BOG - Vejen til dit barns (og din) trivsel

BOG - Vejen til dit barns (og din) trivsel

Vejen til dit barns (og din) trivsel

Billing information

We'll send your invoice and other important info to this email.

Participant info

Time zone: (GMT+01:00) Copenhagen

If you want them to know who it's from, tell them here.

Your payment
  • Du får on-line kursusforløbet "10 Uger til dit barns trivsel".
  • Du finder alle (mange!) meditationer.
  • Alle værktøjer, som du følger med forløbet, kan du hente som PDF'er og printe - igen og igen - og i ligeså mange eksemplarer, som du har brug for.
  • Og så finder du et KÆMPE videotek med masser af viden og inspiration til, hvordan du finder lige præcis din vej til dit barns (og din) trivsel.
  • Og så får du også adgang til medlemsforum, hvor du kan læse om andres erfaringer, refleksioner m.m. Og du kan stille spørgsmål om lige netop de ting, der fylder for dig eller du har brug for mere input på... og jeg besvarer så hurtigt, jeg kan.

Du finder også bogen "Vejen til dit barns (og din) trivsel" som E-bog, praktisk delt ind i kapitler og afsnit - så har du altid adgang til bogen og inspiration uanset om du er i sommerhus eller bare væk fra reolen, derhjemme.

Du får adgang med det samme - og der er intet yderligere abonnement eller forpligtelser. Du kan bruge materialet igen og igen - og kan endda hente meditationer, værktøjer osv. ned til din telefon, tablet eller computer.

Kom med nu... sæt flueben i feltet herover! Du sparer 99 kroner ved at slå til her og nu! (normalpris 398 kr). Du kommer med for kun 299 kr.

DKK 239.20
/

3-4 digit code (see where to find it)

All transactions are secured using 256-bit encryption.
BOG - Vejen til dit barns (og din) trivsel

BOG - Vejen til dit barns (og din) trivsel

Vejen til dit barns (og din) trivsel