Hvordan ville dit liv være, hvis du vågnede glad og udhvilet med et taknemmeligt smil på læben?
Hver morgen!LMP online er pt. lukket for optagelse

Skriv dig på venteliste og få besked med det samme, når jeg åbner for tilmeldingen igen!

_K8A9477-1 beskaaret.jpg

Er du klar til at skabe forandring i dit liv?


Jeg kan lige så godt sige det med det samme:

Det her er ikke en "almindelig" mindfulness uddannelse. Det er heller ikke et "almindeligt" on-line kursus.

Det er meget, meget, meget mere end det. Det er en livsforandring!

Som jeg guider dig igennem. Trin for trin. Hele vejen. I dit tempo. På dine betingelser.

Frem til målet. Indre frihed. Indre ro. Indre balance.

Du bliver mere rolig.
Du bliver mere glad.
Du bliver mere dig.

Kom med! Du vil elske det!

Kærligst,
Flora underskrift

Mindfulness og Livsbevidsthed 
ONLINE uddannelse, der skaber forandring!

- med Flora som DIN personlige Mindfulness-guide og ekspert!

Her er, hvad nogle af de flere end 270 deltagere sagde...

... INDEN de gik med:

"Jeg vil så gerne være mindre nervøs og bekymret for alt!"

"Jeg vil gerne lære at finde ro efter et stressforløb!"

"Jeg vil gerne leve mere nærværende i nuet!"

"Jeg vil gerne kunne meditere og finde ud af, hvad mindfulness er!"

"Jeg vil bare gerne være mere glad end ked af det!"

"Jeg vil gerne holde op med være forvirret og bange hele tiden!

"Jeg vil gerne finde en vej til at stoppe alle bekymringstankerne i mit hoved!"

"Jeg vil gerne lære at acceptere fortidens traumer og lære at leve mit liv i accept med alt det, livet nu engang byder på!"

"Jeg vil gerne en gang for alle kunne give slip på tanken om, at jeg ikke er god nok!"

"Jeg vil gerne være en del af noget, som er godt for mig og som jeg kan gå til, når livet er svært!"

Et online Mindfulness og Livsbevidsthedsforløb,
der skaber positiv forandring! Det virker!!!

⇣ ⇣ ⇣ ⇣ ⇣

LMP-online (Life & Mindfulness Practitioner)
er ikke en luftig 'fluffy-fluffy' teori.

Det er en effektiv og bevidst vej til indre frihed


LMP-online er 100% baseret på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen, som har eksisteret i 10 år og uddannet over 700 kvinder og mænd på efterhånden mere end 56 hold.

Og allerede siden introduktionen af LMP-online d. 1. august 2020 er næsten 300 kvinder og mænd kommet med på LMP-online rejsen - og er begejstret for det, de oplever.

Læs f.eks. her, hvad Vicky siger:

Skærmbillede 2020-08-18 kl. 07.03.20.png

Jeg er på den vildeste rejse - en rejse væk fra stress og jag, tankemylder og hamsterhjul og ind i mere ro, nærvær og en kærlig omsorg for mig selv og den, jeg er. En rejse ind i noget andet og mere givende for mig.

Og jeg er ikke alene på rejsen - jeg bliver holdt i hånden af Flora, som er den skønneste og mest kærlige formidler og støtte, jeg kunne ønske mig på rejsen.

Hendes online forløb er ikke bare et forløb, som man går igennem, lytter lidt til og så glemmer igen. Det er et forløb, som man lever og får helt ind under huden. Det er en livsstilsændring af de helt store.

Flora er ikke den eneste støtte, for vi er en hel flok skønne mennesker i forløbet, som bakker hinanden op i det svære og hylder succeserne. Jeg føler mig aldrig alene på rejsen - der er altid nogle, som har det på samme måde, eller som har været igennem noget lignende. Der er højt til loftet, og ingen følelser er forkerte. Vi er ikke så forskellige, og det er mange af de samme ting, vi kæmper med. Alene den opdagelse gør en forskel.

At have det fællesskab, at have nogle af sparre med, når noget er svært og blive mødt med forståelse og masser af kærlighed gør en verden til forskel og gør rejsen lidt lettere.

For mig er der ingen vej tilbage til, hvor jeg var før.

Forløbet er udviklet og forfinet over de sidste 10 år, hvor jeg har undervist og uddannet Life & Mindfulness Practitioners såvel som Life & Mindfulness Educators, som lever af at videreformidle og undervise andre i mindfulness baseret på mine principper og værktøjer.

Denne basis og dette fundament er kernen og essensen i denne undervisning, som jeg har lagt ind i 9 moduler, der hver især guider dig - trin for trin - frem til indre frihed, ro, nærvær og dyb, dyb balance.

Du får et overskueligt og gennemarbejdet modul af gangen og du bestemmer selv dit tempo og hvor lang tid, du vil bruge på hvert enkelt modul. Og du kan altid gå tilbage og se de enkelte sessions igen og igen efterfølgende.

LMP-online er mere end "blot" et on-line forløb, hvor du er overladt helt til dig selv.

Jeg er - som din personlige guide og mindfulness og livsbevidsthedsekspert - med dig hele vejen. Du kan skrive til mig når som helst. Du kan kommentere og dele dine refleksioner og spørgsmål til hver enkelt session i hele forløbet. Og du kan deltage, bidrage, spørge og kommentere i den aktive og ekstremt anerkendende og opbakkende lukkede Facebook gruppe, som du får adgang til, når du er med.

Og det bedste er: Du mister aldrig adgang til materialet eller fællesskabet! Når du én gang har investeret i forløbet er du altid med. Der er ingen tidsbegrænsning og der er ingen efterfølgende abonnementsbetaling.

Dette er det livsforandrende forløb og fællesskab,
som du har drømt om - og som er med dig hele vejen
- i medgang såvel som modgang. Altid!


"Det er en utrolig rolig og nem måde at lære på. Du tager modulerne, når du har tid og du kan altid høre dem igen. Du har tid til at arbejde med dig selv i dit eget tempo. Der er aldrig noget, du kan gøre forkert - samt vigtigst af alt - Flora underviser så du er tryg, og føler dig hørt og set og du kan skrive til hende altid. Jeg vil varmt anbefale det!"

Ditte

LMP-online (Life & Mindfulness Practitioner) giver dig ALT det her:

Symbol kvalitet on-line .png
Gennemarbejdet kursusforløb: 9 Moduler med i alt over 100 video-sessions, der guider dig trin-for-trin gennem processen. Fra opdagelse til accept. Fra indsigt til praksis. Til fordybelse. Og til Erkendelse og Ny Bevidsthed. Og omfavnelsen af den ægte og autentiske DIG i frihed og fuldkommen balance.
Symbol meditation on-line.png
Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed: Du lærer Mindfulness og Compassion baseret på evidensbaseret grundlag. Altså videnskabeligt funderet viden. Principper, værktøjer og teori - så du ved, hvad fundamentet er. Men du får mere end det. For jeg arbejder med en helt unik kropslig tilgang, der gør, at du ikke kun lærer - men mærker og oplever forandringen gennem kroppen. Vi kan ikke tænke os til forløsning eller forandring. Vi må og skal have kroppen med. Det har været mit udgangspunkt i alle de 15 år, jeg har undervist. Og det er det, der gør den store forskel. Og gør, at det virker!
Symbol meditation.png
KÆMPE udvalg af Meditationer: Du får adgang til et KÆMPE udvalg af guidede Meditationer. Kropsscanninger. Tema-meditationer. Stilhedsmeditationer. PLUS bonus-meditationer med min vejleder og træner Sri Vasudeva. I alt 26 meditationer med mere end 10 timers guidet meditation. Som du kan bruge igen og igen. Og hente til din telefon, så du altid har meditationerne med dig. Uanset hvor du er. Eller hvornår, du har brug for det.
Symbol yoga med måtte.png
Blide og effektive Yoga og Flora Flow® sessions: Du får adgang til nogle virkelig skønne og blide yoga-sessions, som er 100% befriet for præstation. Kun blidt nærvær og yoga, som ALLE kan være med i. Udover Flora Flow® med mig, får du flere BONUS sessions med super-dygtige og anerkendte yoga-lærere. Du kan hente yoga-videoerne til din telefon, så du altid har dem med dig og dermed altid har din egen personlige yoga-lærer med dig i lommen.
Symbol PDF og materiale.png
Værktøjer, PDF'er og støttende materiale: Du kan downloade PDF'er og skemaer og andet materiale, der er specielt udarbejdet til LMP forløbet og som støtter dig i din rejse gennem forløbet. Alt kan hentes og printes igen og igen - uden begrænsninger. Du kan printe din egen dagbog, som hver dag hjælper dig til at fastholde din praksis og se præcis hvor du forandrer dig og styrker dit fundament.
Symbol tæt kontakt til lærer.png
DIREKTE kontakt til din underviser: Du får min personlige mail-adresse og du kan sende mig mails - nårsomhelst og ligeså tit, du har brug for det - med dine personlige spørgsmål - og få direkte og personligt svar. Du kan spørge om alt, der fylder i dit liv og som du møder undervejs i forløbet. Og få svar. Du er på intet tidspunkt overladt til dig selv eller alene.
Symbol fællesskab on-line.png
Fantastisk FÆLLESSKAB: I selve forløbet kan du dele og bidrage og kommentere på alle video-sessions. Og du kan læse alle andre deltageres overvejelser og refleksioner og opdagelser. En fantastisk måde at opdage, at du ikke er alene og at andre mærker og oplever det samme som dig. Og så bliver du inviteret ind i en lukket Facebook gruppe, som er fantastisk. Intet mindre. Opbakning. Anerkendelse. Støtte. Svar. Hjælp. Et ægte og autentisk fællesskab, som virkelig, virkelig, virkelig er GULD værd undervejs i rejsen - og også efter.

Her får du lige et overblik...

Life & Mindfulness Practitioner ON-LINE uddannelses-siden, som du får adgang til, har disse 4 overskrifter:

Forløbet

Undervisningsforløbet består af 9 moduler med mellem 10 og 12 undervisnings-videoer i hvert modul.
I alt over 100 undervisningsvideoer. Mere end 1.600 minutters seriøs undervisning.

Meditationer

Alle meditationer, der hører til forløbet. Kropsscanning, 
Guidede Meditationer, 
Stilhedsmeditationer.
26 forskellige Meditationer, som du alle kan hente ned til din telefon.

Yoga/Flora Flow®

Yoga sessions og Flora Flow®, der hører til forløbet.
Blid yoga, som alle kan være med i. Guidet og med video, så du nemt kan følge med. Både med Flora og dygtige gæstelærere.

Øvelser

De forskellige øvelser, der hører til undervisningen.
Så du nemt kan finde dem og udføre dem igen og igen i din træning og praksis eller hvis du lige vil genopfriske en af dem, der virkelig rykkede. 

"Jeg føler trang til at anerkende dette fantastiske forløb. Hvor er det dog dybt og transformerende. Det er med et stærkt fagligt indhold krydret med genial teknik. Og Flora, du er til stede hele vejen rundt!"

Hanne

Det siger nogle af dem,
der allerede er med på  LMP-online...

 • Flora & Akademiet

  “Åh hvor jeg nyder online konceptet ❤️

  At kunne tage tingene i mit eget tempo - ikke skulle haste noget igennem, men at der er tid til, at tingene/begreberne kan bundfælde sig.

  At jeg kan gå tilbage og høre det igen, hvis jeg har brug for det - det er ikke altid, jeg lige får det hele med første gang, og andre gange er det bare rart at høre guldkornene mere end en gang ❤️

  Jeg nyder, at vi kan sparre med hinanden - lige når man har brug for det og ikke skal vente, til man samles ❤️

  Jeg elsker de små indspark fra Flora, som på en fin måde kommer lige, når jeg har brug for dem - eller sådan virker det i hvert fald ❤️

  Jeg synes, det er vildt spændende, og jeg er så taknemmelig for al den viden og læring, jeg tager med mig ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Tak for inspiration, guidning og holdt i hånden.

  Jeg elsker hver en session, det er SÅ givtig og lærerigt. ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Det, jeg har oplevet ved at følge Floras indsigter, er nærmest magisk!!

  De stier jeg famlende var begyndt at trampe i den retning, går jeg nu langsomt, men mere sikkert nedad.

  Med Flora som guide føler jeg mig i erfarne og kyndige hænder. Det er nemt at forstå og derfor også øve sig på de emner, som Flora tager op i sine videoer.

  Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at følge Flora i hendes univers af indsigt og lærdom - et univers, der inspirerer og guider fra en velfunderet platform af viden - krydret med sjove metaforer, der hjælper med at huske, hvordan man lever i mere et kærlig-venligt nærvær med sig selv og verden❤️”

 • Flora & Akademiet

  “Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg havde forventet, måske mest at jeg nok vil springe lidt let hen over det, som jeg har for vane at gøre.

  Men med den kærlighed, den formidling, med den måde Flora guider dig på er bare mere end FANTASTISK ❤️
  Og jeg får bare lyst til lige at høre det igen, eller prøve endnu en meditation, for allerede første dag, kunne jeg mærke, at det her er helt anderledes end alt det jeg ellers har givet mig i kast med.

  Forløbet er fantastisk, og ALLE burde give sig selv denne her gave, at blive mere mindful, men sammen med Flora ❤️”

 • Flora & Akademiet

  “En af de mest omsorgsfulde uddannelser, jeg har været på.

  Flora skaber et helt unikt læringsrum, hvor jeg følte mig set og hørt.

  Hun har en kæmpestor viden indenfor
  mindfulness og det hele formidles i et trygt og kærligt rum.

  Det har været en fantastisk rejse, jeg har været på. Jeg har lært så meget og jeg har ELSKET hvert minut.”

 • Flora & Akademiet

  “Der er en indånding og der er en udånding.
  Så simpelt og alligevel så kraftfuldt, så kærligt og så vigtigt.

  Flora guider blidt og tydeligt lige fra starten.
  Jeg føler mig stærkere i mig.

  Jeg er så tilfreds!”


Hvis du allerede har overvejet at melde dig på en Mindfulness uddannelse, så læs lige det her...

Helle læner sig mod væg.jpg

Du har måske allerede - seriøst - overvejet at melde dig til en Mindfulness uddannelse, men...

 • Tiden har ikke været den helt rigtige
 • Det har været svært at få fri
 • De gode uddannelser er kostbare
 • Det er svært at sætte en fast dag i 9 uger af til det
 • Der var for lang tid til uddannelses-start
 • Der er langt til uddannelsesstedet
 • Transporten til uddannelsen er krævende
 • Det kan være skræmmende og overvældende at lukke op for dig selv sammen med andre
 • Det er grænseoverskridende
 • Holdet, du ville på, har været udsolgt

Eller nogle af de helt "lavpraktiske" (og ret naturlige!) ting, har været i vejen....  
Som f.eks....

Er der parkeringspladser tæt på?
Kan jeg nå at hente børn bagefter?
Hvad for noget tøj kan jeg tage på?
Hvordan foregår frokostpausen?
Hvordan præsenterer jeg mig for de andre?
Tør jeg overhovedet?

Og ... i disse dage.... hvad med smitterisiko og sikkerheden?

Alt i alt kan der være rigtig mange - og helt naturlige og ret gode - forklaringer på, hvorfor det aldrig helt er lykkedes dig at komme med på den Mindfulness uddannelse, som du måske inderst inde drømmer om... og som du på en eller anden måde bare ved, vil give dig så meget.

Nu er det slut med at lede...
Slut med at vente...

Her er det, du har ventet på....

Nu kan du nemlig komme med på en af de mest transformerende og attraktive Mindfulness (og meget, meget mere!) uddannelser...

Life & Mindfulness Practitioner

ON-LINE!

En af de mest transformerende Mindfulness og Livsbevidsthedsuddannelser,
du måske kan finde... 

Lad mig slå det fast med det samme:

Life & Mindfulness Practitioner ON-LINE uddannelsen er i meget, meget stor udstrækning  DEN SAMME uddannelse, som den, du kan deltage på fysisk (in real life) - du kommer igennem de samme hovedemner - og du får også et BEVIS for uddannelsen, når du har gennemført den.

Den eneste forskel er, at du gennemfører uddannelsen on-line på din computer, tablet eller telefon hjemme hos dig selv.

Life & Mindfulness Practitioner uddannelser er en af de måske mest transformerende mindfulness uddannelser - og mest eftertragtede - med næsten 10 år bag sig og langt over 700 deltagere.

Og nu kan du altså gennemføre denne mindfulness uddannelse on-line. Præcis hvor det passer dig - og hvornår det passer dig!

Du får adgang til alle sessioner i samme flow og som optagelser af præcis den samme undervisning gennemført af FLORA specifikt til dette on-line forløb.

Det er altså det samme undervisningsforløb og flow, som du oplever, hvis du vælger den fysiske uddannelse.

Du har bare friheden til selv at bestemme tidspunkt og sted.

Og så er der en ret væsentlig fordel mere... for når du har gennemført alle sessionerne, så mister du aldrig adgang til lektionerne. Du kan altså altid gå tilbage til særlige steder og se dem igen og igen. Du kan pause. Du kan spole. Du kan endda sætte hastigheden op eller ned på videoerne. Og du kan hente alle sessioner ned til din telefon som lydfiler, så du kan have dem med dig på gåturen.

Undervejs i forløbet kan du deltage i live on-line sessions med Flora - og du kan sende spørgsmål via mail og få direkte personligt svar fra Flora. Du er altså ikke alene eller overladt til dig selv på on-line forløbet, men har en direkte "livline" til en af Danmarks bedste og mest erfarne mindfulness undervisere.

Samtidig kommer du med i en særlig lukket gruppe på Facebook, hvor du kan dele dine refleksioner og opdagelser undervejs - og læse andre kursisters opslag. Og Floras svar og indlæg med inspirerende ny viden og værktøjer.

Uddannelsen giver dig altså mulighed for at lære på den måde, der passer dig bedst - når det passer dig bedst.

Når du har gennemført alle moduler, modtager du et BEVIS for gennemførelsen.

"Jeg føler mig stærkere i mig!"

Heidi

Hvordan foregår det... helt praktisk?

Når du har tilmeldt dig forløbet, får du med det samme adgang til den lukkede Practitioner on-line side.

Den er nem at huske - den hedder simpelthen practitioner.dk - og den ligger samtidig også under hjemmesiden www.livsbevidsthed.dk - så det er altid nemt både at finde den og at komme ind.

Du kan endda lave en henvisning til siden, så har du hele forløbet liggende som en 'app' på din telefon.


Kurset er bygget op i 9 moduler, hver med flere underliggende sessions.

Modulerne åbner enkeltvist - et hver uge igennem 9 uger - præcis som på den fysiske uddannelse. Når du har gennemført en session i hvert modul, så åbner den næste session.

Det sikrer det bedst mulige flow gennem uddannelsen og at du får bygget din mindfulness praksis op på en måde, så den bliver masseret ind i dig - og så den virker.

Og samtidig undgår du at bliver overvældet over en masse, du "skal nå". Her er der intet, du skal nå - du bestemmer helt selv dit tempo.

Efter hvert modul er der en lille quiz med spørgsmål, som giver dig mulighed for at repetere og genopfriske det, du har været igennem på modulet.

Du kan altid sende mail med spørgsmål til Flora undervejs i modulet eller ved hver enkelt session. Og undervejs i forløbet bliver du inviteret til live on-line sessions med Flora, hvor du også har mulighed for at spørge direkte om det, du oplever i dit forløb.

Når du har gennemført det sidste modul og besvaret spørgsmålene i den lille quiz modtager du et Life & Mindfulness Practitioner BEVIS for din deltagelse.

"Det er supernemt at finde rundt i - og jeg elsker, at jeg selv kan bestemme, hvornår jeg vil fordybe mig i noget - eller lige se en af videoerne med de helt særlige guldkorn igen."

Anette

De 9 moduler

Her kan du - i hovedtræk - se, hvad du kommer igennem på uddannelsen:

Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 1: Meditation på Åndedrættet - Hvad er Meditation - NOAK - Intention - Nybegynderens Sind - Meditation på Tankerne - Om Mindfulness - Ikke-dømmende - Bevægelserne i Livet - Taknemmelighed - Meditation på Gule Lapper
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 2: Flora Flow® Nærvær i kroppen - Kropsscanning - Kroppen og sammenhæng - Opmærksomhed og Bevidsthed - Opmærksomhedsmeditation - Åndedrættet og Nervesystemet - De 3 Hjerner - Hjernen - Mindsigth - Meditation på Smerter
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 3: Tankerne og Kroppen - Flora Flow® - Kropsscanning - De Mentale Rum - Det Øjet Ser - Meditation på Tankerne - Din Indre Bus - Mindfulness i Din Hverdag - At Ændre Perspektiv - Meditation på Gule Lapper
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 4: Fascia Flow - Kropsscanning - Berøring - Bevægelse - Åndedræt - Meditationspraksis - Stress og 3 Forandring i Hjernen - Accept - Mulighedernes Rum - Meditation
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 5: Yoga Nidra - Kropsscanning - Grundstemninger i Kroppen - Åndedrættet og det parasympatiske nervesystem - Giv Slip - Ikke Ambition - Tålmodighed - Tillid - Energiskemaet - Meditation på Tilgivelse
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 6: Yoga Nidra - Kropsscanning - Compassion .. mere end medfølelse - Betydningen af Meditationen og dit Åndedræt - De 3 elementer i Compassion - Det dybe nærvær - Venlighed - Medmenneskelighed - Hjertecoherence og Omsorg - Meditation - Træn din optimisme og sammenhæng - Positiv psykologi og Mindfulness - Ordenes Kraft - Sanseflow - Kærlig Venlighedsmeditation
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 7: Flora Flow® - Væk den energetiske krop - Kropsscanning - Kroppens sprog - lytter du? - Stræk dit Åndedræt - Hold vejret - Forhindringerne - Spindelvævet - Meditation på Tankerne - Bevidsthed på Tankerne - Bevidsthed på Følelserne - Bevidsthed på Sansningerne - Meditation på Følelserne
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 8: Flora Flow® - Mindfulness Yoga med afspænding - Kroppen og den implicitte hukommelse - Meditation og Bevidstheden om dig - Mindful Kommunikation og Samspil - Ærlighed og Autenticitet - Stilhedsmeditation - Oprindelsen - Den ottefoldige vej - Medskaber af virkeligheden - Stoleøvelsen - Åndedrætsmeditation
Røde hjerter på hvid baggrund.jpg
Modul 9: Flora Flow® Restorativ inspireret yoga - Kropsscanning - Meditation er en tilstand - Cellerne i kroppen - DNA og kroppens hukommelse - Du bliver det, du spiser - Stilhedsmeditation - Principperne - Praksis, Fordybelse, Gentag - Refleksion - Intentionen og videre herfra - Meditation på Energicentre - Afsluttende Opgave

"Jeg føler virkelig, jeg bliver taget i hånden og rummet . Tak, af hjertet tak! Jeg synes virkelig, vi får meget for pengene!"

Hanne

Din investering:

4.295,-  

Der er pt. lukket for optagelse


For at have fuld fokus på alle deltagere, der allerede er med i forløbet - så er der pt. lukket for optagelse på forløbet. Jeg åbner for optagelse igen i 2021.

Skriv dig på ventelisten - så er du den første, der får besked, når jeg åbner for tilmeldingen igen.

"For pokker! Hvor er det bare gennemført godt lavet og gennemtænkt det her forløb!"

Johanna

Faglighed

Uddannelsen til Life & Mindfulness Practitioner er i sin kropslige og praktiske form "helt sin egen" - og det med fagligheden og det professionelle indhold helt i top.

Flora Tara Melchiorsen er din underviser hele vejen igennem. Flora er en af de mest kompetente mindfulness undervisere i Danmark med en omfattende viden om mindfulness, forskningen bag, compassion og livsbevidsthed. Flora har mere end 20 års egenpraksis bag sig og har uddannet mange hundrede Life & Mindfulness Practitioners gennem de sidste snart 10 år.

Der indgår forskningsbaseret viden om hjernen og hjernens funktioner alene og i samspil med resten af kroppen og ikke mindst hjertet. Her arbejder vi især med prof. Daniel Siegel's forskning og viden om hjernen og hjernens funktioner, ligesom vi arbejder med prof. Richard Davidson's resultater indenfor mindfulness og mindfulness' indvirkning på psyken og hjernen.

De klassiske mindfulness principper er baseret på dr. Jon Kabat-Zinn's anvisninger og vi sætter dem i samspil med kognitive værktøjer, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), positiv psykologi, teori U samt yoga- og meditations- og vejrtrækningsteknikker.

Men det helt afgørende omdrejningspunkt er, at alt foregår med et kropsligt fokus. Og viden, teori - og praksis - foregår altsammen ud fra kroppen. Og det er præcis derfor, denne uddannelse er en af de absolut mest effektive og virkningsfulde mindfulness uddannelser, du kan finde.

_K8A9332-1.jpg

Mindfulness virker

 

Mindfulness er i disse år vokset fra en modebaseret tendens til noget, der tages alvorligt - ikke kun i vores personlige udvikling, men også på vores arbejdspladser, institutioner, organisationer ... ja, alle steder, hvor vi som mennesker færdes i relationer såvel som individuelt.

Forskningen viser det også mere og mere tydeligt.

Mindfulness har en enestående positiv effekt på vores sind og mentale tilstand.

Mindfulness styrker din modstandskraft overfor livets med- og modgange - og gør dig mere nærværende, opmærksom og rolig.

Mindfulness styrker din indlæringskraft og virker mod stress, uro, angst og depression.

Når mindfulness bruges rigtigt, skabes varige og positive ændringer i dig som menneske. Og i dit liv.

Hjernen, hjertet, kroppen

Fysiologi og hjernen fylder en del i undervisningen. Og hjernens samspil med hjertet og kroppen.

Hjerne Hjerte Sjæl sten på strand.jpg

Med inspiration fra prof. Daniel Siegel's håndmodel af hjernen, får du forståelse for, hvad der egentlig sker i hjernen, når du er nærværende - og når du ikke er det. 

Vi kommer også ind på hjernen og hjertets fysiologiske kommunikation bl.a. baseret på Heartmath's videnskabelige undersøgelser og resultater.

Du kommer også i dybden med mindfulness principperne: Beginners Mind, Letting Go, Accept, Ikke Ambition, Ikke Bedømmelse, Aversion og Tiltrækning, Tålmodighed og Tillid.

Og du får sat alle principperne i praktisk perspektiv gennem øvelser, som du kan relatere til dit liv og din hverdag.

Der er sandsynligvis ikke en grundlæggende mindfulness uddannelse, der giver dig et mere bredt og dybt kendskab til mindfulness og livsbevidsthed end denne.

Hvad får du med dig?

Du får flere ting med dig.

Det vigtigste er måske, at du genfinder stedet under dine fødder.

Og hvad betyder det? 

Jo, det betyder, at du ikke kun lærer værktøjer og praksis til at kunne skabe ro, nærvær og balance i dig selv, men at du også genfinder din naturlige tilstand af nærvær og venlig kærlighed til dig selv.

Du opdager, at du er god nok.

Som den, du er.

At du ikke behøver at være "den bedste udgave" af dig selv, men at du i dig selv er fuldkomment god nok.

Du lærer din krop at kende igen. Og du lærer at mærke din krops signaler til dig, så du lettere opdager, hvis du er på vej ned af en sti, som ikke er god for dig.

Og du lærer, hvad du kan gøre, når det sker, så du undgår at blive fanget og "kuppet" af dine følelser.

Kvinde korthår middle age smiler rolig.jpg

Du lærer alt det grundlæggende i mindfulness. Og du lærer at  omsætte teori og viden i praksis.

Du lærer at meditere. Og du lærer blid og enkel yoga, som alle kan være med i.

En ting er ganske givet: Du kan ikke undgå en positiv forandring på de steder, du drømmer om at forbedre i dit liv i løbet af Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen.


Spørgsmål og Svar

Her finder du nogle af de spørgsmål, jeg har fået - og mine svar på dem.

Hvad hvis jeg ikke kan følge med?

Det kan faktisk ikke lade sig gøre. Altså ikke at kunne følge med. For du bestemmer nemlig selv dit tempo. Hvert modul frigives med minimum en uges mellemrum - det er for at sikre, at du ikke gennemfører for hurtigt - forløbet skal nemlig ikke "jappes igennem". Men du kan bruge al den tid, du vil på hvert enkelt modul... 1 uge... 2 uger... 10 uger... ja, flere måneder for den sags skyld. Så... du bestemmer helt selv.

Er det et kursus eller en uddannelse?

Ja, det er lige før jeg skriver, at du også selv bestemmer her.

De fleste bruger Life & Mindfulness Practitioner forløbet for deres helt egen personlige skyld. Altså for simpelthen at lære mindfulness og opleve et liv uden bekymringer, frygt, begrænsende mønstre og stress. Og her er forløbet helt fantastisk og supergodt.

Andre bruger forløbet som et springbræt til selv at kunne videreformidle mindfulness. Og det kan det også bruges til - men så kræver det også en indsats udover - nemlig en daglig praksis og at du selv kommer ind 100% ind i den tilstand, som du ønsker at videreformidle. Vi kan ikke give Mindfulness videre, hvis vi ikke er der selv. (Hvis du er interesseret i selv at kunne undervise i Mindfulness - så se også spørgsmålet lige her efter...).

I begge tilfælde - altså uanset, hvad DU ønsker at bruge forløbet til - så er jeg med dig hele vejen og guider, svarer på spørgsmål og støtter dig.

Kan jeg undervise andre i Mindfulness, når jeg har gennemført Life & Mindfulness Practitioner?

For mig er det etisk vigtigt, at slå fast at man ikke kan videreformidle noget man ikke selv er.
Derfor afhænger alt af, hvordan du griber uddannelsesforløbet an. Om du får etableret en egenpraksis og arbejder dig godt igennem stoffet og skabt de forandringer, der skal til.
For nogen er 9 uger nok, for nogen tager det 9 måneder og andre igen 9 år.
Så det afhænger af din baggrund og din indsats i forløbet. Mindfulness er en måde at være i livet på, ikke en værktøjskasse.
Forløbet viser dig vejen, men du skal gå skridtene selv. Når alt det er sagt, så er det også vigtigt at huske, at jeg er med dig hele vejen. Du kan få råd og vejledning og jeg kan hjælpe dig med at få alt på plads, så også du kan berige din omverden med Mindfulness og Livsbevidsthed.

Jeg skal på ferie midt i forløbet, hvad gør jeg?

Det er ikke noget problem. Og her har du virkelig fordelen ved et on-line forløb, fremfor et fysisk forløb. Du bestemmer nemlig selv hvor og hvornår du deltager. Og da der ikke er nogen "dead-line" eller "need-to" i forhold til din deltagelse, så er der altså heller ikke noget pres. Og derfor kan du både passe dit arbejde eller den studier ved siden af... og holde ferie eller deltage i både barnedåb og konfirmationer - uden det går ud over din deltagelse i Life & Mindfulness Practitioner. Du bestemmer selv, hvornår du starter - og du bestemmer selv, hvornår du slutter.

Hvornår starter forløbet?

Det starter, når du starter. Du bestemmer helt selv. Du gennemfører forløbet i dit helt eget tempo og som det passer dig bedst. Den eneste begrænsning, jeg har sat ind, er, at du skal arbejde med et modul i mindst en uge. Det sikrer, at du får det bedst mulige flow - uden at "jappe" det igennem.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Du skal bruge den tid, der er nødvendigt - og som du har mulighed for. Det vigtigste er, at du får etableret en egenpraksis. Og det betyder, at du mediterer hver dag og laver et bevægelsesprogram - yoga eller Flora Flow® - og arbejder med principperne og de forskellige input, jeg giver dig.

Det er i princippet meget enkelt: Jo mere tid, du bruger - og jo mere, du fokuserer og arbejder med det - jo mere får du ud af det.

Men... og det er ligeså vigtigt - vi lærer ingenting under pres. Så det skal også være sjovt og givende at deltage - en fornøjelse - og ikke en pligt.

Så... du bruger den tid, du har mulighed for - og så meget, som muligt indenfor de rammer.

Så skal det hele nok gå rigtigt godt.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du mister ikke adgang.

Så kort kan det siges. Når du en gang har investeret i forløbet, så kan du tilgå materialet igen og igen - ligeså tit  , du vil - og når jeg laver opdateringer og lægger nye ting ind, når der f.eks. offentliggøres ny forskning eller viden - så får du automatisk adgang til det også.

Det er bl.a. derfor Life & Mindfulness Practitioner adskiller sig fra så meget andet - det er en investering i dit liv - og en investering, du kun vinder på - og aldrig taber på.

Hvad hvis jeg skifter telefon eller computer undervejs?

Det betyder ingenting.

Hele forløbet ligger på "internettet" på Simplero platformen. Og det betyder, at du kan tilgå materialet uanset hvilken telefon, computer eller tablet, du bruger - og uanset om du er i Danmark, Sverige eller Portugal... sålænge du har internetadgang.

Du kan endda lave en "henvisning" på din telefon til practitioner.dk siden - og så er det ligesom at have en "app" med din helt egen Life & Mindfulness Practitioner.

Hvordan kommer jeg med på LIVE on-line sessionerne?

Hver tredje måned holder jeg en on-line LIVE session, som du er hjerteligt velkommen til at deltage i.

Her deler jeg viden om Mindfulness, Compassion og Livsbevidsthed. Jeg guider en meditation og så besvarer jeg spørgsmål og giver gode råd og input om forløbet.

Du kan deltage ligeså mange gange, du har lyst - der er ingen begrænsninger. Det vil sige - også mens du er igang med forløbet og efter... også selv om det er flere år siden, du har investeret i forløbet.

Du finder altid de aktuelle datoer inde på uddannelsens hjemmeside - practitioner.dk - og så sender jeg også en invitation på mail nogle dage inden hver session.

Det koster ikke ekstra at deltage i live on-line sessionerne... uanset, hvor mange gange, du deltager.

Jeg har et spørgsmål...!

Hvis du har et spørgsmål, som du ikke har fået svar på her på siden - så send det til info@livsbevidsthed.dk - så svarer vi dig ligeså hurtigt, vi kan.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33.png

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at dette forløb virker. Jeg ved, at mindfulness virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger det og arbejder med det - vil opleve en forandring i måden at være dig. Med mere indre ro, balance, selvkærlighed og compassion. Og at du vil opdage for alvor, hvad Mindfulness kan gøre for dig.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

 


Alt er muligt ....