På kun 4 dage giver jeg dig
Vejen til Frihed fra Traumer!

Traumer opstår på grund af oplevelser, som vi ikke kan placere i os.

Oplevelser, som ikke gav mening i vores livsbillede, da det skete.

Det kan være større traumer, som opstår ved smertefulde oplevelser, ulykker o.lign, men det kan også være mere usynlige og subtile oplevelser, som f.eks. ikke at føle sig set, forstået eller elsket som barn.

Vi arver også Traumer fra generationerne før os. Fra mor til barn. Og endda fra din mors mor. Ægget, der er blevet til dig, er dannet i din mors livmoder, da hun lå i hendes mors livmoder. Hvis din mormor har oplevet frygt, stress og angst under graviditeten, er denne "kodning" givet videre gennem cellernes hukommelse til dig.

Traumer - og deres aftryk i os - er ofte årsagen til mange af de mentale udfordringer og belastninger, vi oplever i vores liv:

 Manglende selvværd
 Svært ved at finde glæde og passion i livet
✱ Problemer i parforhold og kærlighedsliv
Følelsen af afmagt
Følelsen af ikke at være god nok
Følelsen af utilstrækkelighed
Stress
Angst

Traumer er den usynlige indre barriere, som alt for ofte forhindrer dig i at leve frit med lethed, overskud og glæde.

I mit spritnye online mini-kursus fortæller jeg dig på kun 4 dage, hvad der helt reelt er på spil og hvad du kan gøre for at forløse dine traumers greb i dig.

Din investering er kun 97 kr! 

VIGTIGT: STARTER 12. MARTS!
KOM MED I DAG!

Du får adgang til det hele via en App eller via din browser. Du bruge din telefon, tablet eller computer uden problemer. Du kan se videoerne præcis, når det passer dig. Du får en mail med link, hver gang en ny video frigives.
ALLE kan være med!

OBS! TILMELDING LUKKER 12. MARTS!
KOM MED INDEN!

TRAUMERS ENORME betydning for vores trivsel er det VIGTIGSTE NYE!

Over 25 års arbejde
med traumebevidsthed
og traumer...


Internationale traume-eksperter peger på det og flere og flere behandlere og psykologer får øjnene op for den enorme betydning traumernes aftryk har på vores liv i dag.

Jeg har arbejdet med menneskers trivsel i mere end 25 år og traumer og nervesystemets store betydning er på ingen måde nyt for mig. Jeg har adskillige traumeterapeutiske uddannelsesforløb hos bl.a. Stephen Porges, Gabor Maté, Bessel van der Kolk, Peter Levine, Daniel Siegel i bagagen 
(Tjek mit CV ud her).

Mit personlige adelsmærke er, at jeg skaber praktisk sammenhæng mellem traumeterapeutiske værktøjer, mindfulness, compassion i en kropslig forståelse. Jeg er ikke "kun" ekspert i traumeterapi, men også i menneskelig natur og vores  psykiske og fysiologiske kompleksitet. Dybde og bredde baseret på viden og årelang erfaring.

Og... så formår jeg at omsætte denne dybe fagligt og evidensbaserede viden til livsnær dagligdag.

Altså noget, du kan bruge helt konkret og lavpraktisk i dit liv.

Og. Så er jeg tilgængelig. Du kan skrive til mig nårsomhelst og få et svar retur. Ikke et autosvar. Ikke fra en personlig assistent - men fra mig.

Når jeg siger, at det vigtigste for mig er, at du får det godt.
Så mener jeg det!

Kærligst,

Floranamastesmall kopi

⭐︎ ⭐︎ ⭐︎ ⭐︎ ⭐︎

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  Det, jeg har oplevet ved at følge Floras indsigter, er nærmest magisk!!
  Med Flora som guide føler jeg mig i erfarne og kyndige hænder. Det er nemt at forstå og jeg kan på det varmeste anbefale at følge Flora i hendes univers af indsigt og lærdom - et univers, der inspirerer og guider fra en velfunderet platform af viden.

  Annette Tulstrup ,

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  At være i Floras verden er forbundet med så megen indsigt og omsorg, så megen viden og så megen kærlig venlighed. Flora har for altid åbnet døren ind til en smuk verden, der har givet mig en hverdag med øget ro og balance, og et bevidst nærvær i selv de små almindelige dagligdagsting, der hjælper mig med at håndtere de store udfordringer, livet også byder på.

  Dorthe Kjær Nielsen ,

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  Jeg har aldrig vidst, at traumer også kunne opstå drypvis og det har i den grad ændret min opfattelse af min barndom, mit liv og mig selv. Min kærlighed og medfølelse til mig selv er blevet meget større i den tid, jeg har fulgt dig og det er takket være dig og din måde at undervise på og i det hele taget i din måde at være menneske på.

  Lisbeth Trane ,

FAQ

Spørgsmål og Svar

Få svar på dine spørgsmål her - eller skriv til info@livsbevidsthed.dk

Ja!

Og ja, jeg ved godt, at det er hamrende billigt og laaaangt under, hvad mine forløb ellers koster.

Men forståelsen af traumer og traumernes betydning for vores trivsel, overskud og glæde er så vigtig, at jeg har besluttet mig for at lave dette unikke MINI KURSUS til den absolut laveste pris, jeg overhovedet har kunnet gøre, så alle kan være med.

Så - ja! - din investering er kun 97 kr. Der er ingen bindinger. Der er intet abonnement tilknyttet. Du får adgang til hele forløbet i kursusperioden t.o.m. 31. marts.

Jeg sender dig mails med links og alle oplysninger, så der er heller ikke noget at være i tvivl om.

Det eneste, du skal gøre, er, at tilmelde dig og suge til dig så meget som overhovedet muligt frem til 31. marts, hvor forløbet slutter og lukker ned.

Det giver næsten sig selv... men jeg kan godt love dig, at værdien, du får, er mange, mange gange din investering... (Klik her for at komme med >>>)

'Opdag Vejen til Frihed fra Traumer' er et online kursus, som du nemt kan følge via din computer, din tablet eller via den smarte Simplero App.

Forløbet består af 4 videosessions:

1. Forståelse af traumer - Frigives Tirsdag 12. marts kl. 19:00
- Introduktion til "traumebevidsthed" og betydningen for helingsprocessen

2. Hvorfor er det så svært? - Frigives Torsdag 14. marts kl. 19:00
- Forståelse af nervesystemet og cellernes hukommelse

3. Nøgler til heling - Frigives Søndag 17. marts kl. 12:00
- Konkrete redskaber og metoder, der hjælper til at forløse traumer

4. Opsamling og vejen videre - LIVE SESSION - Tirsdag 19. marts kl. 17:00
- Opsummering, Q&A og vejen videre frem

Til hver videosession følger der PDF med viden, værktøjer og redskaber, du kan bruge.

Udover forløbet inviteres du med i en lukket gruppe på Facebook, hvor jeg også lægger videoer og inspiration og værktøjer op i løbet af ugen.

Nej. Overhovedet ikke.

Du kan være med på din computer, din tablet eller din telefon via din normale internet-browser. Du kan også - med stor fordel - hente den supersmarte Simplero App og så har du forløbet liggende her - nemt og enkelt - i hele kursusperioden.

De tre første sessioner er videosessioner, som frigives på fastsatte tidspunkter. Du kan se dem, når de frigives eller indtil forløbet lukkes ned d. 31. marts kl. 24:00.

Livesessionen bliver optaget og lægges op i forløbet hurtigst muligt derefter. Du kan se replay/optagelsen indtil forløbet lukkes ned d. 31. marts kl. 24:00.

Forløbet kører over uge 11 med live opsamling d. 19. marts fra kl. 19 til ca. 20.

Sessions og live-session-optagelsen vil være tilgængelige t.o.m. 31. marts kl. 24:00, hvor forløbet lukkes ned igen.

Den lukkede Facebook gruppe åbnes 1. marts og lukkes igen d. 31. marts kl. 24:00.

'Opdag Vejen til Frihed fra Traumer' er til dig, der er fast besluttet på agere - gå "all in" så at sige. Min erfaring er, at når vi tager det alvorligt og sammen skaber en fælles energi med et fælles mål, så rykker vi allesammen for alvor. Derfor kører forløbet over den ene uge 11 - med opsamling og live session om tirsdagen efter - og så har du adgang til videoerne i 14 dage, så du stadig kan nå at få fuldt udbytte og være med samtidig med, at energien er høj og fællesskabet er stærkt.