Hjertevejen

 

Vejen ud af Stress, Angst, Tankemylder,
Bekymringer, Frygt og Tanken om, 
at du ikke er god nok!


JA! Send mig HJERTEVEJEN på udgivelsesdagen!
Flora med Solsikke - www.livsbevidsthed.dk

Hjertets vej...

At gå hjertets vej er måske det sværeste, vi kan gøre. Samtidig er det også smukkeste og mest healende. For os selv. Og for vores liv.

Vi lever i en verden, hvor det på mange måder er blevet normalt at tro, at det mentale er vigtigere end vores hjerte og vores krop.

Vi er blevet separeret fra en helhedsopfattelse, der ofte er så afgørende for, at vi trives og kan være sunde mennesker i balance.

Hjertets vej er vejen tilbage til os selv. Tilbage til nærværet. Og magien i livet.

Det er den vej, jeg inviterer dig med på her...

Hjertevejen.

Kærligst,
Flora underskrift

Hvorfor Hjertevejen...?

I vores samfund kan kærlighed så let komme til at blive opfattet som banalt.

Men i den tilgang har vi helt glemt, hvor fundamentalt kærlighed er for, at vi kan trives og være sunde og velfungerende mennesker.

Vi er det pattedyr, der er i længst tid efter fødslen er sårbart og dybt afhængigt af omsorg fra vores nærmeste omsorgsgivere for at kunne klare os og vokse i tryghed og sikkerhed.

Vi har brug for kærlighed for at vokse.

Det er faktisk basalt: Når ikke vi får omsorg og kærlighed, så visner vi og tørrer ud indvendigt. En del af os dør og vi trives ikke.

compassion hjertevejen www.livsbevisthed.dk

Et helt enkelt og relativt simpelt forsøg indenfor mindfulness forskningen underbygger det.

Her sendte man en gruppe forkølede - altså syge - studerende til lægen. Alle de studerende stod lige foran en afgørende og vigtig  eksamen, men var altså blevet syge. 

Man delte gruppen af syge studerende op i to mindre grupper og den ene gruppe kom til en læge, der blot kiggede kort på dem og derefter sagde: "Her tag det her, det vil hjælpe!". Intet andet. Kort og præcist.

Den anden gruppe af syge studerende kom til en læge, der undersøgte dem og sagde: "Åhh, det lyder da ikke godt her lige før eksamen! Her tag det her, så vil det hjælpe dig!"

Den ene lille bitte forskel. Det ganske lille dryp af empati, der lå i den anden læges ord, gjorde at de elever, der havde været hos den læge, klarede sig bedre til eksamen.

Indenfor Mindfulness og Positiv Psykologi forskningen findes masser af tilsvarende eksempler.

Hjertets vej er betydningsfuld.

Selvomsorg, selvkærlighed og compassion er betydningsfuld.

Det er Hjertevejen.

Hvad består Hjertevejen af?

NY BOG cover med kaffekop

Spritny Bog

Min helt nye bog Hjertevejen er central i vejen til hjertet.

Hjertevejen er både en personlig beretning om nogle af de skelsættende episoder i mit liv og en præsentation af compassion, selvomsorg og selvkærlighed - både som faglige, videnskabelige elementer og som livsnære og praktiske tilgange, som du kan bruge i dit eget liv.

Og det hele er krydret med smukke billeder, øvelser og modeller, som understøtter min helt særlige kropslige og praktiske - og ikke mindst hjertelige - tilgang til Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed.

En inspirerende bog. En brugbar bog. En bog til hjertet.

Tæt på 300 sider, illustreret, indbundet.

mockup-featuring-three-business-cards-lying-on-top-of-a-wooden-table-a6289

Smukke Hjertekort

48 kort med selvkærlige affirmationer.

Træk et kort og få inspiration og vejledning til særlige fokuspunkter og refleksioner, som du kan bruge i øjeblikkets magi. Kortene kan give dig kærlig vejledning hver eneste dag. Du kan spørge kortene, hvad du har brug for lige nu eller bruge dem som dagligt mantra og kærlighedsbudskab, der hjælper dig til at manifestere Hjertevejen i dit liv.

48 superlækre soft-touch cacherede kort m. guldtryk (9x12cm) i eksklusiv æske.

Kvinde - ligger i sofa med hovedtelefoner - mediterer

Helt nye Meditationer

8 helt nye meditationer eksklusivt indtalt til Hjertevejen.

Jeg har indtalt otte helt nye og dybe meditationer, som kan støtte dig i rejsen ad Hjertevejen. Her er korte meditationer, som du kan bruge i en pause i løbet af dagen - eller lange, dybe meditationer, som guider dig dybt ind i hjertet og din indre kærlighedskilde.

Meditationerne ligger på en lukket side, som du kan tilgå igen og igen, så tit og ofte du vil. Eller du kan hente meditationerne ned til din telefon, så du altid har dem med dig. Meditationerne er dine til evig eje.

8 guidede meditationer i forskellig længde og alle med hjerteåbnende egenskaber.

Skærmbillede 2021-09-04 kl. 14.22.21

Hjertevejens 3 'hjertekamre'

Hjertevejen består af de 3 elementer: 
Bog + Hjertekort + Meditationer.

De 3 elementer har både individuel kraft og energi - og sammen skaber de en smuk treenighed, som kærligt tager dig i hånden og guider dig ind i hjertet gennem nænsom og kyndig viden, visdom og vejledning fra Flora.

Hjertevejen udkommer ultimo oktober.

 

SE HER: SÆRLIG FORSALGSPRIS!

Normal pris

Bog 349,-
Hjertekort 449,- 
Meditationer 499,- 

I alt 1.297,- kr

Forsalgsrabat 400 KRONER!

Din investering kun 897,- kr


Hjertekort og bogen sendes fragtfrit til dig på udgivelsesdatoen (forv. ultimo oktober).
Ved forsalgsbestilling er du garanteret friholdt fra evt. prisstigninger og fragtomkostninger.


NB! Fotos af bog, kort mv er prøvefotos og endeligt design kan derfor variere.
 

 

JA! Send mig HJERTEVEJEN!

Hjertevejen healer alt

Hjertevejen rummer en større indre visdom om dig selv og gennem denne visdom giver hjertevejen dig en retning og redskaber, der hjælper dig med at være i livet i og fra hjertet.

Fra et dybere sted i dig.

Et sted, hvor du evner at kunne rumme dig selv med alt, hvad du indeholder og den vej igennem også at blive bedre til at rumme andre med alt, hvad de indeholder.

Og. 

Du bliver bedre til at rumme livet.

Compassion og hjertevejen er den dybfølte træning, der åbner dit hjerte helt op. Den giver dig et kærligt og rummeligt fundament at stå på i livet.

Hjertevejen handler på den måde også om, at lindre alt det, der opleves og føles svært i os.

At kunne række indad mod os selv med præcis samme følsomhed og omsorg, som du ville række ud mod en ven, der har det svært.

Det er en selvkærlighedsreaktion, der rummer en dybt accept af livet og dit indre med alt, hvad det end rummer.

Når vi vakler og når livet bliver svært og kræver meget af os, handler det ofte om, at vores fundament er gået i stykker eller måske aldrig har været bygget stabilt og solidt op.

Mange af de mønstre, vi slås med gennem vores liv, er mønstre, som er skabt tidligt i livet og nogle gange endda givet i “dåbs-gave” fra vores forældre og måske endda deres forældre. Vi kan, med andre ord, ikke rigtigt gøre for det.

pige med skygge - www.livsbevidsthed.dk

Men vi kan til gengæld lære at gøre noget ved det.

Vi kan lære at ændre vores måde at leve med disse mønstre på.

Så mønstrene ikke styrer os, men vi styrer dem og os selv.

Vi kan lære, at mønstre, overbevisninger og tanker ikke er farlige at mærke og vi kan indse og opdage, at det blot er menneskeligt også at være fanget i det svære og det mørke.

Hjertevejen giver dig styrke til og viden og visdom om, hvordan du bliver klædt bedst muligt på til at rumme livets både op- og nedture og med- og modgang uden at gå i stykker.

Når vi ikke har de rigtige værktøjer til, at rumme livets helt naturlige med- og modgang, så slår det os ud og skubber til vores indre styrke.

Det påvirker vores selvværd.

Vi bliver grebet af den indre kritiker, som konstant fortæller os, at vi ikke gør det godt nok. At vi burde tage os sammen. At vi burde gøre mere. Gøre mindre. Være mere. Være mindre.

Og.

At vi ikke er gode nok.

Det sætning er en af de stærkeste og hårdeste sætninger, vi kan have kørende på repeat i vores indre.

Og ofte har kørende på repeat. Desværre.

Den sætning nedbryder os ganske stille og skubber til vores oplevelse af verden og virkeligheden.

Og pludselig føler vi os fanget ind i en konstant tilstand af uro, frygt og måske angst og depression.

hardcover-book-mockup-of-a-woman-reading-3409-el1

Hjertevejen hjælper os til at forstå, at det er menneskeligt en gang imellem at være usikker, fanget i negative følelser, men at vi ikke behøver at drukne i dem.

På Hjertevejen lærer du, at du er OK, præcis som du er og at alle følelser har et budskab til dig og en fortælling om din måde at være i verden på.

Du lærer at styrke dig selv og dit ståsted i livet, så du ikke bliver væltet så let omkuld, når den indre kritiker springer frem og angriber. Hjertevejen går altså både indad - at fylde os selv op med compassion og at vi med det, evner at heale gamle sår og mønstre i os og lade os fylde op med omsorg og kærlighed. Og den går udad, så vi også formår at skabe stabile og kærlige relationer til verden omkring os.

Det er den rejse, som Hjertevejen vil invitere dig med på.

Alt, du vil lære, opdage og blive kærligt inviteret ind i, er baseret på den nyeste viden og psykologiske forskning med min helt særlige livsnære og jordnære tilgang til kroppens, nervesystemets og cellernes betydning for vores både fysiske og psykiske såvel som åndelige velbefindende og - ikke mindst - til den kærlige venlige tilgang, som healer alt.

"Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden."

Kom med. Og lad os gå Hjertevejen sammen.

JA! Send mig HJERTEVEJEN!
Hjertevejen bog cover på hvid baggrund

Hjertevejen bogen

Hvis du vil bestille bogen alene i forsalg, så er det naturligvis også muligt.

 

BESTIL BOGEN ALENE HER >>>