Uddannelser

 

 

 

 

 

 

 

Life & Mindfulness uddannelsen

Vores Life & Mindfulness uddannelser har i den grad forandret livet for langt flere end 500 mennesker de sidste mange år.

Der er mange ting, vi kan læse os til eller lære gennem on-line forløb og disse kan hjælpe meget på de rigtige tidspunkt. Men at mødes med den samme engagerede gruppe af ligesindede mennesker en gang om ugen i et par måneder, skaber en forandring på et dybere niveau.

Grunduddannelsen - Life & Mindfulness Practitioner - er uddannelsen, du vælger, hvis du vil have mindfulness og livsbevidsthed ind i dit liv. Det kan være helt konkret for at lære mindfulness, for at undgå stress, bekymringer, tankemylder m.v. - eller det kan være, fordi du gerne vil bruge mindfulness i dit professionelle virke på dit job.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen kan stå alene og giver dig et  praktisk brugbart og solidt fundament for at få mindfulness ind i dit liv, som en måde at være dig på.

IMG_0539.JPG
_K8A9554-1.jpg

Højt fagligt niveau og kropslig tilgang

Hovedunderviser og fagligt omdrejningspunkt på uddannelserne er Flora Melchiorsen

Flora har årelang erfaring og stor ekspertviden om mindfulness, livsbevidsthed og personlig udvikling med sig.

Gennem studier hos førende forskere, bl.a. Dr. Daniel Siegel, Dr. Bessel van der Kolk m.fl. samt personligt supervisions og læremesterforløb hos Sri Vasudeva har inspireret Flora til en helt unik og praktisk baseret undervisningsform, som i høj grad er baseret på en kropslig tilgang.

Hos Flora handler det ikke kun om at lære, men om at være.

Denne tilgang betyder, at du får mindfulness kærligt masseret ind i dig gennem praktiske øvelser, kropslige erkendelser og opdagelser, som relaterer præcis til den, du er - og det liv, du har.

Life & Mindfulness uddannelsen er bygget op af 3 elementer...

Life & Mindfulness Practitioner

Life & Mindfulness Practitioner er grunduddannelsen. Den kan stå alene - og deri giver dig et rigtigt godt fundament og en indsigt i og erkendelse af mindfulness og hvad det kan gøre for dig i dit liv. Og den kan udbygges til Life & Mindfulness Educator®.

Læs mere her...

Advanced Practitioner

Life & Mindfulness Advanced Practitioner bringer dig dybere ind i din praksis og din forståelse og erkendelse af mindfulness og dig selv. Principper og praksis foldes ud og du fordyber dig, så mindfulness og livsbevidsthed manifesterer sig i dig.

Læs mere her...

Life & Mindfulness Educator®

 Life & Mindfulness Educator® uddannelsen den helt rigtige for dig, hvis du vil gå hele vejen og leve af at undervise eller bruge mindfulness på højt niveau i dit professionelle virke. En omfattende og professionel uddannelse, som klæder dig bedst muligt på.

Læs mere her...

 

 

 

 

 

 

Alt er muligt ....

 

Læs her, hvad tidligere elever siger ...

  • “Tak til jer! I har skabt en proces i os alle på uddannelsen. I har pustet blidt til os alle, som når man puster til en afblomstret mælkebøtte og betragter alle de små frø blive båret af vinden for at lande nye steder og plante nye blomster. Der har været mange AHA-moments. Der har været gråd og grin, glæde og frustration. Og gennem det hele har der været to kærlige mennesker, som har ført os på vej med hele jeres tilstedeværelse og varme rummelighed.”

  • “Flora og Jørgen er helt igennem kompetente. De er hamrende nærværende, hjertevarme og professionelle undervisere. Forløbet er intenst og går dybt - de er der og griber dig og rummer på et plan, der er unikt. Det er meget mere end blot undervisning - det er en proces. Øje for den enkelte, respekt for den enkelte. Derudover et totalt lækkert, gennemarbejdet og omfattende kompendie."”

  • “Flora og Jørgen er fantastiske formidlere på den kærlige, nærværende og autentiske måde og undervisningen er med en god balance mellem teori og praksis.”

  • “Jeg kan varmt anbefale Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen. Nærværende og livfulde undervisere, der med stor faglighed, kompetence og humor skaber en tryg atmosfære og et meget stærkt personligt udviklende rum. Jeg har fået kontakt til min indre ro og jeg har fået langt større accept af mig selv. Øvelserne, træningen, yogaen - alt har været en fantastisk rejse. TAK!”

  • “En af de mest omsorgsfulde uddannelser, jeg har været på. Flora og Jørgen skaber et helt unikt læringsrum, hvor jeg følte mig set og hørt. De har en kæmpestor viden indenfor mindfulness og det hele formidles i et trygt og kærligt rum. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på. Jeg har lært så meget og jeg har ELSKET hvert minut.”

  • “Uddannelsen er en kæmpe rejse ind i de meget personlige og uudforskede steder i din krop. En rejse, hvor åbent sind og lyst til udfordring/udvikling er et must. Min udvikling i forløbet er langt over forventning. En øjenåbner i forhold til behandling af egen krop og forståelse af samme. Kompetent undervisning med stort fokus på praksisdelen/oplevelsen. Altid mulighed for sparring og omsorg, når der arbejdes dybt. Uddannelsen er for alle, ikke kun de, der har været ramt af livskriser. God fundamental træning, som alle i bund og grund har brug for.”

  • “Det har været en fantastisk uddannelse. Flora er en fantastisk underviser; fagligt kompetent og virkelig godt til at formidle. Hun er behagelig og omsorgsfuld og gør rummet trygt. Jeg har personligt fået rigtigt meget ud af det. Det har nærmest været terapi hver gang. Herligt! Jeg er blevet opmærksom på ting med min krop, som jeg for det mestes vedkommende godt har vidst med hovedet. Men at blive opmærksom på denne måde og i det trygge rum, I har skabt, giver mig en anden måde at arbejde med det på.”


Læs mere om de 3 uddannelsesforløb her ...


Kontakt os...

Hvis du gerne vil vide mere om Life & Mindfulness uddannelserne, er du meget velkommen til at skrive til os på...

info@livsbevidsthed.dk

 

Du er også velkommen til at ringe til os på tel. 55 71 96 76.

Hvis vi er væk for at undervise, så læg blot en besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Helle telefon.jpg

Kom med på Flora's mail liste...

 

 

"Her får du mindfulness uddannelsen, som er mere end blot mindfulness.

Det er livsbevidsthed.

Og det er ikke noget, du bare lærer.

Det er noget, du bliver."