Flora & Akademiet

 

 

 Døren er åben
Kærlighedsweekend med Flora
5. + 6. marts 2022


Du er inviteret!

I weekenden d. 5. + 6. marts 2022 mødes vi og lader foråret og fornyet glæde, overskud og kærlighed fylde os op.

Jeg glæder mig så meget - og lover dig, at det bliver en weekend, som bare vil løfte dig og give dig energi og masser af nye indsigter, værktøjer og positiv forandring.

Kom med... (der er ikke så mange pladser!)

Kærligst,
Flora underskrift

Flora - kærlighedsweekend - www.livsbevidsthed.dk

Sæt gang i Livsglæden og alt det, du (måske) har gemt væk inden i dig...!

Foråret kalder på fornyelse og genopståelse!

I denne weekend vil vi lade os fylde af alt det, der er på vej og som du har med dig indeni. Vi vil åbne for din indre kilde af overskud, nærvær og kærlighed - så du opdager, hvad du kan og hvad du har af muligheder, når du giver slip på alt det, der holder dig tilbage!

Flora og solsikker! www.livsbevidsthed.dk

Gennem praksis og enkle øvelser vil jeg vise dig, hvordan du kan heale dig selv og sætte dig fri fra det, der holder dig fast, nede og tilbage.

Vi kommer til at arbejde med mindfulness princippet "Giv Slip" og hvordan du kan give slip i din tilknytning til det, der inderst inde begrænser dig og dine muligheder.

Vi kommer også til at kigge på værdier og det, der fylder dig med glæde og passion - og jeg viser dig, hvordan du kan folde det endnu mere ud, så du kan omfavne dig selv og den, du er med kærlig venlighed og selvomsorg.

Jeg vil invitere dig ind i det hele gennem blid yoga, bevægelse, dans, meditation, øvelser, teori, praktiske værktøjer og refleksioner.

Som altid vil jeg blande en skøn buket til dig, så du oplever et skønt og afvekslende flow og nogle dage, som kommer til at fylde dig med glæde, selvomsorg, viden, indsigter, nærvær og masser af kærlighed!

Praktiske oplysninger

Tid

Lørdag 5. marts 2022 kl. 10:00 - 16:00
Søndag 6. marts 2022 kl. 10:00 - 16:00

Sted

Silent Mind Circles
Ved Slusen 21
2300 København S

Ved Slusen 21 - 2300 København S - www.livsbevidsthed.dk

Pris

Begge dage: 2.197,- kr

Betalingen kan fordeles over 4 gange:
550 kr ved tilmelding og 3 x 549,- kr med en måneds mellemrum.

Ved betaling af hele beløbet ved tilmelding får du 300 kroner i kontantrabat og betaler dermed blot 1.897. kr

EARLY BIRD RABAT ved betaling af hele beløbet og tilmelding INDEN 1. JANUAR 2022 - 500 KRONER plus kontantrabat 300 KRONER - RABAT I ALT 800 KR!

Din investering LIGE NU

1.397,- kr


Begrænset antal pladser!

Din investering dækker deltagelse og undervisning lørdag og søndag, inkl. te, kaffe og vand. Din tilmelding er for begge dage. Hvis weekenden må aflyses pga. udefrakommende omstændigheder får du selvfølgelig hele din indbetaling retur. Praktisk info sendes nogle dage inden weekenden, men du naturligvis altid velkommen til at skrive til info@livsbevidsthed.dk, hvis du har spørgsmål.


Et par stemningsbilleder fra det skønne sted, vi holder Kærlighedsweekenden - Silent Mind Circles - i et smørhul lige ved slusen og indsejlingen til Københavns Havn - tæt på vandet og Amager Fælled. En oase midt i storbyen...


Kom med på Kærlighedsweekend med Flora og fold din indre kilde til styrke, omsorg og kærlighed ud...