Produkter

10 Dage til...

Sov bedre om natten. På 10 dage giver jeg dig inspiration og praktiske værktøjer, som viser dig vejen til en rolig og restituerende søvn, så du kan vågne frisk, sund og veludhvilet om morgenen. Super enkelt on-line forløb, du altid har adgang til via din smartphone, tablet eller computer.

DKK 299.00 (including 25% moms)
DKK 99.00 (including 25% moms)

Find din vej ud af Stress. På 10 dage giver jeg dig inspiration og praktiske værktøjer, som lindrer din Stress og viser dig vejen ud af den. Super enkelt on-line forløb, du altid har adgang til via din smartphone, tablet eller computer.

DKK 299.00 (including 25% moms)
DKK 99.00 (including 25% moms)

En superenkel og nem måde at få Mindfulness ind i dit liv.

Et skønt og overskueligt ONLINE MiniKursus, som giver dig en introduktion til Mindfulness, hvis du gerne vil vide mere om det - eller som kan give dig ny inspiration og input til Mindfulness, hvis du allerede kender til det. Helt nede på jorden med helt almindelige hverdagssituationer, hvor du kan bruge mindfulness og skabe endnu mere lethed, balance og nærvær i dit liv.

 

DKK 249.00 (including 25% moms)
DKK 129.00 (including 25% moms)

Din vejrtrækning er den direkte vej til indre ro og balance. På 10 dage giver jeg dig helt enkle værktøjer, så du kan begynde at mestre din vejrtrækning og skabe optimal balance. Super enkelt on-line forløb, du altid har adgang til via din smartphone, tablet eller computer.

DKK 299.00 (including 25% moms)
DKK 99.00 (including 25% moms)