Når du vil dybere


Florastandinglille kopi

Et kvalificeret og professionelt menneske, der støtter, skubber og holder


Nogle gange har vi brug for en kærlig kvalificeret hånd, der tager os og guider os videre derfra, hvor vi er lige nu.

Det kan være, det er svært at se det hele billede. At få overblikket. Det kan også være konkrete og akutte problemer, udfordringer eller traumer, der kræver forløsning og løsning.

Det kan også være, du har brug for en mentor eller supervisor i dit professionelle virke eller i din personlige praksis.

Uanset hvad, så har du muligheden for at få min hjælp i 1:1 sessions eller forløb.

Du kan være sikker på, at du vil få "rene ord for pengene", forstået på den måde, at jeg ikke arbejder med længere psykologiske udredninger og forklaringer. Jeg går mere direkte til værks. Det betyder også, at jeg giver dig konkrete opgaver og mål, som - hvis du følger dem - vil give dig positive resultater.

Herunder kan du se de muligheder, du har.

Kontakt mig endelig på flora@livsbevidsthed.dk, hvis du har spørgsmål eller hvis du har brug for at drøfte din specifikke problemstilling eller dine mål.

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift

Dine muligheder...

Herunder kan du se de 3 muligheder, du har for 1:1 sessions eller forløb. Hvis du har spørgsmål - eller du måske har konkrete problemstillinger og mål, som du gerne vil drøfte med mig, så send mig en mail på flora@livsbevidsthed.dk

Coaching / Terapi

En samtale kan forløse meget.

Måske er der konkrete problemer eller udfordringer, som du har brug for hjælp til at få placeret og finde en vej i eller gennem. Stress, angst, frygt, uro. Parforhold. Børn. Kort sagt - alle de udfordringer, som vi kan møde i livet.

Jeg arbejder med intuitiv og faglig rådgivning baseret på min årelange erfaring og indsigt i bl.a. NLP, ergoterapi, mindfulness, compassion og traumeterapeutiske værktøjer.

Mine input til dig vil ikke så sjældent også indeholde kropslige øvelser og vejledning, som handler om at forløse de traumer og låsninger, der ofte sidder i kroppens hukommelse.

Samtalerne foregår online via FaceTime eller Messenger. Vi kan også lave en session via Zoom, hvis du ikke har mulighed for at bruge de andre værktøjer.

Det betyder, at du kan gennemføre samtalen trygt i dit eget hjem - uanset, hvor i landet (eller udlandet for den sags skyld) du bor.

Kontakt mig for at booke en tid.

Kropsterapeutisk hjælp

Alle vores mentale problemer og udfordringer har tråde ned i kroppen. Derfor skal kroppen med i behandlingen.

I de kropsterapeutiske behandlinger arbejder vi både med samtale, øvelser og kropslige behandlinger.

Det kan være behandling af nervesystemet gennem fascieblødgørende behandling og - ikke mindst - åndedrættet.

Udover min sundhedsfaglige baggrund som ergoterapeut og min store indsigt i traumeterapeutiske værktøjer har jeg arbejdet i mere end 20 år med Yoga og Flora Flow© (særlig blid, fascieblødgørende bevægelse). Derudover er jeg certificeret Breathology Instructor hos Stig Severinsen (MSc - Master of Science - i biologi og PhD i medicin), hvorfor åndedrætsøvelser og -træning især vil indgå i den kropsterapeutiske behandling.

OBS! Jeg har meget få ledige tider til kropsterapeutisk behandling, som foregår fysisk i Næstved. Derfor kan der være ventetid på tider.

Kontakt mig for nærmere aftale.

Supervision og 1:1 Masterforløb

Hvis du arbejder professionelt med Mindfulness, Compassion eller Traumeterapi i dit virke - som underviser, behandler eller konsulent har du brug for løbende supervision.

Både til konkrete problemstillinger, men også som et vigtigt element i din egen daglige praksis og "skærpelse af sværdet".

Jeg har plads til ganske få supervisionsforløb. Kontakt mig på mail for yderligere aftale eller oplysninger.

Hvis du har ambitioner om at opnå det, jeg ikke er bleg for at kalde den bedste mindfulness underviser uddannelse - som Life & Mindfulness Educator© - så er det muligt i 1:1 Master forløb.

Vi lægger sammen en specifik uddannelsesplan, som tager udgangspunkt i din faglige og uddannelsesmæssige baggrund og som har det mål, at du - når du har gennemført forløbet - vil kunne kalde dig Life & Mindfulness Educator©, hvilket bl.a. kvalificerer dig til at undervise i HMSR© stressreduktions- og mindfulness forløbet.

Kontakt mig for yderligere oplysninger.

 

 

 

 

 

 

Jeg er her for at hjælpe...