1:1

Samtalen, der kan hjælpe dig videre


Floranamastesmall kopi

En retning

Nogle gange har vi brug for en kærlig hånd, der tager os og guider os videre derfra, hvor vi er lige nu.

Det kan være, det er svært at se det hele billede. At få overblikket. Det kan også være konkrete og akutte problemer, udfordringer eller traumer, der kræver forløsning og løsning.

Det kan også være, du har brug for en mentor eller supervisor i dit professionelle virke eller i din personlige praksis.

Uanset hvad, så har du muligheden for at få min hjælp i 1:1 sessions eller forløb.

Jeg arbejder med intuitiv og faglig rådgivning baseret på min årelange erfaring og indsigt i bl.a. NLP, ergoterapi, mindfulness, compassion og traumeterapeutiske værktøjer.

Du kan være sikker på, at du vil få "rene ord for pengene", forstået på den måde, at jeg ikke arbejder med længere psykologiske udredninger og forklaringer. Jeg går mere direkte til værks. Det betyder også, at jeg giver dig konkrete opgaver og mål, som - hvis du følger dem - vil give dig positive resultater.

Mine input til dig vil ikke så sjældent også indeholde kropslige øvelser og vejledning, som handler om at forløse de traumer og låsninger, der ofte sidder i kroppens hukommelse.

Kontakt mig endelig på flora@livsbevidsthed.dk, hvis du har spørgsmål.

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift


Hvordan foregår det?

I første omgang kontakter du mig allerbedst på mail. Fortæl kort om, hvorfor du skriver til mig og hvad du håber på at opnå.

Jeg svarer dig så hurtigt som muligt og så kan du herfra afgøre om du evt. vil gå videre.

Computer på bordet i camperen udsigt til stranden

Samtalerne foregår online via FaceTime eller Messenger. Vi kan også lave en session via Zoom, hvis du ikke har mulighed for at bruge de andre værktøjer.

Det betyder, at du kan gennemføre samtalen trygt i dit eget hjem - uanset, hvor i landet (eller udlandet for den sags skyld) du bor.

I helt særlige tilfælde kan vi aftale fysiske session. I så fald foregår de i Næstved efter særlig aftale.

Men. Allerførst.

Skriv til mig på mailen...

 

 

 

 

 

 

Jeg er her for at hjælpe...