Hjertevejen

Foredrag med Flora 


Flora - Et Godt Liv - www.livsbevidsthed.dk

Jeg bringer Hjertevejen til dig!

I foråret 2022 kommer jeg rundt til 11 danske byer med et levende, underholdende og berigende foredrag om Hjertevejen.

Et par timer, hvor jeg både giver dig en indsigt i den fysiologi, der er på spil i os som mennesker (og som ofte står i vejen for, at vi kan leve det liv, vi ønsker og drømmer om) og hvor jeg fortæller om min rejse - både de svære, hårde og smertefulde ting - og alt det, der ændrede det hele.

Tag en veninde eller ven under armen og få nogle skønne timer sammen med mig!

Jeg håber, vi ses!

Kærligst,
Flora underskrift

Mere end et foredrag

De små 2 timer vil være en invitation ind i en ny måde at se på dig selv og dit liv på.

I løbet af foredraget.... som også vil 'smage lidt af' en workshop... vil jeg give dig små øvelser og meditative praksis'er, som vil vise dig, hvor meget du selv kan gøre for at skabe forandringer i dit liv og din indre balance:

Foredraget vil invitere dig med i tre lag:

Den fysiologiske/neuroligiske forståelse af os selv og vores fysiske og psykiske ubalancer som mennesker.

Min egen historie fra at være et offer til at komme fra af offerrollen og bryde gamle mønstre og komme fri til at leve et liv fra hjertet.

Vores åndelige/spirituelle praksis som en nødvendighed for at genskabe balancen til os selv og helheden med naturen og den dybe forståelse af universets sammenhæng.

Flora Namaste i cirkel af solsikker - www.livsbevidsthed.dk

I lang tid har vi været optaget af, at al mental ubalance løses via mentale teknikker. Men ofte viser historien os, at det ikke er her den dybe forløsning ligger.

Der er brug for en omkalfatring i vores måde at se på os selv på. Og forstå os selv på.

Og (gen)opdage, at vi krop, sind, bevidsthed og ånd hænger sammen og at hjertets vej er forbindelsen mellem alle disse. Forbindelsen i den holistiske helhed.

I de mange år jeg har arbejdet som underviser, terapeut og coach har den kropslige tilgang altid være mit omdrejningspunkt - og den vigtigste og mest effektive vej til at genskabe balance i vores menneskelige ubalancer.

I dag ved vi fra forskningen, at kroppen rummer vores implicitte hukommelse og at der her kan ligge mange gamle traumer gemt. Traumer, der kan gå helt tilbage fra barndommen og som er dybt forbundet ind i nervesystemet og dets evne til at regulerer sig.

På dette foredrag vil jeg vil jeg prøve at guide dig igennem og vise dig, at vi kan så meget mere end vi har lært at tro.

Det er min dybe passion, at vise dig, at vi alle har mulighed for et godt liv - uanset hvad vi har med i bagagen og at vi gennem indsigt og forståelse af vores fysiske og neurologiske opbygning kan lære at genvinde tilliden og trygheden ved at være menneske og den vej igennem åbne os for alle vores muligheder.

Hjertevejen er en invitation til det.

Foredraget vil vare ca. 1,5-2 timer og vil være uformelt og afslappet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Flora efter ligesom det vil være muligt at få Hjertevejen signeret.

Begrænset antal pladser!

De endelige steder offentliggøres i januar. Forbehold for ændringer. Du får naturligvis besked pr. mail. Du har fuld returret på din billet t.o.m. 8 dage efter stedet er endeligt offentliggjort. I tilfælde af aflysning pga. Covid el.lign. får du naturligvis din indbetaling retur.