Til dig, der ønsker det allerbedste for dit barn (og dig!)...

DU har
den VIGTIGSTE
nøgle til
DIT BARNS trivsel
DENNE BOG
giver dig NØGLEN
til dit barns trivsel
(fra 0 til 19 ++ år!!!)
- UDEN at gå
på kompromis
med dine VÆRDIER
eller dine DRØMME
⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣
Ja tak! Giv mig NØGLEN til mit barns - og MIN - trivsel!

Her får du >>>

Vejen til dit barns (og din) trivsel

med Mindfulness, Compassion og Nærvær!

Presset på børn og voksne har aldrig været større!

Iflg. Stressforeningen er op mod 35.000 danskere sygemeldt hver eneste dag pga. stress.

Og nye undersøgelser viser det samme: Hvert år stiger antallet af stress-, angst- og depressionsramte.

Vi har aldrig haft det bedre - rent materielt - end vi i stor udstrækning har det nu.

Men paradoksalt nok, har vi aldrig haft det mentalt og psykisk værre, end vi har det nu.

Og vores børn går ikke ram forbi.

Indenfor de sidste 15-20 år er der sket en betydelig stigning i antallet af børn, der får stillet en psykiatrisk diagnose og som kommer i behandling.

Iflg sundhed.dk er ADHD den hyppigste børnepsykiatriske forstyrrelse og 2-3% af alle børn og unge under 18 år i Danmark er i behandling for ADHD med medicin.

“Børn i dag vejes og måles mere end nogensinde før. Og selv hjemme mødes de af endnu flere krav fra ambitiøse og stressede forældre.”

Sådan siger eksperterne om det, de kalder “præstationssamfundets konsekvenser for vores børn”.

En rapport fra Vidensrådet for Forebyggelse fortalte helt tilbage i 2014, at hver femte 10-24 årige ofte følte sig stresset.

Det er skræmmende tal. 

Og det er endnu mere smertefuldt at stå midt i det. Og føle sig magtesløs.

For hvad gør man, når man hænger fast i hamsterhjulet og i bund og grund bare kæmper for at komme igennem. Og godt inderst inde ved, at det er helt galt.

Og godt inderst inde ved, at hverken du selv eller dit barn fortjener det.

Det giver jeg dig mit bud på her. På en måde, så du kan bruge det. Praktisk. Så det virker. 

I dit liv!

'Vejen til dit barns (og din) trivsel' er til dit barn. Og dig.

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Med min helt nye bog 'Vejen til dit barns (og din) trivsel' giver jeg dig løsninger.

Løsninger, som du kan bruge i dit liv!

_K8A9722.jpg

Løsninger, som har sin oprindelse i den nyeste  forskning fra nogle af de førende eksperter indenfor børnepsykiatri, mindfulness og livsbevidsthed.

Og løsninger, som jeg selv bruger i mit eget personlige liv og i mit professionelle liv som underviser, rådgiver og ekspert i mindfulness, relationsarbejde og livsbevidsthed.

Når du går med. Og investerer i bogen.

Så vil du opdage, at det er muligt at få 

 • glade
 • velfungerende
 • charmerende
 • skønne

og også dejligt udfordrende børn...

Som trives!!!

Og at du vil opdage, at du har det på præcis samme måde!


Kærligst,
Flora underskrift

 

PS! Jeg er faktisk så sikker på, at du vil få noget ud af det her, så jeg - som altid - giver dig min personlige garanti. Læs om den længere nede på siden.

Små hjerter kan også føle store ting

Grisling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JA tak! Send mig bogen!

Oplever du, at du ind i mellem støder panden mod en mur i forhold til dit barn?


Det kan være, du har små børn, som ikke trives i institutionen eller skolen. Det kan være, de er udadreagerende eller har svært ved at finde venner og knytte sig til andre.

Det kan være, du har større børn, som lukker ned. Du kan ikke rigtigt nå ind til dem og aner i bund og grund ikke, hvordan de har det eller hvordan du skal gribe det an.

Det kan også være, at du bare savner nærvær med dine børn, men føler dig spændt ud mellem krav fra arbejdspladsen, familien eller andre, der trækker i dig.

Det kan være, du føler dig magtesløs, hvis dit barn har fået en diagnose. Selv om du får hjælp, så ser det ikke rigtigt ud til at lykkes og der er stadig et eller andet, der "skurrer" i dig.

Det kan også være, at du og dit barn/børn faktisk har det rigtigt godt, men at du - helt "lav-praktisk" - bare gerne vil have ny inspiration og brugbare værktøjer til jeres samvær - f.eks.  "putte-situationen", hjælpe dit større barn gennem eksamen eller udfordringer i skolen eller sammen med dit barn lære, hvordan I med mindfulness kan regulere jer selv - og undgå at blive fanget ind af følelserne og de dramaer, konflikter eller bekymringer, der kan opstå.

Uanset, hvad du står i eller oplever med dit barn, så kan 'Vejen til dit barns (og din) trivsel' give dig nye indsigter og vise dig praktiske løsninger til, hvordan I kan få det endnu bedre sammen.

Uanset om du er nybagt forælder, "gammel" forælder, fraskilt forælder, bedsteforælder eller arbejder med børn i dit arbejde, som pædagog, lærer eller lignende.

'Vejen til dit barns (og din) trivsel' er til dig og dit barn.

Vejen til dit barns (og din) trivsel giver dig...

Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56.png
Forståelse af og indsigt i dig selv: Det starter altid med os selv. Det handler ikke om at "fixe" noget, men om at blive bevidst om din store betydning som forælder.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56.png
Forståelse og indsigt i dit barn: Når du forstår dig selv, kan du også bedre forstå dit barn. Hvad går dit barn igennem. Hvad er vigtigt for dit barn. Og hvad er knapt så vigtigt. Gennem bevidst nærvær åbner du for en direkte kanal fra dit barns hjerte til dit hjerte.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56.png
Konkrete og brugbare værktøjer: Mindfulness er et fantastisk værktøj til at skabe nærvær og til at balancere og berolige nervesystemet. Du får spritnye meditationer - til dig selv og dit barn - uanset alder. Du får input til skønne aktiviteter, I kan lave sammen. Og du får timevis af videoer med viden, visdom og inspiration fra nogle af verdens førende eksperter.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56.png
Uvurderlige erfaringer og input fra mødre og fædre præcis som du: Du får adgang til det lukkede on-line forum, hvor der ligger masser af materiale og hvor du kan dele dine erfaringer og opdagelser og læse andres. Og du kan stille spørgsmål om lige præcis din konkrete situation. Og få svar!
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56.png
Fokus på styrker og det, der virker: Du hører om de grundlæggende samspilstemaer og styrker, så du og dit barn kan fokusere langt mere på det, der virker - istedet for det, der ikke virker. Det giver jer succes og skaber en positiv spiral, som kun vokser og gør jer stærkere og gladere.
JA TAK! Giv mig vejen til ALT DET, DER VIRKER hos mit barn og mig! Send mig bogen! >>>

Du får alt det her...

Det er ikke kun en bog, du får - det er adgang til en evig kilde af viden, inspiration og brugbare værktøjer om det at være forælder, barn og familie.

Fysisk Bog - sendt hjem til dig!

Du får bogen "Vejen til dit barns (og din) trivsel" sendt direkte (og fragtfrit!) hjem til dig.

172 sider i mit "signaturformat" på 21x21 cm med letlæselig skrift og masser af viden, visdom, input og brugbare værktøjer. Fyldt med skønne billeder, værktøjer og inspirerende citater.

Og med masser af bundærlige fortællinger fra mit eget liv som nybagt mor, enlig mor og som mor i en "moderne sammenbragt" familie, som du helt sikkert kan genkende dig selv i også.

En bog, du kan læse fra ende til anden - eller tage frem og finde nye indsigter og inspiration lige præcis, når det passer dig.

Helt nye meditationer!

Du får 8 spritnye meditationer, jeg har indtalt specielt til "Vejen til dit barns (og din) trivsel" plus oveni får du fire af mine mest populære meditationer. I alt 12 supergode meditationer.

Du får skønne meditationer både til dig og meditationer til dit barn - om det er lille, større eller teenager.

Du kan lytte til meditationerne direkte fra on-line forum eller du kan hente meditationerne som filer til din telefon eller MP3 afspiller.

Du kan lytte til dem igen og igen - uanset hvornår eller hvor du er. Det er dine til evig eje.

Du mister aldrig adgang og der er intet abonnement eller udløb.

STORT On-line forum!

Du får adgang til det store "Vejen til dit barns (og din) trivsel" forum.

Her finder du hele bogen som E-bog inddelt i praktiske og overskuelige kapitler, så du kan finde inspiration eller lige præcis det, du leder efter - også hvis du er et sted, hvor du ikke lige har fået bogen med.

Du finder også et stort videotek med timevis af inspirerende videoer fra nogle af verdens mest anerkendte eksperter og forskere.

Og så får du adgang til åbent forum, hvor du kan dele dine refleksioner og opdagelser - og stille spørgsmål. Og blive inspireret af alle andres opslag.

Der er intet abonnement og du mister aldrig adgang!

JA! Giv mig adgang til det hele NU!

Hvorfor kan jeg give dig værdifuld viden og helt nye veje at gå?

Ja, det første, der falder mig ind, er jo at fortælle dig, at jeg selv er mor - og har prøvet det meste i min tid som mor.

Fra nybagt mor - til fraskilt mor - og derefter enlig mor - med flere tvivlsomme forhold og uheldige oplevelser med min ældste datter. Og trælse konflikter med eks-manden. Datingforløb. Sygdom. Stress. Til pludselig nu at finde mig selv i en lykkelig familie med et vidunderligt bonusbarn og endnu et nyt skønt barn - altså tre børn i alt. Som i kraft af deres forskellige opvækst og personligheder virkelig har lært mig meget. Og stadig gør det.

_K8A9562-edited.jpg

Og så er der naturligvis lige det faglige. Som selvfølgelig  ikke er helt uvæsenligt.

Lad mig starte med at fortælle dig, at "Vejen til dit barns (og din) trivsel" ikke er min første bog om børn og vores forhold til dem som voksne. Tilbage i 2012 skrev jeg min - faktisk allerførste - bog om "Pædagogisk Mindfulness" for Forlaget Dafolo. Bogen kan i øvrigt stadig købes, bl.a. hos saxo.dk.

I de sidste mange år har jeg - udover mit virke som hovedunderviser på mindfulness uddannelserne i Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed - gennemført pædagogiske relationsforløb hos børne- og pædagogiske afdelinger og områder hos flere danske kommuner.

Udover mine mange og omfattende uddannelser og forløb i mindfulness, compassion og livsbevidsthed, er jeg uddannet ergoterapeut, proceskonsulent med speciale i Appreciative Inquriy og systemisk forståelse, executive coach, NLP-practitioner samt ICDP uddannet o.m.m.

I 2009 gennemførte jeg et styrke, mindfulness og compassion projekt i engelske skoler med Jennifer Fox Eades og er uddannet i konflikthåndtering i et narrativt perspektiv hos Allan Holmgren og positiv psykologi hos Robert Biswas-Diener.

Senest har jeg arbejdet en del med kroppens betydning for vores fysiske såvel som psykiske sundhed. Og hvordan alt i kroppen hænger sammen med vores levede liv - ja, faktisk selv helt tilbage fra da vi lå som fostre og babyer i vores mors mave.

Nervesystemets komplicerede og indgribende sammenhæng med fascierne og tarmen og hvad det betyder for den måde, vi tænker og reagerer på.

Og jeg kan fortsætte listen nærmest i det uendelige.

I allersidste ende falder det alligevel altsammen tilbage til det, jeg startede med at skrive. Og det sted, hvor jeg helt klart har oparbejdet min allerstørste og vigtigste viden.

Nemlig som mor. Med alt det, det indebærer.

Og det vil jeg gerne give videre til dig.

I 'Vejen til dit barns (og din) trivsel'.

JA tak, Flora! Send mig det hele nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjertet er som en have.
Det kan gro medfølelse og omsorg eller frygt.
Det kan gro kærlighed eller had.
Hvilke frø planter du i din have? 

Din investering...


Lad os starte med at se på, hvor meget, du får med, når du investerer i 'Vejen til dit barns (og din) trivsel'.

Du får:

 • Superlækker BOG - 172 sider trykt i 4 farver i mit "signaturformat" på 21 x 21 cm - sendt (fragtfrit!) hjem til dig!

Og. Du får. On-line forum med:

 • 12 supergode MEDITATIONER, som du kan hente ned til din telefon eller MP3 spiller og bruge igen og igen. Uden begrænsninger eller abonnement.
 • ALLE værktøjer og modeller fra bogen, som du kan hente ned som PDF'er. Ligeså tit, du vil. Lige så mange gange, du vil. Uden begrænsninger eller abonnement.
 • KÆMPE videotek med inspirerende videoer, som jeg har udvalgt personligt til dig - med nogle af verdens førende eksperter og forskere.
 • Bogen "Vejen til dit barns (og din) trivsel som E-BOG praktisk delt ind i kapitler og afsnit, så du kan finde lige det, du har brug for - eller læse hele bogen som E-bog på din telefon, tablet eller computer - uanset hvor du er.
 • Åbent FORUM, hvor du kan dele dine refleksioner, opdagelser eller spørgsmål. Du kan læse og lade dig inspirere af andres opslag. Og jeg svarer løbende på alle spørgsmål.

 

Men. Det vigtigste er:

At du får helt ny viden om dig selv og dit barn.

Og ikke mindst, at du præcist får at vide, hvad DU kan gøre for at give DIT barn det allerbedste med i livet.

Og ALT DET får du for en investering på...

kun
598,- kr

Og du kan endda fordele betalingen over 2 gange - uden renter eller gebyrer!

 

OG HUSK:
Jeg giver dig min personlige tilfredshedsgaranti!

 


UDSÆT DET IKKE!

I samme øjeblik, du har besluttet dig og investeret i "Vejen til dit barns (og din) trivsel" får du en mail fra mig med dit personlige link til den lukkede side - og så har du adgang til det hele! 

JA! LUK MIG IND NU > > >

JA TAK! Send mig bogen og giv mig adgang til on-line forum. Nu!

For de samme penge kan du naturligvis i stedet også bare købe 2 entrébilletter til Tivoli og 12 turbilletter - iStock-1043878250.jpgdet koster godt nok et lille stykke over 600 kr. (Hvis I selv har mad og drikke med, så kan I helt sikkert få nogle sjove timer.)

Eller du kan købe et smart løbehjul i Bilka. Det koster godt nok 699 kr - men holder i hvert iStock-824868190.jpgfald i et par sæsoner. Du kan få det i en fræk pink farve og så kan det foldes sammen og være i en (stor) rygsæk.

Aj... det er måske lidt søgt med de her sammenligninger, det ved jeg godt - undskyld! - men på den anden side, havde jeg også lyst til at vise dig, hvad du ellers kan få for stort set de samme penge, som gør noget godt for dine børn og giver dem glæde.

Forskellen på Tivolituren (og sådan set også løbehjulet) og bogen "Vejen til dit barns (og din) trivsel" - er, at bogen (og alt det, der følger med oveni) vil give dig og dit barn trivsel, glæde og nærvær hver eneste dag fremover i jeres liv sammen...

Og.

Hvis bogen giver dig bare én ny indsigt, som forandrer dit og dit barns liv.... så er investeringen for denne ene indsigt det hele værd, ikke?

 

JA! Jeg kan godt se det! Send mig bogen nu!

Her er noget af alt det, du kan læse i bogen...

Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Hvorfor er det så svært at være forælder?
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Her starter du!
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Mikrokosmos og Makrokosmos
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Spindelvævet
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Indsigt
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
De 3 hjerner - og de indre forbindelser
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Kærlighedsrummet
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Mindfulness
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
NOAK
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Meditation
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Opmærksomhed og Nærvær
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Værdier
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
De 5 forhindringer
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Fra "dig" til "jer"
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Nærvær og Kærlighed
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Styrk Relationerne
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Se dit barn
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
At føle sig følt
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Hvad gør du - helt konkret
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Styrker
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Empati
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Teenageren
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Uden mad og drikke
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Mad og Samvær
Skærmbillede 2019-06-11 kl. 18.48.52.png
Hvad gør du herfra?
JA TAK! Send mig bogen og giv mig adgang til on-line forum. Nu!

Hør hvad forældre og eksperter siger:

 • Flora & Akademiet

  “Floras helt særlige visdom og kærlige måde, at tale om så vigtigt et emne som vores børn på, går lige i hjertet på mig.

  Flora skriver: Lyt til dit hjerte og følg det.

  Min anbefaling er: Lyt til Flora og følg hende.

  Hun har en befriende ærlig, hjertelig, let og samtidig klar og præcis måde at formidle på. Og uanset hvor og hvad jeg står i som forælder, mødes og gribes jeg hele vejen igennem i denne fine og vigtige bog.
  For mig er Floras bog en hjælp, du kan række ud efter, både som forældre og som fagperson. Bogen er marineret ind i tillid og tro. Ingen løftede pegefingre. Bogen er fyldt med en skøn deling af helt konkrete fif og mulige veje at gå sammen med dit barn, og dit møde med alle børn og unge og hviler på Floras kærlige tro på og viden om os mennesker.

  Med denne bog og dets online forløb åbnes der op for muligheden for at skabe mere at det, der allerede virker. Og slutte fred med det, som var og allerede er.

  Det er hverdagslykke for mig.

  Af hjertet tak for denne bog. Endnu et "must read" fra Flora, uanset hvor du er lige nu.”

  Områdeleder, dagtilbud 0-6 årige

 • Flora & Akademiet

  “Jeg synes, bogen indfanger ikke blot den voksnes betydning og ansvar i forhold til barnets trivsel, den fanger også et håb. Håbet om, at der er noget, der kan ændres. Håbet om, at jeg som forældre kan gøre noget. Og at det, der kan gøres for at skabe bedre trivsel ikke handler om materielle goder, rejser, legeland eller lignende, men om noget så simpelt som det at være sammen. På trods af hvor enkelt det kan lyde at være sammen, er det min oplevelse, at netop det kan være en stor udfordring for mange. Jeg elsker, hvordan du i bogen netop imødekommer denne udfordring ved at give utallige eksempler på, hvordan jeg som forældre kan være med mit barn – eller hvordan jeg kan være med mig selv. Jeg elsker, det bliver understreget flere gange, at bogen ikke handler om dogmer og burde/skulle, men om inspiration og invitation. Mega spændende at der er tilknyttet online forum med endnu flere tips og tricks.”

  Specialpædagog

Det er aldrig for sent at få

en lykkelig barndom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål og svar

Her kan du måske finde svar på lige præcis dit spørgsmål.
Og hvis ikke - så send mig endelig dit spørgsmål på info@livsbevidsthed.dk. Så svarer jeg dig så hurtigt, jeg kan.

Hvilken aldersgruppe er bogen til?

Jeg ved godt, det virker lidt "smart" at sige, at du kan bruge bogen til alle aldersgrupper.

Umiddelbart er der ikke så mange direkte værktøjer og praktiske nærværs- og mindfulness øvelser, som du kan lave med dit nyfødte eller 10 måneder gamle barn, det er klart. Men. For det første så bliver de jo hurtigt store, de små. Og samtidig kommer jeg ind på, hvor vigtigt nærværet og kontakten er til også de helt små - og jeg kommer også ind på, hvad du som mor kan gøre allerede mens din baby vokser trygt og godt i din mave. Og hvor vigtig berøring også er - også for de helt små.

Og i den anden ende er der et helt stort kapitel om den "vanskelige" teenager.

Så. Det er faktisk ikke bare et "smart salgstrick" - du kan få stort udbytte af bogen - uanset alderen på dit barn. Ja, selv til samvær mellem "voksne børn" er der også guldkorn at hente.

Mit barn har en "diagnose" - kan jeg bruge bogen?

Med det stadigt stigende antal diagnoser for børn er det slet ikke ualmindeligt, hvis dit barn har en diagnose. Og jeg ved godt, hvor både svært og befriende det på én gang kan være, når ens barn får en diagnose sat på sig.

Jeg kan med sikkerhed sige, at bogen er også for dig.

Du får en enkel indsigt i mindfulness og meditation, som har en direkte positiv effekt på f.eks. ADHD og andre psykiske tilstande. Jeg kommer også ind på tarmens betydning for dette og hvad vi kan gøre for at dæmpe og i enkelte tilfælde måske endda helt at fjerne symptomerne.

Så ja - uden at jeg naturligvis kan give garantier for at der ligger en løsning for lige netop dit barn, så kan jeg garantere dig, at du vil kunne bruge bogen og den vil give dig forhåbentligt helt nye opdagelser og veje at gå.

Og - så vil du ganske givet også kunne finde stor støtte og ny viden i det åbne forum, hvor du også selv kan dele og stille spørgsmål.

Jeg arbejder som fagperson med børn. Kan jeg bruge bogen i mit arbejde?

Ja. Svaret er helt klart. Ja.

Den første bog, jeg skrev var i øvrigt bogen "Pædagogisk Mindfulness", som er udgivet på Dafolo forlag i 2012. (Kan bl.a. fås på saxo.dk).

Jeg har også gennemført mange projekter som relations- og mindfulnesskonsulent for pædagoger og ledere i flere danske kommuner.

Så, selv om bogen i sproget og udformningen i første omgang henvender sig til forældre, vil der være  både ny viden og nye indsigter - og ikke mindst brugbare praktiske øvelser og værktøjer - som du, som fagperson kan bruge i dit arbejde med børnene.

Jeg synes, jeg har det godt i min familie og med mit barn. Er bogen og forløbet kun til forældre med problemer?

Nej. Heldigvis er der rigtigt mange forældre og familier, der har det rigtigt godt med deres børn. Og det er skønt.

Men hver alder har sine nye udfordringer og ting, vi skal være opmærksomme på, som godt kan gøre, at vi kan have brug for viden, input og inspiration. Og samtidig er der jo intet, der forhindrer os i at gøre det, der går godt, endnu bedre.

Så 'Vejen til dit barns (og din) trivsel' er også til dig, der egentlig føler dig meget godt tilpas som forælder, men bare gerne vil fortsætte på den vej og opdage nye ting, du måske ikke vidste, som kan gøre jeres familieliv endnu bedre.

Behøver jeg særligt udstyr for at kunne bruge on-line forum og meditationerne?

Nej. Du kan få adgang til on-line forum via din smartphone, tablet eller computer.

Når du investerer i 'Vejen til dit barns (og din) trivsel' får du et SimpleroID. Det er dit "elektroniske medlemskort", som giver dig automatisk adgang, når du logger ind. Da alle mine produkter, forløb og medlemssider ligger under min hjemmeside www.livsbevidsthed.dk er det så smart, at du kan få adgang til det hele via den.

Du skal altså kun huske en eneste hjemmeside adresse. Hvis du lader din telefon, tablet eller computer huske hjemmesiden med et bogmærke og endda også lader den huske din adgangskode, logger du nemt og hurtigt ind - det er faktisk ikke sværere end at bruge en app - og nogle gange endda hurtigere.

Og hvis du har tekniske udfordringer eller spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig via mailen info@livsbevidsthed.dk.

Må jeg skrive til dig, hvis jeg har et personligt spørgsmål, som jeg helst ikke vil dele i forum?

Ja. Altid. Jeg bestræber mig altid på at stå til rådighed for mine læsere og deltagere.

Derfor får du også min direkte mail og kan sende mig spørgsmål, som du gerne vil holde privat. Og så svarer jeg dig personligt lige så hurtigt, som jeg kan.

Hvornår får jeg bogen og adgang til on-line forum?

Bogen er færdigtrykt i midten af juli og sendes til dig ligeså snart, den er kommet fra trykkeriet.

Du får adgang til on-line forum med det samme, når du køber din pakke. Jeg sender en mail til dig med alle oplysninger - og du kan så logge direkte på 'Vejen til dit barns (og din) trivsel'. Her finder du i øvrigt bogen som E-bog og kan derfor allerede gå igang med at læse, hvis du ikke vil vente på, at den trykte bog kommer hjem til dig.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Så send det endelig til mig på info@livsbevidsthed.dk - så kommer jeg tilbage til dig ligeså hurtigt, jeg kan.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33.png

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at denne bog og on-line forum virker. Jeg ved, at mindfulness, nærvær og styrketræning virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger mine input i bogen og i on-line forum og arbejder med det - vil opleve en positiv forandring i forholdet til dit barn og dit barns trivsel.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har læst bogen og arbejdet med værktøjerne og de input, jeg har givet dig - ikke har oplevet nogen positiv ændring  hos dit barn og jeres forhold eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

JA TAK! Jeg er med!