FLORA 1:1


Du har forskellige muligheder, hvis du gerne vil arbejde direkte med mig.

Det kan være, du har brug for vejledning og råd, måske i forbindelse med livskriser eller konkrete udfordringer, som du står i. Jeg arbejder med intuitiv rådgivning baseret på min årelange erfaring og indsigt i NLP, ergoterapi, mindfulness, compassion og traumeterapeutiske værktøjer.

Du kan også bruge mig som supervisor, sparringspartner eller coach måske i forbindelse med din mindfulness- eller uddannelsespraksis. Jeg har gennem de sidste 10-15 år hjulpet mange forskellige mennesker i alle professionelle hverv og med forskellig baggrund.

Du kan være sikker på, at du vil få "rene ord for pengene", forstået på den måde, at jeg ikke arbejder med lange psykologiske udredninger og forklaringer, men går mere direkte til værks. Det betyder også, at jeg giver dig konkrete opgaver og mål, som - hvis du følger dem - vil give dig positive resultater. Mine input til dig vil ikke så sjældent indeholde kropslige øvelser og vejledning, som handler om at forløse de traumer og låsninger, der ofte sidder i kroppens hukommelse.

Kontakt mig endelig på flora@livsbevidsthed.dk, hvis du har spørgsmål.

Samtale

En samtale, hvor jeg bl.a. arbejder med særlige teknikker til at komme "forbi" de tankeskabte forsvarsmekanismer, der ofte står ubevidst i vejen for forløsningen og forandringen.

Vi bærer ofte på en skjult frygt, smerte, sorg eller vrede, som blokerer og står i vejen for det, vi søger og drømmer om.

Gennem samtale og får du en intens, dyb og meget effektiv session, som vil skabe transformation og forandring på et niveau, som du sandsynligvis ikke har oplevet tidligere.

Samtalerne foregår online via FaceTime eller evt. Zoom.

En session varer 60-75 minutter og prisen er 1.200 kr.

Skriv til mig her for at aftale nærmere...

Mindfulness Supervision

Hvis du arbejder professionelt med mindfulness - som underviser, lærer, pædagog el.lign. er det vigtigt, at du er i løbende supervision.

Supervision er vigtigt for både at sikre den faglige kvalitet i dit arbejdet og - ikke mindst - din egen balance og dit velbefindende i de ofte udfordrende profesionelle og menneskelige sammenhæng, du arbejder i.

Samtalerne foregår online.

Skriv til mig her for at aftale nærmere...

Mindfulness Educator
Master Class

Hvis du drømmer om at kunne undervise i Mindfulness og Livsbevidsthed på højt niveau, så er dette vejen for dig.

Jeg tager ganske få, kvalificerede elever ind hvert år, som ønsker at gå all in på at kunne undervise i mindfulness, compassion og livsbevidsthed på højt niveau.

Master Class bygges op 100% individuelt med baggrund i dine kvalifikationer, ønsker og mål.

Det er en betingelse, at du har en daglig meditations- og mindfulnesspraksis og en dybfølt intention og dedikation.

Du skal være indstillet på at investere tid og ressourcer i forløbet, som minimum vil strække sig over 12 måneder og evt. længere, afhængigt af den individuelle plan, vi lægger.

Hvis forudsætningerne er til stede, kan jeg garantere dig, at du vil få den mest kvalificerede mindfulness underviser uddannelse, du kan forestille dig, hvor du bl.a. får lejlighed til at arbejde tæt sammen med mig undervejs i dit uddannelsesforløb.

Skriv til mig her med din motivation og evt. spørgsmål...