Mindfulness-, Natur- og Hjerteuge med Flora

Total selvforkælelse på Langeland


Selvforkælelse - på alle plan

Denne uge er ultimativ selvforkælelse - på alle plan. 

Det er en uge, der inviterer dig til fordybelse og indsigt i en kærlig omfavnelse af din krop, dit sind og din ånd.

Du vil blive inviteret ind i mindfulness- og nærværspraksis, både gennem blid morgenyoga og meditationer og så vil jeg invitere dig med på en indre compassion- og selvkærlighedsproces, hvor vi både vil lindre det, der er svært indeni og styrke og folde din evne til selvkærlighed ud.

Vi vil bruge de vidunderlige naturomgivelser med åbne vider og skovens dybe magi og opdage, at alt har en inderside og en yderside. Både i os og omkring os. 

Vi vil arbejde med naturterapeutisk tilgang og bruge naturen omkring os til at spejle vores egne indre processer.

Gennem hele ugen vil du nyde velsmagende og kærlighedsfrembragt vegetarisk kost, som vil stimulere dine sanser og kærtegne dine celler.

Og det hele foregår på en af Danmarks kulturskatte, den smukke herregård Frederiksberg, som ligger i fuldstændig ro og med vidunderlige omgivelser på det sydlige Langeland - tæt på skov, strand og vand.

En Hjerteuge, du ikke vil glemme

Det bliver en magisk uge.

Jeg inviterer dig med på en kærlig og nænsom genopdagelse af dig selv og al dit nærvær og indre kraft.

Jeg vil gøre mit til at gøre denne uge til den mest fantastiske uge, som vil genopfylde dit indre med nærvær, energi, overskud og glæde.

Så det bliver en uge, du vil bære med dig altid...

Flora Namaste i cirkel af solsikker - www.livsbevidsthed.dk

Flora - din krop og psyke ekspert
Vibeke Bak Christiansen

“Jeg kan ikke med ord beskrive hvor godt det har været for mig at være afsted. Jeg har fået så meget ro i min krop at det er helt ubeskriveligt. Jeg er landet i mig, efter års intenst arbejde - jeg er ikke færdig og bliver det heller aldrig, men det er en kæmpe gave jeg har givet mig selv❤️ Omgivelserne var så fantastiske, alle I dejlige mennesker jeg mødte, ja det har bare været helt unikt og jeg vil ALDRIG glemme rejsen.”

Flora - din krop og psyke ekspert
Karin Elisabeth Nielsen

“Hvis du virkelig vil gøre noget godt for dig selv og opdage, hvordan du kan begynde at få Floras tilgang til mindfulness ind under huden, så vil jeg varmt anbefale, at du under dig selv denne oplevelse. At opdage her er tale om en livsstil, der udvider din bevidsthed om, hvordan du vælger at leve dit liv fremfor, at mindfulness er noget, du går til. Hvordan du kan arbejde med kroppen, der viser dig det liv, du har levet, og hvordan du også kan bruge naturen til at guide dig hjem til dig selv.”

Flora - din krop og psyke ekspert
Johnny Junior Møller

“Jeg kan ikke anbefale dette varmt nok. At jeg på kun en uge kan flytte mig så meget, troede jeg simpelthen ikke var muligt. Ting som jeg på egen hånd ikke har været i stand til at finde hoved og hale på er nu faldet på plads i mig. Ved nu hvor jeg er på vej hen og at det er muligt. For at bruge en god gammel kliché, så føler jeg mig som et nyt menneske. Tak af hele mit nu åbne hjerte!”

Flora - din krop og psyke ekspert
Christina Mulvad Tillebeck

“Tusind tusind tak for at skabe rammerne til en helt fantastisk uge på Langeland. En hel uge i selvkærlighedens tegn - wauw!
Jeg mærkede allerede roen og kærligheden, da jeg åbnede døren til de skønneste rammer og blev mødt af kram og varme smil fra jer. Ugen blev intet mindre end fantastisk!
Jeg elskede den blide yoga hver morgen, meditationerne, naturterapien om eftermiddagen, inspirerende og vise oplæg af Flora, de dybe snakke, skøn healende massage og zoneterapi ved Liselotte, den vidunderlige natur og den skønne mad. Udover dette var der også masser af tid til egenrefleksion, hvile og ro. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har givet mig selv lov til at ligge på græsset i timer og bare være, sanse, mærke og finde ro. Det var magisk og virkelig rørende.
Jørgen sørgede for skøn vegetarisk mad, som var lavet med kærlighed. Jeg manglede på ingen måde kød selvom jeg normalt spiser kød dagligt. Det var berigende at blive inspireret til gode, mere sunde og bæredygtige alternativer. Tak for det!
Udover at Flora er en fantastisk formidler er hun også formidabel til at guide meditationer, som gennem ugen langsomt åbnede mit hjertet mere og mere og gav mig mod til både at acceptere områder i mit liv og give slip på det, der ikke længere tjener mig at holde fast i. Flora gav så meget, holdte rummet, udfordrede, skubbede kærligt og rummede alt. Hun skabte et meget trygt rum, hvor der ikke var nogle tanker eller følelser der var forkerte. Der var plads til os alle Flora var god til intuitivt at mærke ind i, hvor vi hver især var i vores processer og guide og inspirere derfra.
Flora formidlede en stor faglig viden, som hun understøttede med forskning og eksempler fra sit eget liv, hvilket gjorde det levende og nærværende.
Jeg havde forinden kun “mødt” Flora online, men kan man lide hende der, så kan man i den grad også lide hende live - hun er nærværende, berigende, klog, inspirerende, smilende, altomfavnende, sjov, sød og varm - hun ER kærlighed!
Jeg er dybt TAKNEMMELIG for min kærlighedsuge. Mit hjerte er fyldt op med skønne minder, nye indsigter og mod til at fortsætte min rejse. Tak for at berige og inspirere - tak for jer!”

Praktiske oplysninger - Oktober 2024


Ankomst lørdag d. 12. oktober 2024 kl. 15:00 - 16.00. 
Afrejse fredag d. 18. oktober 2024 kl. 9.00 - 10:00.

Du bor i enkeltværelse. Alle værelser er forskellige i udtryk og meget smukke. 
Toilet og badeværelse på gangen.
Hvis du ønsker at deltage med partner/veninde og dele et værelse, så kontakt os - så får I "dele-værelse-rabat".

6 overnatninger og al forplejning er inkl. - økologisk, vegetarisk mad fremstillet specielt til os på stedet.

Linned, håndklæder er inkl. og alle senge er skønne, luksus-senge, som kærtegner dig til den smukkeste søvn.

I løbet af ugen inviteres du med i blid yoga, meditation og mindfulness/livsbevidsthed efter Flora Metoden®.

Din investering dækker undervisning, ophold og forplejning.

iStock-1086849644.jpg

Læg dig på briksen og lad dig glide hen i  vidunderlige behandlinger

Jeg har inviteret Liselotte med.

Liselotte er gudsbenådet massør og zoneterapeut. Hendes hænder er simpelthen magiske og forløser på dybt plan.

I løbet af ugen kan du booke Liselotte til behandlinger (bookes og betales direkte til Liselotte) og lade dig henføre af Liselottes magiske hænder.

Det smukkeste sted...