Flora & Akademiet

 

 

 Døren er åben
Kærlighedsweekend med Flora
30. + 31. oktober 2021


Du er inviteret!

I weekenden d. 30. + 31. oktober 2021 sker det igen!

KÆRLIGHEDSWEEKEND!

Efter over 400 dages Corona-pause kan vi igen være sammen og lade os fylde af masser af visdom, indsigter, viden, praktiske værktøjer... og KÆRLIGHED!

Og jeg har SÅ meget på hjerte! Jeg kan love dig, at det bliver en SKØN weekend!

Se mere om indholdet herunder... og skynd dig at tage din plads (Der er ikke så mange!)

Og så SES VI!

Kærligst,
Flora underskrift

Flora - kærlighedsweekend - www.livsbevidsthed.dk

Kærligheden tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.

Gennem meditation, blid bevægelse, øvelser og refleksion vil jeg kærligt invitere dig til at opdage dig selv og dine muligheder fra et helt nyt sted.

Vi kommer til at bruge compassion og kærligt nærvær til at træne din evne til at lindre og rumme det, der er svært; det, der gør ondt og det, der måske er gået i stykker.

Vi vil folde nærvær, medmenneskelighed og kærlig venlighed ud og jeg vil vise dig, hvordan du i dig har en ubegrænset kilde til møde dig selv med tillid, styrke og selvkærlighed.

Flora og solsikker! www.livsbevidsthed.dk

Vi kommer også til at kigge nærmere på, hvad traumer er og hvordan dit sind er blevet formet gennem din opvækst og dine omgivelser - og så viser jeg dig, hvordan du kan heale dig selv og sætte dig fri fra det, der holder dig fast, nede og tilbage.

Vi kommer til at arbejde med mindfulness princippet "Giv Slip" og hvordan du kan give slip i din tilknytning til det, der inderst inde begrænser dig og dine muligheder.

Vi kommer også til at kigge på værdier og det, der fylder dig med glæde og passion - og jeg viser dig, hvordan du kan folde det endnu mere ud, så du kan omfavne dig selv og den, du er med kærlig venlighed og selvomsorg.

Jeg vil invitere dig ind i det hele gennem blid yoga, bevægelse, dans, meditation, øvelser, teori, praktiske værktøjer og refleksioner.

Som altid vil jeg blande en skøn buket til dig, så du oplever et skønt og afvekslende flow og nogle dage, som kommer til at fylde dig med glæde, selvomsorg, viden, indsigter, nærvær og masser af kærlighed!

Praktiske oplysninger

Tid

Lørdag 30. oktober 2021 kl. 10:00 - 16:00
Søndag 31. oktober 2021 kl. 10:00 - 16:00

Sted

Silent Mind Circles
Ved Slusen 21
2300 København S

Ved Slusen 21 - 2300 København S - www.livsbevidsthed.dk

Pris

Begge dage: 2.197,- kr

Betalingen kan fordeles over 4 gange:
550 kr ved tilmelding og 3 x 549,- kr med en måneds mellemrum.

Ved betaling af hele beløbet ved tilmelding får du 300 kroner i kontantrabat og betaler dermed blot

1.897,- kr

 


Begrænset antal pladser!

Din investering dækker deltagelse og undervisning lørdag og søndag, inkl. te, kaffe og vand. Din tilmelding er for begge dage. Hvis weekenden må aflyses pga. udefrakommende omstændigheder får du selvfølgelig hele din indbetaling retur. Praktisk info sendes nogle dage inden weekenden, men du naturligvis altid velkommen til at skrive til info@livsbevidsthed.dk, hvis du har spørgsmål.


Et par stemningsbilleder fra det skønne sted, vi holder Kærlighedsweekenden - Silent Mind Circles - i et smørhul lige ved slusen og indsejlingen til Københavns Havn - tæt på vandet og Amager Fælled. En oase midt i storbyen...


Kom med på Kærlighedsweekend med Flora og fold din indre kilde til styrke, omsorg og kærlighed ud...