8 uger, der flytter dig!STRESSFRI KROP OG HJERTE
Stressfri gennem Traumeheling og HMSR® 

8 uger, der flytter dig!

STRESSFRI KROP OG HJERTE er et unikt kombinationsforløb, der giver dig vejen til blivende forandring og frihed fra stress.

I løbet af 8 uger får du gennem små, daglige træninger og øvelser, blidt og nænsom masseret dit indre, så stressen slipper sit tag og du får skabt en indre balance og et overskud, du kan tage med dig altid.

Den kombination giver dig et helt unikt stressforløb, som virker!

Det er nemt at være med (alle kan!) og jeg er med dig hele vejen. 

2 måneder, som skaber nænsom og blid forandring.

Jeg giver dig min personlige garanti!

Udover online forløbet, som du nemt kan følge via App'en eller hjemmesiden - får du en fysisk bog på 244 sider - som jeg sender hjem til dig.


Bogen giver dig masser af god og værdifuld viden og så er der en 8 ugers kalender, som du kan bruge i dit personlige forløb.

Du kommer også med i et fantastisk FÆLLESSKAB, hvor du kan du dele, reflektere og stille spørgsmål og kommentere - eller blot læse og følge med.

Og så har du mig som din aktivt deltagende personlige guide og støtte under hele forløbet! Du kan både skrive til mig 24/7 på min personlige mail - ligesom jeg er aktiv og deltagende hver eneste dag i forløbet og FÆLLESSKABET.

STRESSFRI KROP OG HJERTE vil ikke efterlade dig alene og efterladt med endnu et online forløb, du ikke rigtigt får brugt. Tværtimod!

Her får du et trygt og sikkert holdepunkt, som nænsomt, blidt og kærligt viser dig, hvordan du kan komme fri af - og styre udenom - stress.

Kom med - og start i dag!

JA! GIV MIG STRESSFRI KROP OG HJERTE!

De 8 trin

Ofte vil konventionel behandling af stress handle om restitution, hvorefter vil man forsøge en langsom tilbagekomst, f.eks. til arbejdsmarkedet. Men det er som at forsøge at fjerne en mælkebøtte i græsplænen ved blot at køre den over med plæneklipperen. Den er måske væk, men rødderne stikker stadig dybt under overfladen.

Opløsning af Stress (eller styrkelse af modstandskraften mod Stress) handler om mere end afslapning, nærværstræning og gentilvænning.

I STRESSFRI KROP OG HJERTE fører jeg dig via 8 trin fra indsigt - forståelse af, hvad der rent faktisk er på spil - over en genopdagelse af dig selv og din krops visdom - via praksis, viden, øvelser og en blid 'massering' af nervesystem, hjerte og krop til praktisk integrering af denne nye erkendelse og en forløsning, som rækker dybt og som dermed skaber en dybfølt - og blivende - forløsning i dig.

8 trin STRESS fra indsigt til forløsning

STRESSFRI KROP OG HJERTE tager dig i hånden og gør det trygt for dig


Mock up med computer, bog og pdfer STRESSFRI KROP OG HJERTE

Mine online forløb er ikke som andre. Det gælder naturligvis også STRESSFRI KROP OG HJERTE.

For det første er det praktisk nemt at få adgang. Enten via browser på din telefon, tablet eller computer. Eller via den smarte og nemme App, som giver dig adgang til det hele med et enkelt klik på din telefon eller tablet.

Opbygningen af selve forløbet er logisk og overskueligt og du bliver guidet trin for trin igennem med en kort mail hver dag gennem to måneder (du kan når som helst pause og genstarte mail-rækken!)

Du også en fysisk bog på 244 sider, som jeg sender hjem til dig. Bogen indeholder viden og praktiske input og også en 8 ugers  journal/kalender, som du kan bruge i din proces gennem forløbet. Når vi kombinerer et online forløb med en fysisk bog, så bliver det både mere indbydende og også meget, meget lettere at følge forløbet.

Du vil også opleve, at jeg er meget tilgængelig og aktiv i både gruppen, FORUM og når der bliver skrevet ved de enkelte videoer og værktøjer - og du kan også altid skrive til mig på min personlige mail og så er der et uvurderligt FÆLLESSKAB - ikke på Facebook - men i vores eget lukkede online univers. Her kan du ikke kun selv dele og se andres delinger, du kan få svar på spørgsmål og fremfor alt spejle dig i et fællesskab, som viser dig, at du ikke er alene og absolut ikke er forkert.

Og så har vi en support, som nærmest er på mærkerne 24/7 og som hjælper dig med alle dine praktiske eller tekniske spørgsmål - uanset hvor store eller små - helt indtil det er løst og du er tryg.

Jeg kan love dig, at jeg gør mig stor umage for, at du vil føle dig set, rummet og forstået lige præcis dér, hvor du er - sådan så du kommer trygt, sikkert og godt igennem forløbet.

Kærligst,
Flora underskrift sort fritlagt

2798

INTRODUKTIONSRABAT 500,- KRONER!

PLUS 500 KRONER i kontantrabat oveni (ved betaling med det samme)

Din investering lige nu er

1.798,- kr!

Du kan også fordele din investering over 6 gange á 383,- kr.
 

JA! GIV MIG STRESSFRI KROP OG HJERTE!

En ekstra bonus og støtte!

Jeg har udbudt online kursusforløb og uddannelser i efterhånden mange år og mener, at det er en fantastisk måde at tilegne sig ny viden og nye kompetencer.

Men nogle gange kan det godt være svært at fastholde fokus i et online forløb over længere tid. Det forstår jeg godt og genkender jeg også selv. Det er her, hvor underviserens engagement og aktive deltagelse kan gøre en forskel.

Og så er der en ting mere, der kan gøre en forskel.

Det er når man også får en fysisk bog, som kan ligge på skrivebordet eller natbordet og ikke kun minde en om, at tage dagens lille bid af øvelserne eller den inspirerende viden, men også gør det nemt og som også skaber et godt samspil med videoerne og træningerne.

Derfor får du også en 244 siders fysisk STRESSFRI KROP OG HJERTE bog GRATIS som ekstra bonus, når du tilmelder dig forløbet (Værdi 348,- kr!).

Jeg garanterer, at dette stressforløb på alle måder er  noget helt særligt. Det vil give dig vejen til at skabe den forandring, du søger.

Den uendelige stress cirkel

Den uendelige stress cirkel

De senere års forskning i traumer viser, at vores iboende traumeaftryk har central betydning for vores modtagelighed for stress og om vi bliver fanget ind i det, jeg kalder 'Den Uendelige Stress Cirkel'.

En tilstand, hvor vi kører i en nærmest uendelig cirkel mellem psykisk og/eller fysisk sygdom og symptomer og traumer, som så igen og igen - repeterende - trigger de fysiske og psykiske symptomer.

Et evigt 'loop', som er nærmest umuligt at komme ud af.

Medmindre vi tager traumebevidsthed, compassion (selvkærlighed) og kroppen med i behandlingen.

STRESSFRI KROP OG HJERTE er et 8 trins online forløb, der giver dig præcis dette. I dit eget tempo. Hjemme hos dig selv.

Med 100% Tryghed. 100% Faglighed. Og 100% Hjerte.

Stress ødelægger!

Der er ingen tvivl om, at stress er ødelæggende.

Dårlig søvn. Dårligt helbred. Tristhed. Utilstrækkelighed. Dårligt selvværd. Angst. Depression. Og jeg kan blive ved... stress har tråde ind i mange mentale såvel som fysiske problemer og tilstande.

Ifølge Sundhedsstyrelsen har en stadig stigende andel af befolkningen gennem de sidste 20 år angivet at føle sig stresset.

Psykisk arbejdsbelastning giver hvert år 500.000 ekstra kontakter til praktiserende læger og medfører en million fraværsdage og tildeling af 2.800 førtidspensioner. Sundhedsstyrelsen påpeger, at stress udgør det næststørste arbejdsrelaterede sundhedsproblem i Europa.

Sundhedsstyrelsen peger også på alvorlige følgesygdomme pga. stress:

  • Hjerte-kar-sygdom
  • Depression
  • Forværring af eksisterende sygdom (fx allergiske lidelser og diabetes)
  • Infektionssygdom
  • Søvnforstyrrelser
  • Post-traumatisk stress-syndrom
  • Symptomer fra bevægeapparatet
  • Mavesår
  • Kræft

Model fra 'Langvarig stress. Aktuel viden og forslag til stress-forebyggelse – Rådgivning til almen praksis' - Center for Forebyggelse, Sundhedsstyrelsen 2007


Der er heller ingen tvivl om, at stress også har strukturelle årsager - dårligt arbejdsmiljø, krav, rammer og strukturer, som både kan have rod i samfundsmæssige strukturer eller ledelses- eller organisationsmæssige mønstre. Og naturligvis er vi nødt til at forholde os til dette for at ændre disse kilder til stress.

Men for det første er det svært - hvis ikke umuligt, at være en del i strukturændringer, når eller hvis man selv er ramt - og samtidig kan man heller ikke vente eller udsætte skismaet.

Det ene udelukker jo i bund og grund ikke det andet og samtidig er det givet, at hvis du har overskud og resiliens overfor stress, så kan du bedre medvirke til at påvirke eller ændre de strukturelle udfordringer og mønstre.

Gennem mine mere end 20 år som arbejdsmiljøkonsulent, underviser og terapeut med speciale i mindfulness, åndedræt, traumeterapi og compassion med et kropsligt omdrejningspunkt har jeg blot konstateret, at problemet med stress ikke er blevet mindre.

Med nyeste forskning i ryggen, som viser, at stress har tråde ned i nervesystemet og det, jeg kalder traumebevidstheden, har jeg nu kastet min årelange erfaring og viden - ikke mindst fra mit eget hjerte- og mindfulnessbaserede stressreduktionsprogram og forløb (HMSR©) og har udviklet et omfattende - men stadig lettilgængeligt og overskueligt - onlineforløb

STRESSFRI KROP OG HJERTE
Et 8 trins online Hjerte- og Mindfulnessbaseret Stressreduktionsforløb (HMSR®) via Kropsbaseret Traumeforløsning.

Over 8 uger får du hver eneste dag en lille træning/øvelse, som blidt og nænsomt skaber en indre forløsning og forandring, som både letter stressens greb i dig og samtidig styrker din resiliens - dit overskud - så du kan undgå stress fremover.

Du lærer din krop og din krops signaler at kende og du lærer helt basale nærværs- og selvomsorgstræninger, som ikke kun styrker din resiliens, men som også giver dig et personligt overskud.

Alle øvelser er lette at følge og alle kan være med.

Udover online øvelserne får du en 244 siders fysisk bog, som gør det lettere at indtage og tilegne dig den meningsfulde viden og give et fysisk holdepunkt til de daglige øvelser.

Hver dag modtager du en kort mail med dagens lille øvelse ( Du kan når som helst pause mail-rækken og sætte den igang igen) og samtidig får du adgang til øvelserne på en App og hjemmeside.

Du kommer også med i et trygt og kærligt fællesskab af ligesindede, som bakker op og støtter.

Og så er jeg med dig hele vejen. Altid aktivt deltagende i gruppen, i forløbet og med personlig og direkte adgang via mail.

Hvis du er ramt af stress - eller har været ramt. Eller du gerne vil undgå at blive ramt - eller du måske arbejder i HR eller ledelse eller som behandler og gerne vil have den nyeste viden og opdage, hvordan stress har tråde ned i traumer, nervesystemet og kroppen og hvad du - helt lavpraktisk - kan gøre, så er STRESSFRI KROP OG HJERTE til dig.

Floranamastesmall kopi

Jeg er din personlige Krop- og psykeekspert

Min baggrund - som ergoterapeut og arbejdsmiljøkonsulent - kombineret med mere end 20 års egen praksis og erfaring som mindfulness-, compassion- og traumeterapeutisk ekspert og -underviser, hvor jeg har uddannet og undervist langt, langt over tusinde mennesker - gør, at du er i de bedste hænder og at jeg med en meget bred og dyb viden kan hjælpe og guide dig på din vej ud af - eller udenom - Stress (Se mit CV her).

Høj faglighed kombineret med Hjerte og en praktisk og kropslig tilgang er nøgleordene for mit virke. Og så er det vigtigt for mig, at være imødekommende og tilgængelig også selv om det er online forløb. Du vil derfor opleve, at jeg deltager aktivt i grupper og under de forskellige videolektioner, værktøjer og i forløbet som helhed.

På den måde er jeg og vi også medskabere af et stærkt fællesskab, som bidrager, støtter og inspirerer.

Mit fokus er enkelt: Du skal have det bedst mulige liv.

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift

JA! GIV MIG STRESSFRI KROP OG HJERTE!

Spørgsmål og Svar

Hvordan foregår det - rent praktisk?

Selve STRESSFRI KROP OG HJERTE forløbet ligger på Simplero platformen på internettet.

Du kan komme til siden via din browser i din telefon, tablet eller fra din computer. Du bestemmer selv.

Du kan også hente den virkelig smarte Simplero App, hvor du blot logger ind én gang med dit SimpleroID (som jeg sender til dig), så er du altid inde.

Derefter frigives hvert af de 8 moduler med mindst én uges mellemrum (en uge, fra du har åbnet det forrige). Du får en mail med information til hvert modul.

Hver modul indeholder videoer med viden og vejledninger, samt videoer med øvelser, meditationer mv. Du får også PDF'er med viden og øvelser, som du kan hente og printe.

Og så får du en trykt arbejdsbog sendt hjem til dig. Min erfaring er, at når vi kombinerer online forløb med en trykt bog, så er det nemmere at følge forløbet - det er nemt at have bogen liggende og kigge i den/læse og så åbne App'en og følge en øvelse.

Jeg gør mig stor umage for, at det skal være nemt og enkelt for dig at deltage og være med - uden du behøver særlige tekniske evner eller udstyr - og vores support svarer dig 24/7, så du kan føle dig tryg og taget godt om.

Du vil også opleve, at jeg er meget tilgængelig. Du kan altid skrive til mig og få personligt svar, ligesom jeg er aktiv i grupperne og også læser alle kommentarer og opslag i FORUM eller under de forskellige videoer.

Jeg kan love dig, at forløbet giver dig værdi og skaber den forandring, du søger - det er også derfor, jeg altid giver dig min personlige garanti, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Det kan faktisk ikke lade sig gøre. Altså ikke at kunne følge med. For du bestemmer nemlig selv dit tempo. Hvert modul frigives med minimum en uges mellemrum - det er for at sikre, at du ikke gennemfører for hurtigt - forløbet skal nemlig ikke "forceres igennem". Men du kan bruge al den tid, du vil på hvert enkelt modul... 1 uge... 2 uger... 10 uger... ja, flere måneder for den sags skyld. Så... du bestemmer helt selv.

Jeg skal på ferie midt i forløbet, hvad gør jeg?

Det er ikke noget problem. Og her har du virkelig fordelen ved et on-line forløb, fremfor et fysisk forløb. Du bestemmer nemlig selv hvor og hvornår du deltager. Og da der ikke er nogen "dead-line" eller "need-to" i forhold til din deltagelse, så er der altså heller ikke noget pres. Du bestemmer selv, hvornår du starter - og du bestemmer selv, hvornår du slutter. Og du bestemmer selv tempoet undervejs.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Du skal bruge den tid, der er nødvendigt - og som du har mulighed for. Det vigtigste er, at du tager det mindste skridt hver dag, som giver dig succes. Så hvis du kun har mulighed for eller overskud til 10 minutter om dagen, så er det det, der er det rigtige.

Den eneste 'krølle', jeg har defineret, er at du mindst skal bruge en uge på hvert modul, sådan så tingene får plads til at lande.

Så... du bruger den tid, du har mulighed for - og så meget, som muligt indenfor de rammer.

Så skal det hele nok gå rigtigt godt.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du mister ikke adgang.

Så kort kan det siges. Når du en gang har investeret i forløbet, så kan du tilgå materialet igen og igen - ligeså tit du vil - og når jeg laver opdateringer og lægger nye ting ind, når der f.eks. offentliggøres ny forskning eller viden - så får du automatisk adgang til det også.

Det er bl.a. derfor mine online forløb adskiller sig fra så meget andet - det er en investering i dit liv - og en investering, du kun vinder og aldrig taber på.

Hvad hvis jeg skifter telefon eller computer undervejs?

Det betyder ingenting.

Hele forløbet ligger på "internettet" på Simplero platformen. Og det betyder, at du kan tilgå materialet uanset hvilken telefon, computer eller tablet, du bruger - og uanset om du er i Danmark, Sverige eller Portugal... sålænge du har internetadgang.

Og hvis du bruger App'en, så kan du altid hente den igen og blot logge ind én gang - så er du inde. Og hvis du har spørgsmål, så skriver du blot til support@livsbevidsthed.dk så hjælper vi dig altid.

Hvordan kommer jeg med på LIVE on-line sessionerne?

Med jævne mellemrum inviterer jeg dig med på on-line LIVE sessions, som du er hjerteligt velkommen til at deltage i.

Her deler jeg ny viden. Jeg guider en meditation eller en lille øvelse og så besvarer jeg spørgsmål og giver gode råd og input om forløbet.

Du kan deltage ligeså mange gange, du har lyst - der er ingen begrænsninger. Det vil sige - også mens du er igang med forløbet og efter... også selv om det er flere år siden, du har investeret i forløbet.

Jeg slår datoerne op i forløbets FORUM - og så sender jeg også en invitation på mail nogle dage inden hver session.

Det koster ikke ekstra at deltage i live on-line sessionerne... uanset, hvor mange gange, du deltager.

Jeg har et spørgsmål...!

Hvis du har et spørgsmål, som du ikke har fået svar på her på siden - så send det til info@livsbevidsthed.dk - så svarer jeg dig ligeså hurtigt, jeg kan.

JA! GIV MIG STRESSFRI KROP OG HJERTE!
Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at STRESSFRI KROP OG HJERTE virker. Jeg ved, at Hjerte- og Mindfulnessbaseret Stressreduktion - HMSR® virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med mere selvomsorg, selvkærlighed og mindre stress.

Derfor giver jeg dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. 

Uden diskussion!

Flora underskrift sort fritlagt