Vi er alle på vej op gennem VækstpyramidenFor at vide, hvor du skal hen er det altid en god idé, at starte med at finde ud af, hvor du er...

_K8A9513 beskaaret.jpg

En af de ting, jeg siger igen og igen er, at det handler om at komme til stede i stedet under dine fødder.

Udtrykket kommer fra Lao Tzu's "Tao te Ching". En samling skrifter, der er over 2.300 gamle og er en af de mest indflydelsesrige visdomsbøger i kinesisk historie.

Du kender sikkert udtrykket "Den længste rejse starter med det første skridt". Men hvis man dykker ned i den gamle kinesiske tekst, kan den også oversættes til:

"En rejse på tusinde mil starter under dine fødder."

Og forskellen er enorm.

Hvor den første - og mest kendte - oversættelse er baseret på handling... lad os komme videre!

Så er den anden baseret på noget helt andet.

Nemlig, at vi ikke kan tage nogen steder, før vi for alvor er kommet hjem. I stedet under vores fødder.

Og hvor er det så.

Ja, det er bl.a. det, som Vækstpyramiden kan være med til at fortælle dig.

Derfor bruger jeg den i mit arbejde sammen med Flora Metoden®, som viser dig de 9 trin, du må igennem for at skabe blivende forandring. Og det gælder uanset om du vil lære at tale et nyt sprog eller - én gang for alle - at springe ud af det mentale hamsterhjul og i stedet leve dit liv i indre frihed, som den, du er - inderst inde.

Lad mig fortælle dig om Vækstpyramiden og Flora Metoden® og alle de andre værktøjer og tilgange, jeg bruger i mit arbejde... som  handler om, hvordan du bevæger dig op til et liv i tillid, frihed og bevidsthed!

Og får det allerbedste liv.

Skriv dig op herunder - så sender jeg dig meget mere viden om Vækstpyramiden, Flora Metoden®, Mindfulness, Meditation og Livsbevidsthed.

Kærligst,
Flora underskrift ⇣ ⇣ ⇣  Kom med lige her

JA, Flora - lad mig være med!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt er muligt...