke mindst hjertet. Her arbejder vi især med prof. Daniel Siegel's forskning og viden om hjernen og hjernens funktioner, ligesom vi arbejder med prof. Richard Davidson's resultater indenfor mindfulness og mindfulness' indvirkning på psyken og hjernen.

De klassiske mindfulness principper er baseret på dr. Jon Kabat-Zinn's anvisninger og vi sætter dem i samspil med kognitive værktøjer, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), positiv psykologi, teori U samt yoga- og meditationsteknikker.

Vi arbejder også med vejrtrækning og vejrtræknings-teknikker, både fra yogaen, men også i stor udstrækning baseret på fridykker Stig Åvall Severinsens øvelser og viden.

IMG_0030 2.JPG

Hjernen, hjertet, kroppen

Fysiologi og hjernen fylder en del i undervisningen. Med inspiration fra prof. Daniel Siegel's håndmodel af hjernen, får du forståelse for, hvad der egentlig sker i hjernen, når vi er nærværende - og når vi ikke er det. Vi kommer også ind på hjernen og hjertets fysiologiske kommunikation bl.a. baseret på Heartmath's videnskabelige undersøgelser og resultater.

Du kommer også i dybden med mindfulness principperne: Beginners Mind, Letting Go, Accept, Ikke Ambition, Ikke Bedømmelse, Aversion og Tiltrækning, Tålmodighed og Tillid. Og du får sat alle principperne i praktisk perspektiv gennem øvelser, som du kan relatere til dit liv og din hverdag.

Du får også dit helt eget undervisningsringbind med alle værktøjer, øvelser og teori. Dette materiale ligger også elektronisk i et lukket on-line forum, som du får adgang til, når du starter på uddannelsen.

Der er sandsynligvis ikke en grundlæggende mindfulness uddannelse, der giver dig et mere bredt og dybt kendskab til mindfulness og livsbevidsthed end denne.

Skærmbillede 2018-02-08 kl. 07.58.57.png

Du kommer bl.a. igennem dette på uddannelsen...

 • Videnskabelig baggrund og forskning
 • Hjernen og hjernens fysiologiske elasticitet
 • Grundlæggende meditation og meditationstyper
 • Yoga - Mindfulness Yoga og kroppens balance
 • Vejrtrækning - øvelser, teknikker og teori
 • Bevidst Nærvær
 • Observation og krop og sind - ydre og indre opmærksomhed
 • Nysgerrighed - Observation - Accept og Kærlig Venlighed (NOAK modellen)
 • Selvindsigt
 • Forebyggelse og lindring af stress
 • Bedre håndtering af tankemønstre og følelser
 • Styrkearbejde
 • Mindfulness i din hverdag
 • Venlig og medfølelse (også overfor dig selv)
 • Kost og kostens betydning for dig
 • Hvordan guider du en meditation
 • Hvordan formidler du mindfulness videre
IMG_0585.JPG

Hvad får du med dig?

Du får flere ting med dig.

Det vigtigste er måske, at du genfinder stedet under dine fødder.

Og hvad betyder det? 

Jo, det betyder, at du ikke kun lærer værktøjer og praksis til at kunne skabe ro, nærvær og balance i dig selv, men at du også genfinder din naturlige tilstand af nærvær og venlig kærlighed til dig selv. Du opdager, at du er god nok. Som den, du er. At du ikke behøver at være "den bedste udgave" af dig selv, men at du i dig selv er fuldkomment god nok.

Du lærer din krop at kende igen. Og du lærer at mærke din krops signaler til dig, så du lettere opdager, hvis du er på vej ned af en sti, som ikke er god for dig. Og du lærer, hvad du kan gøre, når det sker, så du undgår at blive fanget og "kuppet" af dine følelser.

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at  omsætte teori og viden i praksis.

Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.

Du lærer også at formidle din viden på elementært niveau. F.eks. så du kan dele din viden og nyvundne indsigt på din arbejdsplads eller måske i kombination med dit selvstændige erhverv som rådgiver, behandler eller underviser.

En ting er ganske givet: Du kan ikke undgå forandring i løbet af de 9 uger Life & Mindfulness Practitioner uddannelse varer.

Pris og praktiske oplysninger

 

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen koster 12.997,- kr.

 

Prisen dækker 9 hele uddannelsesdage (10-16). Inkl. materialer. I alt 54 lektioner. Uddannelsen er klassificeret som momsfri uddannelse.

Beløbet kan betales over 6 gange uden renter eller gebyrer!

Ved betaling af det fulde beløb med betalingskort ved tilmelding får du 1.000 kr i rabat og betaler således kun 11.997,- kr.

Du kan også betale via EAN faktura til offentlige virksomheder. Kontakt os pr. mail med oplysninger.

 


Læs her, hvad tidligere elever siger ...

 • Flora & Akademiet

  “Tak til jer!
  I har skabt en proces i os alle på uddannelsen. I har pustet blidt til os alle, som når man puster til en afblomstret mælkebøtte og betragter alle de små frø blive båret af vinden for at lande nye steder og plante nye blomster. Der har været mange AHA-moments. Der har været gråd og grin, glæde og frustration. Og gennem det hele har der været to kærlige mennesker, som har ført os på vej med hele jeres tilstedeværelse og varme rummelighed.”

 • Flora & Akademiet

  “Flora og Jørgen er helt igennem kompetente. De er hamrende nærværende, hjertevarme og professionelle undervisere. Forløbet er intenst og går dybt - de er der og griber dig og rummer på et plan, der er unikt. Det er meget mere end blot undervisning - det er en proces. Øje for den enkelte, respekt for den enkelte. Derudover et totalt lækkert, gennemarbejdet og omfattende kompendie."”

 • Flora & Akademiet

  “Flora og Jørgen er fantastiske formidlere på den kærlige, nærværende og autentiske måde og undervisningen er med en god balance mellem teori og praksis.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg kan varmt anbefale Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen. Nærværende og livfulde undervisere, der med stor faglighed, kompetence og humor skaber en tryg atmosfære og et meget stærkt personligt udviklende rum. Jeg har fået kontakt til min indre ro og jeg har fået langt større accept af mig selv. Øvelserne, træningen, yogaen - alt har været en fantastisk rejse. TAK!”

 • Flora & Akademiet

  “En af de mest omsorgsfulde uddannelser, jeg har været på. Flora og Jørgen skaber et helt unikt læringsrum, hvor jeg følte mig set og hørt. De har en kæmpestor viden indenfor mindfulness og det hele formidles i et trygt og kærligt rum. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på. Jeg har lært så meget og jeg har ELSKET hvert minut.”

 • Flora & Akademiet

  “Uddannelsen er en kæmpe rejse ind i de meget personlige og uudforskede steder i din krop. En rejse, hvor åbent sind og lyst til udfordring/udvikling er et must. Min udvikling i forløbet er langt over forventning. En øjenåbner i forhold til behandling af egen krop og forståelse af samme. Kompetent undervisning med stort fokus på praksisdelen/oplevelsen. Altid mulighed for sparring og omsorg, når der arbejdes dybt. Uddannelsen er for alle, ikke kun de, der har været ramt af livskriser. God fundamental træning, som alle i bund og grund har brug for.”

 • Flora & Akademiet

  “Det har været en fantastisk uddannelse. Flora er en fantastisk underviser; fagligt kompetent og virkelig godt til at formidle. Hun er behagelig og omsorgsfuld og gør rummet trygt. Jeg har personligt fået rigtigt meget ud af det. Det har nærmest været terapi hver gang. Herligt! Jeg er blevet opmærksom på ting med min krop, som jeg for det mestes vedkommende godt har vidst med hovedet. Men at blive opmærksom på denne måde og i det trygge rum, I har skabt, giver mig en anden måde at arbejde med det på.”

Kontakt os...

Hvis du gerne vil vide mere om Life & Mindfulness uddannelserne, er du meget velkommen til at skrive til os på...

info@livsbevidsthed.dk

 

Du er også velkommen til at ringe til os på tel. 21 35 96 76.

Hvis vi er væk for at undervise, så læg blot en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Helle telefon.jpg

 

 

 

 

 

 

Alt er muligt ....