10 uger
til mere Selvomsorg, Kærlighed og Compassion

 

Lille nuttet hund med rødt hjerte

Her får du mit effektive og lette on-line kursusforløb, som på kun 10 uger viser dig vejen til et liv i compassion og kærlighed.


Kærligst,
Flora underskrift

Føler du nogle gange, at du ikke er god nok eller  værd at elske?

Slår du dig selv oven i hovedet med tanken om, at du ikke er god nok?

Siger du til dig selv, at du ikke fortjener det?

Føler du, at der er mere i livet, men at du på en eller anden måde ikke rigtigt "kommer i gang"... og at noget, holder dig tilbage?

Det behøver ikke at være sådan!

På kun 10 uger viser jeg dig den direkte vej til meget mere selvomsorg og kærlighed gennem compassion.

Se videoen her og hør mig fortælle mere...

"Compassion rummer både visdommen i at forstå det komplekse i det at være menneske og giver dig samtidig værktøjet til at rumme og heale hele dig selv.... med kærlig venlighed."

Alt det her får du med Selvomsorg og Compassion...

Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56
Du bliver bedre til at håndtere stress: Forskningen viser, at du bliver mere modstandsdygtig overfor stress, når du praktiserer compassion.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.56.10
Du får det bedre - fysisk: Dit hjerte og din Vagus nerve styrkes markant og det kan måles helt ned på celleplan.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 14.01.05
Du bliver bedre til at mærke, hvad der er godt for dig: Du bliver din egen bedste ven og bliver langt bedre til også at sige nej til det, der ikke er godt for dig. Og ja til det, der er godt for dig.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.52.11
Du får et større mentalt overskud: Dit mentale og psykiske overskud styrkes og du bliver bedre til at rumme livets udfordringer
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.51.30
Du undgår konflikter - ydre som indre.: Du opdager den store sammenhæng i dig selv og med andre og forstår fra et helt andet sted i dig selv.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 14.09.45
Du lærer at stoppe din "indre kritiker": Du ser dig selv fra et helt andet sted. Med selvomsorg og kærlighed. Og rummer din menneskelighed med kærlig venlighed.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 14.00.22
Du lærer at give dig selv omsorg og kærlighed: Du opnår en dyb bevidsthed om, at du i enhver situation har et valg. Et bevidst valg om, hvordan du møder det, du lige nu står i. Og du lærer at møde dig selv kærligt venligt.

 

"10 uger, som viser dig vejen. Skridt for skridt."

 

Det skal være nemt. Så du lykkes.


Jeg har lavet et forløb, som guider dig skridt for skridt tilbage til dit hjerte.

iStock-116036715.jpg

 

Jeg kender godt det med ikke at kunne få skabt tid og plads til at gøre noget ved dét, jeg bare ved, er det rigtige for mig.

Jeg kender også det med, at hvis det bliver for kompliceret eller omfattende, så er det nemmere at udskyde eller springe over.

Jeg kender også godt det med, at det er svært at stå alene med det. Og mangle nogen til at støtte, bakke op og opmuntre.

I dette forløb har jeg gjort alt, hvad jeg kan for at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at komme igang - og ikke mindst at komme igennem.

Derfor giver jeg dig også min personlige garanti, som du kan læse om nederst på siden.

Hvad er det mindste skridt, du kan gå, så du får succes.

Det er mit mantra for min undervisning og for dette forløb i særdeleshed. Fordi det er med de små - og sikre - skridt frem, du skaber den største forandring.

Derfor tager jeg dig i hånden fra dag 1. Og derfor har jeg lavet forløbet, så du uge for uge, dag for dag nemt kan se, hvor du kan sætte ind.

Der er ingen "information-overload". Der er intet burde/skulle (Det er jo lige netop dét, du skal væk fra!!).

Jeg tilbyder dig et udvalg af forskellige værktøjer og veje, så du kan vælge lige præcis den vej, der er den rigtige for dig - dér, hvor du er lige nu.

 

_K8A9513


"Der er mange veje, der fører til hjertet."

Det vigtigste er, at du finder og går DIN vej...

Det skal være så nemt som muligt for dig at finde vejen til dit hjerte.
Derfor indeholder forløbet mange værktøjer, som du kan vælge imellem.
Det betyder, at du selv kan bestemme præcis, hvordan du vil arbejde med forløbet. Og i hvilket tempo.

Der er ingen burde/skulle. Der er intet pres. Du bestemmer selv. Og du har adgang til materialet altid.

On-line Forum

Du får adgang til det store on-line forum "10 Uger til Kærlighed".

Du får en inspirerende videolektion fra mig for hver uge. Du finder alle meditationerne. Alle værktøjer, som du bruger i forløbet, kan du hente som PDF'er og printe - igen og igen - og i ligeså mange eksemplarer, som du har brug for. Og så finder du masser af viden og inspiration om, hvordan du kan få endnu mere selvomsorg og compassion ind i dit liv.

Du får også en personlig kalender, som du kan logge ind i og skrive dine fremskridt og opdagelser i de 10 uger.

Og så får du adgang til medlemsforum, hvor du kan læse om andres erfaringer, refleksioner m.m. Og du kan stille spørgsmål, som jeg besvarer løbende.

Arbejdsbog

Hvis du gerne vil supplere on-line forløbet med en fysisk bog, som indeholder alle artikler, værktøjer og øvelser, så kan du købe den store arbejdsbog oveni.

Hele 292 sider med viden, inspiration, visdom, indsigt, eksempler, værktøjer, øvelser, refleksion og så en dagbog, som guider dig til daglige refleksioner over din rejse. Du både læser og lærer og gennem aktivering i øvelser og modeller bliver du indraget og nænsomt masseret ind i selvomsorgen, kærligheden og compassion-træningen.

Bogen koster kun 249,- kr når du bestiller den sammen med on-line forløbet.


Skærmbillede 2020-11-24 kl. 06.38.37

Black Friday WEEK RABAT 50%

INDEN SØNDAG kun 199,-


 • Flora & Akademiet

  “10 uger til kærlighed - - klingede dejligt i mine øre - som en gave til mig og en mulighed for at komme dybere ind - få større forståelse og mærkning - og det er det jeg mærker der sker, når jeg dagligt tager bøgerne i mine hænder - som min bedste ven - et samarbejde - en vejleder - føler mere ro og smiler mere. Tak Flora :-)”

 • Flora & Akademiet

  “Det er meget professionelt og lækkert lavet. Hver gang jeg tager bogen frem, så bliver jeg glad. Jeg købte programmet fordi jeg havde brug for at vise mig selv, at jeg fortjener (min egen) kærlighed. På den måde er bogen i sig selv en kærlighedserklæring til mig selv. Jeg har haft stor glæde af videoerne på bloggen, de taler til mig. Jeg glæder mig til at tage babyskridt igennem processen.”

 • Flora & Akademiet

  “Ønskede skrive dagbog, for at følge mine følelser dagligt - og få mere inspiration til selvkærlig omsorg, end det jeg havde allerede. Det lykkes alene ved MP3 afspilleren. Det betyder at der altid er en mulighed for at ændre en indre tilstand, uanset hvor eller hvornår, og stoppe op. Og endnu bedre at det ikke er min telefon, da jeg skal beskytte mit hoved ekstra pga fysisk tilstand. Der er noget ved Floras stemme som virker beroligende og kærlig, så alene vibrationen fra hende er selvomsorg, fordi hun selv er gået vejen og virkelig mener det. Jeg er vild med der er forskellige muligheder.”

 • Flora & Akademiet

  “En blid og kærlig indføring i at elske og acceptere sig selv.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg kan varmt anbefale andre at gå i gang med 10 ugers forløbet. Man får meget for pengene og det hjælper på min væren i verden med div. udfordringer. Jeg lærer også egenomsorg og ro.”

 • Flora & Akademiet

  “Dette forløb har allerede hjulpet mig til at møde mig selv fra et mere kærligt/venligt sted. Noget af det jeg især sætter pris på ved forløbet er, at der ikke er nogen deadline. Med en lille ny, er det skønt at kunne tage det i mit eget tempo, og arbejde med øvelserne imens den lille sover.”

 • Flora & Akademiet

  “Fint og gennemarbejdet materiale. Og så modtog jeg den fineste lyserøde pakke med materiale, MP3, små lækkerier mv, så der er faktisk absolut INGEN undskyldning for ikke at gå i gang!”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg synes det er et hjerteligt, lækkert og super gennemført program. Fagligheden er så solid og udtrykket så kærligt - det skaber tryghed hos mig. Mine forventninger var, at jeg fik genopfrisket nogle af de ting jeg havde lært om bl.a. mindfulness og compassion. Fordybet og finjusteret min forståelse og vendt min kærlighed mere indad, da jeg nogengange glemmer omsorgen for mig selv og bliver fanget i at give til og at tjene andre. Det er jeg super god til - men det holder ikke i længden, hvis jeg kommer til at glemme mig selv. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan tage det i mit eget tempo. At jeg lærer at slippe præstationen og virkelig lader tingene simre og koge ind. Det er guld. Tak!”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg har efterhånden fulgt Flora på behørig afstand i flere år. Jeg har deltaget i forskellige foraer, 1 år med Flora etc. Det er mig en evig kilde til smil og eftertænksomhed, når jeg læser de små opdateringer på FB. Selv om jeg arbejder og berører nogle af de samme elementer i mit arbejde - så er det vidunderligt og vigtigt, at man til stadighed bliver inspireret og berørt. Hendes forløb er en ofte en øjenåbner og en kilde til stor selvrefleksion.”

 • Flora & Akademiet

  “Materialet er meget detaljeret og støttende til at nøjes med små skridt med tålmodighed. Det er fyldt med kærlighed.”

 • Flora & Akademiet

  “Det er et virkelig fantastisk materiale. Kombinationen af bog, MP3 afspiller og samspillet med dine øvrige programmer bl.a. FLORA's ( som er det mest fantastiske og geniale program ever) - det er virkelig godt, fordi der er tråd i det og man bliver hele tiden blidt masseret ind i tankegangen og i øvelserne. Fantastisk materiale!”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg synes det er et fantastik forløb og godt med bogen med hjemmeopgaver, der hjælper mig til at blive bevidst og holde mig bevidst om hvad der sker. Jeg håber jeg vil opleve kærlighed til mig selv og en hjælp til en større regulering når jeg falder tilbage i gamle mønstre og vaner.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg elsker dette forløb. Allerede da jeg modtog pakken med alle de lækre gaver til mig, så blev jeg så fyldt af glæde over, at jeg havde valgt mig selv til. Man får meget mere, end man betaler for, 2 skønne bøger og en MP3 afspiller med meditationer... videoerne med Flora er så fyldt med visdom, og formidlingen så nænsom...meditationerne healer på celleplan...Kæmpe tak for denne mulighed!”

 • Flora & Akademiet

  “For hver uge har jeg en oplevelse af at forløbet er skræddersyet til lige netop mig! I og med at jeg ved, der er andre, der også følger forløbet, ved jeg at forløbet netop er skræddersyet til mange, hvilket giver mig en positiv oplevelse af at jeg ikke er/føler så anderledes end andre, som jeg til tider har troet.”

 • Flora & Akademiet

  “Genial ide, godt forumforløb og diverse anvendelsesmuligheder. Online og offline muligheder - ekstremt brugervenligt! Lækker bog og usb-stik/MP3. Alt i alt et velfungerende produkt og en fremmende proces hos brugeren!”

 • Flora & Akademiet

  “Der er så meget kærlighed lagt i materialet 10 uger og det giver så meget mening. Et ekstra stort plus er, at det kan bruges, når du har tid og behov og igen og igen.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg er så begejstret for dette forløb. Det er enkelt og overskueligt at gå til. Det at jeg kan gå til det i mit eget tempo, betyder meget for mig. At det er delt op i videoer, skrift og øvelser gør det så gennemført og let tilgængeligt. Nogle dage bruger jeg bogen, andre dage går jeg online, det at have den fysiske bog, gør det for mig nogle dage bare lidt nemmere at gå til. De forskellige muligheder betyder for mig, at jeg får det brugt, får lavet øvelserne, hørt meditationerne og set videoerne. tage.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg har for første gang MÆRKET glæde ved at gøre noget godt for mig og i det hele taget for første gang mærket en glæde over mig, at jeg kan stå ved mig selv, både sådan som jeg er som menneske og mit udseende. Det er stort!”

 • Flora & Akademiet

  “Allerede i opstartsfasen kan jeg mærke en bedring i humøret og familien bemærker, at mit humør er godt. Jeg har flere gode dage end dumme dage. Så jeg er meget optimistisk med at gennemføre de 10 uger.”

 • Flora & Akademiet

  “Det betyder rigtig meget for mig, at jeg føler, at du, Flora, VIRKELIG holder mig i hånden også selv om jeg ikke lige læser på lektien❤️ Jeg har oplevet at jeg kan komme i kontakt med dig rimelig hurtigt og mærker tydeligt din kærlige facon.”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg er så glad for, at jeg valgte at prioritere mig selv og investere i “10 Uger til kærlighed”. Det er - indtil videre - et fantastisk forløb, og her efter 3 uger kan jeg allerede mærke en positiv forandring i mig selv. Jeg kan godt lide, at der både er en bog, et online-forum og en MP3-afspiller med ekstra meditationer. Det giver mig mulighed for at lære og træne på forskellige måder og tidspunkter - og det gør det meget nemmere at integrere i hverdagen. ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Grib chancen! Vær tro mod dig selv! Jeg ser frem til en anden måde at tænke på og bare være MIG!”

 • Flora & Akademiet

  “Både metoderne og måden, som det hele er bygget op på, VIRKER! Flora ved, hvad hun taler om. ”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg er begyndt på forløbet og det tegner til at blive godt. Jeg er meget glad for MP3 afspilleren, idet jeg kan bruge den i toget fx uafhængig af net-forbindelse. Meget nemt at gå til. Tak, Flora!”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg kan ikke sætte en finger på forløbet - det er godt bygget op og forklaringerne undervejs er fine og let forståelige!”

 • Flora & Akademiet

  “Dit online forum er uovertruffent!”


Compassion hjælper, når livet er svært

 

iStock-820767032.jpg

Når du vakler og livet bliver svært, så handler det ofte om, at dit fundament er gået i stykker.

Eller måske aldrig har været bygget stabilt og solidt op.

Mange af de mønstre, vi slås med gennem vores liv, er mønstre, som er skabt tidligt i livet - og nogle gange er givet i "dåbsgave" fra vores forældre og måske endda fra deres forældre.

Du kan med andre ord ikke gøre for, at det ind i mellem føles svært og uoverskueligt.

Det gode er, at det er muligt at gøre noget ved det.

Og at du kan lære at ændre din måde at være med disse mønstre på. Så mønstrene ikke styrer dig - men så du styrer dem og dig selv.

Compassion er vejen til dette sted.

Et sted fyldt med selvomsorg, kærlighed og en indre viden om, at du er god nok og at du er værd at elske.

Compassion og Mindfulness går hånd i hånd

 

iStock-533610687.jpg

Mindfulness fokuserer på at acceptere nuet. Med det, der er. Rent og uden filter. Compassion handler om, at møde nuet - og det, der er - med kærlig venlighed. Med omsorg.

I det møde er der en bevægelse fra "Hvad opdager jeg lige nu?" og over til "Hvordan går jeg bedst muligt videre i det, jeg opdager lige nu?".

Compassion skaber altså en bevægelse gennem omsorg og kærlig venlighed, så det ikke kun handler om at rumme det, du mærker, men også om at møde det med kærlighed og omsorg.

Som Dalai Lama siger det: "Vær venlig, når det er muligt. Det er altid muligt."

10 Uger til Kærlighed giver præcis det, du har brug for, så du kan  fortsætte din rejse hjem til dig selv.


"De 10 uger er lavet, så du er sikret succes!"

 

De 10 uger er bygget op, så du får åbnet dit hjerte og dit sind - skridt for skridt.

Med små, praktiske øvelser, som alle er lette at gå til og som alle kan være med i - uanset om du er trænet eller ny.

Uge for uge guider jeg dig dybere ind og skaber forbindelse mellem den evidensbaserede viden og dit sind - og ikke mindst din krop. Det er her mange af de gamle blokeringer sidder og gemmer for dit hjerte. Jeg ved lige præcis, hvordan du får løftet spindelvævet væk og hvordan du får masseret dit indre til at åbne op.

Hver uge giver dig præcis det, du har brug for, for at tage dine skridt videre på rejsen.

Herunder kan du se en ganske kort gennemgang af, hvad du kommer igennem uge for uge.

Uge 1

Første uge handler om at skabe forbindelse til dit nervesystem gennem Vagus nerven. Vagus nerven er din vej ind til dit indre beroligelsessystem og dit åndedræt åbner døren.

I den første uge lærer du, hvordan du kommer ind i dit dybe beroligende åndedræt og hvordan du bruger det til at skabe forbindelse indad. 

Uge 2

Anden uge handler om at finde ind til det trygge og tillidsfulde sted i dig. Forbi autopiloten og forbi burde/skulle.

I den anden uge lærer du at se på dine spindelvæv - de gamle mønstre, vaner og tvangstanker, som mere eller mindre står i vejen for at du kan koble dig på "dit rene dig".

Uge 3

Tredje uge kigger vi på hjernen og de 3 motivationssystemer: Trusselssystemet, Drivesystemet og Beroligelsessystemet.

Vi ser på de mønstre, der trigger de forskellige systemer og vi begynder at massere dit beroligelsessystem, så du kan få åbnet din Neo Cortex op og styrke din Vagus-toning.

Uge 4

I fjerde uge kommer vi længere ind i hjernen. Vi kigger på den gamle hjerne - krybdyrshjernen, hvor angst, flygt og flugt-mekanismerne sidder, så du bedre forstår dine reaktionsmønstre.

Og så stimulerer vi den "nye" hjerne, hvor vores psykologiske fleksibilitet, omsorg og forbundethed sidder. 

Uge 5

I femte uge arbejder vi med "det kritiske sind", som på en eller anden måde ofte får os holdt fast i de selvkritiske stemmer.

Vi kigger på mentale frø og hvordan du kan vande de gode frø, som vokser op til indre blomsterenge. Du får mit nyeste værktøj Bevidsthedsblomsten®, som giver dig et godt billede af dit indre.

Uge 6

I sjette uge arbejder vi med omsorg. Og hvordan du kan møde alle sider i dig selv uden dom, uden kritik - men i stedet med stor medfølelse, kærlig venlighed og omsorg.

Gennem fortællingen om den gyldne Buddha viser jeg dig, hvordan du selv er en gylden buddha under det ydre lag. 

Uge 7

I syvende uge tænder vi dit indre lys. Du opdager kvaliteten i det at være dig. Og finder modet til at træde fuldt ud ind i det.

Via hjernen begynder vi at skabe nye neurale baner, som åbner for endnu flere positive følelser. Du får også mit helt nye værktøj Kærlighedskompasset®, som viser dig, hvor du er på rejsen.

Uge 8

Ingen forandring uden kroppen. Du kan ikke tænke dig til forandring. Du kan ikke kun læse dig til det. Du må have kroppen med.

Åndedrættet, hjertet, organerne, cellerne. Alle er de udtryk på det, du har holdt inde. Dine indtryk. Disse indtryk er overtryk og ubalancer i kroppen. I denne uge forløser vi ubalancerne. Fjerner trykket.

Uge 9

I niende uge løfter vi blikket mod verden omkring os. Compassion handler også om at strække os ud mod andre. Og at bidrage.

Altruisme, venlighed og taknemmelighed er noget af det, der åbner vores hjerne og hjerte allermest op. Og som skaber stor trivsel hos os selv. Og så kigger vi på "de ædle sandheder."

Uge 10

Sidste uge starter med ordene, som er gået som et mantra igennem alle ugerne. Hvad er det mindste skridt, du kan tage, som giver dig en succes?

Uge 10 giver dig et kort. Og en vejledning i, hvordan du går videre hver gang, du møder en ny udfordring, friktion eller drøm. Du får Flora Metoden®, som gennem 9 præcise skridt viser dig vejen.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at dette forløb virker. Jeg ved, at compassion virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med mere selvomsorg, selvkærlighed og compassion.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

Kan det nu alligevel være rigtigt?

Hvis du stadig har spørgsmål - så kan du finde svar lige her:

Skal jeg være øvet i meditation for at kunne følge med eller kan jeg være nybegynder?

Du kan være med - og få stort udbytte - uanset om du er nybegynder eller øvet.

Begge dele er helt fint.

På forum får du 16 helt nye meditationer, som du frit kan hente til din telefon eller computer. Og du kan bruge dem uanset om du er øvet eller nybegynder. Du får også input til, hvordan du starter en meditationspraksis, hvis du ikke har prøvet det før.

Du får også mine 13 gode råd til din meditationspraksis - og her er der noget at hente - både for begyndere og for øvede.

Jeg har ikke tid til at starte forløbet lige nu?

Det kan være, at du lige er startet på en uddannelse, et nyt job eller noget helt andet. Og du tænker, at det måske bliver for meget at gå igang med "10 Uger til Kærlighed" med det samme.

Det er ikke noget problem.

Du kan starte "10 Uger i Kærlighed" præcis, når du vil og når det passer ind i dit program. Du kan også gå til og gå fra - præcis, som du vil.

Du kan f.eks. starte med at snuse lidt til bogen og nogle af øvelserne. Kigge lidt rundt i on-line forum - og når tiden så er den rigtige kan du følge forløbet uge for uge.

Det er helt op til dig.

Du mister aldrig adgang og der er ikke noget abonnement. Når du én gang har købt - så er du altid inde.

Hvor lang tid skal jeg bruge på forløbet om dagen for at få optimalt udbytte?

Det bestemmer du helt selv.

Der er ikke noget entydigt svar på det.

Forløbet kan som sådan godt strække sig over 10 måneder i stedet for 10 uger.

Det kommer helt an på, hvor du er i dit liv, hvor motiveret du er og hvor meget tid, du har til rådighed.

Det er en god idé, at få startet en meditations- og taknemmelighedspraksis hver dag og det kan i starten - hvis du er nybegynder - godt blot være 10 minutter morgen og aften plus en kort refleksion på, hvad du er taknemmelig for.

Det er klart, at jo større "investering", jo større udbytte, men jeg gentager også flere gange undervejs, at du skal tage det mindste skridt, som sikrer dig succes.

Det handler om at samle på gode oplevelser - og mange små skridt af succes er bedre end et for stort - og måske lidt usikkert - skridt.

Hvis du starter stille og roligt, vil du sandsynligvis - og forhåbentligvis - opdage, hvor meget øvelserne og forløbet rent faktisk hjælper dig - og den vej igennem bliver du mere motiveret til at bruge forløbet - helt naturligt som en lyst. Ikke en pligt, men noget, der føles rart og naturligt.

10 uger til Kærlighed er i hvert fald ikke et "burde/skulle" projekt, så hellere tage et i de små bidder, som du er klar til.

Og du kan altid undervejs skrive til mig, hvis du bliver i tvivl om noget.

Jeg har allerede en Mindfulness uddannelse. Giver det mening at være med her?

Ja. Absolut.

Compassion er det næste store skridt, du kan tage, som bygger ovenpå din mindfulness uddannelse.

Hvor mindfulness lærer dig, at være i nuet går compassion et skridt dybere og lærer dig, at møde nuet med kærlig venlighed.

Forskningen i Mindfulness er allerede på vej i dette næste dybere skridt og de kommende år vil kun vise, at compassion er et vigtigt supplement til din mindfulness uddannelse.

Er fagligheden i top?

Ja.

Fagligheden er - som altid hos mig - i absolut top.

Udover min årelange undervisningserfaring og personlige træning hos Sri Vasudeva er jeg uddannet og certificeret i CFT - Compassion Focused Therapy, som er udviklet af Dr. Paul Gilbert.

Du kan være 100% sikker på, at de ting, du kommer igennem er baseret på faglig og videnskabelig evidens og 100% professionelt og kvalitetsmæssigt i orden.

Hvad hvis jeg ikke kan nå at komme igennem forløbet på 10 uger?

Det betyder ikke noget.

Din rejse er den rigtige for dig. Det kan være, at du gennemfører på 10 uger - og det kan være, at det tager længere tid, fordi "virkeligheden" kommer i vejen. Det er helt naturligt og helt ok.

Det gode er, at du altid kan se præcis, hvor langt du er - og du kan nemt gå tilbage og genopfriske øvelser eller kigge i dine dagbogsnotater.

Forløbet er fuldstændigt frit for "burde/skulle" og du bestemmer selv.

Din adgang til on-line forum forsvinder ikke - og du kan f.eks. altid stille mig spørgsmål - også uger, måneder, ja endda år efter, du er startet på forløbet.

Hvornår starter det?

Det bestemmer du helt selv.

Når du køber din pakke, så får du adgang til on-line forløbet med det samme.

Og herfra bestemmer du selv, hvornår du går igang. Og du bestemmer selv om du vil tage en af ugerne en gang til. Eller bruge 3 uger på den.

Du mister ikke din adgang til forløbet - og kan altså gennemføre præcis som det passer dig bedst.

Du betaler én gang - og har adgang altid.

Mister jeg adgangen til forløbet efter de 10 uger?

Nej.

Du mister aldrig adgangen til on-line forløbet.

Så det betyder, at du kan gennemføre i præcis det tempo, som passer dig bedst. Og du kan gentage enkelte ugeforløb - eller hele forløbet - igen og igen - ligeså tit og ligeså mange gange, du vil.

Når du har købt kurset, har du altid adgang.

Skal jeg have noget særligt udstyr for at kunne være med?

Nej. Overhovedet ikke.

Du kan være med fra din computer. Fra din telefon (smartphone). Eller fra din tablet (f.eks. iPad).

Herfra kan du få adgang til on-line forum'et, når du naturligvis blot har internetadgang.

Du kan altid få adgang via min hjemmeside www.livsbevidsthed.dk - så du ikke behøver at skulle huske særlige hjemmesideadresser. 

Det er ligeså nemt som at starte en app.

Alt i alt er det hele bygget op, så alle kan være med.

Uanset alder og uanset teknisk snilde.

Hvordan får jeg adgang til on-line siden?

Når du køber "10 Uger til Kærlighed", modtager du hurtigt en bekræftelse på mail.

Du modtager også et særligt SimpleroID - det er dig elektroniske medlemskort, som giver dig adgang til siden.

Hvis du allerede har et SimpleroID kan du bruge dette. Fordelen er, at du kun skal bruge det ene SimpleroID for at logge ind - hvis du f.eks. allerede er med i FLORA's eller FLORA's LOUNGE, så kommer du ind alle steder med det samme SimpleroID.

Og min hjemmeside genkender dig f.eks. via din browser og cookies, så du bliver logget ind helt automatisk.

Det er meget, meget nemt.

Kan jeg købe og starte kurset når som helst?

Du bestemmer helt selv, hvornår du starter kurset og forløbet. Det betyder også, at du kan købe det, når det passer dig bedst - og starte det når det passer dig bedst.

Var der noget, du ikke fik svar på?

Så send mig en mail, så svarer jeg dig, så hurtigt jeg kan.

"Dette er et fantastisk givende forløb. Og et helt fantastisk tilbud."

 

"Hver eneste morgen
vågner jeg og
skaber bevidsthed
om min taknemmelighed.
Jeg skaber bevidsthed
om det, der sker i mig.
Jeg betragter min
tilstand 
og holder den
ud i armene og vugger
den blidt og kærligt.
Accepterer
hver en følelse.
Hver en tanke.
Hver en mærkning. 
Og jeg møder alt 
med kærlig venlighed."