Flora og Akademiet

 

 

 

 

 

 

Træk vejret!

3 timers workshop online med Flora
Træk vejret ind i livet!


JA, GIV MIG EN PLADS!
_K8A9562-edited

Træk vejret...

Dybt ind!

Lad din lunger fyldes af ren, frisk ilt, der pumper energi, kraft og liv rundt i din krop. Ud i alle celler.

Som får muskler, organer og hele systemet til at vibrere i glæde, overskud og balance.

Din vejrtrækning er kilden til dit liv og din balance.

Her får du en 3 timers workshop, som viser dig, hvordan du med helt enkle øvelser kan skabe fornyet energi, kraft og vibration i din krop, dit sind... og dit liv!

Alle kan være med!

Kærligst,
Flora underskrift

 

 

 

 

Det nemmeste og hurtigste sted, du kan skabe mere energi, bedre helbred og stærkere indre overskud

De fleste af os er slet ikke klar over, hvor meget der er at hente af livskvalitet og sundhed i vores vejrtrækning.

Vi trækker vejret cirka 20.000 gange i døgnet og som regel uden at skænke det en eneste tanke. Men mange af os trækker ikke vejret optimalt - og der er virkelig mange positive ting at hente, ved at gøre noget ved åndedrættet.

På denne workshop viser jeg dig med øvelser, teori og masser af praktiske input, hvordan du skabe fornyet energi, bedre helbred og stærkere indre overskud og balance i din krop, dit sind og dit liv.

Workshoppen foregår live online lørdag d. 24. april kl. 13.00 - 16.00.

Du kan være med på din telefon, din tablet eller din computer. Og det kræver ingen teknisk viden eller særlige kundskaber - det er nemt og enkelt og alle kan være med.

Det bliver 3 inspirerende og skønne timer, hvor vi kommer igennem en masse viden og praktiske værktøjer, som du kan bruge direkte i dit eget liv.

Det hele bliver optaget og lagt op på internettet, så du kan gå ind og se det hele igen bagefter - og du mister ikke adgang til materialet! ❤️

Din vejrtrækning har enorm betydning for dit velbefindende

Normalt tænker du måske ikke så meget over vores vejtrækning. Selv om du bruger den hele tiden.

Også selv om åndedrættet er kroppens allervigtigste funktion. Du kan klare dig uden mad i ca. tre uger... men kun uden ilt i ca. tre minutter.

Hjertet kan ikke slå, hvis du ikke trækker vejret. Og alle dine kropsfunktioner er afhængige af dit åndedræt. Ilt er cellernes vigtigste næringsstof og over 90% af din energi kommer fra åndedrættet.

Overfladisk og forkert vejrtrækning resulterer i, at din organisme fungerer dårligt: Fordøjelsen, åndedrættet, kredsløbet og nervesystemerne.

Samtidig er din vejrtrækning din forbindelse fra dit sind til dit dybere jeg. Din vejrtrækning er bindeledet mellem universet og din mindste celle. Hver gang, du trækker vejret har du så at sige Universet i den anden ende. Og med din vejrtrækning kan du forbinde dig fra ydre til indre.

Du ved det allerede. Der er næsten ikke den følelsesmæssige tilstand, du ikke kan få beroliget med tre dyyyyvbe vejrtrækninger. Og jo bedre du bliver til at bruge vejrtrækningen, jo bedre bliver du til at kunne genfinde din bevidsthed og kontrol - også når du er allermest presset.

photo-1536251062688-0185b521f349

Så ved at trække vejret rigtigt vil du forøge din livskvalitet, forbedre din fysiske og mentale tilstand og samtidig hjælpe dig selv til bedre at kunne slappe af og mindske dit stressniveau.

Program

Lørdag 24. april 2021

13:00 - 16:00 ONLINE workshop

Foregår på ZOOM - du modtager direkte link og kan være med på telefon, tablet eller computer.

Workshoppen bliver optaget og lagt op som et underpunkt i mit online univers FLORA's - www.floras.love - og du får direkte adgang til optagelsen også selv om du ikke er medlem af FLORA's.

Hvordan foregår det?

Du kan enten deltage via ZOOM - jeg sender dig et personligt link til sessionen inden - det er supernemt og enkelt at komme på - og du kan være med live med kamera og mikrofon - næsten som at være der selv.

Du behøver ikke særligt udstyr eller teknisk kunnen. Du kan være med fra din telefon, tablet eller computer.

Din investering:

3 timers intensiv live on-line workshop

998,- kroner

EARLY BIRD RABAT 400 KRONER

Din pris lige nu - KUN 598,- kr

Hvis du medlem af FLORA's kommer du med til halv pris - kun 299,- kr.
Tjek FLORA's for flere oplysninger!

Hvis du gerne vil være med i FLORA's så klik her.

OBS! BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!

TAG DIN PLADS HER...

⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣

JA, JEG ER MED!

EKSTRA BONUS!

Som en EKSTRA BONUS får du DIREKTE ADGANG til on-line kursusforløbet "10 Dage til dyb og stressfri vejrtrækning" inkl. 5 supergode videoer med åndedrætsøvelser, som du kan bruge igen og igen!

DU FÅR ADGANG TIL DIN BONUS MED DET SAMME!

VÆRDI 299 KRONER

JA, GIV MIG ADGANG!

 

 

Se, hvad tidligere deltagere siger.....

Flora & Akademiet

“Selvom vi sad hjemme hver for sig - var vi alle alligevel sammen om det. Det var intenst og Flora var med hele vejen.”

deltager i on-line stilhedsretreat februar 2021

Flora & Akademiet

“Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Man bliver guidet blidt og nænsomt af Flora. Jeg følte mig meget tryg i forløbet og forbundet med de andre på trods af at det er online. Er stærkt vanedannende”

deltager i on-line stilhedsretreat februar 2021

Flora & Akademiet

“Flora sørger for trygge rammer og jeg følte mig hele tiden støttet og guidet. Flora har en meget stor faglighed som hun deler ud af og alt fra Flora gives med venlig kærlighed. Jeg er så taknemmelig for at have været en del af dette. Tak.”

deltager i on-line stilhedsretreat februar 2021

Flora & Akademiet

“Online! Ka' man det ? Ja, sammen med Flora kan du - hun er med dig hele vejen med hendes sædvanlige nærvær og visdom. Jeg har oplevet en vidunderlig ro, fordybelse, nye indsigter, tid til at mærke, til at lytte - til mig! TAK”

deltager i on-line stilhedsretreat februar 2021

 

  

Træk vejret!

Og skab frihed og balance i din krop, dit sind og din ånd


GIV MIG EN PLADS!