10 uger
til dit barns (og din) trivselPresset på børn og voksne har aldrig været større!

Iflg. Stressforeningen er op mod 35.000 danskere sygemeldt hver eneste dag pga. stress.

Nye undersøgelser viser det samme: Hvert år stiger antallet af stress-, angst- og depressionsramte.

Vi har aldrig haft det bedre - rent materielt - end vi i stor udstrækning har det nu.

Men paradoksalt nok, har vi aldrig haft det mentalt og psykisk værre, end vi har det nu.

Vores børn går ikke ram forbi.

Indenfor de sidste 15-20 år er der sket en betydelig stigning i antallet af børn, der får stillet en psykiatrisk diagnose og som kommer i behandling.

Iflg sundhed.dk er ADHD den hyppigste børnepsykiatriske forstyrrelse og 2-3% af alle børn og unge under 18 år i Danmark er i behandling for ADHD med medicin.

 “Børn i dag vejes og måles mere end nogensinde før.Og selv hjemme mødes de af endnu flere krav fra ambitiøse og stressede forældre.”

Sådan siger eksperterne om det, de kalder “præstationssamfundets konsekvenser for vores børn”.

En rapport fra Vidensrådet for Forebyggelse fortalte helt tilbage i 2014, at hver femte 10-24 årige ofte følte sig stresset.

Det er skræmmende tal. 

Og det er endnu mere smertefuldt at stå midt i det. Og føle sig magtesløs.

For hvad gør man, når man hænger fast i hamsterhjulet og i bund og grund bare kæmper for at komme igennem. Og godt inderst inde ved, at det er helt galt.

Og godt inderst inde ved, at hverken du selv eller dit barn fortjener det.

Det giver jeg dig mit bud på her. På en måde, så du kan bruge det. Praktisk. Så det virker. I dit og dine børns liv!

Du har den vigtigste nøgle til dit barns trivsel...

Børn lever altid op til det, vi som forældre tror om dem.

Mellem linjerne: Det er dig og dine handlinger og din tilstand, der skaber den virkelighed dit barn efter bedste evne manøvrerer i.

iStock-842921614.jpg

Dette 10 ugers forløb er til alle mødre - og fædre - der vil give deres barn (børn) det allerbedste med på vejen og i starten af livet.

De 10 uger er til dig, der er...

 • mor - eller far - til de små børn på 0-3 år.
 • mor - eller far - til de lidt større børn på 4-9 år
 • mor - eller far - til de spændende præ-teenagers på 10-12 år
 • mor - eller far - til de "farlige" teenager på 13-19 år
 • mor - eller far - til de større - og nye voksne - forbi de 20 år

Du får masser af viden, værktøjer, inspiration, guldkorn og input til, hvad du kan gøre for at skabe trivsel, nærvær og overskud hos dig selv som forælder og dermed dit barns vigtigste omsorgsgiver.

Og opleve, hvordan det smitter. Positivt. Hos dig. Og hos dit barn eller dine børn.

Konkrete løsninger, du kan bruge!

Jeg giver dig praktiske og livsnære løsninger, som har sin oprindelse i den nyeste forskning fra nogle af de førende eksperter indenfor børnepsykiatri, mindfulness og livsbevidsthed.

Det er løsninger, jeg selv bruger i mit eget personlige liv og i mit professionelle liv som underviser, rådgiver og ekspert i mindfulness, relationsarbejde og livsbevidsthed.

Resultatet er...

 • glade
 • velfungerende
 • charmerende
 • skønne

børn... som trives! Og du vil opdage, at du har det på præcis samme måde!

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift

 

Floranamastesmall kopi

Vejen til dit barns (og din) trivsel giver dig...

Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.50.56
Forståelse af og indsigt i dig selv: Det starter altid med os selv. Det handler ikke om at "fixe" noget, men om at blive bevidst om din store betydning som forælder.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.56.10
Forståelse og indsigt i dit barn: Når du forstår dig selv, kan du også bedre forstå dit barn. Hvad går dit barn igennem. Hvad er vigtigt for dit barn. Og hvad er knapt så vigtigt. Gennem bevidst nærvær åbner du for en direkte kanal fra dit barns hjerte til dit hjerte.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 14.01.05
Konkrete og brugbare værktøjer: Mindfulness er et fantastisk værktøj til at skabe nærvær og til at balancere og berolige nervesystemet. Du får spritnye meditationer - til dig selv og dit barn - uanset alder. Du får input til skønne aktiviteter, I kan lave sammen. Og du får timevis af videoer med viden, visdom og inspiration fra nogle af verdens førende eksperter.
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.52.11
Uvurderlige erfaringer og input fra mødre og fædre præcis som du: Du får adgang til det lukkede on-line forum, hvor der ligger masser af materiale og hvor du kan dele dine erfaringer og opdagelser og læse andres. Og du kan stille spørgsmål om lige præcis din konkrete situation. Og få svar!
Skærmbillede 2019-04-28 kl. 13.51.30
Fokus på styrker og det, der virker: Du hører om de grundlæggende samspilstemaer og styrker, så du og dit barn kan fokusere langt mere på det, der virker - istedet for det, der ikke virker. Det giver jer succes og skaber en positiv spiral, som kun vokser og gør jer stærkere og gladere.

Din investering:

798,- kr

Én investering. Intet tilkøb. Intet abonnement.


Du får:

10 videoer med brugbar viden og praktiske tips

Derudover får du:

 • Bogen "Vejen til dit barns (og din) trivsel som E-BOG praktisk delt ind i kapitler og afsnit, så du kan finde lige det, du har brug for - eller læse hele bogen som E-bog på din telefon, tablet eller computer - uanset hvor du er.

 • 10 supergode MEDITATIONER, som du kan hente ned til din telefon eller MP3 spiller og bruge igen og igen. Uden begrænsninger eller abonnement.

 • ALLE værktøjer og modeller fra bogen, som du kan hente ned som PDF'er. Ligeså tit, du vil. Lige så mange gange, du vil. Uden begrænsninger eller abonnement.

 • KÆMPE videotek med inspirerende videoer, som jeg har udvalgt personligt til dig - med nogle af verdens førende eksperter og forskere.

 • Åbent FORUM, hvor du kan dele dine refleksioner, opdagelser eller spørgsmål. Du kan læse og lade dig inspirere af andres opslag. Og jeg svarer løbende på alle spørgsmål.

 

Det hele ligger nemt og enkelt tilgængeligt og du kan bruge forløbet på din telefon, tablet eller computer - det, der passer dig bedst.

Du får helt ny viden om dig selv og dit barn. Og masser af praktiske og anvendelige værktøjer og tips, du kan bruge direkte i dit og dit barns liv.

Og ikke mindst, at du præcist får at vide, hvad DU kan gøre for at give DIT barn (og dig selv) det allerbedste med i livet.

 


Hvorfor kan jeg give dig værdifuld viden og helt nye veje at gå?

Ja, det første, der falder mig ind, er jo at fortælle dig, at jeg selv er mor - og har prøvet det meste i min tid som mor.

Fra nybagt mor - til fraskilt mor - og derefter enlig mor - med flere tvivlsomme forhold og uheldige oplevelser med min ældste datter. Og trælse konflikter med eks-manden. Datingforløb. Sygdom. Stress. Til pludselig nu at finde mig selv i en lykkelig familie med et vidunderligt bonusbarn og endnu et nyt skønt barn - altså tre børn i alt. Som i kraft af deres forskellige opvækst og personligheder virkelig har lært mig meget. Og stadig gør det.

Og så er der naturligvis lige det faglige. Som selvfølgelig ikke er helt uvæsentligt.

I den forbindelse er "Vejen til dit barns (og din) trivsel" ikke min første bog om børn og vores forhold til dem som voksne. Tilbage i 2012 skrev jeg bogen "Pædagogisk Mindfulness" for Forlaget Dafolo.

I de sidste mange år har jeg gennemført pædagogiske relationsforløb hos børne- og pædagogiske afdelinger og områder hos flere danske kommuner.

Udover mine mange og omfattende uddannelser og forløb i mindfulness, compassion og livsbevidsthed, er jeg uddannet ergoterapeut, proceskonsulent med speciale i Appreciative Inquriy og systemisk forståelse, executive coach, NLP-practitioner samt ICDP uddannet o.m.m.

I 2009 gennemførte jeg et styrke, mindfulness og compassion projekt i engelske skoler med Jennifer Fox Eades og er uddannet i konflikthåndtering i et narrativt perspektiv hos Allan Holmgren og positiv psykologi hos Robert Biswas-Diener.

Senest har jeg arbejdet en del med kroppens betydning for vores fysiske såvel som psykiske sundhed. Og hvordan alt i kroppen hænger sammen med vores levede liv - ja, faktisk selv helt tilbage fra da vi lå som fostre og babyer i vores mors mave.

Nervesystemets komplicerede og indgribende sammenhæng med fascierne og tarmen og hvad det betyder for den måde, vi tænker og reagerer på.

Og jeg kan fortsætte listen nærmest i det uendelige.

I allersidste ende falder det alligevel altsammen tilbage til det, jeg startede med at skrive. Og det sted, hvor jeg helt klart har oparbejdet min allerstørste og vigtigste viden.

Nemlig som mor. Med alt det, det indebærer.

Og det vil jeg gerne give videre til dig.

Hvad siger andre...

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Floras helt særlige visdom og kærlige måde, at tale om så vigtigt et emne som vores børn på, går lige i hjertet på mig.

  Flora skriver: Lyt til dit hjerte og følg det.

  Min anbefaling er: Lyt til Flora og følg hende.

  Hun har en befriende ærlig, hjertelig, let og samtidig klar og præcis måde at formidle på. Og uanset hvor og hvad jeg står i som forælder, mødes og gribes jeg hele vejen igennem i denne fine og vigtige bog.
  For mig er Floras bog en hjælp, du kan række ud efter, både som forældre og som fagperson. Bogen er marineret ind i tillid og tro. Ingen løftede pegefingre. Bogen er fyldt med en skøn deling af helt konkrete fif og mulige veje at gå sammen med dit barn, og dit møde med alle børn og unge og hviler på Floras kærlige tro på og viden om os mennesker.

  Med denne bog og dets online forløb åbnes der op for muligheden for at skabe mere at det, der allerede virker. Og slutte fred med det, som var og allerede er.

  Det er hverdagslykke for mig.

  Af hjertet tak for denne bog. Endnu et "must read" fra Flora, uanset hvor du er lige nu.”

  Områdeleder, dagtilbud 0-6 årige

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  “Jeg synes, bogen indfanger ikke blot den voksnes betydning og ansvar i forhold til barnets trivsel, den fanger også et håb. Håbet om, at der er noget, der kan ændres. Håbet om, at jeg som forældre kan gøre noget. Og at det, der kan gøres for at skabe bedre trivsel ikke handler om materielle goder, rejser, legeland eller lignende, men om noget så simpelt som det at være sammen. På trods af hvor enkelt det kan lyde at være sammen, er det min oplevelse, at netop det kan være en stor udfordring for mange. Jeg elsker, hvordan du i bogen netop imødekommer denne udfordring ved at give utallige eksempler på, hvordan jeg som forældre kan være med mit barn – eller hvordan jeg kan være med mig selv. Jeg elsker, det bliver understreget flere gange, at bogen ikke handler om dogmer og burde/skulle, men om inspiration og invitation. Mega spændende at der er tilknyttet online forum med endnu flere tips og tricks.”

  Specialpædagog

 

Det er aldrig for sent at få

en lykkelig barndom