Mindfulness Uddannelsen

En af de mest anerkendte og omfattende mindfulness uddannelser.
Som du gennemfører hjemme i din sofa.

Floranamastesmall kopi

Nuets magiske kraft

Mindfulness handler i bund og grund om at være til stede i nuet i fuldkomment nærvær. Uden filter. Uden dom.

Men i ægte accept af det, der er.

Det er dog ikke noget, vi 'bare lige' gør. Ofte er vi nemlig fanget i fortiden. Eller i fremtiden.

Bekymringer, frygt, angst, tankemylder, stress, uro.

Mindfulness er løsningen på vores indre uro og ubalance. Simpelthen.

MINDFULNESS UDDANNELSEN her er måske den allerbedste og mest effektive vej, du kan vælge.

Og jeg er med dig hele vejen.

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift


Den personlige  mindfulness uddannelse

Simona Pilolla ligger på sofaen med computeren og er meget optaget

MINDFULNESS UDDANNELSEN er din egen personlige online mindfulness uddannelse, som du kan bruge igen og igen - når som helst og hvor som helst!

MINDFULNESS UDDANNELSEN er bygget på en af de mest eftertragtede mindfulness-uddannelser, der i over 10 år har uddannet mange, mange  mennesker i Mindfulness og Livsbevidsthed.

Uddannelsen er bygget op over 9 moduler, som du gennemfører trin-for-trin. Du guides langsomt igennem og får i dit helt eget tempo masseret mindfulness ind i dig og i dit liv gennem praktiske øvelser, livsnær teori og viden og et nemt og tilgængeligt forløb, som du kan vælge at følge på computer, tablet eller den smart App, så du altid har det med dig.

Du får masser af viden. Masser af øvelser. Masser af meditationer. Masser af yoga. Masser af værktøjer. Masser af fællesskab. Masser af støtte og opbakning. Masser af det hele.

Kom med i dag. Så er du i gang om få minutter.

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "Fantastisk forløb! Mit liv er ikke mindre end ændret på alle fronter - i relationen med mig selv, som med andre. Flora er eminent dygtig til at føre en gennem hele forløbet, du kan tage det i det tempo, som du selv bestemmer, og platformen med alle modulerne er virkelig godt bygget op og sat sammen. Jeg har følt mig enormt tryg gennem hele forløbet og har lært så enormt meget, ja, det har som sagt ændret mit liv!"

Fuld opmærksomhed på det, du lige nu og her beskæftiger dig med


Mindfulness er kunsten at være i nuet. Ren og uden bedømmelser. Tilstedeværelse med alle sanser vågne.

Mindfulness stammer oprindeligt fra buddhismen og yogaen - ud fra en meditativ evne til at se virkeligheden, som den er. At være opmærksom og nærværende - uden at dømme eller tillægge tingene anden værdi eller betydning end den, der er tilstede i nuet.

Det handler ikke om at ignorere følelser eller tanker, men om at observere dem med nysgerrighed, accept og kærlig venlighed og på den måde kunne betragte og forstå, hvad der i bund og grund driver dig og hvilke tankemønstre og kropslige erindringer, du går rundt med.

Med mindfulness lærer du, ikke at identificere dig med tankerne og følelserne.

Du har tanker. Du er dem ikke.
Du har følelser. Du er ikke dine følelser. 

Du lader altså ikke tankerne eller følelserne "stikke af" med dig. Du opdager tanken og følelsen. Møder den med accept og kærlig venlighed. Og kan vælge at handle på følelsen - i stedet for at lade dramaet fra nuet overtage.

Simona Pilolla brænder salvie

Det smukke ved mindfulness er, at når du lærer at være åben på en ikke-dømmende måde, kan du give slip på indgroede mønstre og tankevaner.

Og du kan møde verden, omgivelserne og dig selv på en ny måde.

Og derigennem skabe helt nye muligheder.

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  Jeg mener, at MINDFULNESS UDDANNELSEN har været den bedste gave, jeg kunne give mig selv!

  Forløbet har bidraget med en øget indre ro og balance, jeg ikke tidligere har oplevet. Men ikke blot på det personlige plan har det skabt ændringer også fagligt har det bidraget med en enorm viden, jeg kan anvende i mit arbejdsliv – og måske i virkeligheden har manglet og som jeg ikke har kunnet finde andre steder.

  Forløbet adskiller sig ligeledes ved, at Flora stort set altid dukker op med små kloge sætninger, der kan være lige præcis de ord, du havde brug for, for at kunne ændre din dag i en positiv retning. Flora er altid med dig.

  MINDFULNESS UDDANNELSEN har kvalitet og et virkeligt højt fagligt niveau, der er lettilgængeligt, og tænk dig, Flora er altid tilgængelig. Hvis jeg har skrevet en mail med et spørgsmål, går der forbavsende kort tid, før et svar dukker op i min mailboks.

  Sidst, men ikke mindst eller uvæsentligt; det er virkelig billigt og du får så meget mere, end du betaler for. Du får adgang til en verden fyldt med så meget kvalitetsmateriale af høj faglighed, og du har evig adgang, hvilket er enestående.

Simona Pilolla solsikke bagom ryggen

Et 9 trins Mindfulness program, der er bygget på evidensbaseret faglig viden og Flora's unikke 'helt-nede-på-jorden' tilgang...

MINDFULNESS UDDANNELSEN er bygget ud fra Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen, som siden 2012 har vist flere hundrede (700+!) mænd og kvinder, hvordan mindfulness, compassion og livsbevidsthed kan give os et liv med lethed, nærvær, overskud og livsglæde.

Nu kan du - med 9 overskuelige og praktisk tilgængelige moduler - gennemgå denne mindfulness og livsbevidstheds-uddannelse, som - med garanti - skaber positiv forandring i dit liv.

En forandring, som varer ved!

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "Tusind tak for denne fantastiske online mindfulness uddannelse, Flora!

  Det har været så vigtig læring ift. min måde at være i livet på.

  Jeg har fået integreret meget mere ro og balance, som har været virkelig kærkomment efter en lang sygemelding pga. hjernerystelse og piskesmæld.

  Jeg er blevet meget bedre til IKKE at gå ind i mit indre drama og marinere mig ind i mine negative tanker, følelser, gamle mønstre og overbevisninger, men i stedet være nysgerrig og møde det der kommer uden at dømme det og knytte mig til det.

  Det har gjort, at jeg står meget stærkere, når jeg møder udfordringer og at der virkelig skal meget til for at vælte mig. Jeg er blevet langt bedre til at fokusere på alt det, der er at være taknemmelig for og for alt det, der faktisk virker i mit liv, end jeg tidligere har været.

  Det har været en fantastisk rejse! Tak for dig og for alt det du bidrager med. Du er en kæmpe inspiration!"

De 9 moduler, der fører dig  trin-for-trin igennem uddannelsen

Trin 1

Du lærer de helt grundlæggende ting. Hvordan møder du verden med friske øjne. Jeg giver dig NOAK modellen, som er min unikke 4-trins læresætning, du kan bruge til alt.

Trin 2

Vi går ned i kroppen og jeg lærer dig, hvorfor nervesystemet er så vigtigt i vores positive forandring. Jeg fortæller dig også om dine '3 hjerner' og hvordan du skaber tryghed i dig.

Trin 3

Vi går dybere ned i kroppen og tankeprocesserne. Hvordan skaber du luft til de automatiske tanker. Og hvordan får du mindfulness ind i din hverdag.

Trin 4

Det hele begynder at tage form i dig. Du lærer om de 3 vigtige forløsende veje: Berøring, Bevægelse og Åndedræt. Vi arbejder med Accept og dit indre "mulighedernes rum".

Trin 5

Vi arbejder med de 3 store T'er: Tålmodighed, Tillid og Tilgivelse. Du opdager, hvordan gamle låsninger slipper taget i dig og du åbner dig mere og mere for alt det nye og den, du i virkeligheden er.

Trin 6

Vi åbner for hjertet med Compassion. Jeg viser dig, hvor meget styrke og kraft, du bærer i dit hjerte og du lærer at skabe balance gennem hjertecoherence og selvomsorg.

Trin 7

Vi vækker din energetiske krop og åbner for kroppens sprog - lytter du? - Vi skaber  Bevidsthed på Tankerne - Bevidsthed på Følelserne - Bevidsthed på Sansningerne -  Bevidsthed på Følelserne.

Trin 8

Vi går dybere ned i kroppen og den implicitte hukommelse. Og vi arbejder med Mindful Kommunikation og Samspil - Ærlighed og Autenticitet. Og hvordan du er medskaber af virkeligheden.

Trin 9

Du oplever, mærker og erkender, at mindfulness er en tilstand, som skabes i cellerne i din krop. Vi forløser på dybt plan og folder din praksis helt ud, som en ny naturlig del af dit liv. Du mærker en ny lethed og frihed og sætter din intention og vej videre herfra.

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "MINDFULNESS UDDANNELSEN har givet stor indsigt i hvad mindfulness er og hvordan denne praksis kan bruges i hverdagen. Mindfulness er et livssyn en livsbevidsthed, ikke "bare" en stille stund med tæppe omkring kroppen med lyd fra en stemme, der fører dig rundt til de forskellige kropsdele.

  Uddannelsen og hele forløbet har givet grobund for at møde mig selv og andre fra et nysgerrigt kærligt venligt sted. Opnå at være mere i nuet og være der hvor du gerne vil være - ikke marinere dig i drama. Arbejde med accept, tilgivelse, intention, taknemmelighed, åndedrættet og meget meget mere.

  Forløbet er nemt at gå til, kan ses igen og igen. Er en blanding af teori og praksis - der er rigtig mange gode meditationer, som giver plads til at skabe dit helt eget mentale rum.

  Det er så dejligt at uddannelsen kan tages i mit eget tempo og samtidig kan du følge et forum på FB som giver så meget glæde og fedback. Her kommer ikke kun Flora, men også andre deltagere på forløbet med input og smukke billeder ift. deres oplevelser både glæde, nysgerrighed, taknemmelighed og udfordringer.

  Tak Flora, for dette fantastiske forløb!"

Simona Pilolla med telefon og en kop kaffe set oppefra

Nemt og enkelt!

Det hele ligger på din telefon

Du får et link til den smarte App, så du har MINDFULNESS UDDANNELSEN med dig altid.

Slut med at lede efter dine online forløb - 2 klik, så er du igang. Du kan markere alle videoer med "Gennemført", så du altid ved, hvor langt du er. Og du kan gå tilbage og se tidligere videoer ligeså tit, du vil. Og pause, stoppe, spole - præcis, som det passer dig.

En mindfulness uddannelse, som er med dig hver eneste dag - 24/7!

Og du kan være igang om et øjeblik...

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  Jeg er virkelig imponeret over denne uddannelse, som tilbyder så grundig en indføring i krop, sind og ånd. Jeg synes virkelig, at den er professionel bygget op med de 9 moduler, som på en uddybende måde inviterer mig ind til både at få indsigt, erkende og praktisere mindfullness. Wauw - et mesterværk!

  Du, Flora gør en kæmpe forskel, og jeg vil gerne sige dig TAK fra hjertet!

Din investering: 

3.998,- kr 

Det er blot én eneste investering, så har du adgang altid.
Intet abonnement! Intet tilkøb!

Hvis du betaler hele beløbet ved tilmeldingen får du 500 kroner i kontantrabat og dermed er din investering kun 3.498,- kr. 
Du kan også fordele din betaling over 10 gange á 399,80 kr - uden renter eller gebyrer!

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  MINDFULNESS UDDANNELSEN med Flora er en gave til alle, der har mod på at skabe en positiv forandring for sig selv. Flora er en virkelig dygtig formidler, og gør forløbet meget konkret og nærværende. Selvom det er et online-forløb, er hun hele tiden tæt på og nem at komme i kontakt med. Gennem forløbet har jeg fundet ind til mig selv og er blevet meget mere nærværende tilstede i nuet.

MINDFULNESS UDDANNELSEN forandrer dit liv...

Se og hør her, hvad 6 kvinder, som har gennemført forløbet, fortæller...

Mit liv er forandret! (Vibekes egne ord)

Her kan du høre, hvad Vibeke Bak Christensen fortalte mig i vores lille snak om MINDFULNESS UDDANNELSEN og hvad forløbet har betydet for hende.

Christina har opdaget, hvordan hun kan styre udenom dramaerne - både privat.. i forholdet til eks-manden... og på arbejdet.

Her kan du høre, hvad Christina fortalte mig i vores lille snak om MINDFULNESS UDDANNELSEN og hvad forløbet har betydet for hende.

"Du underviser på en meget pædagogisk og fangende måde, så jeg bare bliver så optaget af og suget ind til skærmen for at lære mere."

... sådan sagde Lene Søberg til mig for ikke sålænge siden.

Lene er selvstændig tandlæge med egen klinik og dyrker tennis på konkurrence-niveau, hvor hun bruger alt det, hun har fået med fra MINDFULNESS UDDANNELSEN.

Her kan du høre, hvad Lene fortalte mig i vores lille snak om hvad forløbet har betydet for hende.

Susanne havde kigget længe på min Life & Mindfulness Practitioner uddannelse i den fysiske udgave, men kunne ikke få det hele til at gå op. Men da den så kom her i ONLINE udgaven, slog hun til med det samme. Og blev faktisk EKSTRA glad for, at det var online...!

Her kan du høre, hvad Susanne fortalte mig i vores lille snak om MINDFULNESS UDDANNELSEN og hvad forløbet har givet hende.

Vicky havde allerede taget min fysiske Life & Mindfulness Practitioner uddannelse. Og alligevel valgte hun også at tage online udgaven. Det har hun ikke fortrudt et eneste sekund!

Her kan du høre, hvad Vicky fortalte mig i vores lille snak om hvad forløbet har gjort for hende.

Kirsten er dagplejer og tænkte, at hun egentlig levede mindfuldt og havde det godt. Alligevel sprang hun ud i det og opdagede, at hun faktisk kunne lære en hel del mere - og endte med at få det meget bedre og få en endnu større bevidsthed ... og en masse gode værktøjer, som hun nu bruger hver eneste dag.

Her kan du høre vores lille snak om MINDFULNESS UDDANNELSEN og høre hvad forløbet har betydet for Kirsten.

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "Jeg synes, det har været rigtig godt. Jeg er meget imponeret over, hvad jeg har fået ud af et online forløb.
  Forløbet er rigtig godt sat sammen, nemt og overskueligt."

Jeg er DIN personlige mindfulness ekspert

Floranamastesmall kopi
Jeg er - som din personlige guide og mindfulness og livsbevidsthedsekspert - med dig hele vejen.

Du kan skrive til mig når som helst. Du kan kommentere og dele dine refleksioner og spørgsmål til hver enkelt session i hele forløbet.

Og du kan deltage, bidrage, spørge og kommentere i den aktive og fantastiske,  anerkendende og opbakkende Facebook gruppe, som du får adgang til, når du er med.

MINDFULNESS UDDANNELSEN er meget mere end "blot" et on-line forløb, hvor du er overladt helt til dig selv.

Det er også et fantastisk fællesskab og en underviser, der er der, hver gang du har brug for det.
 • Flora - din krop og psyke ekspert

  MINDFULNESS UDDANNELSEN har hjulpet mig igennem mit stress og angstforløb. Forløbet har givet mig en viden, forståelse og bevidsthed om, hvad der sker i krop og sind, og hvor meget det hænger sammen.

  Jeg er taknemmelig for mig selv, fordi jeg valgte at gå denne vej. Jeg er taknemmelig for Flora og hendes omsorg og hjælpsomhed og forståelse.

  Dette forløb jeg gjort mig klogere på livet og givet mig troen på at jeg er god nok, som jeg er og at det bliver godt igen. Så kæmpe tak, Flora!

Slut med...

 • stress
 • angst
 • tankemylder
 • bekymringer
 • udbrændthed
 • utilstrækkelighed

Og slut med den selvødelæggende tanke om, at du ikke er god nok.

Simon Pilolla udmattet bekymret eftertænksom stresset

I dag lever mange af os under et konstant pres, som udfordrer os dybt. Der er nok, at bekymre sig om og forandringerne står i en evig kø.

Når vi bliver fanget ind af bekymringerne og følelsen af utilstrækkelighed og udbrændthed er det svært - ja, nærmest umuligt - at få enderne til at mødes.

Her er Mindfulness et fantastisk middel og en vej til at lære, hvordan du kan styre frit og ubekymret udenom dramaerne i dit liv.

Og lære at møde dig selv med accept, selvkærlighed og tillid til, at du er OK og at du fortjener det bedste?

Og - ikke mindst - lære, hvordan du undgår at ende tilbage i de samme blindgyder igen og igen?

Mindfulness er gaven til dit liv og til dig... vel at mærke... gaven, som aldrig holder op med at give!

(Og det får du endda min personlige garanti på!)

Tag beslutningen - og kom med i dag!

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "At høre Floras blide stemme guide mig igennem hendes store viden indenfor mindfulness, har været så spændende og lærerigt. Jeg er så taknemmelig for alt den inspiration og lærdom, jeg har modtaget på denne uddannelse. Det er nogle værktøjer, som jeg kan bruge resten af mit liv. Det er stort plus, at man kan tage uddannelsen online, og at man igennem hele forløbet indgår i et fælleskab, hvor man tydeligt mærker tilstedeværelsen af Flora!"

LMPonline på computer, tablet og telefon

Du får:

 • 9 moduler med +100 video-sessions
 • 6 yogasessions (over 4 timers yoga!)
 • 16 guidede meditationer, 2 kropsscanninger, 6 stilhedsmeditationer med guide plus 2 bonus meditationer
 • 3 flotte E-hæfter med teori, viden og værktøjer
 • 6 supergode PDF'er med værktøjer og øvelser
 • Lukket Facebook gruppe med fantastisk støttende fællesskab
 • Personlig og direkte kontakt til Flora
 • Flot Bevis, når du har gennemført

Du kan bruge forløbet fra din computer eller med supernem App på din tablet eller telefon.

Og du mister aldrig adgang til forløbet og materialet!
Du kan bruge det igen og igen! 

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "Det har været et meget dejligt og nyttigt forløb. Flora er virkelig velorienteret og erfaren. Sikke en enorm viden og favnende personlighed. Det er virkelig trygt og så dejligt frit, at man kan tage online sessionerne i det tempo man vil og når man vil. Flora er stadig med på en eller anden måde bagved."

Spørgsmål og Svar

Her finder du nogle af de spørgsmål, jeg har fået - og mine svar på dem.

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Det kan faktisk ikke lade sig gøre. Altså ikke at kunne følge med. For du bestemmer nemlig selv dit tempo. Hvert modul frigives med minimum en uges mellemrum - det er for at sikre, at du ikke gennemfører for hurtigt - forløbet skal nemlig ikke "jappes igennem". Men du kan bruge al den tid, du vil på hvert enkelt modul... 1 uge... 2 uger... 10 uger... ja, flere måneder for den sags skyld. Så... du bestemmer helt selv.

Er det et forløb, et kursus eller en uddannelse?

Ja, det er lige før jeg skriver, at du også selv bestemmer her.

De fleste bruger MINDFULNESS UDDANNELSEN for deres helt egen personlige skyld. Altså for simpelthen at lære mindfulness og livsbevidsthed og opleve et liv uden bekymringer, frygt, begrænsende mønstre og stress. Og her er forløbet helt fantastisk og supergodt.

Andre bruger forløbet som et springbræt til selv at kunne videreformidle mindfulness. Og det er det også et skridt på vejen til, fordi du gennem forløbet får en rigtig god indsigt i og forståelse for mindfulness - men det kræver en indsats udover - nemlig en daglig praksis og at du selv kommer ind 100% ind i den tilstand, som du ønsker at videreformidle. Vi kan ikke give Mindfulness videre, hvis vi ikke er der selv. (Hvis du er interesseret i selv at kunne undervise i Mindfulness - så kontakt mig for at høre mere om dine muligheder).

I begge tilfælde - altså uanset, hvad DU ønsker at bruge forløbet til - så er jeg med dig hele vejen og guider, svarer på spørgsmål og støtter dig.

Jeg skal på ferie midt i forløbet, hvad gør jeg?

Det er ikke noget problem. Og her har du virkelig fordelen ved et on-line forløb, fremfor et fysisk forløb. Du bestemmer nemlig selv hvor og hvornår du deltager. Og da der ikke er nogen "dead-line" eller "need-to" i forhold til din deltagelse, så er der altså heller ikke noget pres. Og derfor kan du både passe dit arbejde eller den studier ved siden af... og holde ferie eller deltage i både barnedåb og konfirmationer - uden det går ud over din deltagelse i forløbet.

Du bestemmer selv, hvornår du starter - og du bestemmer selv, hvornår du slutter.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Du skal bruge den tid, der er nødvendigt - og som du har mulighed for. Det vigtigste er, at du får etableret en egenpraksis. Og det betyder, at du mediterer hver dag og laver et bevægelsesprogram - yoga eller Flora Flow® - og arbejder med principperne og de forskellige input, jeg giver dig.

Det er i princippet meget enkelt: Jo mere tid, du bruger - og jo mere, du fokuserer og arbejder med det - jo mere får du ud af det.

Men... og det er ligeså vigtigt - vi lærer ingenting under pres. Så det skal også være sjovt og givende at deltage - en fornøjelse - og ikke en pligt.

Så... du bruger den tid, du har mulighed for - og så meget, som muligt indenfor de rammer.

Så skal det hele nok gå rigtigt godt.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du mister ikke adgang.

Så kort kan det siges. Når du en gang har investeret i forløbet, så kan du tilgå materialet igen og igen - ligeså tit  , du vil - og når jeg laver opdateringer og lægger nye ting ind, når der f.eks. offentliggøres ny forskning eller viden - så får du automatisk adgang til det også.

Det er bl.a. derfor MINDFULNESS UDDANNELSEN - adskiller sig fra så meget andet - det er en investering i dit liv - og en investering, du kun vinder på - og aldrig taber på.

Hvad hvis jeg skifter telefon eller computer undervejs?

Det betyder ingenting.

Hele forløbet ligger på "internettet" på Simplero platformen. Og det betyder, at du kan tilgå materialet uanset hvilken telefon, computer eller tablet, du bruger - og uanset om du er i Danmark, Sverige eller Portugal... 

Du kan endda hente filer/moduler ned - også fra App'en - til din telefon, så du ikke er afhængig af konstant internetforbindelse.

Jeg har et spørgsmål...!

Hvis du har et spørgsmål, som du ikke har fået svar på her på siden - så send det til info@livsbevidsthed.dk - så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

 • Flora - din krop og psyke ekspert

  "Tak for et fuldstændigt fantastisk forløb, Flora!

  Trods en smule skepsis omkring det at tage en uddannelse online, tilmeldte jeg mig. Jeg var faktisk også lidt i tvivl om, hvad jeg ville få ud af uddannelsen, da jeg har mediteret i mange, mange år og også mente at leve sådan ret mindful. Men noget kaldte altså og jeg lyttede...

  Nu er de 9 uger gået og jeg har kun ros og taknemmelighed til dig, Flora for at skabe dette smukke forløb med meditationer, teori og yogasessioner i skøn harmoni. Det har været en fornøjelse at være med og opleve at en online uddannelse kan så meget. Der er noget til både hjerne, krop og sind i hvert modul.

  Jeg kan ikke forestille mig, at jeg ville have taget "mere med" om jeg havde deltaget i traditionel klasseundervisning.

  Trods min i forvejen meget mindfulde væren i livet, har jeg fået flere indsigter og en ny dybde med herfra.
  Tusinde tak!"

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

MINDFULNESS UDDANNELSEN er bygget på +10 års undervisning i mindfulness, compassion og livsbevidsthed på øverste hylde. Jeg ved, at det virker. Jeg ved, at mindfulness, compassion og livsbevidsthed virker. Og jeg ved, at MINDFULNESS UDDANNELSEN skaber afgørende forandring. Derfor ved jeg også, at du - når du følger forløbet og arbejder med det, jeg inviterer dig med i - vil opleve en positiv forandring i måden at være dig og i dit liv. Med mere indre ro, balance, selvkærlighed og compassion. Og at du vil opdage for alvor, hvad Mindfulness kan gøre for dig.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - efter du har gennemført MINDFULNESS UDDANNELSEN - ikke har oplevet nogen positiv ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lethed, nærvær, overskud
...og livsglæde.