Lær Mindfulness og Compassion - ONLINE!

Et 9 ugers Mindfulness-forløb med FLORA, som giver dig vejen til den ægte, naturlige, oprigtige og stærke dig.

Fri for bekymringer, tankemylder, frygt, stress og manglende tro på dig selv!

En effektiv og overbevisende emulsion af Mindfulness, Compassion, Livsbevidsthed og den unikke Flora Metoden®.
Og alt med kroppen som omdrejningspunkt.

Bygget 100% på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen
- blot online!

LMP ON-LINE

Du opdager, at du er god nok. Som den, du er.

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at omsætte teori og viden i praksis. Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.


DKK 2.995,00 inkl. moms

“Fantastisk forløb! Mit liv er ikke mindre end ændret på alle fronter - i relationen med mig selv, som med andre. Flora er eminent dygtig til at føre en gennem hele forløbet, du kan tage det i det tempo, som du selv bestemmer, og platformen med alle modulerne er virkelig godt bygget op og sat sammen. Jeg har følt mig enormt tryg gennem hele forløbet og har lært så enormt meget, ja, det har som sagt ændret mit liv.”

Livsmester

Flora - Et Godt Liv - www.livsbevidsthed.dk

Vejen til MINDFULNESS...


Vil du have den direkte vej til frihed og overskud?

Vil du være fuldstændig fri for bekymringer, tankemylder, frygt og stress?

Vil du en gang for alle give slip på tanken om, at du ikke er god nok eller dygtig nok?

Vil du lære, hvordan du kan styre frit og ubekymret udenom dramaerne i dit liv?

Er du træt, at den gamle overbevisning om, at du ikke fortjener succes, overskud og glæde i dit liv?

Vil du omfavne dig selv med accept, selvkærlighed og tillid til, at du er OK og at du fortjener det bedste?

Så er LMPonline - Life & Mindfulness Practitioner online uddannelsen til dig...

LMP ON-LINE

Du opdager, at du er god nok. Som den, du er.

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at omsætte teori og viden i praksis. Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.


DKK 2.995,00 inkl. moms

“Tusind tak for dette fantastiske online forløb, Flora! Det har været så vigtig læring ift. min måde at være i livet på. Jeg har fået integreret meget mere ro og balance, som har været virkelig kærkomment efter en lang sygemelding pga. hjernerystelse og piskesmæld. Jeg er blevet meget bedre til IKKE at gå ind i mit indre drama og marinere mig ind i mine negative tanker, følelser, gamle mønstre og overbevisninger, men i stedet være nysgerrig og møde det der kommer uden at dømme det og knytte mig til det. Det har gjort, at jeg står meget stærkere, når jeg møder udfordringer og at der virkelig skal meget til for at vælte mig. Jeg er blevet langt bedre til at fokusere på alt det, der er at være taknemmelig for og for alt det, der faktisk virker i mit liv, end jeg tidligere har været. Det har været en fantastisk rejse! Tak for dig og for alt det du bidrager med. Du er en kæmpe inspiration!”

Skanderborg

Hverken gods eller guld...

Hvis du lever med konstant bekymring, tankemylder - eller stress, så er det faktisk ret ligegyldigt om der står en Kildemoes eller en Mercedes i garagen.

Lever du eller overlever du - Flora om mindfulness og livsbevidsthed

Hvis du har en grundlæggende overbevisning om, at du ikke er god nok og ikke fortjener at være glad og lykkelig, så kan intet ydre hjælpe dig.

Det er - som regel - ikke jobbet, huset, bilen eller økonomien, der står i vejen for et godt liv. Det er sindets tilstand.

Det interessante er, at når vi får forløst det, der låser os i sindet, så følger det omkring os ofte med.

Som Wayne Dyer sagde:

"When you change the way you look at things, the things you look at change."

Der er en vej til Det Gode Liv.

Ændringen er ikke en "smart-i-en-fart-løsning", hvor du bare skal kigge i spejlet og sige nogle kærlige ord til dig selv tyve gange i træk.

For ofte (faktisk altid!) sidder låsningerne allermest i kroppen.

Det betyder, at vi ikke kan tænke os ud af problemerne. Vi må have kroppen med. Forløsningen sker på celleplan.

Og det er blandt andet her Life & Mindfulness Practitioner adskiller sig fra det meste  andet.

LMPonline handler ikke 'kun' om Mindfulness. Det handler ikke 'kun' om Vejrtrækning. Det handler ikke 'kun' om Compassion. Det handler ikke 'kun' om Kroppen. Det handler om det hele. Og mere til. Og med Flora Metoden® som fundamentet i det hele.

LMPonline forløbet kommer du hele vejen rundt. I dit eget tempo. Støttet, vejledt og guidet.

Det er - med tidligere deltageres ord - det bedste, du overhovedet kan gøre for dig selv.

glad kvinde - et godt liv med Flora - www.livsbevidsthed.dk

Flora & Akademiet

“Jeg synes, det har været rigtig godt. Jeg er meget imponeret over, hvad jeg har fået ud af et online forløb.
Forløbet er rigtig godt sat sammen, nemt og overskueligt.”

Fredericia

Der er LUKKET for tilmelding lige nu.

VÆR KLAR, NÅR JEG IGEN ÅBNER FOR TILMELDING...

9 trin - solsikken - LivsMester med Flora - www.livsbevidsthed.dk

Et 9 trins Mindfulness program bygget på evidensbaseret faglig viden og - ikke mindst - Flora's unikke 'helt-nede-på-jorden' tilgang...

LMPonline er opstået ud fra Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen, som gennem mere end 10 år har vist over 700 mennesker, hvordan mindfulness, compassion og livsbevidsthed kan give et bedre liv med frihed, nærvær, overskud og glæde.

Nu kan du - med 9 overskuelige og livsnære moduler - gennemgå denne mindfulness og livsbevidstheds-uddannelse, som - med garanti - skaber positiv forandring i dit liv.

En forandring, som varer ved og holder!

De 9 moduler, der fører dig - trin for trin - igennem

Modul 1

Hvad er Meditation - NOAK - Intention - Nybegynderens Sind - Meditation på Tankerne - Om Mindfulness - Ikke-dømmende - Bevægelserne i Livet - Taknemmelighed

Modul 2

Flora Flow® - Nærvær i kroppen - Kropsscanning - Kroppen og sammenhæng - Opmærksomhed og Bevidsthed - Åndedrættet og Nervesystemet - De 3 Hjerner - Hjernen - Mindsigth

Modul 3

Tankerne og Kroppen - Flora Flow® - Kropsscanning - De Mentale Rum - Det Øjet Ser - Meditation på Tankerne - Din Indre Bus - Mindfulness i Din Hverdag - At Ændre Perspektiv

Modul 4

Fascia Flow - Kropsscanning - Berøring - Bevægelse - Åndedræt - Meditationspraksis - Stress og 3 Forandring i Hjernen - Accept - Mulighedernes Rum

Modul 5

Yoga Nidra - Kropsscanning - Grundstemninger i Kroppen - Åndedrættet og det parasympatiske nervesystem - Giv Slip - Ikke Ambition - Tålmodighed - Tillid - Energiskemaet -  Tilgivelse

Modul 6

Compassion .. mere end medfølelse - Betydningen af Meditationen og dit Åndedræt - Det dybe nærvær - Venlighed - Medmenneskelighed - Hjertecoherence og Omsorg - Træn din optimisme og sammenhæng - Positiv psykologi og Mindfulness - Ordenes Kraft

Modul 7

Væk den energetiske krop - Kroppens sprog - lytter du? - Stræk dit Åndedræt - Hold vejret - Forhindringerne - Spindelvævet - Bevidsthed på Tankerne - Bevidsthed på Følelserne - Bevidsthed på Sansningerne -  Følelserne

Modul 8

Kroppen og den implicitte hukommelse - Bevidstheden om dig - Mindful Kommunikation og Samspil - Ærlighed og Autenticitet - Oprindelsen - Den ottefoldige vej - Medskaber af virkeligheden

Modul 9

Meditation er en tilstand - Cellerne i kroppen - DNA og kroppens hukommelse - Du bliver det, du spiser - Principperne - Praksis, Fordybelse, Gentag - Refleksion - Intentionen og videre herfra

Flora & Akademiet

“Forløbet har givet stor indsigt i hvad mindfulness er og hvordan denne praksis kan bruges i hverdagen. Mindfulness er et livssyn en livsbevidsthed, ikke "bare" en stille stund med tæppe omkring kroppen med lyd fra en stemme, der fører dig rundt til de forskellige kropsdele.
Dette forløb har givet grobund for at møde mig selv og andre fra et nysgerrigt kærligt venligt sted. Opnå at være mere i nuet og være der hvor du gerne vil være - ikke marinere dig i drama. Arbejde med accept, tilgivelse, intention, taknemmelighed, åndedrættet og meget meget mere.
Forløbet er nemt at gå til, kan ses igen og igen. Er en blanding af teori og praksis - der er rigtig mange gode meditationer, som giver plads til at skabe dit helt eget mentale rum.
Det er så dejligt at dette forløb kan tages i ens eget tempo og samtidig kan du følge et forum på FB som giver så meget glæde og fedback. Her kommer ikke kun Flora, men også andre deltagere på forløbet med input og smukke billeder ift. deres oplevelser både glæde, nysgerrighed, taknemmelighed og udfordringer. Tak Flora for dette fantastiske forløb!”

Taastrup

Din investering
FOR DET HELE er kun

2.995,- kr

 Du kan fordele din betaling over 10 gange á 299,50 kr
- eller betale det hele med det samme ved tilmelding - så får du en kontantrabat på 500 kroner og din investering er dermed kun 

2.495,- kr

BONUS videoer!

BONUS: Blid yoga og yoga Nidra med Anne Goncalves
BONUS: Restorativ yoga med Anne Goncalves
BONUS: Blid Fascie-yoga med Pia Lange
BONUS: Managing The Mind meditation med Sri Vasudeva
BONUS: The Present Moment meditation med Sri Vasudeva
BONUS: Ekstra undervisningsvideo "Hvis du vil give det videre!"

Værdi 1.198,- kr


LMPonline  forløbet forandrer dit liv... 

Se og hør her, hvad 6 kvinder, som har gennemført forløbet, fortæller...

Mit liv er forandret! (Vibekes egne ord)

Her kan du høre, hvad Vibeke Bak Christensen fortalte mig i vores lille snak om LMPonline og hvad forløbet har betydet for hende.

Christina har opdaget, hvordan hun kan styre udenom dramaerne - både privat.. i forholdet til eks-manden... og på arbejdet.

Her kan du høre, hvad Christina fortalte mig i vores lille snak om LMPonline og hvad forløbet har betydet for hende.

"Du underviser på en meget pædagogisk og fangende måde, så jeg bare bliver så optaget af og suget ind til skærmen for at lære mere."

... sådan sagde Lene Søberg til mig for ikke sålænge siden.

Lene er selvstændig tandlæge med egen klinik og dyrker tennis på konkurrence-niveau, hvor hun bruger alt det, hun har fået med fra LMPonline forløbet.

Her kan du høre, hvad Lene fortalte mig i vores lille snak om LMPonline og hvad forløbet har betydet for hende.

Susanne havde kigget længe på min Life & Mindfulness Practitioner uddannelse i den fysiske udgave, men kunne ikke få det hele til at gå op. Men da den så kom her i ONLINE udgaven, slog hun til med det samme. Og blev faktisk rigtig glad for, at det var online... (den ene gave efter den anden!)

Her kan du høre, hvad Susanne fortalte mig i vores lille snak om LMPonline og hvad forløbet har givet hende.

Vicky havde allerede taget min fysiske Life & Mindfulness Practitioner uddannelse. Og alligevel valgte hun også at tage online udgaven. Det har hun ikke fortrudt et eneste sekund!

Her kan du høre, hvad Vicky fortalte mig i vores lille snak om LMPonline og hvad forløbet har gjort for hende.

Kirsten er dagplejer og tænkte, at hun egentlig levede mindfuldt og havde det godt. Alligevel sprang hun ud i det og opdagede, at hun faktisk kunne lære en hel del mere - og endte med at få det meget bedre og få en endnu større bevidsthed ... og en masse gode værktøjer, som hun nu bruger hver eneste dag.

Her kan du høre vores lille snak om LMPonline og høre hvad forløbet har betydet for Kirsten.

Flora & Akademiet

“At høre Floras blide stemme guide mig igennem hendes store viden indenfor mindfulness, har været så spændende og lærerigt. Jeg er så taknemmelig for alt den inspiration og lærdom, jeg har modtaget på denne uddannelse. Det er nogle værktøjer, som jeg kan bruge resten af mit liv. Det er stort plus, at man kan tage uddannelsen online, og at man igennem hele forløbet indgår i et fælleskab, hvor man tydeligt mærker tilstedeværelsen af Flora!”

Livsmester fra Taastrup

Nemt og enkelt...

LMPonline ligger på sin helt egen internet-side, som du får den direkte adresse til, når du er med.

Og ellers kan du altid finde siden under "Dine Medlemssider" på livsbevidsthed.dk - du kommer aldrig i tvivl om "hvor var det nu, jeg fandt det..." - og er der det mindste, du er i tvivl om, så kan du klikke på en enkelt knap i forløbet og sende dit spørgsmål til os og så får du hurtigt hjælp til at komme videre.

Du får et overskueligt og gennemarbejdet modul af gangen og du bestemmer selv dit tempo og hvor lang tid, du vil bruge på hvert enkelt modul.

Du kan markere hver enkel video som "Gennemført", så du altid ved præcis, hvor langt du er.

Og du kan altid gå tilbage og se de enkelte sessions igen og igen, når det passer dig bedst.

Alt er sat op og designet, så du får den bedst mulige oplevelse og blot kan bruge dit fokus på indholdet og alt det, du får ud af forløbet.

Du har direkte og personlig forbindelse til mig. Mindfulness online uddannelse med Flora er med Flora.

Jeg er - som din personlige guide og mindfulness og livsbevidsthedsekspert - med dig hele vejen. Du kan skrive til mig når som helst. Du kan kommentere og dele dine refleksioner og spørgsmål til hver enkelt session i hele forløbet. Og du kan deltage, bidrage, spørge og kommentere i den aktive og ekstremt anerkendende og opbakkende lukkede Facebook gruppe, som du får adgang til, når du er med.

LMPonline er meget mere end "blot" et on-line forløb, hvor du er overladt helt til dig selv.

Flora med solsikke - Et Godt Liv - LivsMester - www.livsbevidsthed.dk
DET GODE LIV på mac, ipad og iphone

Du får:

  • 9 moduler med 100 video-sessions
  • 6 yogasessions plus 3 bonus yogasessions (over 6 timers yoga!)
  • 16 guidede meditationer, 2 kropsscanninger, 6 stilhedsmeditationer med guide plus 2 bonus meditationer
  • 3 flotte E-hæfter med teori, viden og værktøjer
  • 6 supergode PDF'er med værktøjer og øvelser
  • 4 årlige live online sessions med Flora (Hvert år!)
  • Lukket Facebook gruppe med fantastisk støttende fællesskab
  • Personlig og direkte kontakt til Flora
  • Flot Bevis, når du har gennemført

Og du mister aldrig adgang til forløbet og materialet!
Du kan bruge det igen og igen! 

LMP ON-LINE

Du opdager, at du er god nok. Som den, du er.

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at omsætte teori og viden i praksis. Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.


DKK 2.995,00 inkl. moms

“Det har været et meget dejligt og nyttigt forløb. Flora er virkelig velorienteret og erfaren. Sikke en enorm viden og favnende personlighed. Det er virkelig trygt og så dejligt frit, at man kan tage online sessionerne i det tempo man vil og når man vil. Flora er stadig med på en eller anden måde bagved.”

Livsmester fra Kibæk

Spørgsmål og Svar

Her finder du nogle af de spørgsmål, jeg har fået - og mine svar på dem.

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Det kan faktisk ikke lade sig gøre. Altså ikke at kunne følge med. For du bestemmer nemlig selv dit tempo. Hvert modul frigives med minimum en uges mellemrum - det er for at sikre, at du ikke gennemfører for hurtigt - forløbet skal nemlig ikke "jappes igennem". Men du kan bruge al den tid, du vil på hvert enkelt modul... 1 uge... 2 uger... 10 uger... ja, flere måneder for den sags skyld. Så... du bestemmer helt selv.

Er det et forløb, et kursus eller en uddannelse?

Ja, det er lige før jeg skriver, at du også selv bestemmer her.

De fleste bruger LMPonline forløbet for deres helt egen personlige skyld. Altså for simpelthen at lære mindfulness og livsbevidsthed og opleve et liv uden bekymringer, frygt, begrænsende mønstre og stress. Og her er forløbet helt fantastisk og supergodt.

Andre bruger forløbet som et springbræt til selv at kunne videreformidle mindfulness. Og det er det også et skridt på vejen til, fordi du gennem forløbet får en rigtig god indsigt i og forståelse for mindfulness - men det kræver en indsats udover - nemlig en daglig praksis og at du selv kommer ind 100% ind i den tilstand, som du ønsker at videreformidle. Vi kan ikke give Mindfulness videre, hvis vi ikke er der selv. (Hvis du er interesseret i selv at kunne undervise i Mindfulness - så kontakt mig for at høre mere om dine muligheder).

I begge tilfælde - altså uanset, hvad DU ønsker at bruge forløbet til - så er jeg med dig hele vejen og guider, svarer på spørgsmål og støtter dig.

Jeg skal på ferie midt i forløbet, hvad gør jeg?

Det er ikke noget problem. Og her har du virkelig fordelen ved et on-line forløb, fremfor et fysisk forløb. Du bestemmer nemlig selv hvor og hvornår du deltager. Og da der ikke er nogen "dead-line" eller "need-to" i forhold til din deltagelse, så er der altså heller ikke noget pres. Og derfor kan du både passe dit arbejde eller den studier ved siden af... og holde ferie eller deltage i både barnedåb og konfirmationer - uden det går ud over din deltagelse i forløbet. Du bestemmer selv, hvornår du starter - og du bestemmer selv, hvornår du slutter.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Du skal bruge den tid, der er nødvendigt - og som du har mulighed for. Det vigtigste er, at du får etableret en egenpraksis. Og det betyder, at du mediterer hver dag og laver et bevægelsesprogram - yoga eller Flora Flow® - og arbejder med principperne og de forskellige input, jeg giver dig.

Det er i princippet meget enkelt: Jo mere tid, du bruger - og jo mere, du fokuserer og arbejder med det - jo mere får du ud af det.

Men... og det er ligeså vigtigt - vi lærer ingenting under pres. Så det skal også være sjovt og givende at deltage - en fornøjelse - og ikke en pligt.

Så... du bruger den tid, du har mulighed for - og så meget, som muligt indenfor de rammer.

Så skal det hele nok gå rigtigt godt.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du mister ikke adgang.

Så kort kan det siges. Når du en gang har investeret i forløbet, så kan du tilgå materialet igen og igen - ligeså tit  , du vil - og når jeg laver opdateringer og lægger nye ting ind, når der f.eks. offentliggøres ny forskning eller viden - så får du automatisk adgang til det også.

Det er bl.a. derfor LMPonline - adskiller sig fra så meget andet - det er en investering i dit liv - og en investering, du kun vinder på - og aldrig taber på.

Hvad hvis jeg skifter telefon eller computer undervejs?

Det betyder ingenting.

Hele forløbet ligger på "internettet" på Simplero platformen. Og det betyder, at du kan tilgå materialet uanset hvilken telefon, computer eller tablet, du bruger - og uanset om du er i Danmark, Sverige eller Portugal... sålænge du har internetadgang.

Du kan endda lave en "henvisning" på din telefon til practitioner.dk siden - og så er det ligesom at have en "app" med din helt egen Mindfulness uddannelse.

Hvordan kommer jeg med på LIVE on-line sessionerne?

Hver tredje måned holder jeg en on-line LIVE session, som du er hjerteligt velkommen til at deltage i.

Her deler jeg viden om Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed. Jeg guider en meditation og så besvarer jeg spørgsmål og giver gode råd og input om forløbet.

Du kan deltage ligeså mange gange, du har lyst - der er ingen begrænsninger. Det vil sige - også mens du er igang med forløbet og efter... også selv om det er flere år siden, du har investeret i forløbet.

Du finder altid de aktuelle datoer inde på uddannelsens hjemmeside - practitioner.dk - og så sender jeg også en invitation på mail nogle dage inden hver session.

Det koster ikke ekstra at deltage i live on-line sessionerne... uanset, hvor mange gange, du deltager.

Jeg har et spørgsmål...!

Hvis du har et spørgsmål, som du ikke har fået svar på her på siden - så send det til info@livsbevidsthed.dk - så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

LMP ON-LINE

Du opdager, at du er god nok. Som den, du er.

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at omsætte teori og viden i praksis. Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.


DKK 2.995,00 inkl. moms

“Tak for et fuldstændigt fantastisk forløb, Flora!
Trods en smule skepsis omkring det at tage en uddannelse online, tilmeldte jeg mig. Jeg var faktisk også lidt i tvivl om, hvad jeg ville få ud af uddannelsen, da jeg har mediteret i mange, mange år og også mente at leve sådan ret mindful. Men noget kaldte altså og jeg lyttede... Nu er de 9 uger gået og jeg har kun ros og taknemmelighed til dig, Flora for at skabe dette smukke forløb med meditationer, teori og yogasessioner i skøn harmoni. Det har været en fornøjelse at være med og opleve at en online uddannelse kan så meget. Der er noget til både hjerne, krop og sind i hvert modul.
Jeg kan ikke forestille mig, at jeg ville have taget "mere med" om jeg havde deltaget i traditionel klasseundervisning.
Trods min i forvejen meget mindfulde væren i livet, har jeg fået flere indsigter og en ny dybde med herfra.
Tusinde tak!”

Livsmester fra Låsby

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at dette forløb virker. Jeg ved, at mindfulness, compassion og livsbevidsthed virker. Og jeg ved, at Flora Metoden® skaber afgørende forandring, når du følger den. Derfor ved jeg også, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med mere indre ro, balance, selvkærlighed og compassion. Og at du vil opdage for alvor, hvad Mindfulness kan gøre for dig.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført LMPonline forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!