Akademiet

 

  

Kommer du alt for let til at kritisere og nedgøre dig selv?

Og tænker du nogen gange,

at du ikke er god nok 
- og forhindrer det dig i at 
leve det liv, du DRØMMER om....
og at være præcis den, du ER?

 

Så er FLORA's nye on-line LIVE forløb 
det helt rigtige for dig!

NYT On-line LIVE kursus med Flora
"Skru op for dine styrker og stå stærkt i dig selv"

6 torsdage - sommeren 2020

 

 

JA! Lad mig komme med!

Når vi kommer til at stå i vejen for os selv 

Nogle gange er vi vores egen værste fjende.

Vores tanker kommer til at fortælle os, at vi ikke er gode nok. At vi ikke er dygtige nok. Og at vi ikke fortjener det.

Og selv om vi inderst inde gerne vil frigøre os fra de tanker, så er det ligesom om det ikke rigtigt kan lade sig gøre. At tankerne og overbevisningerne har deres helt eget liv.

Og vi hænger fast i det gamle. I "hamsterhjulet". Og tror ikke rigtigt, vi kan komme ud.

frygtsomkvindekiggerudpersienne.jpg

Men der er en vej ud.

Og en vej til at du kan omfavne dig selv med alt det, du er. Og den, du er.

Så du kan leve dit liv frit med passion, nærvær, glæde og overskud. Som den, du inderst inde er. Og drømmer om at være.

Vejen går gennem dine styrker.

Når du lærer at skrue op for dine styrker, vil du opdage, hvordan du kan ændre dit mindset og for alvor begynde at se - og tro på - at du godt kan. At du er dygtig nok. Og at du fortjener det bedste.

Og når du lander i dette tillidsfulde og omsorgsfulde sted, så opdager du, at du også kan rumme alt det, livet bringer på sin vej. Både det lette og det svære.

Dit fundament er simpelthen stærkt. Du føler dig stærk. Groundet. Og i balance.

Og du kan være dig. Med alt det, der er. Og alt det, du er.

Den vej inviterer jeg dig med på her...

JA, jeg er SÅ klar til at OMFAVNE mine STYRKER og min LIVSGLÆDE!

Find vejen til at omfavne dig selv og dit liv


💜 Hvordan får du - for alvor - brugt de supergode værktøjer, der findes i mindfulness, meditation og livsbevidsthed?

💚 Hvordan finder du helt konkrete veje og værktøjer til at gå derfra, hvor du er - til der, hvor du gerne vil hen? 

💛 Hvordan får du sat dine styrker i spil og skabe en positiv spiral, som skaber mere og mere passion og glæde for hver dag, der går?

💙 Hvordan lærer du at fylde dig selv op og finde styrke, svar og værdi i dig selv - i stedet for at løbe rundt efter det alle andre steder?

🧡 Hvordan bruger du dine styrker og din livsglæde til også at se styrkerne omkring dig. Hos din partner. I din familie. På din arbejdsplads. I verden omkring dig. Så du opdager, at du rent faktisk bidrager til en endnu bedre verden - som den, du er?

❤️ Hvordan bliver du sikker på dine egne værdier og lærer at lade dem guide dig og lede dig, så du lever i dine livsværdier i stedet for at leve efter andres?

De spørgsmål - og mange flere - giver jeg dig svarene på i dette on-line LIVE kursus over 6 torsdagsaftener.

Gennem Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed viser jeg dig, hvordan du opdager og finder dine unikke styrker og får dem sat i spil, så du kommer til at leve dit liv i glæde og overskud - som den, du er. Inderst inde.

kvindekrammersigselv.jpg

Med øvelser, nyeste viden, visdom og praktiske værktøjer, som du kan bruge direkte i din egen hverdag og dit eget liv.

6 LIVE on-line torsdags-sessions fra kl. 20.00 - til kl. 21.00.

Du er med hjemme fra din sofa og kan stille spørgsmål LIVE og bevæge dig frit omkring, mens du deltager.

Alle sessions bliver optaget og du kan se dem igen efterfølgende - ligeså tit, du vil.  

girl-working-at-a-table-with-macbook-and-iphone-4.png

Du har fast plads på første række!

Dette LIVE kursusforløb foregår on-line - du deltager via din computer, tablet eller telefon og følger simpelthen med hjemmefra (eller hvor du end er).

Iført dit mest afslappede tøj med en dejlig kop kop te eller det, du bedst kan lide ved siden af dig, får du praktiske værktøjer, viden og nye erkendelser, som du kan suge til dig.

Og - hvis du bliver forhindret i at være med live - er det intet problem. Alle LIVE sessions bliver optaget - og du får adgang til alle optagelserne efterfølgende og kan se dem igen og igen - ligeså tit, du vil.

Lukket Facebook gruppe

Som deltager bliver du også inviteret ind i en lukket Facebook gruppe, som understøtter og supplerer de 6 LIVE sessions.

I gruppen lægger jeg - hver uge - ny viden, input og værktøjer op - inkl. guidede meditationer og andre supergode ting.

Facebook gruppen giver dig mulighed for hele tiden at blive inspireret og finde støtte og opbakning til din rejse - på en nem og hurtig måde.

saleswoman-at-a-vintage-store-using-an-imac-mockup-a4852-std-3.png
JA! Jeg er KLAR til at OMFAVNE mig selv og mine STYRKER!

Her får du programmet og overskrifterne på de
6 LIVE kursus-sessions:

akvarelhjerte.jpg
2. juli 2020 kl. 20-21: Hvordan kan du få mindfulness ind i dit daglige liv. Du får en lavpraktisk og enkel tilgang til at skabe dig en daglig mindfulness praksis - og en indsigt i, hvad mindfulness egentlig er og hvorfor det er så effektivt - ikke kun mod stress - men til at styrke din livsglæde og din trivsel.
akvarelhjerte.jpg
9. juli 2020 kl. 20-21: Livsglæde er ikke en selvfølgelighed. Vi er alle født med forskellige udgangspunkt, men vi kan heldigvis træne og styrke vores livsglæde. Jeg viser dig, hvordan du kan ændre dit mentale fokus og ændre din hjerne til at fungere fra et helt andet sted, end du måske er vant til.
akvarelhjerte.jpg
16. juli 2020 kl. 20-21: Fokus på dine styrker og positiv psykologi kan bruges til at omskrive din indre fortælling om dig selv og dit liv. Altså at ændre fokus på det, der 'ikke virker' til det, der rent faktisk virker i dit liv. Og hjælpe dig til at sætte fokus på dine egne styrker og hvordan du kan sætte dem meget mere i spil i din hverdag.
akvarelhjerte.jpg
23. juli 2020 kl. 20-21: Hvornår har du sidst gjort noget fuldstændig omsorgsfuldt kun til og for dig selv? Ofte går vores opmærksomhed på at søge en masse uden for os selv - også som lindring, når noget føles svært og smertefuldt. Men den største kilde til at stå i et trygt og tillidsfuldt sted finder du inde i dig selv. Gennem compassion, selvomsorg og kærlig venlighed. Jeg viser dig hvordan.
akvarelhjerte.jpg
30. juli 2020 kl. 20-21: Vores styrker kan ind i mellem have en bagside. Hvis vi skruer alt for højt op for dem, risikerer vi, at de spænder ben for os i stedet for at hjælpe os. Jeg viser dig, hvordan du kan balancere dine styrker gennem praktiske værktøjer og opdagelser. Jeg viser dig også, hvordan du aktivt kan bruge dine styrker og din passion som bidrag til verden gennem altruisme, venlighed og taknemmelighed.
akvarelhjerte.jpg
6. august 2020 kl. 20-21: For virkelig at trives og leve et liv i glæde, overskud og nærvær, er det vigtigt, at du bruger dine indre værdier som pejlemærker i alt, hvad du gør. Kender du dine værdier? Bruger du dem i dit liv? Og hvordan får du fastholdt din kurs mod dine værdier og drømme? Det viser jeg dig i denne session. Jeg viser dig også, hvordan du aktivt kan bruge din krop som kompas, der viser din kursen efter dine værdier. Og så viser jeg dig, hvordan du holder fast i alle de ting, du har opdaget undervejs i forløbet og hvordan du laver en kontrakt med dig selv, der en gang for alle, skaber den forandring i dit liv, som du har drømt om.

Din investering i hele forløbet
(normalt koster mine 6 dages on-line forløb 1.497,- kr)
ALLE 6 sessions - INKL. adgang til lukket forum med flere værktøjer og alle optagelser, som du kan se igen og igen - ligeså tit, du vil - og INKL. lukket Facebook gruppe - er kun...

500,- 


- og du kan fordele din betaling over 2 gange á 250,- kr uden renter eller gebyrer.

 

JA! Jeg skal være med!

Hvordan foregår det?

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme en bekræftelse på din plads. Den sender jeg til dig på din mail.

I god tid før hver session sender jeg dig en mail med link til den kommende session.

Og igen 15 minutter inden, jeg går LIVE sender jeg dig en reminder mail med linket til aftenens session.

Du skal altså ikke være bange for, at du glemmer en session.

Vi er også klar live til at hjælpe dig, hvis du har tekniske spørgsmål eller hvis der er noget, der driller - så du kan være helt tryg og bare glæde dig.

Et par dage efter hver session, bliver optagelsen lagt op på en lukket side, som du får direkte og personlig adgang til.

Den lukkede side ligger under min hjemmeside - livsbevidsthed.dk - så du kan altid nemt finde tilbage til den.

Under hver optagelse/video kan du også kommentere eller stille spørgsmål til mig, så selv om du bliver forhindret i at deltage på selve aftenens sessions, så behøver du ikke at fortvivle - du kan se optagelserne igen og igen - ligeså tit, du vil.

Kvinde korthår middle age smiler rolig.jpg

Så snart du har tilmeldt dig, bliver du også inviteret ind i den lukkede gruppe på Facebook, hvor jeg deler endnu mere viden, praktiske værktøjer, meditationer og andre supergode ting, som supplerer og støtter dig undervejs.

Og - som deltager - kan du også altid sende mig en mail med dit personlige spørgsmål - og få direkte svar.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33.png

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at det virker. Og jeg ved, at du - hvis du går ind i det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere balance, nærvær og livsglæde.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - inden 14 dage - oplever, at det alligevel ikke er det rigtige for dig (og du naturligvis ikke har downloadet værktøjer og materiale), så sender du mig en mail og så giver jeg dig din indbetaling retur. Uden diskussion!

Følg dine drømme...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JA! Jeg vil være FRI og fylde mit liv med GLÆDE!