Livsbevidsthed.dk


FLORA's MASTER 
eksklusiv gruppe
til dig,
der
mener det alvorligt

 

 


 







Genvejen til det bedste

FLORA's MASTER gruppe er et eksklusivt fællesskab for dig, der stræber efter det bedste og det højest faglige niveau indenfor Mindfulness, Compassion, Traumeterapeutisk viden, Livsbevidsthed og alt det, som Flora står for.

I FLORA's MASTER gruppe får du muligheden for at tappe ind i Floras dybe og brede viden og ikke mindst den særlige kropslige og hjertelige tilgang, som altid har været eksponenten for Floras virke.

Ikke kun kan du tappe ind og lade dig inspirere og udvikle din faglige viden - du får også tilgang til præcis den viden og faglighed, som du har brug for i dit virke eller dit liv.

MASTER gruppen er i evig bevægelse og udvikling og du - som deltager - har altid mulighed for at præge og katalysere de emner og den viden, som Flora vil invitere dig og gruppen ind i.

MASTER gruppen er en eksklusiv lukket gruppe med maks. 30 deltagere.

Når gruppen er fyldt, vil der blive oprettet venteliste og man bliver tilbudt plads når/hvis et medlem forlader gruppen.

Hvorfor skal du komme med i FLORA's MASTER gruppe?

Hvis du arbejder professionelt med Mindfulness, Compassion, Traumeterapi eller Livsbevidsthed - enten som underviser, formidler eller måske som terapeut, psykolog eller yogalærer, så er FLORA's MASTER gruppe oplagt for dig.

Her vil du konstant blive opdateret på nyeste viden, teori og forskning. Og du vil være med i et fællesskab og en gruppe, som søger og stræber efter det samme som dig - og som kan bidrage, støtte og bistå dig i din faglige, professionelle og menneskelige udvikling.

Men du behøver ikke at arbejde professionelt med indholdet - du kan også være optaget af din egen personlige udvikling og stræbe efter det allerbedste, dybeste og mest transformerende, som du kan komme i nærheden af. 

Uanset hvad, så vil FLORA's MASTER gruppe give dig noget af det bedste og dybeste og nyeste indenfor Mindfulness, Compassion, Traumeterapeutisk forløsning, Livsbevidsthed og meget, meget mere.

zoom møde med flere deltagere

MÅNEDLIG MASTER LIVE SESSION

Hver måned inviteres du med til en live session, hvor Flora fortæller om det seneste nye fra internationale forskere, eksperter og strømninger eller udvikling indenfor Mindfulness, Compassion, Traumeterapeutisk forløsning og Livsbevidsthed.

Live sessions vil også med jævne mellemrum byde på indbudte eksperter og gæstelærere, som deler deres viden på specifikke emner og områder.

Den månedlige live session foregår som online møde, så gruppen kan mødes og netværke uanset, hvor man end befinder sig landet - eller endda verden.

Flora foredrag Hillerød

ÅRLIGT LIVE EVENT

En gang om året inviterer jeg dig til et live event - altså et fysisk event. Det kan være en workshop. Det kan være et foredrag eller et seminar. Det kan være et helt særligt arrangement, som giver endnu mere dybde, perspektiv og faglig indsigt i emner og temaer, som er relevante for dig.

Udover det faglige indhold indeholder det årlige event naturligvis en skøn mulighed for at møde Master netværket og udveksle erfaringer og opdagelser.

ipad med styrker

MASTER MEMO

Med jævne mellemrum får du FLORA's MASTER MEMO - et vidensbrev med viden, teori, øvelser og andre gode ting baseret på nyeste viden og opdagelser.

FLORA's MASTER MEMO giver dig ekstraktet og essensen af de læringer og nye opdagelser, som Flora kommer igennem på hendes konstante stræben efter det nyeste og vigtigste indenfor virket.

FLORA's MASTER MEMO er som dit eget personlige "Livsbevidstheds-Reuters-Bureau", der giver dig præcis de informationer, du værdsætter og som udvider din viden og dit perspektiv.

online coaching samtale Flora

1:1 samtaler med 50% rabat 

Når du er med i FLORA's MASTER gruppe kan du altid booke 1:1 samtaler med mig med 50% rabat på normalprisen.

Du kan bruge 1:1 samtaler til personlige problemstillinger eller du kan bruge dem til professionelle samtaler, hvis du har faglige emner, du ønsker at komme dybere ind i. Du kan også bruge samtalerne til supervision ifm. dit professionelle virke.

FLORA's MASTER gruppe er en eksklusiv gruppe

For at sikre et ekslusivt netværk, hvor alle deltagere oplever stort personligt og fagligt udbytte og bevågenhed er maksimum deltagerantallet 30.

Når de 30 pladser er optaget, kan man skrive sig på venteliste og bliver kontaktet efter anciennitet.

Din investering er

798,- pr mdr

(inkl 25% moms)

Og der er ingen binding eller opsigelse. Du kan stoppe når som helst - uden skjulte betingelser.

Du kan endda vælge at betale for 12 måneder på én gang - så giver jeg dig 2 måneder gratis - og du betaler kun 7.980,- kr (inkl. moms) for et års medlemskab af FLORA's MASTER gruppe.

Floranamastesmall kopi

I MASTER GRUPPEN tapper du direkte ind i mit faglige og professionelle videnscenter

Som medlem af MASTER GRUPPEN har du altid direkte adgang til mig for alle dine faglige eller professionelle spørgsmål eller problemstillinger.

Min baggrund - som ergoterapeut, executive coach og arbejdsmiljøkonsulent - kombineret med mere end 20 års egen praksis og erfaring som mindfulness-, compassion- og traumeterapeutisk ekspert og -underviser, hvor jeg har uddannet og undervist langt langt over tusinde mennesker - gør, at du er i de bedste hænder og at jeg med en meget bred og dyb viden kan hjælpe og guide dig i stort set alle spørgsmål indenfor Mindfulness, Compassion, Traumeterapi, Fysiologi og Psykologi.

Du får samtidig en særlig attraktiv pris, hvis du ønsker 1:1 sessions, hvor vi kan gå seriøst i dybden med dine problemstillinger, din praksis, supervision eller personlige udfordringer. 

FLORA's MASTER GRUPPE er til dig, der søger det allerbedste.

Nemt og enkelt

FLORA's MASTER gruppe "bor" sammen med FLORA's HJERTERUM, som du også får fuld adgang til. Det gør det nemt for dig at tjekke ind, da det hele ligger på den smarte Simplero App.

Den henter du helt gratis og logger ind med dit SimpleroID én gang - og så har du adgang til FLORA's MASTER gruppe og alt det, der ligger i FLORA's HJERTERUM.

Du kan bruge App'en på din telefon eller tablet - og den findes både til Apple og til Google Play.

Du kan naturligvis også tilgå MASTER (og HJERTERUMMET) fra din computer/browser.

Simona Pilolla med tablet og vand i sofaen - smukt og afslappet nærvær