Flora & Akademiet


  

Vil du have vejen til 

at kunne åbne dit hjerte  

og lade KÆRLIGHEDEN flyde frit i dit liv? 

Uden at være fanget i gamle mønstre 

Og uden at holde dig selv nede 

Uden at gemme dig bag et låst og lukket hjerte  


Så er FLORA's nye on-line LIVE forløb for dig!


"Skru op for Kærligheden"

6 torsdage - fra 22. april 2021JA! Lad mig komme med!

Når hjertet lukker ned 

Hjerte rimer på smerte.

Og måske over 90% af alle sange handler om hjertet. Og kærligheden. 

Det er ikke så mærkeligt.

Hjertet er vores livskilde.

Og det er faktisk ikke kun i enten en fysiologisk eller en poetisk betydning.

Det er videnskabelig fakta.

Udover at hjertet er den fysiske pumpe, der sørger for at næringsstoffer kommer ud i hele kroppen og at affaldsstoffer fjernes - og hormoner, signalstoffer og andre ting transporteres eller immunsystemets hjælpere, de hvide blodlegemer... så er hjertet også en intelligent del af din krop, sind og ånd.

 

Hjertesten krakeleret

Hjertet har omkring 40.000 neuroner og sender flere informationer til hjernen og resten af systemet end omvendt. På mange områder er hjertet mere styrende end hjernen og flere neurologer og kardiologer fortæller, at hjertet endda på visse områder fungerer uafhængigt af hjernen. Og at hjertet også kan lære gennem erfaring.

67% af cellerne i hjertet er nerveceller. Og hjertet er det eneste organ, der sender information autonomt til hjernen baseret på de stimuli, som det opfanger og modtager.

Hjertesorg kan også måles fysisk i hjertet. Det skifter simpelthen form. Tilstanden kaldes Takutsubos hjertesvigt.

Hjertet er - med andre ord - et af vores vigtigste organer - som har en enorm betydning for vores velbefindende, helbred og glæde.

Men hjertet kan også 'lukke ned'

Hvis vi har mærket stor smerte. Sorg. Modgang. Hvis vi igen og igen har fortalt os selv, at vi ikke er gode nok... at vi ikke er dygtige nok... at vi ikke fortjener det.

Så lukker hjertet ned. Stille. Og ofte uden, vi opdager det. Men det bliver mere og mere svært at stole på livet. Og det bliver mere og mere svært at tage imod. Og at tillade dig selv at være lykkelig.

Men der er en vej tilbage. En vej til at du kan omfavne dig selv med alt det, du er. Og den, du er. Og åbne dit hjerte igen.

Så du kan leve dit liv frit med passion, nærvær, glæde og kærlighed. Som den, du inderst inde er. Og drømmer om at være.

På dette on-line LIVE forløb viser jeg dig gennem 6 sessions, hvordan du kan åbne dit hjerte og hvad compassion kan gøre for dig. Vi kommer til at arbejde med smerter, traumer og de låsninger, der forhindrer dig i at lade hjertet guide dig og kærligheden flyde.

Og vi kommer til at arbejde med værktøjer, tricks og viden til, hvordan du kan åbne dit hjerte og skabe forløsning.

Den vej inviterer jeg dig med på her...

JA, jeg er SÅ klar til at lade KÆRLIGHEDEN flyde i mit liv!

Find vejen til at åbne dit hjerte og lade kærligheden flyde i dit liv...


💜 Hvordan får du - for alvor - brugt de supergode værktøjer, der findes i mindfulness, meditation og livsbevidsthed?

💚 Hvordan finder du helt konkrete veje og værktøjer til at gå derfra, hvor du er - til der, hvor du gerne vil hen? 

💛 Hvordan får du sat dine styrker i spil og skabe en positiv spiral, som skaber mere og mere passion og glæde for hver dag, der går?

💙 Hvordan lærer du at fylde dig selv op og finde styrke, glæde og værdi i dig selv - i stedet for at løbe rundt efter det alle andre steder?

🧡 Hvordan strækker du dit hjertes kraft til også at kunne rumme det, der er svært. Uden at gå i stykker af det.

❤️ Hvordan bliver du sikker på dine egne værdier og lærer at lade dem guide dig og lede dig, så du lever i dine livsværdier i stedet for at leve efter andres?

De spørgsmål - og mange flere - giver jeg dig svarene på i dette on-line LIVE kursus over 6 torsdagsaftener.

Gennem Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed viser jeg dig, hvordan du kan åbne dit hjerte og begynde at samle på smil og glæde. Og opdage, at du er god nok. At du godt kan. Og at du fortjener det bedste i livet.

kvindekrammersigselv.jpg

Med øvelser, nyeste viden, visdom og praktiske værktøjer, som du kan bruge direkte i din egen hverdag og dit eget liv.

6 LIVE on-line torsdags-sessions fra kl. 20.00 - til kl. 21.00.

Du er med hjemme fra din sofa og kan stille spørgsmål LIVE og bevæge dig frit omkring, mens du deltager.

Alle sessions bliver optaget og du kan se dem igen efterfølgende - ligeså tit, du vil.  

girl-working-at-a-table-with-macbook-and-iphone

Du har fast plads på første række!

Dette LIVE kursusforløb foregår on-line - du deltager via din computer, tablet eller telefon og følger simpelthen med hjemmefra (eller hvor du end er).

Iført dit mest afslappede tøj med en dejlig kop kop te eller det, du bedst kan lide ved siden af dig, får du praktiske værktøjer, viden og nye erkendelser, som du kan suge til dig.

Og - hvis du bliver forhindret i at være med live - er det intet problem. Alle LIVE sessions bliver optaget - og du får adgang til alle optagelserne efterfølgende og kan se dem igen og igen - ligeså tit, du vil.

Lukket Facebook gruppe

Som deltager bliver du også inviteret ind i en lukket Facebook gruppe, som understøtter og supplerer de 6 LIVE sessions.

I gruppen lægger jeg - hver uge - ny viden, input og værktøjer op - inkl. guidede meditationer og andre supergode ting.

Facebook gruppen giver dig mulighed for hele tiden at blive inspireret og finde støtte og opbakning til din rejse - på en nem og hurtig måde.

saleswoman-at-a-vintage-store-using-an-imac-mockup-a4852-std
JA! Jeg er KLAR til at OMFAVNE mig selv og mit HJERTE!

Her får du programmet og overskrifterne på de
6 LIVE kursus-sessions:

akvarelhjerte
22. april kl. 20-21: Hvorfor er det så svært at elske. Hvad er det, der gør, at mange af os bliver fanget i ikke at føle os gode nok - og endda komme helt derud, at vi kan komme til at hade sider af os selv - eller måske endda hele os selv. Hvad sker der, når hjertet lukker ned. Hvordan påvirker vores historie og "bagage" vores evne til selvkærlighed - og hvad er det, vi bærer med os af begrænsende overbevisninger.
akvarelhjerte
29. april 2021 kl. 20-21: Compassion og hvad det er. Hvorfor er Compassion så vigtigt for dit mentale og fysiske helbred. Hvilke dele og elementer er en del af Compassion og hvordan kan du begynde din egen compassion-praksis.
akvarelhjerte
6. maj 2021 kl. 20-21: Hjertets betydning for dit helbred. Hvad er coherence og hvorfor er det så vigtigt. Hvordan åbner du hjertet og skaber coherence. Hvordan kommer du dybere ind i dit hjerte og din krop og opleve selv-healing. Hvordan kan du hele dine sår og smerte gennem hjertet med compassion praksis. Vi arbejder også aktivt med din vejrtrækning for at åbne hjertet fuldt ud
akvarelhjerte
13. maj 2021 kl. 20-21: At samle på smil og glæde. Glædens betydning for dit helbred og dit hjerte. Hvordan skruer du helt konkret op for glæden og smilet i dit liv. Hvad kan mindfulness gøre for dig - og hvorfor glæde også er et bevidst valg for din vej til lykke og fred.
akvarelhjerte
20. maj 2021 kl. 20-21: Hvordan tackler vi det svære i livet. Hvordan strækker du dit hjertes kraft til også at kunne rumme det, der er svært. Også at rumme dine egne skyggesider og det grimme i livet - uden at gå i stykker af det. At lære - og tillade - dit hjerte at holde det hele og opdage det menneskelige i smerte, lidelse og ulykkelighed og hvordan du også kan rumme det med nærvær, accept og kærlighed.
akvarelhjerte
27. maj 2021 kl. 20-21: Hvad kan vi hente fra Positiv Psykologi. Hvad siger forskningen om lykke og kærlighed og hvordan kan vi bruge den. Vi kigger på PERMA og hvordan du kan omsætte de fem elementer i dit eget liv. Og vi undersøger tesen om vi rent faktisk kan skabe vores egen lykke.

6 Dage med FLORA - pris før

KÆRLIGHEDSPRIS OG EARLY BIRD RABAT!

Ved tilmelding SENEST 28. februar 2021 får du ALLE 6 sessions
- INKL. adgang til lukket forum med flere værktøjer og alle optagelser, som du kan se igen og igen - ligeså tit, du vil
- og INKL. lukket Facebook gruppe -
for kun...

499,- 


Spar 1.200 kroner!

 

JA! GIV MIG ADGANG!

Hvordan foregår det?

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme en bekræftelse på din plads. Den sender jeg til dig på din mail.

I god tid før hver session sender jeg dig en mail med link til den kommende session.

Og igen 15 minutter inden, jeg går LIVE sender jeg dig en reminder mail med linket til aftenens session.

Du skal altså ikke være bange for, at du glemmer en session.

Vi er også klar live til at hjælpe dig, hvis du har tekniske spørgsmål eller hvis der er noget, der driller - så du kan være helt tryg og bare glæde dig.

Et par dage efter hver session, bliver optagelsen lagt op på en lukket side, som du får direkte og personlig adgang til.

Den lukkede side ligger under min hjemmeside - livsbevidsthed.dk - så du kan altid nemt finde tilbage til den.

Under hver optagelse/video kan du også kommentere eller stille spørgsmål til mig, så selv om du bliver forhindret i at deltage på selve aftenens sessions, så behøver du ikke at fortvivle - du kan se optagelserne igen og igen - ligeså tit, du vil.

Rødhåret kvinde ligger med sin laptop og smiler

Så snart du har tilmeldt dig, bliver du også inviteret ind i den lukkede gruppe på Facebook, hvor jeg deler endnu mere viden, praktiske værktøjer, meditationer og andre supergode ting, som supplerer og støtter dig undervejs.

Og - som deltager - kan du også altid sende mig en mail med dit personlige spørgsmål - og få direkte svar.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at det virker. Og jeg ved, at du - hvis du går ind i det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere balance, nærvær og livsglæde.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - inden 14 dage - oplever, at det alligevel ikke er det rigtige for dig (og du naturligvis ikke har downloadet værktøjer og materiale), så sender du mig en mail og så giver jeg dig din indbetaling retur. Uden diskussion!

Åbn dit hjerte og følg dine drømme...!JA! Jeg vil være FRI i hjertet og fylde mit liv med GLÆDE!