Livsbevidsthed.dk


 

 
Som et varmt kram fra din bedste ven.
Hver eneste gang, du har brug for det!

HJERTERUMMET er til dig, der vil have det allerbedste ud af dit liv. Hver dag!

❤️ ❤️ ❤️

Du får FRI ADGANG til...

 • Guidede Meditationer
 • Yoga og vejrtrækningsøvelser
 • Mindfulness træning
 • Compassion træning
 • Traume forløsning
 • SLUT MED STRESS online kurset
 • SOV GODT online kurset
 • Musik og Naturlyde
 • Det store online kursusforløb i Flora Metoden®, som viser dig vejen til at skabe positiv forandring i dit liv - på ALLE områder!
 • Ni komplette kursusforløb, f.eks. VEJEN TIL STÆRKT SELVVÆRD, BLIV VEN MED DIN FRYGT o.m.m.
 • LIVE SESSIONS hver måned med et inspirerende tema
 • EVENTS & CHALLENGES
 • FORUM, hvor du kan dele, reflektere og stille spørgsmål om lige præcis det, du oplever i dit liv.
 • ... og meget, meget mere!

Indhold, materiale og redskaber til en samlet værdi på langt, langt over 20.000 kroner!

Du får FRI ADGANG til det hele for kun 98 kr/mdr.

PRØV DET I DAG!
Du får de første 10 dage GRATIS!

↓ ↓ ↓

Leder du efter...

 • ...et sted, hvor du kun finder gode ting, som Mindfulness, Compassion, Yoga og Flora Flow©, Åndedrætsøvelser og meget, meget mere, der giver dig alt det, du har brug for i din rejse mod et liv i lethed, overskud og glæde

 • ... et skønt fællesskab af ligesindede, som bare altid er der for dig og som støtter, deler, bidrager og bakker op, hver eneste gang, du har brug for det

 • ... direkte adgang til en af danmarks mest erfarne og vidende eksperter indenfor Mindfulness, Compassion, Traumeforløsning og Livsbevidsthed med kropslig og livsnær og praktisk tilgang. Altså masser af faglig viden præsenteret til dig på en enkel, livsnær og lettilgængelig måde.

Vil du gerne ...

 • ... have det bedste ud af dit liv

 • ... finde din vej til det boblende sted af glæde, hvor du godt må være dig - og vide, at du ER god nok - præcis, som du er?

 • ... vide præcis, hvor du kan finde ALT det, du har brug for på din vej til et liv i overskud og nærvær (og med masser af lykkeøjeblikke)?

 • ... kunne spørge, reflektere og få gode råd og brugbare og praktiske værktøj, som DU kan bruge PRÆCIS i DIT liv - dér, hvor du er - og som den, du er?

 • ... være en del af et fællesskab, som støtter, bakker op og som altid kommer med gode, konstruktive og positive kommentarer på indlæg og opslag?
 • Vil du gerne kunne inspireres og selv finde din vej - mens du ved, at du samtidig er holdt i hånden og kan få råd, vejledning og guidning, som passer præcis til dig?

 • Vil du gerne have et sted, hvor du kan vælge frit mellem masser af guidede meditationer, viden og værktøjer til mindfulness, yoga, god vejrtrækning og alt det, du interesserer dig for og elsker?

Så er FLORA's HJERTERUMMET det helt rigtige for dig!


FLORA's HJERTERUMMET er som et on-line wellness-center, hvor du frit kan vælge mellem skøn "spa-behandling", bløde "massager" eller dybdegående udrensninger og livsændrende træninger af dit sind, din krop og din sjæl.

Jeg giver dig de første 10 dage GRATIS, så du kan tjekke det ud!

Kom med i dag!

↓ ↓ ↓

FLORA's HJERTERUMMET er et skatkammer af viden og værktøjer til dig, der vil have det allerbedste ud af dit liv


Du får adgang til mere end 250 kursus og video-sessioner og langt over 60 timers viden, inspiration og værktøjer, som du kan bruge igen og igen. (Og der kommer hele tiden nye værktøjer og nye forløb til).

Værdien af denne livsændrende undervisning er mange, mange tusinde kroner, hvis du skulle købe hvert enkelt forløb, kursus eller program for sig.

VÆRDI: LANGT OVER 20.000 KRONER!

Du får fri adgang til det hele - uden begrænsninger...

for kun

98,-/mdr


Og der er ingen binding eller opsigelse. Du kan stoppe når som helst - uden skjulte betingelser.

Du kan endda vælge at betale for et år på én gang - så får du 2 måneder GRATIS - og betaler kun 980,- kr for et helt års medlemskab med FRI ADGANG til ALT!

LIGE NU

10 dage GRATIS

Du betaler ingenting - 0 kroner - ved indmeldelsen. Du har 10 dage til at tjekke FLORA's ud og se om det er noget for dig. Efter de 10 dage fortsætter dit medlemsskab normalt til 98 kr/mdr, medmindre du opsiger det inden.

Her er alt det, du får....

(SAMLET VÆRDI LANGT OVER 20.000 KRONER!)

Floras Fabuleringer - FLORA's
FLORA's FABULERINGER: I FLORA's Fabuleringer taler jeg med et spændende menneske, som har noget på hjerte. En Podcast med billede - så du bestemmer selv om du "blot" vil lytte med eller om du også vil kigge med. Du kan hente samtalen til din telefon og lytte mens du går tur med hunden eller vasker op eller kører i bilen. Flora's Fabuleringer er berigende samtaler til dit liv.
Mindfulness Ikon - FLORA's
MINDFULNESS: Mindfulness er et fantastisk værktøj til at lære dig selv at kende og komme tilbage til stedet under dine fødder. Mindfulness handler om at kunne være i nuet uden bedømmelse, åben for og med det, der er. I afsnittet med MINDFULNESS finder du spændende forløb, teoretisk viden, praktiske værktøjer og gode input til din praksis. Uanset om du er begynder eller har praktiseret mindfulness i længere tid.
Meditation - FLORA's
MEDITATIONER: Meditation er, hvor vi søger at nå ind til stilheden bag tankerne og ind i en dybere tilstand af ro eller udvidet bevidsthed. Med andre ord, kan vi sige, at vi - når vi mediterer - søger en tilstand, hvor vi ikke vil noget og ikke skal noget. Vi er simpelthen blot tilstede. Her finder du forskellige meditationer. Du finder mine guidede meditationer, Kropsscanninger, Stilhedsmeditationer og Guidede meditationer fra Sri Vasudeva.
Yoga - FLORA's
YOGA: Yoga betyder "at forene". Forening mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet, på bevægelsen og på det, der sker i sindet, mens vi er i bevægelsen. Og dermed bliver yoga en kropslig erkendelse af præcis dét, som mindfulness og livsbevidsthed handler om. Nærvær og opmærksomhed. Her finder du forskellige yoga-øvelser - korte som lange.
Vejrtrækning - FLORA's
VEJRTRÆKNING: Ilt er cellernes vigtigste næringsstof og over 90% af din energi kommer fra åndedrættet. Samtidig er din vejrtrækning din forbindelse fra dit sind til dit dybere jeg. Din vejrtrækning er bindeledet mellem universet og din mindste celle. Hver gang, du trækker vejret har du så at sige Universet i den anden ende. Og med din vejrtrækning kan du forbinde dig fra ydre til indre. Her får du indsigt, værktøj og øvelser til at træne din vejrtrækning. Og opdager, hvordan du gennem vejrtrækningen finder balance, ro, nærvær... og bevidsthed.
Musik og Naturlyde - FLORA's
MUSIK & NATURLYDE: Her finder du smukke videoer med musik eller naturlyde, som du kan bruge i din meditation eller bare til afslapning og nydelse. Luk øjnene og dyk ind i musikken. Eller lad naturens lyde kærtegne dine celler og dit indre. Lige fra Pukkelhvalernes sang i dybet til skovbækkens rislende musik.
Slut med Stress rød ikon
SLUT MED STRESS: Stress er opslidende og ødelæggende for både humør, sundhed, ægteskabet og selvværdet. Her giver jeg dig 10 livsnære og praktiske input og redskaber, som du kan bruge direkte i din hverdag til at styre udenom stress. Du får viden, øvelser og livsnære redskaber.
Sov godt ikon
SOV GODT: Super mini online kursus, der giver dig vejen til en skøn nattesøvn hver nat. 10 små videoer med viden og praktiske redskaber, du kan bruge med det samme. Din nattesøvn er supervigtig. Her viser jeg dig vejen til en skøn, dyb og afslappende søvn - hver nat!
Compassion - FLORA's
COMPASSION: Compassion handler om at åbne hjertet og skabe omsorg både overfor dig selv og for verden omkring dig. Her får du videoer, øvelser, PDF'er - som kærligt og nænsomt guider dig ind i et åbent og tillidsfuldt hjerte med masser af egenomsorg og selvkærlighed.
Flora Metoden - FLORA's
FLORA METODEN®: Flora Metoden® er en 9 trins udviklingsmetode, som fører dig trin for trin igennem ethvert udviklingsområde i dit liv. Det her er mit største, mest dybdegående og forandrende on-line kursus. Over 78 sessioner og videoer fører jeg dig skridt for skridt igennem Flora Metoden® på et overordnet plan i dit liv fra opvågning til frihed. Og efterhånden som du bevæger dig igennem de 9 trin, vil du opdage at netop disse 9 trin kan bruges på hvert eneste lille enkeltområde af dit liv. Flora Metoden® er vejen til blivende forandring.
6 DAGE MED FLORA ikon
6 DAGE MED FLORA: Den KOMPLETTE samling af 6 Dage med Flora online kursusforløb. 9 brugbare online forløb, der giver dig konkret viden og brugbare redskaber. Du får ALLE 9 forløb, f.eks. BLIV VEN MED DIN FRYGT plus SKRU OP FOR DINE STYRKER plus VEJEN TIL STÆRKT SELVVÆRD plus 6 andre.
Live Sessions - FLORA's
LIVE SESSIONS: Hver måned kan du være med i en online live session, hvor jeg går i dybden med et bestemt tema. Alle livesessions optages og du har adgang til alle optagelserne og kan se dem igen og igen. Det er som at have dit eget foredrags-arkiv, du kan bruge præcis når det passer dig.
Hjerterummet
FORUM: FORUM er fællesskabets mødeplads i Flora's. Som filosoffen sagde: Det handler om relationer! Og fællesskab. Her kan du dele dine historier, erfaringer og refleksioner. Og du kan læse - og lade dig inspirere af andres. Og det er her, du kan stille spørgsmål til fællesskabet og til mig. Og få svar. Uden at møde negative eller “dumsmarte” kommentarer. Her er der et kærligt frirum. Til dig.

Det er supernemt og meget enkelt

Her skal du ikke tænke på brugernavne og passwords og "hvor var det nu?" eller "hvad var det nu, jeg købte".

Her får du DET HELE ét sted!

Og FLORA's HJERTERUMMET ligger på den smarte Simplero App. Den henter du helt gratis og logger ind med dit SimpleroID én gang - og så har du FRI ADGANG alt det, der ligger i FLORA's HJERTERUMMET.

Du kan bruge App'en på din telefon eller tablet - og den findes både til Apple og til Google Play.

Og alle kan være med - uanset alder, baggrund eller om du er ny med mindfulness og livsbevidsthed eller har en lang praksis bag dig.

Nemt, hurtigt og enkelt - og altid opdateret. Præcis, når det passer dig.

Simona Pilolla med tablet og vand i sofaen - smukt og afslappet nærvær

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Når Flora deler sin store viden og erfaring med mig, hjælper hun mig med at finde min egen vej gennem mit liv. Hendes kærlige og præcise remindere giver mig selvindsigt og styrke til, at jeg mærker og forstår, hvad det vigtige i mit eget og andres liv er.”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Jeg kan så varmt anbefale Flora's. Jeg er efter et længere stressforløb og sygemelding nu vendt tilbage på fuld tid på mit arbejde. Det havde jeg ikke kunnet uden mit on-line forløb med Flora. Jeg er kommet så meget i forbindelse med min krop og mærker straks, når jeg lige skal være ekstra opmærksom. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag uden Flora's.”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Jeg kastede mig over Flora's i håb om at finde ind til mig selv. Et håb om at blive min egen bedste ven. Jeg sad i en situation, hvor jeg (igen) sad fast i gamle uhensigtsmæssige følemønstre og var mere eller mindre desperat efter at det ikke skulle være sådan. Flora's har været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, min kære og mig selv. Kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra.”

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Flora's er virkelig Flora. Inspiration, viden og forskellige typer meditationer har tilflydt mig regelmæssigt og har stor betydning for min mindfulnesspraksis. Jeg glædet mig hver dag over, at jeg er med i Flora's.”

Floranamastesmall kopi

Jeg er din personlige Mindfulness-, Compassion- og Livsbevidsthedsekspert

Når du er medlem i FLORA's HJERTERUM kan du altid skrive til mig og stille spørgsmål eller bede om råd til lige præcis den

livssituation, du står i. Og få svar.

Min baggrund - som ergoterapeut, executive coach og arbejdsmiljøkonsulent - kombineret med mere end 20 års egen praksis og erfaring som mindfulness-, compassion- og traumeterapeutisk ekspert og -underviser, hvor jeg har uddannet og undervist langt langt over tusinde mennesker - gør, at du er i de bedste hænder og at jeg med en meget bred og dyb viden kan hjælpe og guide dig i stort set alle af livets store spørgsmål.

Udover mig, får du i FORUM også adgang til et stort og skønt netværk af andre medlemmer, som du kan dele og reflektere med - og som du kan stille spørgsmål til og  få opbakning, støtte og hjælp fra.

FLORA's HJERTERUM er dit fællesskab og dit netværk, som altid er der for dig - og som accepterer og anerkender dig - lige præcis dér, hvor du er - og som præcis den, du er.

FLORA's HJERTERUM er til for dig.

Spørgsmål & Svar:

Hvordan foregår forløbet?

Når du melder dig ind i FLORA's HJERTERUM får du med det samme adgang til meditationer, yoga-programmer, vejrtrækningsøvelser, mindfulnesskurser, Flora Metoden® og meget, meget mere. 

Du starter selv de forskellige forløb, når du vil - og du kan altid pause og starte forløbene, så de passer præcis til dig. 

Og du kan se alle videoer igen og igen - præcis som det passer dig.

Og der kommer løbende nye meditationer og øvelser ind, så du hele tiden oplever at der både er nye ting og at FLORA's HJERTERUM vokser med dig og din udvikling.

Skal jeg følge strengt med i noget for at få noget ud af det?

Nej. Du bestemmer alting helt selv.

Og når du starter et forløb, kan du altid pause, stoppe og starte forløbet igen - præcis som det passer dig, hvis du f.eks. vil have en pause eller du skal på ferie.

Du kan markere alle øvelser med en "gennemført" mærkat, så du altid kan se, hvilke du har set og hvilke, du ikke har set og hvordan du sidst har set den.

Og du kan se alle videoer og øvelser igen og igen ligeså mange gange, du har lyst til.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal på ferie?

FLORA's HJERTERUM ligger på internettet og du har derfor adgang til det hele uanset, hvor du er - når blot du er koblet på internettet. Du kan også som medlem hente dine yndlingsmeditationer, øvelser og materiale til din telefon eller tablet, så du f.eks. har dem med dig på flyet.

Og så kan du altid pause eller slå mails og notifikationer fra og til i din personlige profil. Og blot slå dem til igen, når du er hjemme fra ferie igen.

På den måde går du ikke glip af noget, mens du er væk.

Skal jeg være teknisk anlagt for at kunne være med?

Nej! Overhovedet ikke. FLORA's HJERTERUM virker på din telefon, din tablet og din computer. Og det er det samme, du ser - uanset, hvor du logger ind. 

Selve FLORA's HJERTERUM er bygget enkelt og nemt op med menuer og du får en mail med information, hver gang der sker noget nyt - og i mailen er der et link, du blot kan trykke på - så kommer du til HJERTERUMMET.

Og hvis der er noget, du er i tvivl om - eller du har et praktisk spørgsmål - så skriver du til vores support og får svar så hurtigt som muligt.

Det er nemt og enkelt - og jeg lover dig, at alle kan være med.

Hvordan finder jeg FLORA's HJERTERUMMET?

Du kan altid finde FLORA's HJERTERUM under min hjemmesiden www.livsbevidsthed.dk. Så logger du blot ind og vælger FLORA's HJERTERUM i menuen - og så er du inde.

Du kan også hente den smarte Simplero App - så har du altid FLORA's HJERTERUM med dig på din telefon eller din tablet - og er klar med kun et eller to tryk.

Kan jeg melde mig ud når som helst?

Ja.

Selv om jeg naturligvis vil blive ked af at se dig forlade FLORA's HJERTERUM, så er der  ingen binding eller opsigelsesperiode. Du bestemmer helt selv.

Du kan enten nemt selv melde dig ud i din profil eller du kan sende os en mail og så klarer vi det for dig - uden besvær eller diskussion.

Hvad hvis det alligevel ikke er mig?

Det er jeg nu ret sikker på, at det er.

Men - hvis du inden 14 dage fortryder dit medlemskab, så sender du mig en mail - så melder jeg dig ud og giver dig din indbetaling tilbage - uden diskussion.

OBS! Lige nu får du 10 dage gratis i FLORA's HJERTERUM. Så kan du tjekke det hele ud og se om det er noget for dig, inden du betaler noget.

Kan jeg give et medlemskab som gave?

Ja.

Så markerer du i indmeldelsesformularen, at medlemskabet er til en anden end dig. Du kan endda bestemme, hvornår medlemskabet skal starte og hvornår gavemodtageren får besked - f.eks. på en fødselsdag eller endda juleaften. Og du kan skrive en personlig hilsen til modtageren.

Hvornår bliver pengene trukket?

Hvis du har valgt månedligt medlemskab bliver din betaling trukket hver måned.

Hvis du har valgt årligt medlemskab bliver din betaling trukket hver 12' måned.

Jeg sender dig altid en reminder på mail 3 dage før alle betalinger, så du ved at næste betaling er på vej. Og så sender jeg naturligvis også en kvittering, når betalingen er trukket.

Hvad koster det at være med i FLORA's HJERTERUM?

Medlemskabet af FLORA's HJERTERUM koster 98 kr pr mdr - som du betaler forud hver måned. Det svarer til ca. 3,30 kr pr dag. Beløbet er inkl. moms.

Du kan også vælge at betale et år af gangen. Så giver jeg dig 2 måneder gratis. Du betaler altså kun for 10 måneder - 980,- kr - og skal ikke tænke mere på betalingen i et helt år.

Alle priserne er inkl. 25% moms, så hvis du bruger FLORA's HJERTERUM i dit professionelle momsregistrerede virke kan du fratrække momsen - og naturligvis også nettoudgiften - i dit regnskab.

Medlemskabet fornyes automatisk, medmindre du ændrer det til udløb i din profil. Du får altid en reminder 3 dage inden beløbet trækkes, så du aldrig bliver overrasket over, at det sker. Og så sender jeg dig en kvittering, hver gang beløbet trækkes.

Ingen skjulte betingelser. Ingen låsninger eller bindinger.

Dit medlemskab giver dig fri adgang til ALT materiale i FLORA's HJERTERUM (pånær MASTER overbygning, naturligvis).

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at FLORA's HJERTERUM virker og hjælper dig i dit liv.

Og jeg ved, at du - hvis du går ind i det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med meget mere selvomsorg, selvkærlighed, compassion og livsbevidsthed.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - inden 14 dage - efter din indmeldelse oplever, at det alligevel ikke er det rigtige for dig (og du naturligvis ikke har downloadet værktøjer og materiale), så sender du mig en mail og så giver jeg dig din indbetaling retur. Uden diskussion!

Flora Tara Melchiorsen underskrift

 

 


"FLORA's HJERTERUMMET er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg oplever en langt større bevidsthed og rummelighed overfor både verden, mine kære og mig selv."

Malene


JA! Lad mig komme med i FLORA's HJERTERUMMET!