40 dage til din ægte indre lethed,
 styrke og dybe selvkærlighed 

 

 


 

 

 

Hjertekammer Metoden©
Metoden, der åbner dit hjerte

Så du kan leve dit liv fra glæde og kærlighed - uden at blive fanget ind i følelser, tankemønstre og ydre omstændigheder

Gennem 20 år har jeg søgt efter svaret på, hvorfor så mange af os stadig falder tilbage i de gamle mønstre, begrænsninger og indre regelsæt - endda ofte på trods af masser af kurser og uddannelser, bøger, terapi og selvudviklingsforløb.

Jeg har fundet det!

Med Hjertekammer Metoden© giver jeg nu DIG vejen til - en gang for alle - at kunne omfavne dig selv fuldkommen, som den, du er.

Og at kunne åbne dig for alle dine muligheder og den lethed, glæde og kærlighed, der er en iboende hjertekraft indeni dig.

Hjertekammer Metoden© er Universal Nøglen, der låser alt det, du har gemt i dig op - med dit hjertes kraft.

Kærligst,
Flora Tara Melchiorsen underskrift

"At uddanne sindet, uden at uddanne hjertet,
er slet ingen uddannelse."

Aristoteles

Ingen forandring uden hjertet


Aristoteles pegede på det for godt 2.400 år siden. Han sagde, at hjertet er tankens centrum - og sjælens bolig.

I den ældgamle kinesiske videnskab var de - uden at kende de græske filosoffer - fuldstændig enige. Og gennem tusindvis af år har de anset hjertet som et organ, der definerer et væsens åndelige og intellektuelle liv. Ifølge kineserne er hjertet endda centret for intelligens.

De kinesiske lægelige og medicinske traditioner, som går flere tusind år tilbage, peger på, at hjertet har fem eller seks åbninger. Og at det er gennem disse åbninger - og ikke ansigtets øjne - at vi opfatter virkeligheden og herfra afgører, hvordan vi skal handle og reagere.

I de sidste tusinde år har vi her i vesten mere eller mindre forkastet den opfattelse. Og vi har bestemt, at hjernen er "chefen" i kroppen og at alt i kroppen kun sker med styring fra den bløde masse i kraniet.

Men.

Noget er ved at ændre sig.

Undersøgelser viser, at Aristoteles og de kinesiske vismænd måske har haft mere ret, end vi valgte at tro.

At hjertet har en enorm betydning for vores liv, velvære og - ikke mindst - både psykiske og fysiske balance.

Hjerte og hjerne

Vi har opdaget, at hjertet indeholder de samme celletyper, som vi også finder i hjernen og at hjertet indgår i et omfattende neurologisk netværk - et "intelligent" cellenetværk - som viser sig på flere punkter endda at overstyre og kontrollere nogle af de processer, der foregår i hjernen.

Vi opdager også i disse år, at maven og tarmene også indeholder disse "tænkende celler" og på samme måde har stor betydning for, hvad der foregår i vores krop og - ikke mindst - i vores psyke og sind.

Det er denne nyeste viden og nyeste opdagelser, som Hjertekammer Metoden© er opstået udfra og bygget på.

Hjertebevægelsen

Hjertekammer Metoden - de fire bevægelser

Når du ser de fire hovedtemaer for hvert af de fire trin i Hjertekammer Metoden© her, så giver de hver især 100% mening og virker endda umiddelbart som noget, du allerede genkender fra din egen proces og rejse i livet indtil nu.

Men grunden til, at det endnu ikke for alvor er lykkedes for dig at implementere alle kvaliteter i dit liv, er, at du aldrig har arbejdet dig igennem dem på Hjertekammer Metoden©.

Det er blevet en tænkning og en række livsprincipper, mere end det er blevet en tilstand og en livsnatur.

Hjertekammer Metoden© er som at få ubegrænset adgang til alle de 'ingredienser', du bærer med dig i dit liv, på en helt ny måde og få en klar og tydelig opskrift til, hvordan du kan komponere det hele til den perfekte og ægte afbalancerede emulsion, som skaber din 'livsret' - et liv i fuldkommen balance, lethed - baseret på kærlighed og glæde.

Hjertekammer Metoden© er den Universal Nøgle, der låser alle dine indre kvaliteter, egenskaber, evner, passion og drømme op, så du kan folde dig fuldkomment ud og lade dit lys brænde klart og tydeligt - både overfor dig selv og overfor verden omkring dig.

De 4 trin, der skaber forandringen

Hjertekammer Metoden© - kort beskrevet:

Rødt hjerte og 1
1. Venstre Hjerteforkammer: At rumme alle følelser rent. At opdage at alt godt må være der - og at du ikke er forkert. Herfra vil du - ALTID - kunne møde dig selv og alt det, du er - fra et kærligt/venlig og ikke-dømmende sted.
Rødt hjerte og 2
2. Venstre Hjertekammer: At tillade dig selv at give udtryk for dine følelser fra et rent ikke-dømmende sted med udgangspunkt i fuldkommen accept. Her fyldes du af selvomsorg og selvkærlighed og du formår at tage ansvar for dit eget indre.
Rødt hjerte og 3
3. Højre Hjerteforkammer: At handle indad og drage omsorg for og hele alt det sårede, du bærer i dig. At tillade dit autentiske lys at træde frem og slutte fred med det hele med den dybe indsigt og erkendelse i, at alt går over. Du er din egen bedste hjælper og hviler fuldkomment ind i dig selv og den, du er.
Rødt hjerte og 4
4. Højre Hjertekammer: At handle udad fra hjertet. At sige klart og tydeligt til eller fra via et autentisk og ægte sted og at skabe et frit liv med udgangspunkt i hjertets (sjælens) intuitive visdom. Du møder dine drømme og alt det, der fylder dit liv med glæde, lykkefølelse, håb og mod i en ren, ægte og sjælfuld omfavnelse.
mockup-of-a-woman-reading-a-softcover-book-3418-el1

Et vejkort, som viser dig den præcise vej.

Når vi skal skabe forandring - blivende forandring - i vores liv, så er det vigtigt, at vi både får et præcist vejkort, som guider os skridt for skridt igennem.

Samtidig er det vigtigt, at vi føler os set og at der er en hånd, vi kan tage, hvis og når vi har brug for det.

Alt det får du i Hjertekammer Metoden©.

Da selve forløbet ligger online, betyder det også, at du selv bestemmer tid og sted. Og - ikke mindst - tempo. Der er intet burde/skulle - der er ingen krav eller hårde betingelser. Du bestemmer selv. Du kan gå tilbage. Du kan pause. Du kan se igen. Og igen. Og igen.

Det betyder også, at du kan lære og udvikle dig på præcis den måde, der passer bedst til dig.

Du får også adgang til en særlig lukket Hjertekammer Metoden© gruppe, som støtter, bidrager og hvor du kan dele dine refleksioner, hvis du vil - eller du kan suge til dig af andres oplevelser, refleksioner og bidrag.

Du kan altid - og det mener jeg - altid! - skrive til mig på min personlige mail og få personligt svar. Uanset, om det er i morgen - om en uge eller om 7 måneder.

Udover det store materiale, der ligger online - så får du noget mere! Du får nemlig Hjertekammer Metoden© bogen som praktisk E-bog. 100 sider med viden, visdom, input, inspiration og værktøjer og øvelser, som du kan fordybe dig i og nyde.

Og det bedste er. Når du er med, så er du med altid. Du får adgang til det hele og der er ingen tidsfrist, intet udløb, intet abonnement, intet tilkøb.

Herunder kan du se - mere konkret - hvad du får i Hjertekammer Metoden©...

Hvad du får - helt konkret

Hjertekammer Metoden© er et omfattende uddannelsesforløb, hvor du får adgang til en masse video-guidninger, meditationer, yoga og vejrtrækningstræninger, PDF'er med øvelser, lukkede grupper, live sessions plus HJERTEKAMMER METODEN© E-bogen på 100 sider. Alt i alt: Masser af viden, visdom og invitationer, som guider dig ind i dit hjerte og dit hjertes energi.

Her kan du se oversigten og titlerne på de 35 videoer, der guider dig gennem de forskellige trin i Hjertekammer Metoden©:

1. START HER

 1. Introduktion til Hjertekammer Metoden©
 2. NOAK
 3. NUZO

2. VENSTRE HJERTEFORKAMMER

 1. Introduktion
 2. 0-7 år
 3. Nervesystemet
 4. Selvregulering
 5. Default Mode Network
 6. Livshjulet
 7. Ansvar og Accept
 8. Skyggesider

3. VENSTRE HJERTEKAMMER

 1. Introduktion
 2. At ændre historien
 3. Dit indre kærlighedssprog
 4. At stilne sindet
 5. Venligheden
 6. Glæden

4. HØJRE HJERTEFORKAMMER

 1. Introduktion
 2. Følelsernes udtryk
 3. Accept og Tilgivelse
 4. Fierce Compassion
 5. At sige Ja
 6. Når kroppen siger Nej
 7. Værdier som grundpiller
 8. Det mindste skridt

5. HØJRE HJERTEKAMMER

 1. Introduktion
 2. HRV og Coherence
 3. Indre eller ydre lykke
 4. Grundpillen i Compassion
 5. Naturen
 6. Styrker
 7. Det meningsfulde liv

6. AFSLUTNING

 1. Videre herfra

I alt får du over 70 helt nye videoer med viden, træning og øvelser - ialt mere end 17 timers træning - som nænsomt, kærligt og overskueligt folder elementerne i Hjertekammer Metoden© ud. Du kan pause. Gå tilbage. Se igen. Du bestemmer 100% selv!

 • Plus mere end 30 guidede meditationer og øvelser (over 9 timer!)
 • Plus 3 helt nye Yogasessions (over 1 time!) - inklusiv BONUS Restorativ Yoga med Kirstine Stenvad PLUS 6 vejrtrækningstræninger med Tina Maria Styrup PLUS bonus med Stine Kvistgaard og Elin Karbech og Evaliina Dahl - I alt 10 bonusvideoer! (over 3 timer!)
 • I alt mere end 30 timers viden, øvelser og træninger, som du har evigt adgang til PLUS månedlige nye live online hjertecoherence meditationssessions.
 • Alt ligger både på lukket side, som du enten går direkte til eller via livsbevidsthed.dk PLUS på den smarte Simplero App, så du altid har det hele med dig på din telefon eller tablet.
 • Plus lukket Forum - Hjerterummet - Plus lukket gruppe på Facebook.
 • Plus masser af PDF'er med træninger og øvelser.
 • Plus HJERTEKAMMER METODEN© BOGEN - 100 sider - som E-bog, du frit kan printe.
 • Plus løbende live sessions med mig, hvor jeg folder særlige emner endnu mere ud og svarer på spørgsmål.
 • Plus DIREKTE mail til mig, hvor du kan skrive dine personlige spørgsmål 24/7 - og få personligt svar.

Med andre ord:

Et OMFATTENDE online forløb, som du får 100% fri adgang til og som du aldrig mister adgang til - til en samlet værdi på mere end 18.000,- kr.

Een eneste investering - så er det dit for altid.

Og jeg er med dig altid. I dag. I morgen. Om et år.

Hjertekammer Metoden© er baseret på nyeste viden og er spækket med visdom, guidninger og materiale, der tager dig i hånden og fører dig ind i dit hjertes magi og kraft, så du kan leve dit liv i fuldkommen frihed og overensstemmelse med den, du inderst inde er. I samklang med dine værdier, dine drømme og din passion.

Hjertekammer Metoden© er Universal Nøglen, der skaber sammenhæng og analog med alt det, du bærer med dig og alt det, du har lært gennem tiden. En indre turbo-charger, som skaber fornyet energi og perspektiv i din praksis - i mindfulness, i compassion - ja, i alt det, du har lært.

Når du skaber en bevægelse gennem dit hjerte, vil du folde dig selv ud, som du ikke troede muligt.

Hjertekammer Metoden oversigt

"Bliv det, du er."

Aristoteles

Din investering 

3.998,- kr

OBS! Kontantrabat 500 KRONER!

Én eneste investering! Intet tilkøb. Intet abonnement. Når du har købt forløbet er det dit for altid - inklusive opdateringer og alle de live sessions, jeg laver.

Når du betaler det hele med det samme, får du en kontantrabat på 500 kroner - din investering i hele forløbet er dermed 3.498,- kr.

Du kan også fordele din investering over 10 gange med 399,80 kr i dag og resten med 399,80 kr. pr. mdr. i 9 måneder derefter.

Klik her - så er du igang om få minutter....

↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Hjertekammer Metoden© er 100% baseret på faglighed og viden, som jeg har omsat til praktiske og brugbare værktøjer, information, øvelser og invitationer,
som du kan bruge direkte i dit liv og i din hverdag - og som hjælper dig til at skabe den dybe, positive forandring, du har ledt efter og drømt om.

Hjertets multidimensionelle natur

Vi har fire hjertekamre.

De er delt op i to sider - højre og venstre - med to hjertekamre i hver side.

De to hjertesider er præget af en hhv. passiv og en aktiv energi. I gammel yoga og vedisk opfattelse taler man om en feminin og en maskulin energi.

Samtidig er der i hvert hjertekammer en indadvendt energi og en udadvendt energi.

En bevægelse.

Hjertets kamre pumper blod

Hjertet i sig selv arbejder i fire integrerede systemer:

1. Neurosystemisk. Hjertet er dybt integreret med kroppens styringsfunktioner - herunder også med hjernen - gennem nervesystemet, hvor hjertet sender vigtig information gennem nerveimpulser, som hjernen og kroppen reagerer efter.

2. Biomekanisk. Via nervetransmittere og hormoner er hjertet aktiv deltager i kroppens fysiske reaktioner og er især styrende i de balancerende funktioner.

3. Biofysiologisk. Hjertet skaber fysiske bølger i kroppen, f.eks. gennem hjerteslaget, som skaber ikke kun en lyd, der påvirker hele kroppen og psyken, men også en trykbølge.

4. Energetisk. Hjertet har og skaber et elektromagnetisk felt - altså elektromagnetiske bølger, som går udover de fysiske rammer og skaber et usynligt energifelt, som ikke kun fungerer indad i kroppen, men som også rækker udad i overraskende stor afstand fra selve kroppen.

Hjertets neuroceller

Hjertet er på mange områder mere end blot en "fysisk muskelpumpe", som pumper blodet rundt i kroppen. Hjertet indeholder et stort antal "hjerneceller" - altså de samme neuro-celler, som vi finder i hjernen - og er dybt involveret og integreret i  mange af kroppens fysiske funktioner såvel som psykologiske.

Der er mere og mere forskning, der peger på, at hjertets betydning for vores velbefindende, følelsesliv og mentale såvel som kropslige modstandskraft og resiliens har været stærkt undervurderet.

Hjertekammer Metoden© er det første samlede forløb, der tager al denne nye viden og sætter det i en praktisk brugbar sammenhæng, hvor du bruger kroppens og sindets eget hjertesprog og hjertebevægelse.

Som en kærlighedsholdt rejse gennem de fire livsgivende hjertekamre.

Hjertets egen visdom - omsat til livsnær og praktisk anvendelige værktøjer og viden.

Og derfor vil du opleve en forandring og en forståelse, som du aldrig har oplevet før.

FAQ

Praktiske oplysninger
+ spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på dine spørgsmål...

Hvis du ikke finder svar på netop dit spørgsmål,
så skriv til mig på info@livsbevidsthed.dk 

Det bestemmer du 100%.

Hjertekammer Metoden© er et komplet online forløb, som du får fuld adgang til fra dag 1.

Hver ny session åbner, når den forrige er gennemført, så du på den måde kommer igennem forløbet på den helt rigtige måde. Når en session er åbnet, kan du gå tilbage og se den igen og igen - ligeså mange gange, du vil.

Så - kom med allerede fra i dag - og begynd på din rejse hjem til dit hjerte.

Hjertekammer Metoden© forløbet ligger online.

Du kan få adgang til den særlige lukkede hjemmeside via din computer, tablet eller telefon - eller du kan hente App'en til din tablet eller telefon. App'en gør det supernemt - så klikker du blot et sted og så har du det hele med dig altid.

Når du har set/gennemført en video eller øvelse, kan du markere den som "Gennemført" - så kan du altid se, hvor langt du er kommet. Du kan markere flere gange - systemet husker, hvornår du sidst har gennemført en video - så du mister aldrig overblik.

Du får en lækker Hjertekammer Metoden© E-bog i forløbet. Den er du velkommen til at printe. Den indeholder et overskueligt trin-for-trin program, som du kan følge og "tjekke af", så du også her hele tiden har et godt overblik.

Du bliver også inviteret med til nogle live online sessions, jeg holder om Hjertekammer Metoden©. Alle sessions bliver optaget og lagt op på Hjertekammer Metoden© siden, så du kan se dem igen og igen.

Du bliver også inviteret med i en lukket Hjertekammer Metoden© gruppe på Facebook - ligesom der også er et privat Hjertekammer Metoden© FORUM på den lukkede side.

Hele vejen igennem kan du skrive til mig på min personlige mails, hvis du har spørgsmål til din vej gennem Hjertekammer Metoden©.

Og har du praktiske eller tekniske spørgsmål, så er vi altid klar til at hjælpe i support-chatten eller via support@livsbevidsthed.dk.

Du mister ikke adgang!

Så kort kan det siges. Når du en gang har investeret i Hjertekammer Metoden©, så kan du tilgå materialet igen og igen - ligeså tit, du vil - og når jeg laver opdateringer og lægger nye ting ind, når der f.eks. offentliggøres ny forskning eller viden - så får du automatisk adgang til det også.

Det er bl.a. derfor Hjertekammer Metoden© adskiller sig fra så meget andet - det er en investering i dit liv - og en investering, du kun vinder på - og aldrig taber på. (Bemærk også min personlige garanti til dig!)

Du bestemmer helt selv. Jeg vil blot invitere dig til at du bruger den tid, der er nødvendigt - og som du har mulighed for.

Det vigtigste er, at du får etableret en for for praksis - altså hvor du arbejder med indholdet på en jævnlig, fast måde - f.eks. ved at tage en øvelse og en meditation hver dag samtidig med, at du arbejder med principperne og de forskellige input, jeg giver dig.

Det er i princippet meget enkelt: Jo mere tid, du bruger - og jo mere, du fokuserer og arbejder med det - jo mere får du ud af det.

Men... og det er ligeså vigtigt - vi lærer ingenting under pres. Så det skal også være sjovt og givende at deltage - en fornøjelse - og ikke en pligt.

Så... du bruger den tid, du har mulighed for - og så meget, som muligt indenfor de rammer.

Så skal det hele nok gå rigtigt godt.

Det betyder ingenting.

Hele forløbet ligger på "internettet" på Simplero platformen. Og det betyder, at du kan tilgå materialet uanset hvilken telefon, computer eller tablet, du bruger - og uanset om du er i Danmark, Sverige eller Portugal... 

Du kan endda hente filer/moduler ned - også fra App'en - til din telefon, så du ikke er afhængig af konstant internetforbindelse.

Måske har du allerede et eller flere af mine online forløb, f.eks. Mindfulness Uddannelsen eller Hel Dit Traume. Måske har du gennemført dem eller måske er du på vej.

Uanset hvor du er og hvilken baggrund, du har - så vil Hjertekammer Metoden© være værdifuld for dig - fordi den sætter både gammel og ny viden i en sammenhæng, som du ikke har set før. En multidimensionel bevægelse, som skaber en helhed, der går... ja... lige i hjertet.

Det er også derfor, jeg kalder Hjertekammer Metoden© for Universal Nøglen, der låser det hele op og skaber en emulsion af alt det, du har lært indtil nu - alt det, du bærer med dig fra dit levede liv - og alt det, du har i dig af muligheder, kvaliteter, passion og drømme.

Hjertekammer Metoden© vil både kunne sætte andre forløb i et nyt perspektiv og en holistisk sammenhæng, som ikke kun vil afdække helt nye dybe kvaliteter i det, du allerede har arbejdet med, men også vil booste det med ny viden, indsigter og erkendelser... ny og frisk ilt.

Så. Svaret er: Ja!

Hjertekammer Metoden© gør det hele komplet - og er både værdifuld og et must til dig, der vil det aller-, aller-, allerbedste i livet.

Skærmbillede 2019-01-20 kl. 13.34.33

Du får min personlige garanti!

Jeg ved, at Hjertekammer Metoden© virker. Og jeg ved, at du - hvis du følger forløbet og arbejder med det - vil opleve en positiv forandring i måden at være dig. Med mere selvomsorg, selvkærlighed og compassion.

Jeg er så sikker, så jeg giver dig min personlige garanti! 

Hvis du - når du har gennemført forløbet - ikke har oplevet nogen ændring overhovedet eller ikke har fået nogen nye indsigter overhovedet, så sender du mig en mail og så giver jeg dig dine penge tilbage. Uden diskussion!

Flora Tara Melchiorsen underskrift