Life & Mindfulness
Practitioner


MA57 - København 
23. oktober - 18. december 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulness uddannelsen, der er meget, meget, meget mere end "bare" en mindfulness uddannelse.

Du er ikke som de andre...

Og Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er heller ikke som de andre.

Ja, du får alle hemmelighederne, principperne og værktøjerne. Men du får dem på en helt særlig kropslig og praktisk orienteret måde. Via øvelser, bevægelse og undervisning, som møder dig lige præcis dér, hvor du er. Med masser af accept, forståelse og kærlig venlighed.

Og derfor får du meget, meget. meget mere end blot en mindfulness uddannelse...

iStock-695028140.jpg
iStock-820767032.jpg

Du vil gerne væk fra...

 • Tankemylder
 • Bekymringer
 • Begrænsende mønstre
 • Stress
 • Ubehag
 • Konflikter
 • Angst

 • ... og ikke mindst den evige opslidende tanke om, at du ikke er god nok eller dygtig nok.

Her kan mindfulness hjælpe dig.

Og Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er den helt rigtige for dig.

iStock-986698776.jpg

Du vil have mere...

 • Passion
 • Nærvær
 • Livsbevidsthed
 • Ro
 • Balance
 • Nydelse
 • Glæde

 • ... og ikke mindst møde dig selv med accept, kærlighed og vide, at du er god nok og dygtig nok.

Igen:

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er den helt rigtige for dig.

iStock-499087164.jpg

Måske vil du også...

Bruge Mindfulness på dit job.

Måske er du ansat i en HR-afdeling. Eller du arbejder med mennesker, som f.eks. pædagog eller lærer.

Måske er du selvstændig terapeut, yogalærer, coach eller andet, hvor mindfulness vil være et fantastisk supplement til alt det, du allerede tilbyder.

Eller du drømmer om at tage springet og blive mindfulness underviser og selvstændig.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er den helt rigtige for dig.

Alle kan være med...

Uddannelsen til Life & Mindfulness Practitioner kræver ingen forudgående kendskab til mindfulness. Alle kan være med.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen lærer dig mindfulness, men gør meget mere end det. Vi arbejder nænsom og blidt med principper og værktøjer og nærmest "masserer" mindfulness ind i dig gennem kropslige erkendelser og praktiske øvelser, som du nemt kan relatere til din egen hverdag.

Der er ikke noget "hokus-pokus" eller særlige ritualer. Det er praktisk og helt-nede-på-jorden undervisning i øjen- og hjertehøjde.

Høj faglighed

Uddannelsen til Life & Mindfulness Practitioner er i sin kropslige og praktiske form "helt sin egen" - og det med fagligheden og det professionelle indhold helt i top.

Der indgår forskningsbaseret viden om hjernen og hjernens funktioner alene og i samspil med resten af kroppen og ikke mindst hjertet. Her arbejder vi især med prof. Daniel Siegel's forskning og viden om hjernen og hjernens funktioner, ligesom vi arbejder med prof. Richard Davidson's resultater indenfor mindfulness og mindfulness' indvirkning på psyken og hjernen.

De klassiske mindfulness principper er baseret på dr. Jon Kabat-Zinn's anvisninger og vi sætter dem i samspil med kognitive værktøjer, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), positiv psykologi, teori U samt yoga- og meditationsteknikker.

Vi arbejder også med vejrtrækning og vejrtræknings-teknikker, både fra yogaen, men også i stor udstrækning baseret på fridykker Stig Åvall Severinsens øvelser og viden.

Hjernen, hjertet og kroppen.

Fysiologi og hjernen fylder en del i undervisningen. Med inspiration fra prof. Daniel Siegel's håndmodel af hjernen, får du forståelse for, hvad der egentlig sker i hjernen, når vi er nærværende - og når vi ikke er det. Vi kommer også ind på hjernen og hjertets fysiologiske kommunikation bl.a. baseret på Heartmath's videnskabelige undersøgelser og resultater.

Du kommer også i dybden med mindfulness principperne: Beginners Mind, Letting Go, Accept, Ikke Ambition, Ikke Bedømmelse, Aversion og Tiltrækning, Tålmodighed og Tillid. Og du får sat alle principperne i praktisk perspektiv gennem øvelser, som du kan relatere til dit liv og din hverdag.

Du får også dit helt eget undervisningsringbind med alle værktøjer, øvelser og teori. Dette materiale ligger også elektronisk i et lukket on-line forum, som du får adgang til, når du starter på uddannelsen.

Der er sandsynligvis ikke en grundlæggende mindfulness uddannelse, der giver dig et mere bredt og dybt kendskab til mindfulness og livsbevidsthed end denne.

 

Gør alvor af det!

 

Book din plads i dag.
Du vil ikke fortryde det et eneste sekund....

 

 

 

 

 

 

 

Skærmbillede 2018-02-08 kl. 07.58.57.png

Du kommer igennem rigtig meget på uddannelsen...

 • Videnskabelig baggrund og forskning
 • Hjernen og hjernens fysiologiske elasticitet
 • Grundlæggende meditation og meditationstyper
 • Yoga - Mindfulness Yoga og kroppens balance
 • Vejrtrækning - øvelser, teknikker og teori
 • Bevidst Nærvær
 • Observation og krop og sind - ydre og indre opmærksomhed
 • Nysgerrighed - Observation - Accept og Kærlig Venlighed (NOAK modellen)
 • Selvindsigt
 • Forebyggelse og lindring af stress
 • Bedre håndtering af tankemønstre og følelser
 • Styrkearbejde
 • Mindfulness i din hverdag
 • Venlig og medfølelse (også overfor dig selv)
 • Kost og kostens betydning for dig
 • Hvordan guider du en meditation
 • Hvordan formidler du mindfulness videre

  ... og meget, meget andet godt!

Datoer, pris og praktiske oplysninger

Life & Mindfulness Practitioner MA57 København

 

Kigkurren 8K, 2300 Kbh S.png

Sted: Ayayoga, Kigkurren 8K, st., 2300 København S
 
 

Kalender

 1. Fredag 23. oktober 2020
 2. Fredag 30. oktober 2020
 3. Fredag 6. november 2020
 4. Fredag 13. november 2020
 5. Fredag 20. november 2020
 6. Fredag 27. november 2020
 7. Fredag 4. december 2020
 8. Fredag 11. december 2020
 9. Fredag 18. december 2020

Alle dage fra 10.00-16.00

 

Din investering I Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen er 11.997,- kr.

 

Prisen dækker 9 hele uddannelsesdage (10-16). Inkl. materialer. I alt 54 lektioner. Uddannelsen er klassificeret som momsfri uddannelse.

Beløbet kan betales over 6 gange med 2.997 kr ved tilmelding og resten med 2.000 pr. mdr derefter (Ingen renter eller gebyrer!)

Ved betaling af det fulde beløb med betalingskort ved tilmelding får du 1.000 kr i rabat og betaler således kun 11.997,- kr.

Du kan også betale via EAN faktura til offentlige virksomheder. Kontakt os pr. mail med oplysninger.

 

Tilmeld dig her ...

IMG_0585.JPG

Hvad får du med dig?

Du får flere ting med dig.

Det vigtigste er måske, at du genfinder stedet under dine fødder.

Og hvad betyder det? 

Jo, det betyder, at du ikke kun lærer værktøjer og praksis til at kunne skabe ro, nærvær og balance i dig selv, men at du også genfinder din naturlige tilstand af nærvær og venlig kærlighed til dig selv. Du opdager, at du er god nok. Som den, du er. At du ikke behøver at være "den bedste udgave" af dig selv, men at du i dig selv er fuldkomment god nok.

Du lærer din krop at kende igen. Og du lærer at mærke din krops signaler til dig, så du lettere opdager, hvis du er på vej ned af en sti, som ikke er god for dig. Og du lærer, hvad du kan gøre, når det sker, så du undgår at blive fanget og "kuppet" af dine følelser.

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at  omsætte teori og viden i praksis.

Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.

Du lærer også at formidle din viden på elementært niveau. F.eks. så du kan dele din viden og nyvundne indsigt på din arbejdsplads eller måske i kombination med dit selvstændige erhverv som rådgiver, behandler eller underviser.

En ting er ganske givet: Du kan ikke undgå forandring i løbet af de 9 uger Life & Mindfulness Practitioner uddannelse varer.


Læs her, hvad tidligere elever siger ...

 • Flora & Akademiet

  “Tak til jer!
  I har skabt en proces i os alle på uddannelsen. I har pustet blidt til os alle, som når man puster til en afblomstret mælkebøtte og betragter alle de små frø blive båret af vinden for at lande nye steder og plante nye blomster. Der har været mange AHA-moments. Der har været gråd og grin, glæde og frustration. Og gennem det hele har der været to kærlige mennesker, som har ført os på vej med hele jeres tilstedeværelse og varme rummelighed.”

 • Flora & Akademiet

  “Flora og Jørgen er helt igennem kompetente. De er hamrende nærværende, hjertevarme og professionelle undervisere. Forløbet er intenst og går dybt - de er der og griber dig og rummer på et plan, der er unikt. Det er meget mere end blot undervisning - det er en proces. Øje for den enkelte, respekt for den enkelte. Derudover et totalt lækkert, gennemarbejdet og omfattende kompendie."”

 • Flora & Akademiet

  “Flora og Jørgen er fantastiske formidlere på den kærlige, nærværende og autentiske måde og undervisningen er med en god balance mellem teori og praksis.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg kan varmt anbefale Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen. Nærværende og livfulde undervisere, der med stor faglighed, kompetence og humor skaber en tryg atmosfære og et meget stærkt personligt udviklende rum. Jeg har fået kontakt til min indre ro og jeg har fået langt større accept af mig selv. Øvelserne, træningen, yogaen - alt har været en fantastisk rejse. TAK!”

 • Flora & Akademiet

  “En af de mest omsorgsfulde uddannelser, jeg har været på. Flora og Jørgen skaber et helt unikt læringsrum, hvor jeg følte mig set og hørt. De har en kæmpestor viden indenfor mindfulness og det hele formidles i et trygt og kærligt rum. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på. Jeg har lært så meget og jeg har ELSKET hvert minut.”

 • Flora & Akademiet

  “Uddannelsen er en kæmpe rejse ind i de meget personlige og uudforskede steder i din krop. En rejse, hvor åbent sind og lyst til udfordring/udvikling er et must. Min udvikling i forløbet er langt over forventning. En øjenåbner i forhold til behandling af egen krop og forståelse af samme. Kompetent undervisning med stort fokus på praksisdelen/oplevelsen. Altid mulighed for sparring og omsorg, når der arbejdes dybt. Uddannelsen er for alle, ikke kun de, der har været ramt af livskriser. God fundamental træning, som alle i bund og grund har brug for.”

 • Flora & Akademiet

  “Det har været en fantastisk uddannelse. Flora er en fantastisk underviser; fagligt kompetent og virkelig godt til at formidle. Hun er behagelig og omsorgsfuld og gør rummet trygt. Jeg har personligt fået rigtigt meget ud af det. Det har nærmest været terapi hver gang. Herligt! Jeg er blevet opmærksom på ting med min krop, som jeg for det mestes vedkommende godt har vidst med hovedet. Men at blive opmærksom på denne måde og i det trygge rum, I har skabt, giver mig en anden måde at arbejde med det på.”


Life & Mindfulness Practitioner kan føre dig endnu videre...

iStock-480211886.jpg

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen giver dig en grundlæggende mindfulness uddannelse, som du kan bruge i dit eget liv eller til elementær videreformidling f.eks. på din arbejdsplads.

Men den kan også bruges til at bygge videre på til en professionel mindfulness underviser- og instruktørtitel som Life & Mindfulness Educator®.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om denne mulighed.


Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Her kan du måske finde svar på lige præcis dit spørgsmål...

Kan jeg undervise i mindfulness efter jeg har taget uddannelsen?

Det er svært at svare entydigt på. Det afhænger helt af dig, dit engagement og ikke mindst din egen personlige mindfulness praksis.

Lad os slå det helt fast fra start af: Du kan ikke undervise i mindfulness uden at være der selv. Det betyder, at du har egen praksis og at mindfulness ikke blot er noget, du har lært i hovedet, men noget du er.

Life & Mindfulness giver dig en grundlæggende uddannelse i mindfulness og du lærer bl.a. at guide en meditation og elementær formidlingsteknik. Så, vi siger altid, at hvis du har din egen praksis og træning på plads, så kan du formidle på et elementært niveau.

Hvis du vil være professionel mindfulness underviser, så anbefaler vi dig at gå videre med Advanced overbygningen og Life & Mindfulness Educator®.

Jeg har aldrig prøvet yoga. Kan jeg være med overhovedet?

Det helt korte svar er: Ja! 

Alle kan være med i den yoga, Flora underviser i. Den er meget blid og nænsom og øvelserne er 100% befriet for præstation. Det handler ikke om strækkene, men om de fortællinger og opdagelser, der opstår i dig undervejs.

Mange opdager i Flora's yoga, at kroppen kan langt mere, end de havde troet - og rigtigt mange opdager også, at yoga er fantastisk og meget givende - så de bliver nærmest helt bidt af det.

Hvordan foregår betalingen helt præcist?

Du kan betale på 3 måder:

 1. Enten med dit betalingskort ved bestillingen af din plads. Når du betaler med det samme, får du 1.000 kr i kontantrabat.
 2. Du kan også fordele betalingen over 6 gange. Du betaler første afdrag ved bestillingen og så betaler du igen efter en måned og hver måned derefter.
 3. Eller du kan få fremsendt en faktura, hvis det er din arbejdsplads, der betaler uddannelsen for dig. Vi kan også sende en EAN faktura, hvis du er ansat i det offentlige. Skriv en mail til os på info@livsbevidsthed.dk for at høre mere.

Er det Flora, der underviser på uddannelsen?

Ja. Flora er altid hovedunderviser på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen, så du er i de bedste hænder.

Udover Flora er der altid en medunderviser, så der altid er to undervisere på uddannelsesdagene. Det skaber stor tryghed og gør, at der altid er fokus på og rum til, hvad du oplever undervejs.

Hvad sker der, hvis jeg misser en dag undervejs?

Det sker, at man misser en dag undervejs. På grund af sygdom eller nogle ting, der bare ikke kan udskydes eller afmeldes.

Du kan godt fuldføre uddannelsen, selv om du misser en dag undervejs. Og i sjældne tilfælde to dage. To dage er naturligvis lidt mere kritisk, men alt afhænger i stor udstrækning af dit engagement og vilje til at arbejde med det, vi kommer igennem i undervisningen. Jo mere du arbejder og jo mere engageret, du er, jo lettere er det for dig, hvis du misser en dag (eller to). 

Du får også en "buddy" på uddannelsen - en særlig uddannelsespartner, som kan hjælpe dig med de ting, du måtte misse, hvis du ikke kommer en dag.

Så - igen: Det kan godt gå. Hvis du ellers arbejder engageret og godt med tingene.

Er der frokost med på undervisningsdagene?

Nej. Ofte er der mange individuelle hensyn at tage ift. mad - derfor er der egen fri forplejning, som man derfor heller ikke betaler for. 

Der er altid kaffe, te og lidt sødt til eftermiddagskaffen.

Se de andre aktuelle Life & Mindfulness Practitioner hold her...


Kontakt os...

Hvis du gerne vil vide mere om Life & Mindfulness uddannelserne, er du meget velkommen til at skrive til os på...

info@livsbevidsthed.dk

 

Du er også velkommen til at ringe til os på tel. 55 71 96 76.

Hvis vi er væk for at undervise, så læg blot en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Helle telefon.jpg

 

 

  

Alt er muligt ....